2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Prima bizde de sızıntı yaptı.huggies yeni dogan 2numaradayız.cizgi olayına devam rahat oluyo
Bizde prima premium care kullanıyoruz. Sıkıntım yok ama bezin ağ kısmı çok büyük. Hele 3 numaraya geçince hiç hoş gözükmüyor. Bana da huggies yeni dogan 2 numara numuneler geldi 20 tane filan. 2 gündür deniyorum hoşuma gitti. Prima bitsin belki huggies e geçerim.

pisgor
Prima premium care bizdede belden sızıntı yaptı, 2 numaradayız, bitsin 3 E başlıycam, belki ufak geldiği için sızıyor...

Kızlar size 10 puanlık uzmanlık sorusu

12 yıllık bir elektrikli göğüs pompası var .
Hijyen açısından Kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım,
12 yıl önce kullanılmış paketlenip kaldırılmış... Kullansammı kullanmasammı bilemedim...

Evet kuzum arabasinda duruyor. Uykusuz benimkisi de artık herkes biliyordur. Doğdu doğali az uyuyor. 2 saatte bir emzirme odasına gidiyorum avmdeysem. Disarlarda isem (koru, camlik, park vb gidiyoruz) mama veriyorum.

Hijyen açısından bence sorun olmaz. Tum kaynatilabilir yerleri kaynat. Kullan :)

Ayyyy yeminle bıkkkkk' geldi bu siteden bana. Bi hevesle kizimla fotomuzu yukliyim dedim slingde keyif yaparken... kes bic format degistir derken hevesim kactoii..
Bende kendi telefonumdan yukleyemiyorum lg benimkinin markasi esimin iponu var ayni resmi şak diye yukluyorum ondan anlamadim gitti

Bir de
Biz hep huggies kullandik.gayet memnunuz.

Söyleyis tarzi kotu olmus pat pat diye .... mamayla alakali bir durum olmaz canim her bebekte ayni olmaz ama hicmi tutamiyor kafasini ... yaslilara kiziyoruz her seye karisiyorlar diye ama bizden daha iyi biliyorlar cogu seyi .!.. benim kv uzakta ama kendi annem sagolsun kv aratmaz bazen cok bunaliyorum ama tavsiyelerinide dikkate aliyorum ise yariyor .!.. eger icinde ufacik hir kuruntu varsa dr sor canim her bebegin refleksleri ayni olcude gelismez ama kafasini tutmasi lazim ...

Parcalarini guzelce yika kullan canim ne olacakki

Bence baslik kismi ayri satiliyorsa alip yeni takim taklavatla kullanabilirsin

Eger baslik vs temiz duruyorsa kaynatip da kullanabilirsin

Mesela benim ilk kizimdan lansinohun manuel pompasi vardi 6 yillik
durdukca biraz degismis gibi geldi parcalari. Attim yenisini aldim

Makinenin durumuna gore degisir :)

Be
Kızlar 2 sorum var

Emzirme onlugu kullanan var mi? Bebek onlugun altinda mi kaliyor? Bogulur sıcaktan?

2.soruyu unuttum ya
Ben kullaniyorum civilden almistim sevi bebenin ... hamilelikte aldigim en guzel sey walla rahatlik bebek altinda kaliyor delikten ufluyorum arada ... altta kalinca sikinti yok ac kalinca sikinti basiyor cigligi nerde olursam olayim hemen cecik emziriyorum rahatlik walla

Benim kız da sürekli emme peşinde emzige de alistiramadim doyuyor biliyorum ama niye sürekli memede onu anlamıyorum. Dışarı çıkmaya korkar oldum. Sağdığım sutleri biberonla içmiyor hepsi ziyan oldu.üstelik tek mememi (sag)emiyor .sol tarafı çok zor tutturuyorum.

Kizlarrrr cuma gecesi yola cikiyoruz trabzonluyum ben karadeniz turu yapicaz esimin izni bitince donecek ben kalacagim ... kafama takilan 2 ay asimizida cuma gunu olucaz ne yapicam ben ya cok ateslenirse asiya gitmeden fitil versem nasil olur

Delik mi var? Ay ben anlamadim

Hayır canım sende sorun yok sorun kaynanalarda.benimkide aynısı Benim çocuğumu benden kiskaniyor kv deme gittiğimde bebeğimi doğru düzgün kucağıma alamıyorum çocuk gık dese hemen koşuyor başına benden önce üstelik ben kucağa alissin da istemiyorum.yani bütün kv ler aynı ağzınızla kuş tutsak yaranamiyoruz

Kizlarrrr cuma gecesi yola cikiyoruz trabzonluyum ben karadeniz turu yapicaz esimin izni bitince donecek ben kalacagim ... kafama takilan 2 ay asimizida cuma gunu olucaz ne yapicam ben ya cok ateslenirse asiya gitmeden fitil versem nasil olur

Verme. Bizim dr'da, sağlık ocağı da, kankamiz (cocuk dr) da, amcam da (dr) ateş olmadan verme dedi. Calpolu bile verme dediler yani. 2.ay asisinda muhtemelen de ateş oluyor. 3.ay rotada ve 1.ay olmadı ateş mesela. Ama şöyle bişey var hemen ateşi düşürüyor merak etme

Geldim canım hoşbulduk.
Annem maliyeci benim orada çalışanlar ve akrabalardan duymuş çocuklarını mehmet bey diye birine götürüyorlarmış. Özel muayenesi varmış. Bende götürcem ona soyadınıda öğreneyim yazarım. Biz hep tek doktora gittik mersinde burada başka bir doktor görsün istiyorum.

Açık havada uykusu geldiğinde nasıl uyutuyorsun canım. Bizimki arabada uyumuyor anlıyorum bende uykusu geliyor ama uyumuyor. Emziremedim şimdiye kadar dışarıda belki emzirsem uyur arabasına koysam devam eder. Bakalım annemlerin orada kocaman bi park var orada deniyim bi diyorum emzirip yatırmayı.

Valla bende çıkamıyorum GKBgkb çıkınca uyumadığı için max 1 saat sonra ağlamalar eşliğinde eve giriyoruz. Milletin çocuğu uyuyor arabasında. Sadece 1 kere rahatca gezdik ondada evde uyuyordu öyle çıktık kipa da uyudu rahatca alışveriş yaptık oda markat alışverişi tabi :) daha şöyle 3 saat dışarı çıkıp eşimle üst baş alamadık. Banyo yapıyor Anneme bırakıyoruz öyle çıkıyoruz onuda dün yaptık 40 gün sonra :)
Sabır diyorum geçecek elbet böyle kalacak değil Bizimde sınavımız buymuş

Söyleme kıskanıyoruz :) siz çocuk mu büyütüyorsunuz ya öyle çocuk mu olur adam gibi uyuyorlar :)
Benm arkadaşımın kızıda öyle 9.30 da yatıyor 7 de kalkıyo onada annesi kaldırıyor gecede yine annesi zorla uyandırıp emziriyor. Değilse acıktım diye ağlayıpta kalkmaz. Böyle çocuk mu olur lan diyorum :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…