2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Ah ahh istanbuldaki oglumun cocuk dr.gozunu seveyim mumla ariyorum valla.
Ne sorarsam uzun uzun anlatirdi aydinlatirdi(

Bu arada bizim dr.su verebilirsin dedi cok sicak havalarda ver mutlaka dedi

Kizlar benden bir uyari!!! Oğlumun pipisi aciyor diye acil özel bir hastaneye goturduk. Idrar tahlil ve kültür istedi dr. Yaptirdik. Tahlil ayni gün çıktı. Sonuca göre antibiotik surup yazdilar. Istemem dedim ama yazdilar.

Hadi 1 gun verdim gaz yapti. Ertesi gun vermedim.
2 gün sonra kültür sonucu cikti. Tekrar baska bi dr denk geldik. Eline aldi kitabi kültür sonucuna göre bakiyo falan. Bu da yazmaz mi 10 tane antibiotik iğne 2 bucuk aylik cocuga!! Tabiki icin rahat etmedi vermem dedim.

Kendi doktorumuza gittik sonucu gosterdik.

BURASI ÇOK ÖNEMLİ! sonda ile aldı idrar örneğini!!! Diger hastanede poşetle aldılar. Hatta onlar değil biz aldık. Bişey oldugunu zannetmiyorum dedi. Şmdilik kullanma iğneleri dedi.

Sizde dikkat edin aman deyim. Çocuklara boş yere antibiotik vermeyin. Emin olmadan vermeyin.

Bakacağım cnm artik cuma günü,kilo alimi olmamışsa bizde başlarız artik,verirse de ben tek aksam 1 kere veya sabah 1 kere vermeyi düşünüyorum ac olup ağlarsa gün icindede 1 kere veririm.

Cok gecmis olsun acimasın canı ya pipiye masaj filan yapmak gerekmiyo di mi,yeri gelmisken sorayım dedim burda biri söyledi.tıkanmasın diye bisey yapıyomus duymadim dedim

Çok doğru bisey paylasmissin cnm,defne emiyor 10-15 dk emzirmeden sonra aranmıyor bizim kakasini çok yapıyor bi günde 7-8 belki daha fazla bilmiyorum.kaka tahlilimiz temiz çıktı,idrarı aZ yapıyor gibi geldi bana o yüzden gittik kontrole.idrar tahlili temiz çıktı kültürü bekliyoruz,ayin 15inde 5 kiloydu sonra 18 19unda mi tam bilemeyecegim 5150 geldi,dünde 5 kiloya geri düşmüş.ama çok kaka yapıyor.

dilaraokan @asliii1 sizin adınıza çok sevindim inşallah bizimkide geçer gider alerji felan çıkmaz yarın doktorda
Canım yanlış anlama lutfen ama canını çok sıkıyorsun. Bu bebeğine yansır ikinizede yazık. Allah başka dert vermesin böyle düşün. Nice hasta bebekler var. 1 aylık bebek mide kanseri olmuş Rabbim böyle kötü hastalık vermesin. Herşey geçici. Böyle düşün sabret namaz kıl.

ACIL

arkadaslar oglumun burnu cok tikali nefes almakta zorlaniyor ve korkup agliyor haliyle uyuyamiyor biturlu uykusaati gectigi icnde huysuzlandi . Napicam bi yardim edin akil verin durdu kafam :/

Iyi yapmissin canim guvenmeyerek bizde yasadik benzeri biseyi ben aile hakimime guveniyorum doktorlugindan once anneligi ile yaklasiyo ogluma . Guvenmediginiz doktorlara dikkat edin aman . Cok gecmis olsun kuzum .

Bayaaa gelmisler belli :) ayni durumm dayizz

Onceden vermiyomuydun canim ben dogdugundan beri veriyorum 30 cc veriyodum simdi 60 cc ya ciktik
Ah ahh istanbuldaki oglumun cocuk dr.gozunu seveyim mumla ariyorum valla.
Ne sorarsam uzun uzun anlatirdi aydinlatirdi(

Bu arada bizim dr.su verebilirsin dedi cok sicak havalarda ver mutlaka dedi

Elinin uzaniyo olmasi gerekir canim nisan dpgumluysa bizim ki minciriyo bacaklarini eldiven takasim var :) bala kesinlile bandirma zaten zehirleme ihtimali ver pekmezden bisecik olmaz . Sabaha gecmezse dr sor bence

ACIL

arkadaslar oglumun burnu cok tikali nefes almakta zorlaniyor ve korkup agliyor haliyle uyuyamiyor biturlu uykusaati gectigi icnde huysuzlandi . Napicam bi yardim edin akil verin durdu kafam :/
evde burun icin serum fizyolojik yokmu canım yoksa aldır hemen eczanedn. aspiratörüyle çek. hicbisey yapamiyosan banyo yaptır. gecmis olsun

Gecmis olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…