2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
İyice kaynatsanız kullanılır sanki

Gecmis olsun
Allah beterinden korusun

bişey daha sorucam kafanıda şişirdım kusura bakma :)) şimdı eczacı bana sabah ogle akşam 1 damla yazdı dr anlattı aslında ama bızım yaramaz aglayınca onla ılgılenmekten anlayamadım pek bazı sıtelerde kullanımlarda 3 damla her seferde yazmıslar bazıları hangısı dogru bu eczacımı yanlıs yazdı sen nasıl kullanıyordun bıde damlatınca parmagınlamı yayıyorsun agzına yoksa tulbentlemı gene

Tesekkür ederim canm Allah razı olsun..

Çok geçmiş olsun canm Allah korusun evlatlarını evlatlarımızı..

gecmis olsun

Benim miniğim de gazı varken kıvrılır ki hemen.ayrıca gelişim özelliklerini baska bebeklerle kıyaslamamak lazım siz doktorunuzu dinleyin boşverin BOŞ konuşanları!benim kv de 'bu cocuk resimlerde kocaman cıkıyor halbuki öyle degl ' deyip duruyo.bi sey mi ima etmeye calısıyo kilo bakımından?umrum degl ,obez yapcak deglim cocugumu

Tesekkür ederim canm Allah razı olsun..
çoçuk aç kalmasında süt gelmıyorsa yapacak bişe yok elınden bişe gelmez mama olsun doysunda Aryazin sima nında dedıgı gıbı eskıden mama bıle yoktu bnm erkek kardeşim var 22 yasında hiç emmedı hatırlarım annem pirinç unundan mama yapardu onla buyudu benden saglıklı emin ol oda kaldıkı şimdıkı mamalar besleyıcı kafana takma bebeginle mutlu ol dışarıdan gelen seslerede pek kulak asma çogu kıskançlıktan yapıyorlar fesatlıktan

acelya2687 mehmet kuşku canım. Elif ana hastanesi diye yazmış annem. Orada da bakıyor demek.
Evet canım o da çok meşhur Bi dr.ama ben acıbademde gördüm onun adını. ben dr.dan değilde hastaneyi değiştirmek için dr.arıyorum. Başka yerde de çalışıyorsa onu da düşünebilirim...

Gayet normal canım anlattıkların:) hiç takılma, maşallah bebeğine

Basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun insallah

Evet canım o da çok meşhur Bi dr.ama ben acıbademde gördüm onun adını. ben dr.dan değilde hastaneyi değiştirmek için dr.arıyorum. Başka yerde de çalışıyorsa onu da düşünebilirim...
Özelide var sanırım. 221 11 22 diye telefon yazmış annem. Bi ara bakalım.

Şimdi damlalığının çizgisi var ya oraya kadar çekiyordum ben. Ağzına direk akıtıyordum dilinin üstüne yanağının kenarlarına hiç yaymadım. 6 saatte bir 4 kere verdim.

Ben mama vermedigim halde cok sicak oldugunda 1 2 tatli kasigi su veriyorum..

Kanguru alan arkAdaşlar önerilerinizi Bekliyorum ben kısa mesafelerde kullanmak için İstiyorum sırtım ağrıyor zaten uzun süre tasiyabilcegimi sanmıyorum
Bende kanguru almadim heniz ama bildigim kadariyla ergonomik olmasi ve belden destekli olanlarini tavsiye etmislerdi.

Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.

Anneler merhabaa, bebek telsİzi kullananlarınz varsa tavsiye edebilirmisnz? Kameralı almak dhamı iyi acaba??
Ben kamerali aldim cok memnunum. Gece gorusude var. Mothercareden indirimli 400 tlye aldim. Motorola mbp 25 modeli.

Bizimkide oyle ayni hareketler butun gun. Rezene veriyorum 5 6 cay kasigi biraz rahatliyor.

Hic oyle sey olurmu? Mamayla beslenmese bagisiklik sistemi daha guclu olurdu tabi ama sonucta oda buyuyor buda buyuyor. Bizimkide kafasini fazla dik tutamiyor. Anne sutuyle besleniyor ama onzumdayken kafasini kaldirip 10 belki 20 saniye sonra yine yasliyor omzuma. Hic takma kafana. Artik pek anne sutuyle 2 yasina kadar besleyende kalmadi. 1 ay sonra isbasi yapicam. Henuz sut sagacak kadar sutum yok. Gunluk ihtiyacimizi karsilayacak kadar ve sut stoklamadim. 1 ay sonra mamaya baslamak zorunda kalmayayim bende :)

Allah rahmet eylesin. Okudum bende.

O zaman vermiyim canim yanima alirim ateslenirse yolda veririm
Bugun olduk 2.ay asisini. Bekledigimden daha az performans sergiledi kuzum. Hemsirenin elide hafifti sanirim cok cani yanmadi galiba. Aglamasi ve susturmam 2 dk surdu. Sonra viraz atesi cikti 1 saat icinde calpol verdim hemen dustu. Bence takma kafana yola cik birsey olmaz. Bende 2 gun sonra yola cikicam diye bugun yaptordim ama cokta sorun olmayacakmis. Calpol vermeyi unutma. Birde fitil verdi doktor. Calpolla gecmezse atesi fitil ver hem agrisini alir hemde atesi duser demisti.

Kızlar çapak sorunu hâlâ devam eden var mı? Burdan yazmıştım göz Dr una fa gittim. Bu hafta bi daha gitcem sanırım damlalar bitince yine çapak başladı

Bugun asi icin saglik ocagina gittik. Kilosu ve boyunada bakuldi ama asil yarin muayenesi var doktorumuzla. Boyu 52 cmden 56 cme cikmis. Kilosuda 4 kgdan 5200e cikmis ama ben geceleri fazla emzirmemistim. Uyurken emzirirsem uyanir ve uyutamam diye. 2 gundur geceleride emzirmeye basladim. Belkide o yuzden fazla kilo almadi. 1200 kgda az degil aslinda. Asilarida hic sevmedim. Cocuk kedi gibi miyakliyor butun gun. Yavrum kiyamam ya butun bebeklere randevu vermisler bugun biri agliyor biri susuyordu. Gece atesi cikarmi acaba? Birde bir kaka yapti kopuklu sulu ve yesildi. Asidan dolayi olabilirmi kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…