- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.521
3.5 ayligiz cnm 72.günde kendinden bitti gaz problemi kaka düzenimizde 10 gün oldu rahat ettik gerçekten.gazlı günler tam bi kabustu bi An hiç bitmeyecek sandım3 aya yaklaşanlardan gaz sancısı azalan/biten var mı?
Amin inşallah. Bittiğini nasıl anladın canım? Osurmak dışında uykusuda düzeldi mi emip uyudumu hemen? Ben ayağımda sallıyorum mesala şuan tabi öncesinde fönde açtım. Gece işkence gibi oluyor o uykulu halimle emzirdikten sonra ayağa alması sallaması uyumaması dahada sallaması ppfff3.5 ayligiz cnm 72.günde kendinden bitti gaz problemi kaka düzenimizde 10 gün oldu rahat ettik gerçekten.gazlı günler tam bi kabustu bi An hiç bitmeyecek sandım
Darısı sizin başınıza inşallah cnm
Birden kendi kendinegaz çıkarmaya başladı düşünki sadece termometreyle gaz çıkarıp kaka yapardı uykular daha düzenli gece bez değiştirme kaka yapma olayı yok uykulu uykulu emer ve uyur gece gündüz kavramını çözmüş durumda aksam 10 gibi uyur 4 gibi kaldırır emziriyom uyur bi daha 8 gibi kalkar 10 à kadar oyun emme bu sekilde devam ediyo gündüzleri bazen kndi uyuyo bazen ayakta bazende besikte sallarken uyuyo ama gece bu Problem yok emer uyur çok şükürAmin inşallah. Bittiğini nasıl anladın canım? Osurmak dışında uykusuda düzeldi mi emip uyudumu hemen? Ben ayağımda sallıyorum mesala şuan tabi öncesinde fönde açtım. Gece işkence gibi oluyor o uykulu halimle emzirdikten sonra ayağa alması sallaması uyumaması dahada sallaması ppfff
Canim vizimki de nuk kaucuk emiyor.ama emmese de hem e pekmeze falan batirma.midesi hazmedebilir mi ki.daha cook kucuklerrGünaydınlar. Zor bir gece geçirdik. Akşam üstünden başladı huzursuzluk 4 de kalktı 11 e kdar yarım saat 10 dk süren uyumalar haricinde toplasan 1 saat anca uyumadı.
11 de uyudu dedim 3 e kadar uyur 1.5 da kalktı :/
Ve 4 de uyudu7 de kalktı şimdi dedesi oyalıyor.
Bizde sürekli emme isteği var benimde sütüm var maşallah çocukta emmek istedikce sürekli süt geliyor ve hazımsızlık yapıyor gaz oluyor. Böyle uyumadığı gündüzlerde de haliyle emmek istiyor sürekli. Bu yüzden emzik vermeye çalıştık ama emzikle uyumuyor emziği açken emer emer ama böyle emzirdikten sonra vereyim uyusun dediğimde yok. Kaç sefer pekmeze batırıp verdim ama almadı. Emziği alsa uyucak nasıl çözücez bu işi bilmiyorum. Nuk kaucuk alıcaz bugün belki onu daha çok emer.
73 günlüğüz ne zaman bitecek bu gaz yahu
Valla vermiyordum ama gece öyle olunca annem tutturcaz buna memeyi biz hep böyle yaptık sizlerde deyince kabul ettim. Ben emziği alır uyurmuşum oğlanda gazlanınca emeyim emeyim istiyor hazımsızlık olmasa emsin ben beklerim öyle ama sonra gazı daha da artıyor. Emziği tutup uyusa gazı olduğunda özellikle rahat edicemCanim vizimki de nuk kaucuk emiyor.ama emmese de hem e pekmeze falan batirma.midesi hazmedebilir mi ki.daha cook kucuklerr
Maşallah maşallah. Darısı bize inşallah. Bizim kakamız iyi günlük yapar ama gazı bitiremedik işte. Sap simblex veriyorum ama oda eskisi kadar etki etmiyor sankiBirden kendi kendinegaz çıkarmaya başladı düşünki sadece termometreyle gaz çıkarıp kaka yapardı uykular daha düzenli gece bez değiştirme kaka yapma olayı yok uykulu uykulu emer ve uyur gece gündüz kavramını çözmüş durumda aksam 10 gibi uyur 4 gibi kaldırır emziriyom uyur bi daha 8 gibi kalkar 10 à kadar oyun emme bu sekilde devam ediyo gündüzleri bazen kndi uyuyo bazen ayakta bazende besikte sallarken uyuyo ama gece bu Problem yok emer uyur çok şükür
Ben hiç gaz ilaçı kullanmadım çok çektik ama annem verdirtmedi..şimdi kendi yapabiliyor ayağını kaldırıyor pırt pırt.. Halende arada tutuyor ama eskisi gibi değil.. Gece uykusu hep vardı çok uyanıyor halende öyle . gündüz uykumuz yok:)3 aya yaklaşanlardan gaz sancısı azalan/biten var mı?
O benimSutu sagmak ve biberonla beslemek bence daha zahnetli. Ama emzirirsen nerde olyrsab ol bebeginin besini hazie ve sicak. Cok zorluk cekersin bence elinden geleni yap onun icin. Hem mama veeip hem emzirenlee var saniriim burada..
Canım bizimde bitti 3 aylığız. Artık sırtını hafif sıvazlayınca kendi çıkartıyor3 aya yaklaşanlardan gaz sancısı azalan/biten var mı?
