2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar anne sütü verip mama takviyesi yapanlar buna nasıl karar verdiniz. Günde kaç ml veriosunz . Bugün bebem hep mizildadi hiç uyumadi hep memede kalmak istedi. BeNse meme vermekten hem belim hem göğsüm uçları perişanoldum. En son ablam doymadi gi için uyuyup hemen geri uyanio dur deyince . Mamà aldım 110 ml içti sımdi uyuyir .
Hem biberonla hem de mamà verio olmak çok üzdü beni ama onun aç olmasi daha üzücü.
Mamayi çılgın gibi içti. Oysa az öncesinde iki memeyi de vermiştim bebeğim 25 günlük . Mamayi severse benj hiç istemese die korkuyorm

Slm kızlar defneyi bugün kontrole götürdüm,dediğim gibi kilosu değişmemiş tam tersi 150 gr kaybetmiş yani 5 kiloya düşmüş.Kan idrar kaka tahlili yapıldı şükür hepsi temiz çıktı.tam mama takviye edecekti gece gunduz ne kadar uyuyor dedi.bende gündüz 10 gibi falan yatarsa 2de 3de emmek için uyanır dedim gecede ayni şekilde dedim uyuyunca uyandirmiyorum dedim.hayır yanlış orda zaten dedi 2-3 saate kaldırıp emzircen dedi,diğer zamanlar uyanıkken emer zaten dedi.cumaya kadar bu şekilde deneyeceğiz uyuduğunda 2 saate bi emzircem eğer kilo almaya baslarsa mamaya gerek yokmuş ama yine almazsa mama takviye vercek.bol kaynatılmış su içir dedi.

Keske hemen mama vermek yerine sutunu arttirmaya calissaydin. Ben 2 aydir kizima gore besleniyorum. Gaz yapici yiyecekler out, sut arttirici besinler in.. Mamaya degilde biberona alisirsa zaten memeyi birakir. Cunku biberon akiskan,yorulmuyor, hemen istedigine ulasiyor. Memede zorlandigi icin memeyi birakacaktir. Bence sakin ol ve sut yapuci seyler kullan. Sutunu arttirki bebeginde seni guzelce emsin. En son care mamaya basvurursun. Ayrica sutun yetip yetmedigini sut sagma makinasiyla anlayabilirsin. Ben bir aksam sagdim iki gogsumdende toplasan 60 cc sut cikto ve bence cok azdi. Her zaman sut dolup tasmiyor azaliyor zaten yavas yavas...

İste cnm bende uyuyor diye emzirmedim 2 saate kaldır emzir dedi dr

nette bebeklerin kakası var bi bak istersen, anlattığın kadarıyla biberon veriyosan onun akışını istiyo olabilir memeler sürekli tüm kanallardan fışkırmıyo azaldıpında ağlıyodur dier memede tekrar fışkırınca susuyodur die düşündüm ben derdini anlatamadığı için hiçbi zaman bilemiyoruz işte

kartını verdi orada bi numara var hiç aramam gerekmedi.
ilgili bi dr bebeğimi unutmamış gördüğünde ismiyle hitap etmişti.
kadın doğumcu da artık işim bitti ama benim dr talat bey di

Doktora sormadan mama verme bence sütün artar o emdikce. Dere otu ye günde 1 bağ a yakın. Çok çok farkediyor. Birde erik kaynat. Benimde azdı biara doktor bebeğin kilo alımı normal mama gerekmez dedi.

tecrübeli annelerde 6. ayda başlayınca çok seçtiklerini söylüyorlar

Kucağımda 10 dk gezince mayisiyor bende arabaya koyup kendime ceviriyorum oturdugum yerde minik hareket lerle ileri geri yapıyorum beşik gibi .o şekilde 5- 10 dk da fln uyuyor cnm

blw yi face bende gördüm
sadece anne sütü alıyorsa 6 aydan sonra başlamalı

İnşallah bırakmazlar emmeyi şu emzirme dönemi bi bitsede rahatlasam valla ne hamilelik ne doğum bu kadar yordu beni bi damla fazla anne sütü içsin diye neler yapıyorum neler.

aynı durumdayım
sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyorum
yemediğim içmediğim şey kalmadı
bebeğimin tek sorunu beslenme oldu
sırf süt yüzünden depresyona girdim

Biberonu ilk hafta vermistim meme ucu olmayinca sutu sagip biberonla verdik sonra bir sekilde memeyi tutturmustuk tabi cok ufakti hemeb kapti ayirt etmedi. Dedigin de olabilir. Sut gelmeyince sinirleniyordur. Yalniz calpolu verdikten sonra kakasi yesile dondu. Onun bir etkisi olabilir mi? Simdi doktora sordum aşilarla ilgisi olmaz dedi. Az evvel tamamen yesil cikarmis cnm.. yarin yaptiricam idrar ve kaka tahlili bu boyle olmayacak...

Ayyy cok gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…