- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.441
Kizlar sizin bebeklerinizde ayagini titretiyormu emerken benim kiz cok yapiyor bir bacagini 5-10 saniye titretiyor
Sizinki 1.ayını mı tamamladı yani ayda 500gramın altı yetersiz göruluyomuş.1200 gayet iyi hatta fazla mı neBugun asi icin saglik ocagina gittik. Kilosu ve boyunada bakuldi ama asil yarin muayenesi var doktorumuzla. Boyu 52 cmden 56 cme cikmis. Kilosuda 4 kgdan 5200e cikmis ama ben geceleri fazla emzirmemistim. Uyurken emzirirsem uyanir ve uyutamam diye. 2 gundur geceleride emzirmeye basladim. Belkide o yuzden fazla kilo almadi. 1200 kgda az degil aslinda. Asilarida hic sevmedim. Cocuk kedi gibi miyakliyor butun gun. Yavrum kiyamam ya butun bebeklere randevu vermisler bugun biri agliyor biri susuyordu. Gece atesi cikarmi acaba? Birde bir kaka yapti kopuklu sulu ve yesildi. Asidan dolayi olabilirmi kizlar?
2. Ay kontrolunde 1200 kg almis cnm. Her ay 1200 aliyor.Sizinki 1.ayını mı tamamladı yani ayda 500gramın altı yetersiz göruluyomuş.1200 gayet iyi hatta fazla mı nekac aylık merak ettim.biz 2aylıgız 5600 yeni olduj.gece uyanmıyo aynen emmiyo tabi
41 kere maşallah. Allah nazardan saklasın.bu arada 2 ay 18 gun 6850 olmusz masallahhhhhhh 3200 ile basladi hayata oglum
Canim sagol bizim ramazan cok yogun geciyo giremedim bendegumus19
Canım kaç gündür aklımdasın noldu bebişin kortizonlu iğne olmustu sonuçlar geldi mi @askbahcem başınız sagolsun
Geçen gün kayınbabası ölen biri vardı onunda başı sagolsun
Bizim gecenlerde bi iki kere mama verdim beyaz olmus karbonatli su yaptim kulak copuyle sildim yanaklari dili bide gogsumu de sildim gectibebegi pamukcuk oln varmi
Cok gecmis olsun bi tanidigin 3 yaslaribdaki bebeginin eli yanmis kadin utuyu fise takmis camasir asmaya cikmis bi gelmis ki utu cocugun elinin ustunde ufff dusunemiyorumHayirli haftalar olsun herkese
Bizim hafta pek hayirli baslamadi malesef.
Sabah cayla ayagimi yaktim
Hemen banyoya kostum suya tuttum ama derimin kalktigini gorunce bayilacaktim nerdeyse hemen esimi aradim oda yanik kremi almis gelmis iceri girer girmez dogruuu dr.dedi temizlediler vs iyilesene kadar her gun pansuman
Verilmis sadakamiz varmis ya kucagimda yigit olsaydi karsimda abimiz vardi bana degilde ona dokulseydi(
Ben yine aldim agri kesicileri yatiyorum
Onlar dayanamazda allahim sen koru yavrularimizi(
Bizim ev gece gunduz sabaha karsi bile 26 derece tek sifir kollu zibinla duruyoruz gece bazen ustunu bile ortturmuyo ama ilk siradaki atlet-zibin mi demek oluyo onu anlamadim benEki Görüntüle 1852873
Kizlar sicaklik durumuna gore bebeklerinizi giydirebileceginiz tablo. Bilgilerinize.
Onu bende anlamadim bana sanki uyku tulumu gibi geldi.Canim sagol bizim ramazan cok yogun geciyo giremedim bende
Sonuclarimiz tertemiz sukur bos yere duzenimiz bozuldu oglumun cani yandi ama mecbur bakildi onun iyiligi icindi atlattik temmuzda goz kontrolumuz var simdiden derde dustum yine cani yanacak
Bizim gecenlerde bi iki kere mama verdim beyaz olmus karbonatli su yaptim kulak copuyle sildim yanaklari dili bide gogsumu de sildim gecti
Cok gecmis olsun bi tanidigin 3 yaslaribdaki bebeginin eli yanmis kadin utuyu fise takmis camasir asmaya cikmis bi gelmis ki utu cocugun elinin ustunde ufff dusunemiyorum
Bizim ev gece gunduz sabaha karsi bile 26 derece tek sifir kollu zibinla duruyoruz gece bazen ustunu bile ortturmuyo ama ilk siradaki atlet-zibin mi demek oluyo onu anlamadim ben
bizim gecmedi canım 2 bucuk aylık olduk. damlalar rahatlatıyo azaltıyo ama tamamen bitirmiyo. göz doktoruna götürdm bebeklerin gözden burna acılan damarları tıkalı olabilir ilk ay %90 nınki kendilgnden gecer ama sizinki gecmemiş sabırla göz pınarına masaj yap ddi ama kemgi hisset az bastırki tıkanıklık acilsin dedi. 1 yasina kadar takip edilcek gecmezse minik bi operasyon olcakKızlar çapak sorunu hâlâ devam eden var mı? Burdan yazmıştım göz Dr una fa gittim. Bu hafta bi daha gitcem sanırım damlalar bitince yine çapak başladı
gecmis olsun canim. bebegnin gelisimi harika masalah niye dert ettin ki. doktor bna 900 gram almasını bekleriz dmişti. 1200 gram daha ne olsun. kakası aşıdan olurmu bilmem ama benim ue burdan bi arkadasın asıdan sonra kanlı kaka oldu. sen takip et bakalm devam etcekmi.Bugun asi icin saglik ocagina gittik. Kilosu ve boyunada bakuldi ama asil yarin muayenesi var doktorumuzla. Boyu 52 cmden 56 cme cikmis. Kilosuda 4 kgdan 5200e cikmis ama ben geceleri fazla emzirmemistim. Uyurken emzirirsem uyanir ve uyutamam diye. 2 gundur geceleride emzirmeye basladim. Belkide o yuzden fazla kilo almadi. 1200 kgda az degil aslinda. Asilarida hic sevmedim. Cocuk kedi gibi miyakliyor butun gun. Yavrum kiyamam ya butun bebeklere randevu vermisler bugun biri agliyor biri susuyordu. Gece atesi cikarmi acaba? Birde bir kaka yapti kopuklu sulu ve yesildi. Asidan dolayi olabilirmi kizlar?
