2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
3 aya yaklaşanlardan gaz sancısı azalan/biten var mı?
3.5 ayligiz cnm 72.günde kendinden bitti gaz problemi kaka düzenimizde 10 gün oldu rahat ettik gerçekten.gazlı günler tam bi kabustu bi An hiç bitmeyecek sandım
Darısı sizin başınıza inşallah cnm

3.5 ayligiz cnm 72.günde kendinden bitti gaz problemi kaka düzenimizde 10 gün oldu rahat ettik gerçekten.gazlı günler tam bi kabustu bi An hiç bitmeyecek sandım
Darısı sizin başınıza inşallah cnm
Amin inşallah. Bittiğini nasıl anladın canım? Osurmak dışında uykusuda düzeldi mi emip uyudumu hemen? Ben ayağımda sallıyorum mesala şuan tabi öncesinde fönde açtım. Gece işkence gibi oluyor o uykulu halimle emzirdikten sonra ayağa alması sallaması uyumaması dahada sallaması ppfff

Birden kendi kendinegaz çıkarmaya başladı düşünki sadece termometreyle gaz çıkarıp kaka yapardı uykular daha düzenli gece bez değiştirme kaka yapma olayı yok uykulu uykulu emer ve uyur gece gündüz kavramını çözmüş durumda aksam 10 gibi uyur 4 gibi kaldırır emziriyom uyur bi daha 8 gibi kalkar 10 à kadar oyun emme bu sekilde devam ediyo gündüzleri bazen kndi uyuyo bazen ayakta bazende besikte sallarken uyuyo ama gece bu Problem yok emer uyur çok şükür

Canim vizimki de nuk kaucuk emiyor.ama emmese de hem e pekmeze falan batirma.midesi hazmedebilir mi ki.daha cook kucuklerr

Canim vizimki de nuk kaucuk emiyor.ama emmese de hem e pekmeze falan batirma.midesi hazmedebilir mi ki.daha cook kucuklerr
Valla vermiyordum ama gece öyle olunca annem tutturcaz buna memeyi biz hep böyle yaptık sizlerde deyince kabul ettim. Ben emziği alır uyurmuşum oğlanda gazlanınca emeyim emeyim istiyor hazımsızlık olmasa emsin ben beklerim öyle ama sonra gazı daha da artıyor. Emziği tutup uyusa gazı olduğunda özellikle rahat edicem

Maşallah maşallah. Darısı bize inşallah. Bizim kakamız iyi günlük yapar ama gazı bitiremedik işte. Sap simblex veriyorum ama oda eskisi kadar etki etmiyor sanki

Ben hiç gaz ilaçı kullanmadım çok çektik ama annem verdirtmedi..şimdi kendi yapabiliyor ayağını kaldırıyor pırt pırt.. Halende arada tutuyor ama eskisi gibi değil.. Gece uykusu hep vardı çok uyanıyor halende öyle . gündüz uykumuz yok:)

Sutu sagmak ve biberonla beslemek bence daha zahnetli. Ama emzirirsen nerde olyrsab ol bebeginin besini hazie ve sicak. Cok zorluk cekersin bence elinden geleni yap onun icin. Hem mama veeip hem emzirenlee var saniriim burada..
O benimne zaman istese emzirmeye calısıyorum.gunde 3kere ,60ml mama takviyesi var.onu da uyku saatlerine denk getırmeye calisıyorum hem rahat uyuyor hem ben dinleniyorum azcık sütle dolayım diye biseyler yiyiyorum

Bizim de aylık kilo artısımız 500gr,normal demisti doktor ve evet özellikle gece uyuyan bebegi uyandırmamak lazım artık yenidogan degl.uyku düzeni nasıl oluşursa öyle devam edebilir
Gunduz olan 4saati ikiye bölmek lazım demek.ben öyle yapıyorum altını degisirken uyanıyo zaten hemen meme.sonra tamamlıyo uykusunu

Pekmezi ben de denemistm cup alıyo emzigiannem beni uyutmak icin gece bala batırırmıs emzigimi,sabaha yuzum gözum yapış yapış :)tabi önermiyorum biz rahat yetismişiz arada relax davranıyorum sadece

Evet haklisin.emzik büyük rahatlikmis gercekten.ben bastan vermiycem diyordum.ama mantikliymis.

