- 27 Haziran 2013
- 1.497
- 995
- 358
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.281
Benim kizimda gunde 3-4 yapiyo gittikce azalacaktir. Sadece anne sutuyle gunde 10 kez yapmasi da 10 gunde 1 yapmasida normalmis.Kizlar sizde emzirirken cok terliyormusunuz? Kizimi kucagima aliyorum memeyi tutturana kadar basimdan asagiya sanki kaynar su dokuyorlar, bir afakan basiyor anlatamam. Bir anda ates basiyor terliyorum. Cok enteresan ya anlayamadm neden oyle oluyorum.
Bu arada kaka demisken, bizimki 2 aylik sayilir 3 gun kaldi ayinin dolmasina gunde 3 4 veya 5 kez kaka yapiyor. Sizin ne durumda? Sundan merak ettim bir arkadasimin oglu gunde 1 kez yapuyormus ve buna doktor cok normal demis :) yani normali buysa bizimki anormal mi o zaman?
Kakada sari puturlu ama kakasinin ornegin 10/1i kadar kisminda yesilimsilik oluyor. Bu ne demek sizce?
Kiz olsada cok umitlenme bence 2 kizim var buyuk huysuz uykusuzdu kucuk onu da gecti. Cocuk nasil olacaksa oyle oluyo kiz erkek farketmiyo :)Maşallah size bizimki 5 uyanma saatiydi 4 5 gündür 4.30 a çekti üstelik ya emecek ya gezecek yoksa ağlıyor çok özendim size :) 2.bebeğim kız olur ve sizinki gibi olurinşallah
Bu konuda kayinvaldemin eline kimse su dokemez :) cocuk yuksek bi yerde diyelim dusecek demezde ordan duser kolu kirilir sonra boyle olur sonrada soyle olur resmen senaryo yazar cok dizi izler ordan etkileniyo heraldeAnnem
Ayni annemm yaaa oyle teorileri varki sasar kalirsin .. bazen diyorum hic mi iyi bisey dusunmezsin :))
Bizimkide kutuda sadece dokuntu olursa ve olan kisma suruyorum surekli kullanmiyorum.Günaydın kızlar acil bişey soracagım bu coresatin kremi akşam aldık kutuda ama tüpte degil pembe rengi eczacı sadece sorunlu bölgeye sürün demiş kullananlar nasıl kullanıyorsunuz lütfen birde linola krem kullananlar bu krem günlük mü kullanılıyor
MomfortbabyKanguru alan arkAdaşlar önerilerinizi Bekliyorum ben kısa mesafelerde kullanmak için İstiyorum sırtım ağrıyor zaten uzun süre tasiyabilcegimi sanmıyorum
Canım hayırlı olsun aldıkların.bende şu verme taraftarı değilim doya çocuk şu icmezmis ayrıca.Cok sıcak ve hep terliyrz mama aldığımz için su veriyrm ama okuduklarım beni tereddütte bırakıyor kesinlikle verilmemesi lazımmış.. Mama veren anneler siz neyapıyrsunuz..
Bide dün alışveriş yaptık oğluşa bayramlik aldık :). İlk bayramı olcak bir sürü şey aldık oyuncakları birden hepsini almamak lazımmış çok tuttu arada almak lazımbileklerine takılanlardan aldıkda burda bi arkadaş söylemişti çok ses cıkarmıyor bizimkinin eli ayağı durmuyor ses çıkardıkça sevinir dedimde pek ses yok
Yakın olsaymış ne olurmuş acep :)Benimki de seninki kadar olmasa da kaynana hatta kendisine de diyorum. Terlemis mi bu tırnakları mi uzamış burnu dolmuş sanki tek farkı kucağına alıp gaz cikarttirmak dışında bisey yapmaz. Bi de mama yapar :) bizimkinin neden karıştığını biliyorum ben anasından duyuyo kv bana soyleyemiyo ona soyluyo esim de kendi fikriymjs gibi bana soyluyo. Sonra ben bi yerde yakalıyorum ya telefonda duyuyorum ya mesaj atmış oluyor. Benim kv çok ayrı bi boyut sürekli müdahale halinde. Başka şehirde ama her akşam oğlum için bi fikri var. Sinir oluyorum gece yarısı arar çocuğu yikadiniz mi yikamayin hava serin. Ertesi gün arar yıkayın hava sıcak. O doymuyodur mama verin asi oldu yikamayin ateşine baktiniz mi. Telefon acilmazsa mesaj atar. Diyorum tek kafası çalışan o mu acaba. Altını sık değiştir pisik olmasın.benimki mi böyle başka böyle olan var mi merak ediyorum kizlar
Özel karışım sakinleştirici çayın içinde neler var?Sana sukadarini soyliyim pompanin rahatligi hic biseyde yok bu sicak gunlerde cocukda ememiyo bunaliyo ben arada mama veriyorum doyuruyorum ama vermeyenler napcak yazik cocuklara valla kendini cocugunu en iyi sen bilirsin canim tinlama kimseyi ben oylr yapiyorum kayinvaldem cevre cok karisiyo tamam oyle deyip gecmiyorum bile ben bunu yaptim cocuk benim cpcugum karisamazsiniz diyorum birdaha agizlarini acamiyoru - Soz konusu oglum oldugunda icimden canavar cikiyo - . Yuruyus yapamasanda evde yapila bilcek kisa sureli rgzersizler ve ev yuruyuslrri var tavsiye ederim cikamadigimda ben onu uyguluyorum . Bide yediklerine dikkat et yeter benim yediklerim sadece dere otu yogurt peynir sut yumutra tam tahilli ekmek detoks caylari ve benim can kurtaranim aktara yaptirdigimozel karisim sakinlestirici cayim :)
su ver canim,mama verenlerin su vermesi sartmis. bi arkadas vermemis 3 ay boyunca, hastalanmisti bebegi. Allah korusunCok sıcak ve hep terliyrz mama aldığımz için su veriyrm ama okuduklarım beni tereddütte bırakıyor kesinlikle verilmemesi lazımmış.. Mama veren anneler siz neyapıyrsunuz..