Kakanin hepsimi yesil yoksa sari tanecikli ama icinde yesilimsilik mi var? Bizimkinin kakasinda yesilimsilik var. Bazen memede agliyor birakiyirum emzirmeyi yada diger memeye geciyorum.Bu arada yeşil kaka her zaman ön süt fazlalığından değil bizimde oldu geçen hafta çocuk kıvranıyodu memede çığlık atmaya başladı tahlil yaptık lökosit çıktı ilaç aldık hemen geçti çocuk düzeldi bnce ihmal etmeyin baktırmaktan zarar gelmez alt tarafı kakayı götrceksiniz 15 tl aldılar, artık büyüdüler memeyi kısa sürede boşaltıyolar son emdiğinden 2 saati geçtiyse aynı memeyi boşa vermeyin dierine geçmelisiniz
Yok dert etmedim saglikli olsunda kilo onemli degil. Geceleri keske emzirseydim ona dertlendim. Emzirsem demekki emecekmis cocuk.. soyledigin iyi oldu 1 saat once verdim surup simdi fitil verecektim biraz bekleyeyim. 37.8 leri gorduk valla yaniyor heryeri. Simdi kundak yaptim kollarini cunku surekli agliyordu ve belkide kolu hareket ettigi icin cani yaniyordu. Ise yaradi zaten kundak simdi uyuyabildi. Cok keyifsiz ya valla moralim bozuldubizim gecmedi canım 2 bucuk aylık olduk. damlalar rahatlatıyo azaltıyo ama tamamen bitirmiyo. göz doktoruna götürdm bebeklerin gözden burna acılan damarları tıkalı olabilir ilk ay %90 nınki kendilgnden gecer ama sizinki gecmemiş sabırla göz pınarına masaj yap ddi ama kemgi hisset az bastırki tıkanıklık acilsin dedi. 1 yasina kadar takip edilcek gecmezse minik bi operasyon olcak
gecmis olsun canim. bebegnin gelisimi harika masalah niye dert ettin ki. doktor bna 900 gram almasını bekleriz dmişti. 1200 gram daha ne olsun. kakası aşıdan olurmu bilmem ama benim ue burdan bi arkadasın asıdan sonra kanlı kaka oldu. sen takip et bakalm devam etcekmi.
ayrica şurupla fitilin arası 3 saat olmalı dedi kardşim eczanede calişiyor. ebede bikac şaat gecmedn verme ddi. sen yine de bi doktoruna sor canım istersen, surubuda sık uerme
Sulu yeşilli sarılıydı tam yemyeşil değildi, memede ağlamasının bi çok nedeni olabilir ben tam olarak bulamadım ama yeşil kaka yaptığında dha çok sancı çekmişti , bide bizimki dierine geçersen hayatta almıyo tahammülü yok o boşluğa sağsam ağlıyo sağamıyorum biberona alışınca hiç memeyi almıyo mamada vermek istemiorum bakalım nereye kdr savaşcazKakanin hepsimi yesil yoksa sari tanecikli ama icinde yesilimsilik mi var? Bizimkinin kakasinda yesilimsilik var. Bazen memede agliyor birakiyirum emzirmeyi yada diger memeye geciyorum.
İki gün sulu yeşil kaka yaptı tahlil yaptı bağırsağından üşütmüş mikrop çıktı baktır sende iki üç gündür varsa, ilaç verince geçti gülmekle ne alakası var bzmkide gülüyoduArkadaşlar benim kız bu aralar yeşil ve sulu kaka yapmaya başladı bazen sümuksü oluyo doktora götürdüm ishal diyo internette doktor anne sütüyle besleniyosa ishal olmaz dedi iyi bi doktor yediklerinle ilgilidir dedi benim kız da güldü doktora ishal olan çocuk Gülmez dedi kaka rengi değişebilir sulu da olabilir dedi sizde böyle bişey oldu mu şimdiye kadar hep sarıydı böyle olan var mı ne yapayım kardeşim de üşütünce olur diyo onun 4 tane olunca tecrübeli üşütmeyse napayım ilaç verilmez kendiliğinden geçer mi
Seninde isin zormus gercekten.. bizimki memede aglamaya basliyor sanki bir tarafini cimciklemisim gibi sonra obur memeyi veriyorum onunla devam ediyor. Yarin doktora goturup bir sorucam merak ettim kakasida yesilimsili olmaya basladi 1 haftadir. Sari tanecikli ama cok az bir bolumunde yesilimsilik var. Buraya yuklemek isterdim ama hos bir goruntu degil..yarin doktor amcasi baksin kakasina...Sulu yeşilli sarılıydı tam yemyeşil değildi, memede ağlamasının bi çok nedeni olabilir ben tam olarak bulamadım ama yeşil kaka yaptığında dha çok sancı çekmişti , bide bizimki dierine geçersen hayatta almıyo tahammülü yok o boşluğa sağsam ağlıyo sağamıyorum biberona alışınca hiç memeyi almıyo mamada vermek istemiorum bakalım nereye kdr savaşcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?