2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Ben primadan cok memnunum fakat icindeki kimyasallardan dolayi cok da icime sinmiyor

Kizimmda prima ile basladik digerleri pisik yapti sonra yine primaya donduk

Suan yine prima kullaniyoruz ama bebege zararli olabilir mi diye hep aklimda

Ben de komilinin bezini gordum denemek istiyorum

Canım hayırlı olsun aldıkların.bende şu verme taraftarı değilim doya çocuk şu icmezmis ayrıca.
Bişey sorcam o el ve ayaga takılan çıngıraklari nerden aldın bn bulamadım da é bebekte falan
Bu gun gezindik biraz e bebek magazasinda vardi baktim bende ama beklentin buyuk olmasin oyle cok ses cikarmiyor civilden aldigim patiklee vardi ayni onun gibi sessiz cingirak :)

Anneler merhabaa, bebek telsİzi kullananlarınz varsa tavsiye edebilirmisnz? Kameralı almak dhamı iyi acaba??
Ben samsungun kameralı olanından aldım görmek dha iyi rahat edemem yoksa, başta almasammı dedm ama bu sefer sesini duymak için odadan hiç bi iş yapamıyorum sürekli gelip ona bakıyorum annemlerin ev villa üstte yatırıyoruz birinn başında beklemesi lazm en iyisi alalım dedk, kamrayı uzaktan istediğin yöne çeviriyosun istersen uzaktan ninnide açıyosun gece görüşüde var

Bu arada yeşil kaka her zaman ön süt fazlalığından değil bizimde oldu geçen hafta çocuk kıvranıyodu memede çığlık atmaya başladı tahlil yaptık lökosit çıktı ilaç aldık hemen geçti çocuk düzeldi bnce ihmal etmeyin baktırmaktan zarar gelmez alt tarafı kakayı götrceksiniz 15 tl aldılar, artık büyüdüler memeyi kısa sürede boşaltıyolar son emdiğinden 2 saati geçtiyse aynı memeyi boşa vermeyin dierine geçmelisiniz

4 günde 1 yapıyor. Daha evvel de yazmıştım yine yazayim. Günde 6 kere de, 6 günde 1 de normal dedi kankamiz (cocuk dr)

Yaziyi okumadim amcak bana söylenen şu : yarım saat - elektrikli sağma makinesiyle- 30 dk - iki göğsü sagacaksin ve 60-70 cc altindaysa mama vereceksin. E bazen (h.sonlari eşim oluyo sabah 1-2 saat uyuyorum) süt oluyo ve mama vermeme gerek kalmıyor zaten veee memede süt varsa bebeğe vermeme gibi bişey olmuyo ki. Agriyor akiyor vb.
Süt yoksa da aç kalacak degil. Uyku süt yapıyor bende mesela. Ee tek basimayim. Bebek uyuyan bebek degil. Kimse yok nasıl uyuyayim?
Takma yani kuzum. Sutu olan emzirir. Olmayan amma verir. Bi olup bi olmayan (ben) bi mama bi meme verir :)

1 haziran itibariyle her gün (ama mutlaka her gün) dışarı çıkıyoruz oglumla. H.sonu da hem c.tesi hem pazar dışarda yemek de yedik çok şükür. Bayram yaklaştı 9 gün tatilde baba evdeyken de gezeriz artık. Şükür ya büyüdükçe biraz da olsa rahatliyoruz. Uykusu artmiyo işte, bide uyusa şöyle 5-6 saat aralıksız. Öyle uyumaya baslayanlar olmuş bu aylarda ama bizimki aynı devam 3 saatte 1 uyanıyor gece. En son 4-5te tamamen kalkiyor. Çok yorucu tabiki kimse de olmayınca

yalsa canım Yalın bebek arabasında mı duruyor dışarıdayken, benim oğlum bebek arabasında hiç durmuyor sürekli kucağa alıp bakınmak hoplatmak zıplatmak istiyor. Malesef biz hiç çıkamıyoruz dışarıya. Önerisi olanlar yazsın lütfen bunaldım çok. Ve saat başı emiyor uykusu da Max 30 dk

Prima bizde de sızıntı yaptı.huggies yeni dogan 2numaradayız.cizgi olayına devam rahat oluyo

Dün kv yemeğe gittk ben erken gittim tabi biraz bebeği sevsinler bende rahat edrrim diye gitmez olaydım.. Severim kaynanamı ama oğlum mama alıyor diye dmediğini bırakmıyor çok üzülüyorum anneyim ben.. Niye kafasını tutamıyor tutması lazım geç oldu niye uyumuyor niye bebek sert dik durmuyor elde,yumuşak elimizden kayacak gibiymiş.. Mama alıyor şişiyor kof oluyormuş zekası nasıl acaba bunun gibi bir sürü şey çok cnm sıkıldı kızlar sizcede mama alıyor diye bişeyimi vardır geceden beri bakıp bakıp üzülüyorum acaba benmi göremiyorum tuhaflığı.. Çok doluyum ve yanlızım anlatamıyorum kimseye

Canim benim takma kafana
Herkes birsey soyluyor

Bizim kv de de mama ver kilo alsin derdinde :)

Ben de mama veriyorum arada. Takma kafana :))

Canim açık havaya çık. Bebeğin açık havada bi süre sonra hemen uykusu geliyo işte ozaman yatır . Çok güzel uyuyorlar açık hava da .1 saat fln bende çay fln icebikuyorum. Yoksa bizimkide arabada hiç gezemedik. Sadece bunu yapabiliyorun.hatta giderken gelirken hile kucakta, araba boş :) sadece o uyussun ben biseyler iceyim diye tasiyorum:)

Tövbe tövbeeee.... takma kafana dicem mumkun degil biliyorum. ama huylari bu takmamaya caliscan. benim kaynanamda surekli negatif,kaygi cumleleri kurar. bende kizdigimi belli ederim,saygi cercevesinde cevap veririm, sonra ben odadan cikincada kocam kizar, zaten herseyi kafasina takiyor soyleme soyle seyler diye, o gun susar sonra yine. sen duymamaya caliscan mumkun oldukca'kac yasindan sonra degismiyolar artik...
benim kizimda disarda cok guzel uyuyor ama ne yazik ki benim oturdugum yer dag basi gibi. cocukla ciksam oturacak yer yok o kadar ozeniyorum ki elime kitabimi alip bebegimle ciksam kahve icip kitap okusam. bizde balkona cikiyoruz...

A after_before canim hosgelmissin. rahatlamissindir, dinlenmissindir umarim biraz. kalabilecek misin biraz?
34bta26 biz dr. degistiricez canim ulku hanimdan memnun musun, hala ona mi devam ediyorsun?telefon numarasi falan verdi mi? kadin doguma da oraya gidiim dedim, senin dr. akyil miydi?

Canim uykusu gelince uyutmasan bir sure.hani oyun falan oynayip iyice yorsan bebisi.belki bir bir bucuk saate cikar uykusu.bizimki her sabah 6 bucuk 7 gibi gülüş cümbüş kalkiyor.salonda sarkilar oyunlar yapiyoruz 8. 8 bucuk gibi bi daha uykusu geliyor.arada emme olsa da baya bi uzun uyuyor.saat kaca kadar oldugunu soylemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…