- 31 Ocak 2016
- 1.107
- 949
- 123
- 41
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.421
İyice kaynatsanız kullanılır sankiKızlar size 10 puanlık uzmanlık sorusu
12 yıllık bir elektrikli göğüs pompası var .
Hijyen açısından Kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım,
12 yıl önce kullanılmış paketlenip kaldırılmış... Kullansammı kullanmasammı bilemedim...
Gecmis olsunHayirli haftalar olsun herkese
Bizim hafta pek hayirli baslamadi malesef.
Sabah cayla ayagimi yaktim
Hemen banyoya kostum suya tuttum ama derimin kalktigini gorunce bayilacaktim nerdeyse hemen esimi aradim oda yanik kremi almis gelmis iceri girer girmez dogruuu dr.dedi temizlediler vs iyilesene kadar her gun pansuman
Verilmis sadakamiz varmis ya kucagimda yigit olsaydi karsimda abimiz vardi bana degilde ona dokulseydi(
Ben yine aldim agri kesicileri yatiyorum
Onlar dayanamazda allahim sen koru yavrularimizi(
bişey daha sorucam kafanıda şişirdım kusura bakma :)) şimdı eczacı bana sabah ogle akşam 1 damla yazdı dr anlattı aslında ama bızım yaramaz aglayınca onla ılgılenmekten anlayamadım pek bazı sıtelerde kullanımlarda 3 damla her seferde yazmıslar bazıları hangısı dogru bu eczacımı yanlıs yazdı sen nasıl kullanıyordun bıde damlatınca parmagınlamı yayıyorsun agzına yoksa tulbentlemı geneValla ilac verince ben karbonatla silmedim biraz üşendim:)zor oluyordu çünkü silmesi. damlayı 6 saatte bir ağzına sıktım. Yanaklarında da vardı biraz biraz yanaklarına kalanını diline sıktım. Ama çok tokken sıkma tadı acı kusturuyor.
Alemsin evde boş boş oturuyosun halbuki aaKızlar 2 sorum var
Emzirme onlugu kullanan var mi? Bebek onlugun altinda mi kaliyor? Bogulur sıcaktan?
2.soruyu unuttum ya
Tesekkür ederim canm Allah razı olsun..Aryazin sima canım dger mesajinda okudum bebeginin tüm hareketleri normal maşalah ona. ben baskalarınin sürekli olumsuz seyler söyleyecegne kendimi ta hamilelikte alistirdım o yuzden gulup geciyrum tavsiye ederim. hem mama bence artık masum biz neler yiyoruz sanki cocuk emerken o zararlar gecmiyo ya da buyuynce almayack. eskidn mama yoktu pirinclerle şerbetlerle 6 aydan önce taniştık. ha koruyacgz son raddeye kadap ama eldn ne gelir
benim kurtaricim o. hep disardaym ve oglumu heryerde emzîryorum. kafami gecirdgm yerden oglumu rahatla görüyorum o da beni goruyo konusabiliyoruz. kumaşi ince birazda dik duruyo keten gbi. o yüzden çocuga yapişmiyor. kaldıki 10 tl ye aldım :)
Esmeralda canım yanına agri kesici ates dusurucu mutlaka al. aşi her cocukta farklı etki yapıyor. bizde ates degil huzursuzluk yapti. bakarsın sizde hcbisey olmaz insalah :)
askbahcem elbette okuruz basiniz sagolsun direncli olmaya caliş güzelim sütüne bisey olmasın. iyi bi insanmış mekanı cennet olsun
huggies guzel bez ama bence kalın oldugundan kaba. evet primanın boyutlarına bakarak kucuk. ama bizde o lastiktende tastı :) dün bunları detaylı yazmıştım. ben sleepy aldım fazlaşiyla memnunum kesinlikle dneyın derim. siteye üye olunca ücretsz numunede gönderiyor
Çok geçmiş olsun canm Allah korusun evlatlarını evlatlarımızı..Hayirli haftalar olsun herkese
Hemen banyoya kostum suya tuttum ama derimin kalktigini gorunce bayilacaktim nerdeyse hemen esimi aradim oda yanik kremi almis gelmis iceri girer girmez dogruuu dr.dedi temizlediler vs iyilesene kadar her gun pansuman
Verilmis sadakamiz varmis ya kucagimda yigit olsaydi karsimda abimiz vardi bana degilde ona dokulseydi(
gecmis olsunHayirli haftalar olsun herkese
Benim miniğim de gazı varken kıvrılır ki hemen.ayrıca gelişim özelliklerini baska bebeklerle kıyaslamamak lazım siz doktorunuzu dinleyin boşverin BOŞ konuşanları!benim kv de 'bu cocuk resimlerde kocaman cıkıyor halbuki öyle degl ' deyip duruyo.bi sey mi ima etmeye calısıyo kilo bakımından?umrum degl ,obez yapcak deglim cocugumuHayır canım sende sorun yok sorun kaynanalarda.benimkide aynısı Benim çocuğumu benden kiskaniyor kv deme gittiğimde bebeğimi doğru düzgün kucağıma alamıyorum çocuk gık dese hemen koşuyor başına benden önce üstelik ben kucağa alissin da istemiyorum.yani bütün kv ler aynı ağzınızla kuş tutsak yaranamiyoruz
çoçuk aç kalmasında süt gelmıyorsa yapacak bişe yok elınden bişe gelmez mama olsun doysundaTesekkür ederim canm Allah razı olsun..
