2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar bu kaka olayını falan çok takiyosunuz. Taka taka kafa kalmıyor insanda. Bizim kakamizda aşırı mukuslu sulu ve yemyeşil. Tahliller temiz çıktı. Ayrıca geçen gün doktor kontrolünde altına yaptı doktor baktı anne sütü alan bebeğin kakası böyle olur dedi. Boşuna yavrularımızı perişan ediyoruz. Allah başka dert vermesin bunlar geçici

Insallah canim.ben de her gun sükrediyorum uysal ve huzurlu bir bebegim var diye. Misafirlige gidiyoruz disari cikiyoruz kahvaltilar yemekler gezmeler hic üzmüyor beni sagolsun. Bekliyor sabrediyor benim kuzum.
Maşallah canım ya
Nerde yaşıyosun sen ?senin kızçeyi benim kızçeye biraz sürelim:))
Belki biraz bize de bulaşır:))

Canım ben büyük kızımı 2 yaşına kadar emzirmiştim
Şu an 8 yaşında
Versem şimdi de emicek istiyo o da ayrı bir konu:))
Ama biz hemen hemen bütün kışı hasta geçiririz mesala
Bünyesi çok zayıf
Sınıfında bir çocuk su çiçeği oldu
Yakınında deil o çocuk ama sınıfta bir bize geçti
Aşısını da yaptırmıştım üstelik ama yinede ağır geçirdi
Yani emen çocukta hasta oluyor

Çok haklısın çabuk pes etmek işime geldi sanırım. ..incir rezene aldik.. duş aldım flan. İnşallah artar sütüm . Peki bişi sorcam. Günde iki kez gibj sınırlı sayıda versem gene mi bırakır ki memeyi. Bi de süt sagip veriyim dedim. Onu dà biberonla veriyor mm. Ona kolay gel gör ki bana da cok kolay gelio . 110 ml pirt die bitti.

Evet canım o da çok meşhur Bi dr.ama ben acıbademde gördüm onun adını. ben dr.dan değilde hastaneyi değiştirmek için dr.arıyorum. Başka yerde de çalışıyorsa onu da düşünebilirim...
Mehmet kusku hem acibademde hem de elifana da calisiyor. Hatta şöyle soyliyeyim acibademin cocuk doktorlarinin hepsi elifanada calisiyo.
%49 acibademin %51 mehmet kuskunun elif ana hastanesi.
Ben bilecikte oturuyorum ama eskisehirliyim. Doktora esk e geliyoruz bizde. Mehmet beyde pinar hanimda iyi doktor ikisini de cok begendik. Ayni doktorlara acibademde muayene olursan 100 tl elifana da muayene olursa 66 tl veriyorsunuz.

Doktora sormadan mama verme bence sütün artar o emdikce. Dere otu ye günde 1 bağ a yakın. Çok çok farkediyor. Birde erik kaynat. Benimde azdı biara doktor bebeğin kilo alımı normal mama gerekmez dedi.
Günde 2 kez belki 1 de mı vermesem. Ama acliktan aglio du uyuyamiodu. Mecbur kaldım. Bu şehirde de doktor hak getire..

Kizlar bu aksam oglani babasina bieakip disari ciktim. Babasina kok sokturmus bizim oglan. Bi geldim babasi aglayacak nerdeyse cok agladi ici gitti yaveunun diye uzulmus. Annenin omzuna gelince sustu hemen yavrucum <3
Ayy kiyamam yaa. Ben bazen uyuturken yanina uzaniyorum.yuzunu iyice getiriyo benim yuzumun dibine.hıı diye bir iç geciriyor.uyuyor.kokularimiza muhtac onlar yaa.

Biz de 3 aylık oluyoruz bu hafta devam ediyor hala... Çok üzülüyorum gözü sulaniyor capaklaniyor sürekli. Bu hafta göz Dr una bi daha gidicez bakalım ne diyecek?

Canim sucicegi aşısı soğuk zincirin bozulmamasi gereken bir aşı. Benim yigenimde ağır geçirdi aşı olmasına rağmen . 5-6 ďokuntu ile geçirdi kardeşi kendisi yüzlerce döküntü cikardi. 2 doktor a sordular.Dojtorlar soğuk zinciri bozulmuş aşı vurulmuştur dedi hemde ankara nn en iyi hastanelerinde n birinde vurulmustu çocuk.

Günde 2 kez belki 1 de mı vermesem. Ama acliktan aglio du uyuyamiodu. Mecbur kaldım. Bu şehirde de doktor hak getire..
Canim dediğin gibi açlıktan ağlıyorsa tabiki eziyet de edilmez çocuğa. Ama ozaman belki hem mama verirsin hemde sütü n çoğalsn diye mamadam önce memeyi boş da olsa çeksin ki.sütun artsın. Baktın sütun yetiyor mamayi kesersin. Ama mamadan kesmek kolay mı nasıl olur hiç bilemiyorum. Takma kafana mama takviyesi yapsan da sütünü de alıyor sonuçta

Sutu sagmak ve biberonla beslemek bence daha zahnetli. Ama emzirirsen nerde olyrsab ol bebeginin besini hazie ve sicak. Cok zorluk cekersin bence elinden geleni yap onun icin. Hem mama veeip hem emzirenlee var saniriim burada..

Hangi ilacı ve ne kadar süre kullandınız bizim de lökosit çıktı Dr flagy ve reflor verdi kullanmaya cesaret edemiyorum

Hangi ilacı ve ne kadar süre kullandınız bizim de lökosit çıktı Dr flagy ve reflor verdi kullanmaya cesaret edemiyorum

Bende de lökosit çıktı doktor oni hiç sallamadi. Temiz dedi o teste

Kızlarrr bizdede lökosit bol yazıyodu idrar yolları çıktı şükür kültür temiz çıktı iki iğne bi serum yedi kızım sonra kakada kan nokta şeklinde yüzde kızarıklık hep vardı uyuynca geçiyordu beyaz tenli dedik islik dedik sonra yanakların iki yanı nohut kadar kurudu egzama gibi oldu kesin tanıyı koydum alerjii dikkat ettim süt yumurta domates yemedim arada tadımlık yedim yine nokta şeklinde kan şimdi deneme yapıyorum bugun kuzu eti yedim yarın bakalım kaka nasıl olacak son tahlilde lökosit 5-6 mukus kan negatif ti kan hep negatifti lökosit boldu ama benim araştımaları. Sonucu alerji lökositi ve sulu köpüklü mukuslu hatta kanlı kakayı tetikliyo kiminin 15 günlükken kiminin ek gıdaya baslayınca belli oluyo ama bu alerji dediğim olay hiç az degil allah beterinden korusun hee bunlar var diye hepsi alerji demiyorum ama doktorlar önce dayıyolar antibiyotiği geçmeyince al alerji bebelerde boşuna ilaç almış oluyor nacizane fikrim

Aşıdan snra calpol bnde vermiştim öyle bşi olmadı bi bakın bakalım bnmde bugün katı yeşilimsi yapmya başladı doktora whatsaptn yazdk dönmedi dha kakasını incelemekten bi hal oldum bok işlerle uraşıoz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…