Bide dün alışveriş yaptık oğluşa bayramlik aldık :). İlk bayramı olcak bir sürü şey aldık oyuncakları birden hepsini almamak lazımmış çok tuttu arada almak lazımbileklerine takılanlardan aldıkda burda bi arkadaş söylemişti çok ses cıkarmıyor bizimkinin eli ayağı durmuyor ses çıkardıkça sevinir dedimde pek ses yok
E bebekte aldım cnm ama sesi çok az zor duyuluyor..Canım hayırlı olsun aldıkların.bende şu verme taraftarı değilim doya çocuk şu icmezmis ayrıca.
Bişey sorcam o el ve ayaga takılan çıngıraklari nerden aldın bn bulamadım da é bebekte falan
su ver canim,mama verenlerin su vermesi sartmis. bi arkadas vermemis 3 ay boyunca, hastalanmisti bebegi. Allah korusun
Kafam karışıyor işte doktorlarda kimisi ver kimisi verme diyor.. Oğlumda zaten sevmiyor bi kere verim dedim kaşıkla içmedi..su ver canim,mama verenlerin su vermesi sartmis. bi arkadas vermemis 3 ay boyunca, hastalanmisti bebegi. Allah korusun
Canm ver tabiki bende mama takviyeli gidiyorum doktorum kesinlikle su ver dedi çünkü çok terliyo çiş sayısı çok azaldı..susuz kalabilirler kaynatılmış su olsun.E bebekte aldım cnm ama sesi çok az zor duyuluyor..
Kafam karışıyor işte doktorlarda kimisi ver kimisi verme diyor.. Oğlumda zaten sevmiyor bi kere verim dedim kaşıkla içmedi..
Allah korusun hastalanmasın bide havası kuru yerde yaşıyorum çok sıcak çöl sıcağı valla
Aah ah bu kaka muhabbetleri bizimkide 20 gündür 2 günde 1 yapıyor bazen 3Yapmıyor yapmıyor 5 gündür kaka yapmıyor
Senin babanda bi acayipmişValla isin cok zormus Allah kolaylik versin. Esim allahtan karismiyor senin gibi ama benimde babam sagolsun :)) corabini cikaralim der cikarirsin usudumu acaba corabini giydirsek mi der.. bu aralar eldivenlerine takti. Cikar o eldivenleri biraz hava alsin diyor. Elleri hava alsa ne olacak yani.. Gecen gun birsey soyledi yoookk artik dedim ya. Kizim anneannesinin kucaginda ama anneannesininde saclari gur oldugu icin kizima saclari degiyormus biraz. Babam diyorki: saclarinda bocek varsa o bocek saclarindan kizin agzina girermis.:))
Bende yüz vermiyorumBen yuz versem benimkide boyle olma potansiyeline sahip ama isime karistiginda hemen parliyorum oda susuyor ... ilk zamanlar cok karisiyordu simdi yoruldu artik heralde cunku ne derse tam tersini yapiyodum ..gormemisin kizi olmusmisali
Camaron geçmiş olsun cnm. Ankarada havalar ısındı baya, balkonda biraz açık bıraksan da hava alsa poposu ii gelir sanki. Kızlar yazmış zaten ben de sudokrem kullanıyorum o ii geliyor.
Molfix kullanıyorum ben de pişik olmadı ama korktum şimdi inş olmaz. Çünkü hafif bir bez çok kalın değil diye yaz için de uygun gelmişti bana.
Sen kimseye deme buraya yazma bunları :) biz dışarı çıkınca eve koşarak geliyoruz işler yarım yamalak kalıyo geçen eşim acaba ne zaman dışarda yemek yiyebilecez diye soruyo :)Insallah canim.ben de her gun sükrediyorum uysal ve huzurlu bir bebegim var diye. Misafirlige gidiyoruz disari cikiyoruz kahvaltilar yemekler gezmeler hic üzmüyor beni sagolsun. Bekliyor sabrediyor benim kuzum.
