- 11 Haziran 2015
- 1.230
- 1.931
- 83
- 42
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.361
Bizde prima premium care kullanıyoruz. Sıkıntım yok ama bezin ağ kısmı çok büyük. Hele 3 numaraya geçince hiç hoş gözükmüyor. Bana da huggies yeni dogan 2 numara numuneler geldi 20 tane filan. 2 gündür deniyorum hoşuma gitti. Prima bitsin belki huggies e geçerim.Prima bizde de sızıntı yaptı.huggies yeni dogan 2numaradayız.cizgi olayına devam rahat oluyo
Bizde prima premium care kullanıyoruz. Sıkıntım yok ama bezin ağ kısmı çok büyük. Hele 3 numaraya geçince hiç hoş gözükmüyor. Bana da huggies yeni dogan 2 numara numuneler geldi 20 tane filan. 2 gündür deniyorum hoşuma gitti. Prima bitsin belki huggies e geçerim.
yalsa canım Yalın bebek arabasında mı duruyor dışarıdayken, benim oğlum bebek arabasında hiç durmuyor sürekli kucağa alıp bakınmak hoplatmak zıplatmak istiyor. Malesef biz hiç çıkamıyoruz dışarıya. Önerisi olanlar yazsın lütfen bunaldım çok. Ve saat başı emiyor uykusu da Max 30 dk
Kızlar size 10 puanlık uzmanlık sorusu
12 yıllık bir elektrikli göğüs pompası var .
Hijyen açısından Kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım,
12 yıl önce kullanılmış paketlenip kaldırılmış... Kullansammı kullanmasammı bilemedim...
Bende kendi telefonumdan yukleyemiyorum lg benimkinin markasi esimin iponu var ayni resmi şak diye yukluyorum ondan anlamadim gittiAyyyy yeminle bıkkkkk' geldi bu siteden bana. Bi hevesle kizimla fotomuzu yukliyim dedim slingde keyif yaparken... kes bic format degistir derken hevesim kactoii..
Bir deyalsa canım Yalın bebek arabasında mı duruyor dışarıdayken, benim oğlum bebek arabasında hiç durmuyor sürekli kucağa alıp bakınmak hoplatmak zıplatmak istiyor. Malesef biz hiç çıkamıyoruz dışarıya. Önerisi olanlar yazsın lütfen bunaldım çok. Ve saat başı emiyor uykusu da Max 30 dk
Biz hep huggies kullandik.gayet memnunuz.Bizde prima premium care kullanıyoruz. Sıkıntım yok ama bezin ağ kısmı çok büyük. Hele 3 numaraya geçince hiç hoş gözükmüyor. Bana da huggies yeni dogan 2 numara numuneler geldi 20 tane filan. 2 gündür deniyorum hoşuma gitti. Prima bitsin belki huggies e geçerim.
Söyleyis tarzi kotu olmus pat pat diye .... mamayla alakali bir durum olmaz canim her bebekte ayni olmaz ama hicmi tutamiyor kafasini ... yaslilara kiziyoruz her seye karisiyorlar diye ama bizden daha iyi biliyorlar cogu seyi .!.. benim kv uzakta ama kendi annem sagolsun kv aratmaz bazen cok bunaliyorum ama tavsiyelerinide dikkate aliyorum ise yariyor .!.. eger icinde ufacik hir kuruntu varsa dr sor canim her bebegin refleksleri ayni olcude gelismez ama kafasini tutmasi lazim ...Dün kv yemeğe gittk ben erken gittim tabi biraz bebeği sevsinler bende rahat edrrim diye gitmez olaydım.. Severim kaynanamı ama oğlum mama alıyor diye dmediğini bırakmıyor çok üzülüyorum anneyim ben.. Niye kafasını tutamıyor tutması lazım geç oldu niye uyumuyor niye bebek sert dik durmuyor elde,yumuşak elimizden kayacak gibiymiş.. Mama alıyor şişiyor kof oluyormuş zekası nasıl acaba bunun gibi bir sürü şey çok cnm sıkıldı kızlar sizcede mama alıyor diye bişeyimi vardır geceden beri bakıp bakıp üzülüyorum acaba benmi göremiyorum tuhaflığı.. Çok doluyum ve yanlızım anlatamıyorum kimseye
Parcalarini guzelce yika kullan canim ne olacakkiKızlar size 10 puanlık uzmanlık sorusu
12 yıl önce kullanılmış paketlenip kaldırılmış... Kullansammı kullanmasammı bilemedim...
Bence baslik kismi ayri satiliyorsa alip yeni takim taklavatla kullanabilirsinKızlar size 10 puanlık uzmanlık sorusu
Ben kullaniyorum civilden almistim sevi bebenin ... hamilelikte aldigim en guzel sey walla rahatlik bebek altinda kaliyor delikten ufluyorum arada ... altta kalinca sikinti yok ac kalinca sikinti basiyor cigligi nerde olursam olayim hemen cecik emziriyorum rahatlik wallaKızlar 2 sorum var
Emzirme onlugu kullanan var mi? Bebek onlugun altinda mi kaliyor? Bogulur sıcaktan?