Bizim de aylık kilo artısımız 500gr,normal demisti doktor ve evet özellikle gece uyuyan bebegi uyandırmamak lazım artık yenidogan degl.uyku düzeni nasıl oluşursa öyle devam edebilirBenim gündüz 1 buçukta saatte bir uyaniyor ama gece 6 saat uyudu mesela .9 da emmisti 2 buçukta kalkti. Bizim de kilo alımı yavaşladı. Önsütü yüzünden oldu ama tabi bu uzun uyumalar da sebep olabilir. Ama bazıları da uyuyan bebeği kaldırmayın,uyku da bebeği büyütüyor,o acıkınca kalkar diyorlar....valla şu ayı hayırlısı ile atlatsak...gerçi bugün kilo persentil ölçülerine baktım. Ortalama da seyrediyoruz.aslinda sıkıntı yapacak bişi yok. Kimi çocuk 3.ayda kilo alırmış, kimisi 4.ayda...Biz gak meme guk meme devam edelim.
Pekmezi ben de denemistm cup alıyo emzigiCanim vizimki de nuk kaucuk emiyor.ama emmese de hem e pekmeze falan batirma.midesi hazmedebilir mi ki.daha cook kucuklerr
Evet haklisin.emzik büyük rahatlikmis gercekten.ben bastan vermiycem diyordum.ama mantikliymis.Valla vermiyordum ama gece öyle olunca annem tutturcaz buna memeyi biz hep böyle yaptık sizlerde deyince kabul ettim. Ben emziği alır uyurmuşum oğlanda gazlanınca emeyim emeyim istiyor hazımsızlık olmasa emsin ben beklerim öyle ama sonra gazı daha da artıyor. Emziği tutup uyusa gazı olduğunda özellikle rahat edicem
Aynen canim. Aksam birak bana diye heves etti esim de. Eminmisin dedim evet dedi. Geldim baktim perisan olmus.Ayy kiyamam yaa. Ben bazen uyuturken yanina uzaniyorum.yuzunu iyice getiriyo benim yuzumun dibine.hıı diye bir iç geciriyor.uyuyor.kokularimiza muhtac onlar yaa.
O herkeste ayni canim. Gece dinlendigin ve aralik oldugu icin meme fazla dolar sertlesir. Gunduz daha sik emdiginden yumusak kalir. Ama bebek cektikce sut gelir zaten. Bol sivi, dinlenmek sut icin birebir. Dereotu hormonlaei yukseltiyor. Bulgurun birebir ise yaradigini gordum. Vitamin de olsun diye sebzeli yapiyorum. Havuc, kabak, yesil kirmizi biber, bezelye, patates, sogan ne bulursam katiyorum icine. Ek olarak gece memeni sagip, gunduz yetmedigini dusundugun noktada takviye yapabilirsinNuby marka biberon canım . Aslında bizim ki başlardà sagdigim sütü şırınga ile içerdi gene öyle mj yapsam ki . Evet ben bu topik te çoğunuzun görmüş gecirmis olduğunu görüyorum ondan yazdım .
Ya benim bebem hani 3 saatte bi emerek olsa ben de süt oluo. Hani aksam mama verdikten sonra uyumustu ben de uyudum uyandım memeler den damlar olmuş. Ama İste çok kısa aralıklarla arandığı meme istediği için . Ne süt oluo ne doyuyo. Valla Zir cahil hissediyorum kendimi
3 ay yaziyordu canim okudugum yerlerde. Saklama posetinin ustunde de oyleydi. Ben eskileri gunde bir tane falan verip yenisini depo yapiyorumGünaydın kızlar. Benim oğlum 34 haftalık doğmuştu Mart ayında. O kuvozdeyken ve ilk günlerde sagdığım sütler var dolapta.Mart sonu tarihli. Hastanedeki hemşire 6 aya kadar buzlukta saklanabildigini söylemişti. Bazı kaynaklar da 3 ay diyor.şu an bir sıkıntı yok emiyor oğlum.eşim de dök diyor o sütleri. Ama kıyamıyorum günah olacak diye korkuyorum.ne yapmalıyım sizce
Tam bitti diyorum gene basliyor. Birkac gun iyiyiz sonra gene basa donuyoruz. Tabi ilk zamanlarki kadar degil ama mesela dun gece ucte uyandik. Iki saat uyuyamadik. Yedide kalktik yeni uyudu. Ahanda uyandi3 aya yaklaşanlardan gaz sancısı azalan/biten var mı?
Canım aynen valla geçen resim atayım dedim kes kırp hâlâ olmuyo vazgeçtim atmadım şikayet kutusu olsada bildirsek :)Ayyyy yeminle bıkkkkk' geldi bu siteden bana. Bi hevesle kizimla fotomuzu yukliyim dedim slingde keyif yaparken... kes bic format degistir derken hevesim kactoii..
Bende isbasi yapinca belki mama takviyesi yapabilirim cunku surekli emmek istiyir beni. Ben isteyken annem nasik basa cikacak bilmiyorum..O benimne zaman istese emzirmeye calısıyorum.gunde 3kere ,60ml mama takviyesi var.onu da uyku saatlerine denk getırmeye calisıyorum hem rahat uyuyor hem ben dinleniyorum azcık sütle dolayım diye biseyler yiyiyorum
Zinco sab simlex biogaia kullandık neler neler denedim hiç fayda etmedi şimdi kurtulduk rahatız Allaha ŞükürMaşallah maşallah. Darısı bize inşallah. Bizim kakamız iyi günlük yapar ama gazı bitiremedik işte. Sap simblex veriyorum ama oda eskisi kadar etki etmiyor sanki
Emin misin :))Sen yolla kizceni.biraz takilsin bizim kizla.ben ona da bakarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?