- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.401
Kizlarrrr cuma gecesi yola cikiyoruz trabzonluyum ben karadeniz turu yapicaz esimin izni bitince donecek ben kalacagim ... kafama takilan 2 ay asimizida cuma gunu olucaz ne yapicam ben ya cok ateslenirse asiya gitmeden fitil versem nasil olur
Kafani gecirdigin yer warya ordan ufluyorum canimDelik mi var? Ay ben anlamadim
O zaman vermiyim canim yanima alirim ateslenirse yolda veririmVerme. Bizim dr'da, sağlık ocağı da, kankamiz (cocuk dr) da, amcam da (dr) ateş olmadan verme dedi. Calpolu bile verme dediler yani. 2.ay asisinda muhtemelen de ateş oluyor. 3.ay rotada ve 1.ay olmadı ateş mesela. Ama şöyle bişey var hemen ateşi düşürüyor merak etme
Canim başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallahKızlar kayınvalidem vefat etti herkesin aksine ben çok severdim onu geceden beri üzüntüden mafolduk eşim memlekete gitti sabah.. çok iyiydi çok temizdi gelinlere öyle bi davranrdıki kaynana demeye bin şahit ister annemiz gibiydi..sizden ricam bi fatiha okurmusunuz..
BiZim oldu. Çoğalttırma aman karbonatlı suyla sil azalmazsa ilacı var onun bitane herkese onu veriyorlan mikostatin di sanırım adı onu kullan. Bizde 20 günlükken felan olmuştu öyle geçtibebegi pamukcuk oln varmi
Evet canım hiç emmemişim. Sen yine sağıp vermişsindir annem onuda yapmamış pompa yoktu herhalde ozamanlar :) hatta doktor tavsiyesiyle 2 günlükken elma suyunu vermişler bana baya 1 biberon :) şimdi mamalar anne sütüne çok yakın. Sen salla gitsin kv yi dünyada ki tüm gerizekalıları mamayla büyüyen çocuklar oluşturuyor zaten haklısın de. Kayınvaliden olmasa sende mi mamayla büyüdün yoksa de derdim ama o cümle büyük kavga çıkarırKızlar çok sağolun azda olsa rahatladım.. Kafasını uzun süreli dik tutamıyor kucağımda gezdirdiğimde dik durup bakıyor etrafa.. Seslere oyuncaklara tepki veriyor beni görünce gülüyor.. Elleri kolları durmuyor maşallah dönencesini ve avizeleri çok seviyor bakıp nasıl gülüyor uykusu yok oda normal bence bütün cocuklarda var.. Bence gelişimi iyi doktorlarda bişey görse söylerdi..
A after_before cnm sen hiç anne sütü almadın demi benm oğlum almadı.. Bu yaşa gelmişşin maşallah sana bişey olmadıysa oğlumada olmaz :)
aynen mikostatin vrdi karbonatli su ilde sil dedi once hangisini uyguluyrdn bide damlayida karbont gibimi suruyorzBiZim oldu. Çoğalttırma aman karbonatlı suyla sil azalmazsa ilacı var onun bitane herkese onu veriyorlan mikostatin di sanırım adı onu kullan. Bizde 20 günlükken felan olmuştu öyle geçti
Valla ilac verince ben karbonatla silmedim biraz üşendim:)zor oluyordu çünkü silmesi. damlayı 6 saatte bir ağzına sıktım. Yanaklarında da vardı biraz biraz yanaklarına kalanını diline sıktım. Ama çok tokken sıkma tadı acı kusturuyor.aynen mikostatin vrdi karbonatli su ilde sil dedi once hangisini uyguluyrdn bide damlayida karbont gibimi suruyorz
tamam canim bilgi icin tesekkurlerValla ilac verince ben karbonatla silmedim biraz üşendim:)zor oluyordu çünkü silmesi. damlayı 6 saatte bir ağzına sıktım. Yanaklarında da vardı biraz biraz yanaklarına kalanını diline sıktım. Ama çok tokken sıkma tadı acı kusturuyor.
Azda olsa sağıp verdim ama onuda kusuyordu...Evet canım hiç emmemişim. Sen yine sağıp vermişsindir annem onuda yapmamış pompa yoktu herhalde ozamanlar :) hatta doktor tavsiyesiyle 2 günlükken elma suyunu vermişler bana baya 1 biberon :) şimdi mamalar anne sütüne çok yakın. Sen salla gitsin kv yi dünyada ki tüm gerizekalıları mamayla büyüyen çocuklar oluşturuyor zaten haklısın de. Kayınvaliden olmasa sende mi mamayla büyüdün yoksa de derdim ama o cümle büyük kavga çıkarır
1 haftadr bn antibiyotik kullydm ondan olmus dr dedi pamukcuk mantar antibiyotik yapiyrms 2 gunde yayildiValla ilac verince ben karbonatla silmedim biraz üşendim:)zor oluyordu çünkü silmesi. damlayı 6 saatte bir ağzına sıktım. Yanaklarında da vardı biraz biraz yanaklarına kalanını diline sıktım. Ama çok tokken sıkma tadı acı kusturuyor.
benim kurtaricim o. hep disardaym ve oglumu heryerde emzîryorum. kafami gecirdgm yerden oglumu rahatla görüyorum o da beni goruyo konusabiliyoruz. kumaşi ince birazda dik duruyo keten gbi. o yüzden çocuga yapişmiyor. kaldıki 10 tl ye aldım :)Kızlar 2 sorum var
Emzirme onlugu kullanan var mi? Bebek onlugun altinda mi kaliyor? Bogulur sıcaktan?
2.soruyu unuttum ya
huggies guzel bez ama bence kalın oldugundan kaba. evet primanın boyutlarına bakarak kucuk. ama bizde o lastiktende tastı :) dün bunları detaylı yazmıştım. ben sleepy aldım fazlaşiyla memnunum kesinlikle dneyın derim. siteye üye olunca ücretsz numunede gönderiyorYok 2 tam denk geliyor. Sızma şu şekilde oluyor kakasi cok olunca çok yapınca belden yukarı çıkıyor. Ama 3 te denedim 1 paket bitirdim o da aynı şekilde...bel kısmı genişliyor ya o yüzden sanırım. Huggies in belki kısmı lastikli onda sızma olmadı ve ufacik bez çok kibar geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?