2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kanguru alan arkAdaşlar önerilerinizi Bekliyorum ben kısa mesafelerde kullanmak için İstiyorum sırtım ağrıyor zaten uzun süre tasiyabilcegimi sanmıyorum

Benim kizimda gunde 3-4 yapiyo gittikce azalacaktir. Sadece anne sutuyle gunde 10 kez yapmasi da 10 gunde 1 yapmasida normalmis.
Maşallah size bizimki 5 uyanma saatiydi 4 5 gündür 4.30 a çekti üstelik ya emecek ya gezecek yoksa ağlıyor çok özendim size :) 2.bebeğim kız olur ve sizinki gibi olurinşallah
Kiz olsada cok umitlenme bence 2 kizim var buyuk huysuz uykusuzdu kucuk onu da gecti. Cocuk nasil olacaksa oyle oluyo kiz erkek farketmiyo :)
Annem

Ayni annemm yaaa oyle teorileri varki sasar kalirsin .. bazen diyorum hic mi iyi bisey dusunmezsin :))
Bu konuda kayinvaldemin eline kimse su dokemez :) cocuk yuksek bi yerde diyelim dusecek demezde ordan duser kolu kirilir sonra boyle olur sonrada soyle olur resmen senaryo yazar cok dizi izler ordan etkileniyo heralde
Bizimkide kutuda sadece dokuntu olursa ve olan kisma suruyorum surekli kullanmiyorum.
Kanguru alan arkAdaşlar önerilerinizi Bekliyorum ben kısa mesafelerde kullanmak için İstiyorum sırtım ağrıyor zaten uzun süre tasiyabilcegimi sanmıyorum
Momfortbaby

Canım hayırlı olsun aldıkların.bende şu verme taraftarı değilim doya çocuk şu icmezmis ayrıca.
Bişey sorcam o el ve ayaga takılan çıngıraklari nerden aldın bn bulamadım da é bebekte falan

Yakın olsaymış ne olurmuş acep :)

Özel karışım sakinleştirici çayın içinde neler var?

su ver canim,mama verenlerin su vermesi sartmis. bi arkadas vermemis 3 ay boyunca, hastalanmisti bebegi. Allah korusun

Canım hayırlı olsun aldıkların.bende şu verme taraftarı değilim doya çocuk şu icmezmis ayrıca.
Bişey sorcam o el ve ayaga takılan çıngıraklari nerden aldın bn bulamadım da é bebekte falan
E bebekte aldım cnm ama sesi çok az zor duyuluyor..
su ver canim,mama verenlerin su vermesi sartmis. bi arkadas vermemis 3 ay boyunca, hastalanmisti bebegi. Allah korusun
Kafam karışıyor işte doktorlarda kimisi ver kimisi verme diyor.. Oğlumda zaten sevmiyor bi kere verim dedim kaşıkla içmedi..
Allah korusun hastalanmasın bide havası kuru yerde yaşıyorum çok sıcak çöl sıcağı valla

bebegım pamukçuk oldu ( bu zaman kadar yoktu bnm sezeryan dikişlerde problm vardı gçn hafta gıttım dktra bı antıbıyotık yazdı onda emzıren anne içn bebekte mantar ve dokuntu oalbılır dıyordu kesın o yaptı pamukçuk çok üzüldümm (( yarın goturcmdr a ogluömu

Canm ver tabiki bende mama takviyeli gidiyorum doktorum kesinlikle su ver dedi çünkü çok terliyo çiş sayısı çok azaldı..susuz kalabilirler kaynatılmış su olsun.

Yapmıyor yapmıyor 5 gündür kaka yapmıyor
Aah ah bu kaka muhabbetleri bizimkide 20 gündür 2 günde 1 yapıyor bazen 3 normal diyorlar sütüm azmı diye korkuyorum ama yapınca görsen kesin yetiyo çünkü yapıncada maşallah heryerden taşırıyo gölcük oluyo bildiğin
Senin babanda bi acayipmiş e adam dede oldu ama normal insan çocuğundan çok deger veriyo torununa bu arada kuzum bence çok eldiven giydirme ben 20 gunlukken bıraktım eldiveni yüzünü çiziyor ama olsun keşfediyomuş
Ben yuz versem benimkide boyle olma potansiyeline sahip ama isime karistiginda hemen parliyorum oda susuyor ... ilk zamanlar cok karisiyordu simdi yoruldu artik heralde cunku ne derse tam tersini yapiyodum ..gormemisin kizi olmus misali
Bende yüz vermiyorum ama bizimki beni görmüyor ki diyorum sen bu çocuğun çükünü koparacaksın az kaldı

Tesekkurler canim. Golbasina geldik, annemin bahceli evi var. arada acik birakiyorum altini. Bugun her alt acmada yikadik altini, biraz azalma var gibi bakalim. Ben de prima kullaniyorum ama gene de oldu pisik.