Evet canım o da çok meşhur Bi dr.ama ben acıbademde gördüm onun adını. ben dr.dan değilde hastaneyi değiştirmek için dr.arıyorum. Başka yerde de çalışıyorsa onu da düşünebilirim...acelya2687 mehmet kuşku canım. Elif ana hastanesi diye yazmış annem. Orada da bakıyor demek.
Gayet normal canım anlattıkların:) hiç takılma, maşallah bebeğineKızlar çok sağolun azda olsa rahatladım.. Kafasını uzun süreli dik tutamıyor kucağımda gezdirdiğimde dik durup bakıyor etrafa.. Seslere oyuncaklara tepki veriyor beni görünce gülüyor.. Elleri kolları durmuyor maşallah dönencesini ve avizeleri çok seviyor bakıp nasıl gülüyor uykusu yok oda normal bence bütün cocuklarda var.. Bence gelişimi iyi doktorlarda bişey görse söylerdi..
A after_before cnm sen hiç anne sütü almadın demi benm oğlum almadı.. Bu yaşa gelmişşin maşallah sana bişey olmadıysa oğlumada olmaz :)
Basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun insallahKızlar kayınvalidem vefat etti herkesin aksine ben çok severdim onu geceden beri üzüntüden mafolduk eşim memlekete gitti sabah.. çok iyiydi çok temizdi gelinlere öyle bi davranrdıki kaynana demeye bin şahit ister annemiz gibiydi..sizden ricam bi fatiha okurmusunuz..
Özelide var sanırım. 221 11 22 diye telefon yazmış annem. Bi ara bakalım.Evet canım o da çok meşhur Bi dr.ama ben acıbademde gördüm onun adını. ben dr.dan değilde hastaneyi değiştirmek için dr.arıyorum. Başka yerde de çalışıyorsa onu da düşünebilirim...
Şimdi damlalığının çizgisi var ya oraya kadar çekiyordum ben. Ağzına direk akıtıyordum dilinin üstüne yanağının kenarlarına hiç yaymadım. 6 saatte bir 4 kere verdim.bişey daha sorucam kafanıda şişirdım kusura bakma :)) şimdı eczacı bana sabah ogle akşam 1 damla yazdı dr anlattı aslında ama bızım yaramaz aglayınca onla ılgılenmekten anlayamadım pek bazı sıtelerde kullanımlarda 3 damla her seferde yazmıslar bazıları hangısı dogru bu eczacımı yanlıs yazdı sen nasıl kullanıyordun bıde damlatınca parmagınlamı yayıyorsun agzına yoksa tulbentlemı gene
Ben mama vermedigim halde cok sicak oldugunda 1 2 tatli kasigi su veriyorum..Cok sıcak ve hep terliyrz mama aldığımz için su veriyrm ama okuduklarım beni tereddütte bırakıyor kesinlikle verilmemesi lazımmış.. Mama veren anneler siz neyapıyrsunuz..
