2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kizlarrrr cuma gecesi yola cikiyoruz trabzonluyum ben karadeniz turu yapicaz esimin izni bitince donecek ben kalacagim ... kafama takilan 2 ay asimizida cuma gunu olucaz ne yapicam ben ya cok ateslenirse asiya gitmeden fitil versem nasil olur
Bence olmadan verme canim ya bos yere.bizde simdiye kadar hicbir aşı ates huzursuzluk yapmadi.

Ya bide moralini mi bozuyosun bunlara takılıp. Ben hiç emmemişim ama herşeyim yerinde. Ne normal yaşantımda ne hamileliğimde hiç sorun yaşamadım düşüğüm olmadı hamd olsun. Bunu neden yazıyorum mama alan çocuk sağlıksız olsaydı ben b.ku yemiştim ozaman. He zeka konusunda da devlette mühendisim :)) Çocukken biraz sık hasta olurdum ama kardeşim emdi oda hasta oluyordu :) kardeşim zeka konusunda benden fazla ama tr dereceli bi fark bu olabilir kaçımızın derecesi var peki oda çok önemli bir fark değil. Derecem yok ama memurun maaşımı alıyorum hamd olsun :) anne sütü tabiki eşsiz ama emmeyen çocuğun emenden pek farkı olmuyor. Hiç takma kafana

Ben de öyle diyorum sabır sabır ya sabır ama bunalıyorum da yazık eşim Bile diyor annelerin hakkı gerçekten ödenmez diye. Tüm gün evdeyim. Yaşadığım yerde kimsem yok. Arkadaşlarımız var sadece ama insanın ailesi gibi olmuyor.
Aslında yürüyüşe çıktık bi iki kere arabada uyudu ama 20 dk tam oturalım çay içelim dedik uyandı. Hop evde bulduk kendimizi. Bide bizimki kendini parçalarcasına ağlıyor, etraftakilerde bize bakınca rahatsız oluyoruz tabi.
Atales canım çok kıskanıyorum seni maşallah kızına, darısı bize inşallah.
yalsa evet canım Yalın bebeğin uykusuz olduğunu bildiğim için sordum bende, en azından bebek arabasında duruyormuş sizinki
Kanguru almak istiyorum ama ergonomik olanlar içe dönük kullanılıyor ya çocuk bunalmıyor mı? Bizimkine kesin fenalık gelir, güvenip alamıyorum da

Yok bizimki o kadar degil yahu.kendisi acikiyor.Kizimin gözleri ve uykusu babasina ceksin diye dua ediyordum.cok icten etmisim galiba.ikisi de oldu cok sükür. Kizim mutlu ben mutlu. Simdi yine emdi gazini cikartsin diye omzuma aldim.gözler kapali.sesli sesli gülüyo

Ben de sana katiliyorum.cok yakin tanidiklar var.hic emmeyenle.sadece emen iki kardes.ikisi de surekli hasta.ben bir farklilik goremedim.

Osmangazi üni.nin karşısında mı muayenesi? Öyleyse onu bende duydum iyi diyorlar ama soyadını hatırlayamadım bak...

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah. Okudum fatiha

@pisgor
Prima premium care bizdede belden sızıntı yaptı, 2 numaradayız, bitsin 3 E başlıycam, belki ufak geldiği için sızıyor...
Yok 2 tam denk geliyor. Sızma şu şekilde oluyor kakasi cok olunca çok yapınca belden yukarı çıkıyor. Ama 3 te denedim 1 paket bitirdim o da aynı şekilde...bel kısmı genişliyor ya o yüzden sanırım. Huggies in belki kısmı lastikli onda sızma olmadı ve ufacik bez çok kibar geldi bana.

Kesin çıkar canım çok güzel batıkent, bende anneme geldikçe çıkıyorum her defasında uyudu. Bende yürüyüş yapıyorum, sonra Bi ağaç gölgesine oturuyorum, süper oluyo benim içinde bebiş içinde ama işte benim oturduğum yer Batıkent gibi değil pek, çok çıkmıyoruz o yüzden. Yarın bizde yapıcaz park keyfi, anane günü yarın:) kucağında dik tutmasan, yatırsan, pışpışlasan uyumaz mı, yürürken sallanacak ya zaten?

Allah rahmet eylesin, size sabır versin

Kanguru yu dene istersen kirala,durursa alırsın. 1 haftalık 50 tl . Tuniko adlı sitede var. Hem de ergonomik. Babywearing türkiye diye face sayfası da var. Ordan kanguru kullananların tecrübe ve önerilerini okuyabilirsin.

Kızlar 2 sorum var

Emzirme onlugu kullanan var mi? Bebek onlugun altinda mi kaliyor? Bogulur sıcaktan?

2.soruyu unuttum ya

Hamileyken ne gereksiz bişey dediğim şeylerden birisi :)
Ben kullanıyorum çokda rahat oluyor , boynuna taktığın kısımda bi aparat var kumaşın kenar içinde, yarı çember vazifesi görüyor, bebeği görüyorsun hemde havayı engellemiyor, ince kumaş zaten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…