- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.341
Ben primadan cok memnunum fakat icindeki kimyasallardan dolayi cok da icime sinmiyorarkadaşlar alakasız zamanda yazıyorum belki ama bebek bezi tecrubelerimi paylasmak istedim. ilk ay molfixle başladık memnundum sonradan baska bır nedenle biraz pisik oldu bıraktım birazda naylonsu geldi icime sinmedı. israil ürünlerini olabildgince almamaya calisiyorum ama saglik icin prima aldım hiç met edildgi gibi degil. oglum cok sık ve sulu yapıyor, primayla direk beline ve hop sızıyor e pisikte yaptı ara ara. bu kez huggies aldım erkek icin olandan 3 numara biraz daha kucuk primaya göre.genel olarak memnun kaldım tek sorun cok kalın bir bez, cocugu yaz ayında bunaltmak istemedim. uzun zamandır takip ettgim sleepy aldım ki ıslak mendillerinden de memnunum, cok begendim. ince, pamuksu bır bez. vúcudu güzel de sarıyo.fiyatıda daha uygun.
belki benim gibi bez arayısında olan vardır fikir olur
Bu gun gezindik biraz e bebek magazasinda vardi baktim bende ama beklentin buyuk olmasin oyle cok ses cikarmiyor civilden aldigim patiklee vardi ayni onun gibi sessiz cingirak :)Canım hayırlı olsun aldıkların.bende şu verme taraftarı değilim doya çocuk şu icmezmis ayrıca.
Bişey sorcam o el ve ayaga takılan çıngıraklari nerden aldın bn bulamadım da é bebekte falan
Ben samsungun kameralı olanından aldım görmek dha iyi rahat edemem yoksa, başta almasammı dedm ama bu sefer sesini duymak için odadan hiç bi iş yapamıyorum sürekli gelip ona bakıyorum annemlerin ev villa üstte yatırıyoruz birinn başında beklemesi lazm en iyisi alalım dedk, kamrayı uzaktan istediğin yöne çeviriyosun istersen uzaktan ninnide açıyosunAnneler merhabaa, bebek telsİzi kullananlarınz varsa tavsiye edebilirmisnz? Kameralı almak dhamı iyi acaba??
Kizlar sizde emzirirken cok terliyormusunuz? Kizimi kucagima aliyorum memeyi tutturana kadar basimdan asagiya sanki kaynar su dokuyorlar, bir afakan basiyor anlatamam. Bir anda ates basiyor terliyorum. Cok enteresan ya anlayamadm neden oyle oluyorum.
Bu arada kaka demisken, bizimki 2 aylik sayilir 3 gun kaldi ayinin dolmasina gunde 3 4 veya 5 kez kaka yapiyor. Sizin ne durumda? Sundan merak ettim bir arkadasimin oglu gunde 1 kez yapuyormus ve buna doktor cok normal demis :) yani normali buysa bizimki anormal mi o zaman?
Kakada sari puturlu ama kakasinin ornegin 10/1i kadar kisminda yesilimsilik oluyor. Bu ne demek sizce?
Ya Allahaşkına. Bu yazı sinir bozmaktan başka bir işe yaramıyor. Evet doğru tarafları var ama sut kanalların kapalıysa be yapacaksın? Ben bir gogsumden ameliyat olmuştum. O yüzden tek gogusten emzirsim hep. Onda da az var. Bir saat emen çocuk açlıktan ağlıyor mama verince saldırıyor. Emzirmek için benim kadar uğrasan yoktur eminim. Çünkü emzirirm olmaz. Sut sağarım damla damla çıkar. Gitmesiğim doktor yok. Babam doktor. Olmayınca olmuyor. Ayrıca ben de mama ile buyumuşum. Sadece iki ay emmişim. Ne alerji bilirim ne ağır bir hastalık... Evet elbette en iyisi anne sütü. Ama yoksa ne yapalım... Ben de uğraş uğraş zorla ağzına memeyi daya, yetmez bir saat uğraş, o da yetmez git mama hazırla... Bunu tabi ki istemezdim. Ama olmadı işte... Ayrıca annesini emen çocuklar da hasta olmuyor mu? Oluyor tabi... Gogsum sarkar diyen ya da sıkıldım diyen anneler in canı cehenneme... Onların sutu var benim yok. Ne yapayım insan bile isteye anne sutunden mahrum bırakamaz tabi...
Prima bizde de sızıntı yaptı.huggies yeni dogan 2numaradayız.cizgi olayına devam rahat oluyoarkadaşlar alakasız zamanda yazıyorum belki ama bebek bezi tecrubelerimi paylasmak istedim. ilk ay molfixle başladık memnundum sonradan baska bır nedenle biraz pisik oldu bıraktım birazda naylonsu geldi icime sinmedı. israil ürünlerini olabildgince almamaya calisiyorum ama saglik icin prima aldım hiç met edildgi gibi degil. oglum cok sık ve sulu yapıyor, primayla direk beline ve hop sızıyor e pisikte yaptı ara ara. bu kez huggies aldım erkek icin olandan 3 numara biraz daha kucuk primaya göre.genel olarak memnun kaldım tek sorun cok kalın bir bez, cocugu yaz ayında bunaltmak istemedim. uzun zamandır takip ettgim sleepy aldım ki ıslak mendillerinden de memnunum, cok begendim. ince, pamuksu bır bez. vúcudu güzel de sarıyo.fiyatıda daha uygun.
