2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Ya kızlar benim kızım 4. Ay bitecek 5 6 günde kaka yapıyor biri aç kalmış diyor biri sütün yarıyor diyor birde su vermedim hiç siz verdiniz mi kafam karıştı normalde kimseyi dinlemem de tereddütte kalıyor insan yardımcı olun bana da

3 aya yaklaşanlardan gaz sancısı azalan/biten var mı?
Bizim bitti canım. 3 ay dolmak üzere. Yatırma pek uyanikken hep kucakta bizimki buyuzden ayaklarını devamli bisiklet gibi yapıyor gaz ini da kolay atiyo buyuzden. Yakında geçer ins. Şimdi yine agliyo fln ama gazdan olmadığı için çocuk susuyo bisure sonra. Gaz ağlaması sinir bozucu :/

Canim olsun. Benim yigenim 7 günde bir yapıyordu. Topac gibi. Su verme onla ilgisi yok. Her bebeğin bağırsak sistemi farkli çalışır hepsinin kaşi gözü nasıl farklıysa oda öyle. Anne sütü alan bebek için 5-6 normal diyor doktorlar

Normalde kimseyi takmam yengem bizde bir hafta burdalar sürekli su ver şöyle böyle annem de hava sıcak yazık su ver diye diye yediler beni :) birde size sorayım dedim

bizmkinde bahsettigi durumlarn hepsi var hele o el agizdan cikmiyor bide bn bebegi gece uyandirmiyrm kendi 6 7 gibi kalkiyor kiloda gayet iyi aliyorher cocuk farklidir

bizmkide 5 gunde bir yapiyr 3 haftadr dr bu aylarda bagirsak duzene giriyor gecikme olur dedi

Ya arkadas her dr.farkli soyluyor hangisine inanicagimizi sasirdik.
Biri emzir uyandir diyor biri yandirma diyor(
Bizde bugun 3 aylik olduk zaman nasilda geciyor.Gaziyla micmigiyla kusmuguyla 3 ay bitti bile
Nedendir bilmem bugun kontrolumuzde az kilo almis diye simdiden kafama taktim kilo bu saglik onemli desemde bu buyukler benide bozdular yahu

Pekmezi ben de denemistm cup alıyo emzigiannem beni uyutmak icin gece bala batırırmıs emzigimi,sabaha yuzum gözum yapış yapış :)tabi önermiyorum biz rahat yetismişiz arada relax davranıyorum sadece

Amann kizlar pekmez sakinnnn vermeyin.
Benim buyuk oglumda yeme sikintimiz vardi 11 aylikken muhallebisine pekmez koymustum bir heves yedi o gece sabahi sabah etttik sabah dogru dr.kostuk.
Dr.ne yedirdin farkli birsey verdinmi dedi dedim pekmez 1 tatli kasigi aferin sana dedi.
Meger pekmez sindirilmesi cok zor bir besinmis sindirilirken bagirsaklari cok zorlarmis 1 yasina kadar verme 1 yasindan sonrada gunduz verki hareket ederek sindirsin dedi bilginiz olsun

Bende isbasi yapinca belki mama takviyesi yapabilirim cunku surekli emmek istiyir beni. Ben isteyken annem nasik basa cikacak bilmiyorum..
Calısmıyorum ama arada anneme veya teyzeme bırakmam gerekiyodu.teyzem cözdu artık bebegin aglaması ne mesaj veriyo biliyomuş.annem de bi gun oglum cok yaygara koparmış alt degisirken,bezini ters baglamıs panikten dúsün :)yani kime bırakilcaksa önceden bikac gün vakit gecırmeleri lazım sanırım.
Cok zor bırakmak,cocuk koku arıyo uyumak icin

Cok ilginc ,arkadaslarım da veriyo 7-8 aylık bebekleri.hadi kucuk bizimkiler vermeyiz

kelebek3435 umut oldun canım bana inşallah bizde tez vakitte hallederiz bu gaz sorununu.
kalonce uyanıkken kucakta canım hatta tırmanıyor dikiltsen dikiliyor ama dikiltmiyoruz tabi yatakta bisiklet çevirtiyorum karnına doğru ayaklarını bastırıyorum yanı hareketsiz bi çocuk değil ama gazı nasıl çoksa atamıyor. Gece bi osurdu anneml bakakaldık birbirimize o gaz kimi olsa sıkıştırır ki daha yavrucaklar kaç günlük üzülüyorumda o gaz bombasıyla başa çıkmaya çalıştığına ama elden de bişey gelmiyor tez vakitte geçer inşallah.
H humayun88 kakaya takılma canım. Bizimde bi ara 2 3 günde bir yapıyordu şimdi günde 2 kere yapıyor:) anlayamadım bende ne olduğunu ama takılmıyorum ayar çekiyor herhalde bağırsaklar :)
Asıl gazımıza bi ayar çekse şu bağırsakcıklar süper olacak

Bizde de öyle oluyor bi bakıyorum iyi kendi çıkarıyor felan bi bakıyorum çarşı karışmış :) ya sabır ne diyelim geçecek elbet. Gazmanlıkta bitecek sonra diş perilerini beklicez ama :)))

Canım bizimde bitti 3 aylığız. Artık sırtını hafif sıvazlayınca kendi çıkartıyor
Biz üstten hep çıkarıyoruz gazı canım. Gak lamada sorun yok onu yaptırmadan da yatırmıyorum zaten ağlasada tıpışlamaya devam ediyorum. Genelde de çok emdiğinden kusuyoruzda. Sorun alttan gaz çıkarmada. Ona da bi aparat yapsalar keşkede içinden çekiversek gazları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…