Canım bize hastanede şırıngayla verdirdi hemşire ama oda çok kolay sayılmaz ben avent kullaniyodum benide emdi unutmadı hatta aksine mamayi bırakınca biberonu unuttu sıpa sağdığım sütleri ememiyo döktüm kaç kere tutamıyo biberonu ben nasıl bırakıp işe giderim karnı aç kalır aćkende denedik çok ağlıyor tutamıyor ücretsiz izne ayrılacam 4 5 ayAnne sütü önemli. Lakin şu kısımda takilioyorim .uyamiyorum. .sagdiginiz sütü kaşıkla verim denilio . Gecenin bi yarisi ya da huysuzken kaşıkla dokerim ben hep ya. Biberon en kolayı. Napsak var mı fikri olan . Biberon à Alisan sonra bırakır memeyi denio. Ama biberonü da emio ki. Hem sadece onla vermiorum ki günde bi belki iki kez biberonlâ veriorum
ayy yarama bastın bizde sadece kaynana değil eltilerde fikir veriyo eşim hatta kayınlarım bileBenimki de seninki kadar olmasa da kaynana hatta kendisine de diyorum. Terlemis mi bu tırnakları mi uzamış burnu dolmuş sanki tek farkı kucağına alıp gaz cikarttirmak dışında bisey yapmaz. Bi de mama yapar :) bizimkinin neden karıştığını biliyorum ben anasından duyuyo kv bana soyleyemiyo ona soyluyo esim de kendi fikriymjs gibi bana soyluyo. Sonra ben bi yerde yakalıyorum ya telefonda duyuyorum ya mesaj atmış oluyor. Benim kv çok ayrı bi boyut sürekli müdahale halinde. Başka şehirde ama her akşam oğlum için bi fikri var. Sinir oluyorum gece yarısı arar çocuğu yikadiniz mi yikamayin hava serin. Ertesi gün arar yıkayın hava sıcak. O doymuyodur mama verin asi oldu yikamayin ateşine baktiniz mi. Telefon acilmazsa mesaj atar. Diyorum tek kafası çalışan o mu acaba. Altını sık değiştir pisik olmasın.benimki mi böyle başka böyle olan var mi merak ediyorum kizlar
Cok sıcak ve hep terliyrz mama aldığımz için su veriyrm ama okuduklarım beni tereddütte bırakıyor kesinlikle verilmemesi lazımmış.. Mama veren anneler siz neyapıyrsunuz..
Kuzum ben kızlar uslu olur demek istemedim zaten malum grupta bayağı yaramaz kızçeler varBenim kizimda gunde 3-4 yapiyo gittikce azalacaktir. Sadece anne sutuyle gunde 10 kez yapmasi da 10 gunde 1 yapmasida normalmis.
Kiz olsada cok umitlenme bence 2 kizim var buyuk huysuz uykusuzdu kucuk onu da gecti. Cocuk nasil olacaksa oyle oluyo kiz erkek farketmiyo :)
Bu konuda kayinvaldemin eline kimse su dokemez :) cocuk yuksek bi yerde diyelim dusecek demezde ordan duser kolu kirilir sonra boyle olur sonrada soyle olur resmen senaryo yazar cok dizi izler ordan etkileniyo heralde
Bizimkide kutuda sadece dokuntu olursa ve olan kisma suruyorum surekli kullanmiyorum.
Momfortbaby
Ben anne sütü veriyorum ama doktor su ver havalar çok sıcak artık dedi, mama veriyosan kesin ber bi zararı yok su alt tarafı kaşıkla ver istemezse almaz ztnCok sıcak ve hep terliyrz mama aldığımz için su veriyrm ama okuduklarım beni tereddütte bırakıyor kesinlikle verilmemesi lazımmış.. Mama veren anneler siz neyapıyrsunuz..
Hapın adı ne canm .Kızlar bizde 3 ay kontrolümüzü olduk 6.300kg 62cm çıktık, anne sütüyle besleniyo ama çok sık acıkmaya başladı artık büyüdükçe yetmemeye başladı iki göğsümüde veriyorum hala aranıyo eskiden tek göğüsle doyardı, geçen ay reflüsü olduğu için birde biberonun akışını istediğinden memeyi yarım bırakıyodu bu yüzden azalmış olabilir her zamanda kalanı sağamıyorum doktor aç olduğunu düşünüyosan mamayı ver dedi hiç istemiyorum bari en iyisini neyse onu verim dedim humana öneririm ben dedi en doğalı oymuş, bizimki içmedi onu doktor içine bi çay kaşığı pekmez koy dedi dha denemedim aptamili denedim başta içmedi uyuyup uyanınca içti:S o ara benim sütüm doldu iki göğsümğde verdm snra sağdım 140 çıktı uyanında hepsni bi kerede içti hala aranıyo bizim oğlanın sınırını çözemedim buna inek lazm ben iki saatte bi 140 üstü nası çıkarayım, ama sütüm çoğaldı eczacı bi hap verdi içinde b12 ve bira mayası flan varmış humana çayı 3e çıkardım suyu dhada fazlalaştırdım lactamil içiceğide artırdım farketti gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?