- 2 Haziran 2015
- 360
- 614
- 23
- 41
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.581
Bende etki mekanizmasini merak etmiyi degilim.@seninle dogdum ben ayni kafadayiz canim ama esime pek soz geciremiyorum.
Biz kullaniyoruz coresatin cok hizli birsekilde onariyor cildi. Bu kadar hiz iyimi kotumu onu bilemedim ama :))))
Oy kuzum yaa geçmiş olsun canım acil şifalar versin rabbim
anneler bir biz mi kilolu gidiyoruz anlamadım sadece bır kiside kiloyu fazla okudum nazar deger diye mi yazmıyorlar acaba. anormalmiyiz diye duşunmeye basladım. 2.ay kontrolumuzde 6600 gram 62 santim olmuşuz. 3750 dogmustu. hareketleri artmaya basladı artik bu kadar almaz diyorum ama maşalah diyelim
Atlet sankiOnu bende anlamadim bana sanki uyku tulumu gibi geldi.
Biz haftada 1 yaptigimiz oldu onemsemedim dr sordum normal dedi bu ara gunluk ayni saatlerde yapmaya basladiYa kızlar benim kızım 4. Ay bitecek 5 6 günde kaka yapıyor biri aç kalmış diyor biri sütün yarıyor diyor birde su vermedim hiç siz verdiniz mi kafam karıştı normalde kimseyi dinlemem de tereddütte kalıyor insan yardımcı olun bana da
Bizimde gunese cikmistik hemen sivilce gibi ciktiKızlar yaa bebeğimin yüzünde sivilce benzeri şeyler çıktı kolunda bacaklarında fln doktor öpmekten olur bide sıcaktan dedi öpmeyin dedi ama insanlara laf anlatamıyorum ki resmen tükürükle yalaya yalaya öpüyorlar ben bile o kdr öpmüyorum gerçekten kırılacaklar die bişy de diyemiyorum bi kere söylenir ki bşy 10 kez söylenmez ki dimi ama ergen gibi oldu yavrumun yüzü yaa
Canım bizde hafta sonu kısmetse istanbuldan Antalya ya gidicez kendi aracımızlaCanim benim doktor en son kontrolde antalyaya gidecegimizi duyunca su ver dedi. Sivi kaybi olabilir sicakta dedi. Sivi kaybi olursa bezinde pembe leke olurmus. Haftasonu bingildagi biraz coktu gibi oldu, baktim sivi kaybindan olurmus, bir kac kasik su verdik.
Bir yaşa kadar bal yasak olan besinlerden. Alerjen olma ihtimali cok yüksek pekmez den bir şey olmaz dedi drPekmezi ben de denemistm cup alıyo emzigiannem beni uyutmak icin gece bala batırırmıs emzigimi,sabaha yuzum gözum yapış yapış :)tabi önermiyorum biz rahat yetismişiz arada relax davranıyorum sadece
Benim dr da günde 3-4 kez 3-4 cay kasigi su ver dedi havalar birden ısındı diye bebeklerde su kaybi görülebilirmisNormalde kimseyi takmam yengem bizde bir hafta burdalar sürekli su ver şöyle böyle annem de hava sıcak yazık su ver diye diye yediler beni :) birde size sorayım dedim
Canim pekmezi ben alti aydan sonra hep verdim oğluma. Kaşık Mamalarini onla tatlandırırdim. Ilk kez duydum bunu.Amann kizlar pekmez sakinnnn vermeyin.
Benim buyuk oglumda yeme sikintimiz vardi 11 aylikken muhallebisine pekmez koymustum bir heves yedi o gece sabahi sabah etttik sabah dogru dr.kostuk.
Dr.ne yedirdin farkli birsey verdinmi dedi dedim pekmez 1 tatli kasigi aferin sana dedi.
