2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380

Valla cnm bana öyle dedi,cumaya kadar bu şekilde deneyecekmişiz kilo almaya baslarsa emzirmeye devam dedi ama kilo almazsa mama takviyesi dedi.benimde anlamadığım şu çocuk ac olsa ağlamaz mi,benimki emiyor oynuyor uyumaya yakin mızmızlanıyor emziriyorum biraz oyalayıp yatırıyorum.ilgilenmediğimiz zaman ağlıyor açlıktan değil.böyle çocuğa mama takviyesi olur mu merak ettim.mama kullanan anneler doktorunuz mu dedi nasıl anladınız doymadigini.

Aynı dertten yakiniyorum bende yazık olacak sağdığım sutleri keşke çevremde ihtiyacı olan biri olsa da sut annesi olsam ama kime dediysem bi surat bi alınma sanki kötü bişey diyorum.üç ay diye biliyorum bende üç ay sonu atılacak mecbur

biz daha 2 bucuk aylık olmadık ama bunların hepsi bizde var kakalı bez sayısı dısında masalah hic azalmıyo :)
Dun gecemiz feciydi kizlar(
Hasta oldu minik kuzum burnu akiyor hapsiriyor oksuruyor emmek istiyor burnumuz tikali(
cok gecmş olsun canım. burum tıkanıklıgı cok zor sürekli temizlemen gerekcek Allah yardımcın olsun

anneler bir biz mi kilolu gidiyoruz anlamadım sadece bır kiside kiloyu fazla okudum nazar deger diye mi yazmıyorlar acaba. anormalmiyiz diye duşunmeye basladım. 2.ay kontrolumuzde 6600 gram 62 santim olmuşuz. 3750 dogmustu. hareketleri artmaya basladı artik bu kadar almaz diyorum ama maşalah diyelim

Canim maşallah size. Bizde kilo 5200 kg daha 18 nisan dogumlyuz.bugun tartildik. 3500 kg dogmustuk

Normalde kimseyi takmam yengem bizde bir hafta burdalar sürekli su ver şöyle böyle annem de hava sıcak yazık su ver diye diye yediler beni :) birde size sorayım dedim

Canim benim doktor en son kontrolde antalyaya gidecegimizi duyunca su ver dedi. Sivi kaybi olabilir sicakta dedi. Sivi kaybi olursa bezinde pembe leke olurmus. Haftasonu bingildagi biraz coktu gibi oldu, baktim sivi kaybindan olurmus, bir kac kasik su verdik.

Normalde kimseyi takmam yengem bizde bir hafta burdalar sürekli su ver şöyle böyle annem de hava sıcak yazık su ver diye diye yediler beni :) birde size sorayım dedim
Anne sütünden su ihtiyacını karşılıyor canım benim dk da su verebilirsin dedi ama ben hiç vermedim verdiğim de de kızım istemedi

Bizim doktorumuz 4 saat kesintisiz uyuyabilir artık dedi bu arada 59 gunluguz

Ben doymadıgını anlayamıyorum hala15dk da bi mızırdanması hep ac anlamına gelmemeli yani oyalanmak istiyo cocuk.şu yazıyı tekrar paylasıyorum bir doktorun kaleminden.aradıgınız pek cok soruya cevap olduguna inanıyorum
http://www.doktorattila.com/anne-sutu-ile-ilgili-her-sey/

oynasa da sürekli memede olmak istiyor, uyuyor yatağına yatırınca 5 dk sonra uyanıyordu dr kontrolünde kilosu da az olunca dr başlayın dedi
dr 2 saatte bir besle dedi
önce meme ver 2 saat sonra mama ver sonra tekrar 2 saat sonra meme şeklinde devam et dedi
ama bizim bıdık onu kabul etmedi memesiz duramadı bende önce emziriyorum iki memeyi sonra üzerine mama içiyor memedeki süt durumuna göre mama miktarı değişiyor

canim dr umun dedigini yapiyorum. Gul suyu ile cildini temizleyip ince bi tabaka seklinde core satin denen pediatric kremden suruyorum.sabah aksam. Bide terden sutten daha cok azmasin diye evimizde cok sicak oldugundan gunde 3 kez falan yikayip iyice kuruluorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…