- 13 Eylül 2015
- 179
- 218
- 53
- 40
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.321
Allah yar ve yardimciniz olsun canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.Arkadaşlar merhaba belki beni hatırlarsınız ben de nisan annesi olacaktım kısmet olmadı 23 nisanda doğum olacaktı ama hem düşüğü hem kürtajı yaşamak zorunda kaldım o dönem.
sonra şükürler olsun allahım çok aratmadan tekrar nasip etti. bir kızım olacak.yarın sabah sezeryana giriyorum.
benim için dua eder misiniz? melek yavrularınızın yüzüsuyu hürmetine kolay bir doğumum, doğum sonrası iyileşmem ve en önemlisi de sağlıklı bir bebeğim olsun. kızımın akciğerinde kist var diyorlar o yüzden oldukça endişeliyim. allah rızası için dualarınızı rica ediyorum.
Her bebegin cildi farklı bizde oldu diye sizde olacak değil endişe etme bence :) ben bi kere huggies denedim o da iyiydi bi kere daha alicam. Ben de ankaradayim ama ev çok sıcak bizim 28-29 derece camlar açık ama fayda etmiyor. Gece zibinla yatırıp ayağına ince çorap giydiriyorum üstüne de pikeyi yüksekten ortuyorum. Siz nasıl yapiyosunuz merak ettim
Hmm önemli bişy değil yani çok şükür sarı bişyler çıktı içinden biraz elleyince benArkadaşımın bebeğinde de varmış 2 parmağında hem de batık oluşup irin çıkıyor dedi...Dr normal bebeklerde olur demiş.
Aynen canım malesef yazık oldu sütlere ama napalımA
Hh ahhhh birileri kilo mu dediHamilelikten once 36 beden incecik bir kadindim 21 kilo aldim 11 ı gitti geriye kalan 10 kilo yapıştı resmen göbeğim kalcam ooooo ohooooo almış başını gitmiş :) Dun kıyafet baktım hicbir şey mi bulamaz insan bence de Bebeklerimiz 6 ayı devirsin zayıflamak için birbirimize destek olalım. Bende haziran ayının başından beri sütümü sağıyorum ama kızım emiyor süt yetiyor yazık olacak buzluktakilere ((
İnşallah canım acı olsa elletmezdi heralde baktım braz sarı irin gibi bşy çıktıBenimkinin de yuzuk parmaginda olmustu. Sanki tirnak batmis gibi ama gecti sonradan kabuk gibi sertlesti dustu. Yine takip et tabiki ama cok onemli bisey oldugunu sanmiyorum. Bizimki gecti o da gecer insallah
Canım geçmiş olsun bi an önce geçsin inşallah bizimkinde de arada bi oluyo hala ama bklm geçecek gibi antibiyotiği kestik salı günü sorcm doktoraKızlar kaka konusunda ne aşamada olduğumu paylaşayım. Kan da süt alerjisi görülmedi ama 10 günlük süt diyeti dedi doktor. Salı tekrar kaka dan bakılacak. Ama mukus tamamen yok oldu 1 tane zerre gelmio. Kan nokta nokta 2gun önce yine vardı. Sumuksu kska cok azaldi.Bakalım ne ćikacak. Yine yazıcam burdan. Ama durum süt alerjisi gibi bizde
Kızım aynı babası, oğlum bana benziyo Nasıl mutluyum:)
Eki Görüntüle 1852520 kızlar buarada biz bu ay az kilo almışız ya üzüldüm sütüm çok var sağıyorum hep, ama gece az kalkmaya başladı gündüz de sanırım emzik yüzünden az emmiş, 1. Ay 1800 almıştı 4700 oldu, 2. Ay 1200 aldı 5900 oldu , bu ay maalesef 700 gr almış 6600 boyu da 61 cm sizinkiler ne alemde
70 lira cnm içinde 250adet var günde 6kereye kdr içebiliyosun ben 4 içiyorum bence işe yaradı ztn saçımda çok dökülüyo takviye almak gerek , omega3 te içiyorum hamileliğin son ayından beriçok pahalımı canm süt arttırıyorsa bende alim
Biz de yeni olduk.bi koldan,iki tane bacaktan yapıyolar.fazla aglamadı kuzu koldan olanı anlamadı da bacak azcık acıyo galiba
En zoru üç gün banyo yok.atesimiz 37.4' tü en fazla.korkulcak bisey yok ateşsiz atlatın inş.ama anlamadgm herkesin bebişine bi uyku hali gelmis bizimki gunduz 10ar dk yatıp kalkıyo deli olcam.1saattir memede uyuyamadı
Kaka muhabbetine artık bizde dahil olcaz sanırım pazartesi den beri yesil mukuslu kaka vardı doktor ateş kusma yok diye umursamadi. Bugünde sulu yesil kaka oldu. Ne oluyo bu bebeklere ya
Kızlar bugun bi gariplik yaşadım.bebegim sağ mememi alırken agladı,istemedi.bikac aglamaya zorla tutturdum.sıkıyorum süt var.niye böyle yapmış olabilir fikri olan var mı?