Meger pekmez sindirilmesi cok zor bir besinmis sindirilirken bagirsaklari cok zorlarmis 1 yasina kadar verme 1 yasindan sonrada gunduz verki hareket ederek sindirsin dedi bilginiz olsun
Canım bizde hafta sonu kısmetse istanbuldan Antalya ya gidicez kendi aracımızla
Ama bizimki çok ağlıyo arabada bile
Bir aydır kara kara düşünüyorum
Nasıl yapıcaz biz yolculuğu diye
Eşimde dr a götürelim sakinleştirecek bişeyler versin dedi
Bilmiyorum senin bebek arabada ağlıyomı ama bu konuda bişey dedimi dr un
Yada bi tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen
Bu konuda çok muzdaribim(
Hadiya benim doktorda mamayı almayınca pekmez koy dedi bi sorun yaşamadıkAmann kizlar pekmez sakinnnn vermeyin.
Benim buyuk oglumda yeme sikintimiz vardi 11 aylikken muhallebisine pekmez koymustum bir heves yedi o gece sabahi sabah etttik sabah dogru dr.kostuk.
Dr.ne yedirdin farkli birsey verdinmi dedi dedim pekmez 1 tatli kasigi aferin sana dedi.
Meger pekmez sindirilmesi cok zor bir besinmis sindirilirken bagirsaklari cok zorlarmis 1 yasina kadar verme 1 yasindan sonrada gunduz verki hareket ederek sindirsin dedi bilginiz olsun
Bi yere sürtunmus gibiEki Görüntüle 1853351 bebegimin dizinde böyle kızarıklık oldu 10dk dır gecmiyo.kendi yapmış desem eli uzanmıyo oraya.dökündü mü acaba?bugun okadar sıcak da olmadı.ayrıca ekleyeyim emzigini bi şeye banıp vermedim(.bal,pekmez..vs.)
Canım bizde hafta sonu kısmetse istanbuldan Antalya ya gidicez kendi aracımızla
Ama bizimki çok ağlıyo arabada bile
Bir aydır kara kara düşünüyorum
Nasıl yapıcaz biz yolculuğu diye
Eşimde dr a götürelim sakinleştirecek bişeyler versin dedi
Bilmiyorum senin bebek arabada ağlıyomı ama bu konuda bişey dedimi dr un
Yada bi tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen
Bu konuda çok muzdaribim(
Keske olsaydi oyle bir sans.Canım bunda alınacak ne var halbuki. Benim 3 ayı geçtiler dökeceğim o zaman. Zaten denedim ara ara benimki biberon kabul etmedi.Aynı dertten yakiniyorum bende yazık olacak sağdığım sutleri keşke çevremde ihtiyacı olan biri olsa da sut annesi olsam ama kime dediysem bi surat bi alınma sanki kötü bişey diyorum.üç ay diye biliyorum bende üç ay sonu atılacak mecbur
Galiba pusetindeyken oyuncagıyla filan yaptı.baska yerinde bisey yok cunkiBi yere sürtunmus gibi
Kaka normale döndü canım çok şükür doktor tahlile gerek görmedi niyeyse zaten sistemde de problem varmş bu gün muayene oldu sadece ama kan mukus görmüyorum kakalarda 7 gün kullandık zimaks isimli antibiyotiği kızarıklık döküntü hiç bşy yoktu sdece kakada kan vardı mukuslu yeşil ama geçti Allaha şükür inşallah seninki de geçer yaa çok üzülüyorum size de sedece zeytinle ne kadr beslenebileceksin ki kesin bşy demiyor mı doktorgurtmingotam canım sizin kaka tahliliniz nasıldı kan çıkmışmıydı lökosit ne kadardı geçti yaZmişşin geçmiş olsun kaka normale döndümü sizin yüzünüzde kızarmalar varmıydı bana süt alerjisi dediler ama içim içimi yiyor ya degilse diye antibiyotiği kaç gün kullandınız dilaraokan canım nasılsın bebiş nasıl ya siz bidaha idrar verdinizmi biz yine kültür verdik doktr iltihap var demiş idrar tahlili istemiş sanırım antibiyotik yazacak
Asla ama aslaaa isyan etmiyorum bir haftadır neredeyse pirinç ve zeytinle besleniyorum şimdide yine idrar yolu çıktı bunada şükür geçen sene çocugum olmuyor diye aglayıp söyleniyordum şimdi ona bişey olacak diye canımdan can gidiyor evde tartılıyoruz hiç kilo almamış çıkıyor inşallah bizim tartıdadır yanlışlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?