2.soruyu unuttum ya
Benim kız da sürekli emme peşinde emzige de alistiramadim doyuyor biliyorum ama niye sürekli memede onu anlamıyorum. Dışarı çıkmaya korkar oldum. Sağdığım sutleri biberonla içmiyor hepsi ziyan oldu.üstelik tek mememi (sag)emiyor .sol tarafı çok zor tutturuyorum.yalsa canım Yalın bebek arabasında mı duruyor dışarıdayken, benim oğlum bebek arabasında hiç durmuyor sürekli kucağa alıp bakınmak hoplatmak zıplatmak istiyor. Malesef biz hiç çıkamıyoruz dışarıya. Önerisi olanlar yazsın lütfen bunaldım çok. Ve saat başı emiyor uykusu da Max 30 dk
Be
Ben kullaniyorum civilden almistim sevi bebenin ... hamilelikte aldigim en guzel sey walla rahatlik bebek altinda kaliyor delikten ufluyorum arada ... altta kalinca sikinti yok ac kalinca sikinti basiyor cigligi nerde olursam olayim hemen cecik emziriyorum rahatlik walla
Hayır canım sende sorun yok sorun kaynanalarda.benimkide aynısı Benim çocuğumu benden kiskaniyor kv deme gittiğimde bebeğimi doğru düzgün kucağıma alamıyorum çocuk gık dese hemen koşuyor başına benden önce üstelik ben kucağa alissin da istemiyorum.yani bütün kv ler aynı ağzınızla kuş tutsak yaranamiyoruzDün kv yemeğe gittk ben erken gittim tabi biraz bebeği sevsinler bende rahat edrrim diye gitmez olaydım.. Severim kaynanamı ama oğlum mama alıyor diye dmediğini bırakmıyor çok üzülüyorum anneyim ben.. Niye kafasını tutamıyor tutması lazım geç oldu niye uyumuyor niye bebek sert dik durmuyor elde,yumuşak elimizden kayacak gibiymiş.. Mama alıyor şişiyor kof oluyormuş zekası nasıl acaba bunun gibi bir sürü şey çok cnm sıkıldı kızlar sizcede mama alıyor diye bişeyimi vardır geceden beri bakıp bakıp üzülüyorum acaba benmi göremiyorum tuhaflığı.. Çok doluyum ve yanlızım anlatamıyorum kimseye
Kizlarrrr cuma gecesi yola cikiyoruz trabzonluyum ben karadeniz turu yapicaz esimin izni bitince donecek ben kalacagim ... kafama takilan 2 ay asimizida cuma gunu olucaz ne yapicam ben ya cok ateslenirse asiya gitmeden fitil versem nasil olur
Geldim canım hoşbulduk.A after_before canim hosgelmissin. rahatlamissindir, dinlenmissindir umarim biraz. kalabilecek misin biraz?
@34bta26 biz dr. degistiricez canim ulku hanimdan memnun musun, hala ona mi devam ediyorsun?telefon numarasi falan verdi mi? kadin doguma da oraya gidiim dedim, senin dr. akyil miydi?
Açık havada uykusu geldiğinde nasıl uyutuyorsun canım. Bizimki arabada uyumuyor anlıyorum bende uykusu geliyor ama uyumuyor. Emziremedim şimdiye kadar dışarıda belki emzirsem uyur arabasına koysam devam eder. Bakalım annemlerin orada kocaman bi park var orada deniyim bi diyorum emzirip yatırmayı.Canim açık havaya çık. Bebeğin açık havada bi süre sonra hemen uykusu geliyo işte ozaman yatır . Çok güzel uyuyorlar açık hava da .1 saat fln bende çay fln icebikuyorum. Yoksa bizimkide arabada hiç gezemedik. Sadece bunu yapabiliyorun.hatta giderken gelirken hile kucakta, araba boş :) sadece o uyussun ben biseyler iceyim diye tasiyorum:)
Söyleme kıskanıyoruz :) siz çocuk mu büyütüyorsunuz ya öyle çocuk mu olur adam gibi uyuyorlar :)Canim uykusu gelince uyutmasan bir sure.hani oyun falan oynayip iyice yorsan bebisi.belki bir bir bucuk saate cikar uykusu.bizimki her sabah 6 bucuk 7 gibi gülüş cümbüş kalkiyor.salonda sarkilar oyunlar yapiyoruz 8. 8 bucuk gibi bi daha uykusu geliyor.arada emme olsa da baya bi uzun uyuyor.saat kaca kadar oldugunu soylemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?