Eşim de "bi kitle ya da kanserli memeyi bebek emmeyebilirmiş" diyo.bi de rahat yani söyledi,aferim dedim kurt düşür içime
Kizlar sizde emzirirken cok terliyormusunuz? Kizimi kucagima aliyorum memeyi tutturana kadar basimdan asagiya sanki kaynar su dokuyorlar, bir afakan basiyor anlatamam. Bir anda ates basiyor terliyorum. Cok enteresan ya anlayamadm neden oyle oluyorum.
Bu arada kaka demisken, bizimki 2 aylik sayilir 3 gun kaldi ayinin dolmasina gunde 3 4 veya 5 kez kaka yapiyor. Sizin ne durumda? Sundan merak ettim bir arkadasimin oglu gunde 1 kez yapuyormus ve buna doktor cok normal demis :) yani normali buysa bizimki anormal mi o zaman?
Kakada sari puturlu ama kakasinin ornegin 10/1i kadar kisminda yesilimsilik oluyor. Bu ne demek sizce?
http://www.doktorattila.com/anne-sutu-ile-ilgili-her-sey/
" sütüm doyurmuyor mu ,bebegim devamlı aglıyor ,aç mi kalıyor.peki o halde mama ?" Dedik pekçoğumuz.bu linkteki yazıyı okuyalım lütfen.ben farklı bi doktora tekrar danısmaya karar verdim mamayı kesmek icin.hep etraftaki insanların "doymuyor" lafına inat sütümle cocugumun doydugunu ispatlıcam!
Sadece verem aşısından dolayı banyo yaptırmayın demiş hemsire.ya söyleyen hemsire olmasa inanmıcam napalım kulak astık yıkamadık.bugun yıkadık şükürDoktorumuz banyo yaptırın dedi, yok zararı şehir efsanesi yanlış bilgi dedi bize, ben başından beri tüm aşılardan sonra aynı gün akşam yıkadım, Ateşimiz çok çıkmadı rahat geçirdik...
Evet tekrar tekrar okuyorum.bugun annemlere de anlattim bebegin her aglamasını yanlıs anlayabiliyomuşz diye.biraz zaman gecti benim minik mızırdandı(yarım saat emmişti buarada).kayınvaldem hemen "ay doymadı mı acaba" ne diyebilirim ki güldümÇok güzel bir yazı
Okuyun mutlaka kızlar...
Sadece verem aşısından dolayı banyo yaptırmayın demiş hemsire.ya söyleyen hemsire olmasa inanmıcam napalım kulak astık yıkamadık.bugun yıkadık şükür
:) 23 ü okuyacağım inşallah Bi 40 dk olsa kesintisiz bitecek de :)
6 sayfam kalmıştı ama adetim başladı 2 güne biter ben okurum canm kesin
Son 5 sayfam canım
Ben okuyorum Cnm yetiştiricem kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?