Insallah canim.ben de her gun sükrediyorum uysal ve huzurlu bir bebegim var diye. Misafirlige gidiyoruz disari cikiyoruz kahvaltilar yemekler gezmeler hic üzmüyor beni sagolsun. Bekliyor sabrediyor benim kuzum.
Sen kimseye deme buraya yazma bunları :) biz dışarı çıkınca eve koşarak geliyoruz işler yarım yamalak kalıyo geçen eşim acaba ne zaman dışarda yemek yiyebilecez diye soruyo :)
Canım bize hastanede şırıngayla verdirdi hemşire ama oda çok kolay sayılmaz ben avent kullaniyodum benide emdi unutmadı hatta aksine mamayi bırakınca biberonu unuttu sıpa sağdığım sütleri ememiyo döktüm kaç kere tutamıyo biberonu ben nasıl bırakıp işe giderim karnı aç kalır aćkende denedik çok ağlıyor tutamıyor ücretsiz izne ayrılacam 4 5 ay
ayy yarama bastın bizde sadece kaynana değil eltilerde fikir veriyo eşim hatta kayınlarım bile bizimkine yeterki fikir ver hepsini uygular bide onların çocuğu varya e arkadaş her çocuğu olan çocuk uzmanı olmuyoki deli oluyorum bide bizimki yapar alırda benden seninki yine yapmıyormuş bişey bizimki alt değiştirir banyo yaptırır emzirmek dışında herşeyi yapar bide hiç susmaz evin hanımı o erkeği benim resmen

Mamanın içeriği de anne sütü gibi yüzde 80in üzerinde su. O nedenle su verilmez. Suyu mamadan alıyor zaten. Ek gıdaya geçince su vereceğiz.

Kuzum ben kızlar uslu olur demek istemedim zaten malum grupta bayağı yaramaz kızçeler var bu erkek ikinci çocuğum inşallah kız olur ve bunun gibi yaramaz olmaz uslu olur demek istedim hayaller arzular işte hayat nasıl olacak bakalım :)

Kızlar bizde 3 ay kontrolümüzü olduk 6.300kg 62cm çıktık, anne sütüyle besleniyo ama çok sık acıkmaya başladı artık büyüdükçe yetmemeye başladı iki göğsümüde veriyorum hala aranıyo eskiden tek göğüsle doyardı, geçen ay reflüsü olduğu için birde biberonun akışını istediğinden memeyi yarım bırakıyodu bu yüzden azalmış olabilir her zamanda kalanı sağamıyorum doktor aç olduğunu düşünüyosan mamayı ver dedi hiç istemiyorum bari en iyisini neyse onu verim dedim humana öneririm ben dedi en doğalı oymuş, bizimki içmedi onu doktor içine bi çay kaşığı pekmez koy dedi dha denemedim aptamili denedim başta içmedi uyuyup uyanınca içti:S o ara benim sütüm doldu iki göğsümğde verdm snra sağdım 140 çıktı uyanında hepsni bi kerede içti hala aranıyo bizim oğlanın sınırını çözemedim buna inek lazm ben iki saatte bi 140 üstü nası çıkarayım, ama sütüm çoğaldı eczacı bi hap verdi içinde b12 ve bira mayası flan varmış humana çayı 3e çıkardım suyu dhada fazlalaştırdım lactamil içiceğide artırdım farketti gerçekten

Ben anne sütü veriyorum ama doktor su ver havalar çok sıcak artık dedi, mama veriyosan kesin ber bi zararı yok su alt tarafı kaşıkla ver istemezse almaz ztn

Hapın adı ne canm .

Kızlar sizinle bisey paylaşmak istiyorum benim sorunum aslında bu. Burda herşey paylaşıldı fikir verildi belki benim sorunuma da fikriniz vardır aramızda benden yaşça büyük ve tecrübeli çok kişi var. Sorunum su: biz eşimle üniversiteden beri birlikteyiz severek evlendik. Evlilik sürecinde çoğu şeyi ikimiz de alttan aldık. Şimdi oğlumuz oldu. Sanki herşey değişti. Eşimin işiyle ilgili sınavı var ona hazirlaniyo sorunlarımızı bazen ona bağlıyorum. Esim sınavı geçince ailesinin olduğu şehre gitmek istiyor benim ailem burda ankarada. Benim derdim burda kalmak değil başka şehre de giderim ama onların olduğu şehre gitmek istemiyorum çünkü kv çok fena herşeye çok karışıyor hem de çocuğumu bana vermek bile istemiyor üstüne benim ailemin gelmesinden rahatsız sürekli dir dir ben çok masum değilim ama esim için sustum hep bisey demedim. Hiç bi gün olsun eşime naz niyaz yapmadım hamileliğm de dahil kendi isimi kendim hallettim. Doğumdan sonra sanki herşey daha zorlaştı ben ne desem ailesini istememe bağlıyor ve kendi mutluluğunu hep o şehre gitmeye bağlıyor. Anlamıyorum neyi yanlış yaptım yapiyorum aama aradığım beklediğim bu değildi. ve beni de ayni sehirde olmamiza ragmen kendi ailemden uzak tutuuor direkt bunu soylemiyor ama hareketleriyle bunu yapiyor. Uzun oldu ama paylaşacak başka kimsem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…