belki benim gibi bez arayısında olan vardır fikir olur
Dün kv yemeğe gittk ben erken gittim tabi biraz bebeği sevsinler bende rahat edrrim diye gitmez olaydım.. Severim kaynanamı ama oğlum mama alıyor diye dmediğini bırakmıyor çok üzülüyorum anneyim ben.. Niye kafasını tutamıyor tutması lazım geç oldu niye uyumuyor niye bebek sert dik durmuyor elde,yumuşak elimizden kayacak gibiymiş.. Mama alıyor şişiyor kof oluyormuş zekası nasıl acaba bunun gibi bir sürü şey çok cnm sıkıldı kızlar sizcede mama alıyor diye bişeyimi vardır geceden beri bakıp bakıp üzülüyorum acaba benmi göremiyorum tuhaflığı.. Çok doluyum ve yanlızım anlatamıyorum kimseye
Tabii ki kv soyluyo diye vermiyorumCanim benim takma kafana
Herkes birsey soyluyor
Bizim kv de de mama ver kilo alsin derdinde :)
Ben de mama veriyorum arada. Takma kafana :))
Canim açık havaya çık. Bebeğin açık havada bi süre sonra hemen uykusu geliyo işte ozaman yatır . Çok güzel uyuyorlar açık hava da .1 saat fln bende çay fln icebikuyorum. Yoksa bizimkide arabada hiç gezemedik. Sadece bunu yapabiliyorun.hatta giderken gelirken hile kucakta, araba boş :) sadece o uyussun ben biseyler iceyim diye tasiyorum:)yalsa canım Yalın bebek arabasında mı duruyor dışarıdayken, benim oğlum bebek arabasında hiç durmuyor sürekli kucağa alıp bakınmak hoplatmak zıplatmak istiyor. Malesef biz hiç çıkamıyoruz dışarıya. Önerisi olanlar yazsın lütfen bunaldım çok. Ve saat başı emiyor uykusu da Max 30 dk
Tövbe tövbeeee.... takma kafana dicem mumkun degil biliyorum. ama huylari bu takmamaya caliscan. benim kaynanamda surekli negatif,kaygi cumleleri kurar. bende kizdigimi belli ederim,saygi cercevesinde cevap veririm, sonra ben odadan cikincada kocam kizar, zaten herseyi kafasina takiyor soyleme soyle seyler diye, o gun susar sonra yine. sen duymamaya caliscan mumkun oldukca'kac yasindan sonra degismiyolar artik...Dün kv yemeğe gittk ben erken gittim tabi biraz bebeği sevsinler bende rahat edrrim diye gitmez olaydım.. Severim kaynanamı ama oğlum mama alıyor diye dmediğini bırakmıyor çok üzülüyorum anneyim ben.. Niye kafasını tutamıyor tutması lazım geç oldu niye uyumuyor niye bebek sert dik durmuyor elde,yumuşak elimizden kayacak gibiymiş.. Mama alıyor şişiyor kof oluyormuş zekası nasıl acaba bunun gibi bir sürü şey çok cnm sıkıldı kızlar sizcede mama alıyor diye bişeyimi vardır geceden beri bakıp bakıp üzülüyorum acaba benmi göremiyorum tuhaflığı.. Çok doluyum ve yanlızım anlatamıyorum kimseye
benim kizimda disarda cok guzel uyuyor ama ne yazik ki benim oturdugum yer dag basi gibi. cocukla ciksam oturacak yer yokCanim açık havaya çık. Bebeğin açık havada bi süre sonra hemen uykusu geliyo işte ozaman yatır . Çok güzel uyuyorlar açık hava da .1 saat fln bende çay fln icebikuyorum. Yoksa bizimkide arabada hiç gezemedik. Sadece bunu yapabiliyorun.hatta giderken gelirken hile kucakta, araba boş :) sadece o uyussun ben biseyler iceyim diye tasiyorum:)
Biz chicconun kini aldik kamerali.cok rahat ediyoruz. Birazcik pahali ama 400 tl ye aldik.ayni ozellikle baska marka bakabilirsin. Ama biz kameranin da yararini goruyoruz.Anneler merhabaa, bebek telsİzi kullananlarınz varsa tavsiye edebilirmisnz? Kameralı almak dhamı iyi acaba??
Canim uykusu gelince uyutmasan bir sure.hani oyun falan oynayip iyice yorsan bebisi.belki bir bir bucuk saate cikar uykusu.bizimki her sabah 6 bucuk 7 gibi gülüş cümbüş kalkiyor.salonda sarkilar oyunlar yapiyoruz 8. 8 bucuk gibi bi daha uykusu geliyor.arada emme olsa da baya bi uzun uyuyor.saat kaca kadar oldugunu soylemiycemyalsa canım Yalın bebek arabasında mı duruyor dışarıdayken, benim oğlum bebek arabasında hiç durmuyor sürekli kucağa alıp bakınmak hoplatmak zıplatmak istiyor. Malesef biz hiç çıkamıyoruz dışarıya. Önerisi olanlar yazsın lütfen bunaldım çok. Ve saat başı emiyor uykusu da Max 30 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?