2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Allah yar ve yardimciniz olsun canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Kızım aynı babası, oğlum bana benziyo Nasıl mutluyum:)
kızlar buarada biz bu ay az kilo almışız ya üzüldüm sütüm çok var sağıyorum hep, ama gece az kalkmaya başladı gündüz de sanırım emzik yüzünden az emmiş, 1. Ay 1800 almıştı 4700 oldu, 2. Ay 1200 aldı 5900 oldu , bu ay maalesef 700 gr almış 6600 boyu da 61 cm sizinkiler ne alemde

Seninkinn çorapsiz ve örtusüzu. Ortersem tülbennt gibi ince örtü bacaklaruna .bende ankaradym

Kızlar kaka konusunda ne aşamada olduğumu paylaşayım. Kan da süt alerjisi görülmedi ama 10 günlük süt diyeti dedi doktor. Salı tekrar kaka dan bakılacak. Ama mukus tamamen yok oldu 1 tane zerre gelmio. Kan nokta nokta 2gun önce yine vardı. Sumuksu kska cok azaldi.Bakalım ne ćikacak. Yine yazıcam burdan. Ama durum süt alerjisi gibi bizde

Arkadaşımın bebeğinde de varmış 2 parmağında hem de batık oluşup irin çıkıyor dedi...Dr normal bebeklerde olur demiş.
Hmm önemli bişy değil yani çok şükür sarı bişyler çıktı içinden biraz elleyince ben

Aynen canım malesef yazık oldu sütlere ama napalım

Benimkinin de yuzuk parmaginda olmustu. Sanki tirnak batmis gibi ama gecti sonradan kabuk gibi sertlesti dustu. Yine takip et tabiki ama cok onemli bisey oldugunu sanmiyorum. Bizimki gecti o da gecer insallah
İnşallah canım acı olsa elletmezdi heralde baktım braz sarı irin gibi bşy çıktı

Canım geçmiş olsun bi an önce geçsin inşallah bizimkinde de arada bi oluyo hala ama bklm geçecek gibi antibiyotiği kestik salı günü sorcm doktora

Masallah size
Kiz 3.ayda 6.600 olmus cocuk masaallahdaha nekadar olsun.Her ay 1.800 alsa nereye sigacak yazik.
Biz 2.ayda 5.200 duk simdi olsak olsak 6 kilo ancayizdir.

Bizde buyuk ihtimal az aldik bu ay cunku gece eskisi gibi sik kalkmiyor kalksada su icer gibi 5 dk.emip birakiyor.Ginduzde 1 2 saati cikardi 3 4 saate.dr.olmasi gereken bu dedi o kendi düşenini kurmus mudahale etme dedi

Kizlar yazik niye ziyan ediyorsunuz sutlerinizi.Benimde simdilik yetiyor sutum cok sukur ama buzluktaki sutlerimide veriyorum gunde 1 kez gece uyamadan veriyorum.Oyle daha iyi oluyor gece uyaninca gogusler daha bereketli oluyor:))

Doktorumuz banyo yaptırın dedi, yok zararı şehir efsanesi yanlış bilgi dedi bize, ben başından beri tüm aşılardan sonra aynı gün akşam yıkadım, Ateşimiz çok çıkmadı rahat geçirdik...

Kaka muhabbetine artık bizde dahil olcaz sanırım pazartesi den beri yesil mukuslu kaka vardı doktor ateş kusma yok diye umursamadi. Bugünde sulu yesil kaka oldu. Ne oluyo bu bebeklere ya

Geçiş süreci , ancak be yazıkki bazı doktorlar ilaç vs müdahalede bulunuyorlar, Ateş huzursuzluk olmadıkça aynen devam, gelişim süreci hepsi normal sesi doktorumuz ,
Dikkat etmemi istediği tek ayrıntı ilk süt son süt olayı, emdiği ilk memeyi sonuna kadar emsin dedi, gündüz 1 saat arayla emiyorsa bir kaç defa aynı memeyi emsin dedi, son süt önemli dedi,
1 haftadır dikkat ediyorum , kakasıda normale döndü, gündüz saatte bir emiyor bir kaç defa aynı memeyi veriyorum...

Eşinde yani...
Can'ım saati saatini tutmuyor attık miniklerin, bizimkide yapıyor arada.

Maşallah çok normal hepsi,
Ön süt son süt durumu Can'ım o kakadaki renk değişimi , ama sarı pütürlü çoksa maşallah iyi emiyor senin bebiş

Doktorumuz banyo yaptırın dedi, yok zararı şehir efsanesi yanlış bilgi dedi bize, ben başından beri tüm aşılardan sonra aynı gün akşam yıkadım, Ateşimiz çok çıkmadı rahat geçirdik...
Sadece verem aşısından dolayı banyo yaptırmayın demiş hemsire.ya söyleyen hemsire olmasa inanmıcam napalım kulak astık yıkamadık.bugun yıkadık şükür

Çok güzel bir yazı
Okuyun mutlaka kızlar...
Evet tekrar tekrar okuyorum.bugun annemlere de anlattim bebegin her aglamasını yanlıs anlayabiliyomuşz diye.biraz zaman gecti benim minik mızırdandı(yarım saat emmişti buarada).kayınvaldem hemen "ay doymadı mı acaba" ne diyebilirim ki güldüm)boşa anlatıoruz

Sadece verem aşısından dolayı banyo yaptırmayın demiş hemsire.ya söyleyen hemsire olmasa inanmıcam napalım kulak astık yıkamadık.bugun yıkadık şükür

Bizim tüm aşıları doktorumuz yapıyor, sadece verem aşısı sağlık ocağında olacak Çarşamba günü,
Onuda özellikle sorduk canım yıkayın dedi doktor...

:) 23 ü okuyacağım inşallah Bi 40 dk olsa kesintisiz bitecek de :)

Ben okucam canım suanda hafif kanamam var ama kısmetse okucam oluyunca yazıcam A alyildiz

6 sayfam kalmıştı ama adetim başladı 2 güne biter ben okurum canm kesin

Son 5 sayfam canım

Ben okuyorum Cnm yetiştiricem kısmetse

Bitince haber ederseniz sevinirim :)

arkadaşlar alakasız zamanda yazıyorum belki ama bebek bezi tecrubelerimi paylasmak istedim. ilk ay molfixle başladık memnundum sonradan baska bır nedenle biraz pisik oldu bıraktım birazda naylonsu geldi icime sinmedı. israil ürünlerini olabildgince almamaya calisiyorum ama saglik icin prima aldım hiç met edildgi gibi degil. oglum cok sık ve sulu yapıyor, primayla direk beline ve hop sızıyor e pisikte yaptı ara ara. bu kez huggies aldım erkek icin olandan 3 numara biraz daha kucuk primaya göre.genel olarak memnun kaldım tek sorun cok kalın bir bez, cocugu yaz ayında bunaltmak istemedim. uzun zamandır takip ettgim sleepy aldım ki ıslak mendillerinden de memnunum, cok begendim. ince, pamuksu bır bez. vúcudu güzel de sarıyo.fiyatıda daha uygun.
belki benim gibi bez arayısında olan vardır fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…