2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kizlarrrr cuma gecesi yola cikiyoruz trabzonluyum ben karadeniz turu yapicaz esimin izni bitince donecek ben kalacagim ... kafama takilan 2 ay asimizida cuma gunu olucaz ne yapicam ben ya cok ateslenirse asiya gitmeden fitil versem nasil olur

Aşıdan sonra 1 çay kaşığı şurup ver calpol,
Mis gibi uyur , olmaz Allahın İzniyle bişey

O zaman vermiyim canim yanima alirim ateslenirse yolda veririm

Canim badin
Canim başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah

Kızlar çok sağolun azda olsa rahatladım.. Kafasını uzun süreli dik tutamıyor kucağımda gezdirdiğimde dik durup bakıyor etrafa.. Seslere oyuncaklara tepki veriyor beni görünce gülüyor.. Elleri kolları durmuyor maşallah dönencesini ve avizeleri çok seviyor bakıp nasıl gülüyor uykusu yok oda normal bence bütün cocuklarda var.. Bence gelişimi iyi doktorlarda bişey görse söylerdi..

A after_before cnm sen hiç anne sütü almadın demi benm oğlum almadı.. Bu yaşa gelmişşin maşallah sana bişey olmadıysa oğlumada olmaz :)

Evet canım hiç emmemişim. Sen yine sağıp vermişsindir annem onuda yapmamış pompa yoktu herhalde ozamanlar :) hatta doktor tavsiyesiyle 2 günlükken elma suyunu vermişler bana baya 1 biberon :) şimdi mamalar anne sütüne çok yakın. Sen salla gitsin kv yi dünyada ki tüm gerizekalıları mamayla büyüyen çocuklar oluşturuyor zaten haklısın de. Kayınvaliden olmasa sende mi mamayla büyüdün yoksa de derdim ama o cümle büyük kavga çıkarır

BiZim oldu. Çoğalttırma aman karbonatlı suyla sil azalmazsa ilacı var onun bitane herkese onu veriyorlan mikostatin di sanırım adı onu kullan. Bizde 20 günlükken felan olmuştu öyle geçti
aynen mikostatin vrdi karbonatli su ilde sil dedi once hangisini uyguluyrdn bide damlayida karbont gibimi suruyorz

aynen mikostatin vrdi karbonatli su ilde sil dedi once hangisini uyguluyrdn bide damlayida karbont gibimi suruyorz
Valla ilac verince ben karbonatla silmedim biraz üşendim:)zor oluyordu çünkü silmesi. damlayı 6 saatte bir ağzına sıktım. Yanaklarında da vardı biraz biraz yanaklarına kalanını diline sıktım. Ama çok tokken sıkma tadı acı kusturuyor.

Azda olsa sağıp verdim ama onuda kusuyordu...
Svrim aslnda onu ama patavatsız biraz herşeyi dilinde . Bnde hassasım oğlumda ne dese batıyor. Onu söylesem bütün cocuklarını üzerime salar aman :) hepside fena kavgacı

1 haftadr bn antibiyotik kullydm ondan olmus dr dedi pamukcuk mantar antibiyotik yapiyrms 2 gunde yayildi

Hayirli haftalar olsun herkese
Bizim hafta pek hayirli baslamadi malesef.
Sabah cayla ayagimi yaktim
Hemen banyoya kostum suya tuttum ama derimin kalktigini gorunce bayilacaktim nerdeyse hemen esimi aradim oda yanik kremi almis gelmis iceri girer girmez dogruuu dr.dedi temizlediler vs iyilesene kadar her gun pansuman
Verilmis sadakamiz varmis ya kucagimda yigit olsaydi karsimda abimiz vardi bana degilde ona dokulseydi(
Ben yine aldim agri kesicileri yatiyorum
Onlar dayanamazda allahim sen koru yavrularimizi(

Aryazin sima canım dger mesajinda okudum bebeginin tüm hareketleri normal maşalah ona. ben baskalarınin sürekli olumsuz seyler söyleyecegne kendimi ta hamilelikte alistirdım o yuzden gulup geciyrum tavsiye ederim. hem mama bence artık masum biz neler yiyoruz sanki cocuk emerken o zararlar gecmiyo ya da buyuynce almayack. eskidn mama yoktu pirinclerle şerbetlerle 6 aydan önce taniştık. ha koruyacgz son raddeye kadap ama eldn ne gelir

Kızlar 2 sorum var

Emzirme onlugu kullanan var mi? Bebek onlugun altinda mi kaliyor? Bogulur sıcaktan?

2.soruyu unuttum ya
benim kurtaricim o. hep disardaym ve oglumu heryerde emzîryorum. kafami gecirdgm yerden oglumu rahatla görüyorum o da beni goruyo konusabiliyoruz. kumaşi ince birazda dik duruyo keten gbi. o yüzden çocuga yapişmiyor. kaldıki 10 tl ye aldım :)

Esmeralda canım yanına agri kesici ates dusurucu mutlaka al. aşi her cocukta farklı etki yapıyor. bizde ates degil huzursuzluk yapti. bakarsın sizde hcbisey olmaz insalah :)

askbahcem elbette okuruz basiniz sagolsun direncli olmaya caliş güzelim sütüne bisey olmasın. iyi bi insanmış mekanı cennet olsun

huggies guzel bez ama bence kalın oldugundan kaba. evet primanın boyutlarına bakarak kucuk. ama bizde o lastiktende tastı :) dün bunları detaylı yazmıştım. ben sleepy aldım fazlaşiyla memnunum kesinlikle dneyın derim. siteye üye olunca ücretsz numunede gönderiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…