Ayy kiyamam yaa. Ben bazen uyuturken yanina uzaniyorum.yuzunu iyice getiriyo benim yuzumun dibine.hıı diye bir iç geciriyor.uyuyor.kokularimiza muhtac onlar yaa.
Aynen canim. Aksam birak bana diye heves etti esim de. Eminmisin dedim evet dedi. Geldim baktim perisan olmus. biraz da olsa ne durumlar atlattigimizi anlamistir.
O herkeste ayni canim. Gece dinlendigin ve aralik oldugu icin meme fazla dolar sertlesir. Gunduz daha sik emdiginden yumusak kalir. Ama bebek cektikce sut gelir zaten. Bol sivi, dinlenmek sut icin birebir. Dereotu hormonlaei yukseltiyor. Bulgurun birebir ise yaradigini gordum. Vitamin de olsun diye sebzeli yapiyorum. Havuc, kabak, yesil kirmizi biber, bezelye, patates, sogan ne bulursam katiyorum icine. Ek olarak gece memeni sagip, gunduz yetmedigini dusundugun noktada takviye yapabilirsin
3 ay yaziyordu canim okudugum yerlerde. Saklama posetinin ustunde de oyleydi. Ben eskileri gunde bir tane falan verip yenisini depo yapiyorum
Tam bitti diyorum gene basliyor. Birkac gun iyiyiz sonra gene basa donuyoruz. Tabi ilk zamanlarki kadar degil ama mesela dun gece ucte uyandik. Iki saat uyuyamadik. Yedide kalktik yeni uyudu. Ahanda uyandi

Ayyyy yeminle bıkkkkk' geldi bu siteden bana. Bi hevesle kizimla fotomuzu yukliyim dedim slingde keyif yaparken... kes bic format degistir derken hevesim kactoii..
Canım aynen valla geçen resim atayım dedim kes kırp hâlâ olmuyo vazgeçtim atmadım şikayet kutusu olsada bildirsek :)

Annişler 2 ay kontrolünden geldik tam tamına 2 aylığız artk gelişimi herşeyi iyi dedi doktor 62 cm 6440 gr olmuşuz maşallah Maflor damlaya devam dedi kaka durumunu sordum antibiyotiği kestik dedim baktı kakaya geçmiş dedi tahlile gerek görmedi huzursuzluğu yok die heralde çok evham yapacak bi durum yok dedi perşembe günü aşıları olmasında bi sakınca görmedi antibiyotik kullanmış olmamız etkilemez miş 3 ayı dolunca bi aşı yapckmış sağlık ocağı yapmıyormş ben yapcm dedi sizede dediler mi böyle bir şey

O benimne zaman istese emzirmeye calısıyorum.gunde 3kere ,60ml mama takviyesi var.onu da uyku saatlerine denk getırmeye calisıyorum hem rahat uyuyor hem ben dinleniyorum azcık sütle dolayım diye biseyler yiyiyorum
Bende isbasi yapinca belki mama takviyesi yapabilirim cunku surekli emmek istiyir beni. Ben isteyken annem nasik basa cikacak bilmiyorum..

Maşallah maşallah. Darısı bize inşallah. Bizim kakamız iyi günlük yapar ama gazı bitiremedik işte. Sap simblex veriyorum ama oda eskisi kadar etki etmiyor sanki
Zinco sab simlex biogaia kullandık neler neler denedim hiç fayda etmedi şimdi kurtulduk rahatız Allaha Şükür
Darısı sizin başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…