Bide dün alışveriş yaptık oğluşa bayramlik aldık :). İlk bayramı olcak bir sürü şey aldık oyuncakları birden hepsini almamak lazımmış çok tuttu arada almak lazımbileklerine takılanlardan aldıkda burda bi arkadaş söylemişti çok ses cıkarmıyor bizimkinin eli ayağı durmuyor ses çıkardıkça sevinir dedimde pek ses yok
Bende kanguru almadim heniz ama bildigim kadariyla ergonomik olmasi ve belden destekli olanlarini tavsiye etmislerdi.Kanguru alan arkAdaşlar önerilerinizi Bekliyorum ben kısa mesafelerde kullanmak için İstiyorum sırtım ağrıyor zaten uzun süre tasiyabilcegimi sanmıyorum
Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.Arkadaşlar merhaba belki beni hatırlarsınız ben de nisan annesi olacaktım kısmet olmadı 23 nisanda doğum olacaktı ama hem düşüğü hem kürtajı yaşamak zorunda kaldım o dönem.
sonra şükürler olsun allahım çok aratmadan tekrar nasip etti. bir kızım olacak.yarın sabah sezeryana giriyorum.
benim için dua eder misiniz? melek yavrularınızın yüzüsuyu hürmetine kolay bir doğumum, doğum sonrası iyileşmem ve en önemlisi de sağlıklı bir bebeğim olsun. kızımın akciğerinde kist var diyorlar o yüzden oldukça endişeliyim. allah rızası için dualarınızı rica ediyorum.
Ben kamerali aldim cok memnunum. Gece gorusude var. Mothercareden indirimli 400 tlye aldim. Motorola mbp 25 modeli.Anneler merhabaa, bebek telsİzi kullananlarınz varsa tavsiye edebilirmisnz? Kameralı almak dhamı iyi acaba??
Bizimkide oyle ayni hareketler butun gun. Rezene veriyorum 5 6 cay kasigi biraz rahatliyor.@yalsa canım Yalın bebek arabasında mı duruyor dışarıdayken, benim oğlum bebek arabasında hiç durmuyor sürekli kucağa alıp bakınmak hoplatmak zıplatmak istiyor. Malesef biz hiç çıkamıyoruz dışarıya. Önerisi olanlar yazsın lütfen bunaldım çok. Ve saat başı emiyor uykusu da Max 30 dk
Hic oyle sey olurmu? Mamayla beslenmese bagisiklik sistemi daha guclu olurdu tabi ama sonucta oda buyuyor buda buyuyor. Bizimkide kafasini fazla dik tutamiyor. Anne sutuyle besleniyor ama onzumdayken kafasini kaldirip 10 belki 20 saniye sonra yine yasliyor omzuma. Hic takma kafana. Artik pek anne sutuyle 2 yasina kadar besleyende kalmadi. 1 ay sonra isbasi yapicam. Henuz sut sagacak kadar sutum yok. Gunluk ihtiyacimizi karsilayacak kadar ve sut stoklamadim. 1 ay sonra mamaya baslamak zorunda kalmayayim bende :)Dün kv yemeğe gittk ben erken gittim tabi biraz bebeği sevsinler bende rahat edrrim diye gitmez olaydım.. Severim kaynanamı ama oğlum mama alıyor diye dmediğini bırakmıyor çok üzülüyorum anneyim ben.. Niye kafasını tutamıyor tutması lazım geç oldu niye uyumuyor niye bebek sert dik durmuyor elde,yumuşak elimizden kayacak gibiymiş.. Mama alıyor şişiyor kof oluyormuş zekası nasıl acaba bunun gibi bir sürü şey çok cnm sıkıldı kızlar sizcede mama alıyor diye bişeyimi vardır geceden beri bakıp bakıp üzülüyorum acaba benmi göremiyorum tuhaflığı.. Çok doluyum ve yanlızım anlatamıyorum kimseye
Allah rahmet eylesin. Okudum bende.Kızlar kayınvalidem vefat etti herkesin aksine ben çok severdim onu geceden beri üzüntüden mafolduk eşim memlekete gitti sabah.. çok iyiydi çok temizdi gelinlere öyle bi davranrdıki kaynana demeye bin şahit ister annemiz gibiydi..sizden ricam bi fatiha okurmusunuz..
Bugun olduk 2.ay asisini. Bekledigimden daha az performans sergiledi kuzum. Hemsirenin elide hafifti sanirim cok cani yanmadi galiba. Aglamasi ve susturmam 2 dk surdu. Sonra viraz atesi cikti 1 saat icinde calpol verdim hemen dustu. Bence takma kafana yola cik birsey olmaz. Bende 2 gun sonra yola cikicam diye bugun yaptordim ama cokta sorun olmayacakmis. Calpol vermeyi unutma. Birde fitil verdi doktor. Calpolla gecmezse atesi fitil ver hem agrisini alir hemde atesi duser demisti.O zaman vermiyim canim yanima alirim ateslenirse yolda veririm
İyice kaynatsanız kullanılır sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?