2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Ne kuvvettli cekmis :) bizimki anca yalasin

O damlayı ben de kullanıyorum bi faydasını henuz göremedim.kişiye göre degisiyo galiba.benim de akşam yatınca sabaha dolu kalkıyorum uyku iyi geliyo da gündüz cok az uyuyo oglum hatta dun gunduz hic uyumadı

Benimki de dün gündüz 45 dk uyudu yetmiyo sut. Burda çok iyi paylaşımlar yapılıyor mama vermeyin süt yeter bilmem ne diye de başına gelen anlar

Ben de humana az da olsa etki ediyor sanki kızlar, ama bende galactago damlayı denemek istiyorum. Mama takviyesi yapmıyorum ama sanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor. puyenime dediğin gibi günde 1 sefer kullansak işe yarar mı ki? Bide bıraktığımız zaman ters bi durum olmaz dimi?
yalsa cım bence dene sende denemekten bişey kaybetmeyiz, mama vermekten kurtulursun belki

Çok sevindim canım senin adına daha da eksilmesin sütün inş :) ben günde 3 kere kullanıyorum. Doktor öyle demişti. Hatta 2. Şişemi kullanırken kontrole gitmiştim devam edeyim mi diye sordum. O çok güzel bi damla devam et dedi doktor. Zaten içeriğine de baktıysan hep süt yapan çayların özleri.

Rica ederim :))

Cocugu tata alistirmak nedir canim ya. O zaman her turlu tatliyi tattir o mantikla bakarsan...

Benim oğlum da gündüzleri yarım saat yarım saat uyuyor, tabi o aralarda ben uyuyamıyorum. Sabah da 5.30- 6 gibi kalkıyor. Tabi oldukça yorucu geçiyor gün. Ki ben sabah uykusunu öylesine severdim ki Allah kolaylığını veriyor, yardım ediyor gerçekten. Günde 1 tane nescafe içiyorum kendime gelmek için, denemedim etkilemedi oğluşu bende devam ediyorum. 46 gün anneler vardı yanımda kendim hiç bakmayacağım sandım ama böylesi çok daha iyi. Tabi oğluş da biraz değişti de

Sebogelin cim galactago damlayı nasıl kullanıyorsun? Bide emzirme dönemi bitene kadar devam etmek mi gerekiyor? Ve bi şişe damla kaç gün gidiyor?
Valla humana çaya 75 tl verdim puyenime diyince içim gitti

Yalsacım bana da humana falan işe yaramadı bayadır içmiyorum. Sabahları lactamil emziren anne sütlü içeceği bi de bu damlayı kullanıyorum. Bi ara bende mama meme gidiyordum. Ama çok da üzülüyodum mama vermek istemiyodum. Bu damlayı kullandıktan sonra sütüm arttı ve kızım mamayı biberonda bırakmaya başladı ki kendimde arttığını fark ediyodum. Ve çok şükür biz baya bi süredir sadece meme gidiyoruz kilo alımı da aylık kontrolde iyi gelince rahatladım artık. Kuzenime söylemiştim onun da sütü artmış. Dene bi bence en fazla 25 liran havaya gider :)

Pipiyi öperken ah bi işesee
Ahh ahh nerde anca annenin eline koluna
Bizim kakamiz cogu zaman sari ama bazen koyu turuncu.esim gizli gizli ek gida mi veriyo napiyo.yarin dr kontrolumuz var.sorayim bakayim.
Dusunsene gece seni uyutup gizlice mama verdigini. Sen de dermissin bebegim geceleri hic aciktim diye uyanmiyo gizli kamera koy bebegin yatagina

Canım günde 3 kere 15 damla 1 bardak su meyve suyu ya da süte karıştırıp içiyosun. 50 ml şişe ama baya gidiyo. Aşağı yukarı 20-30 gün gidiyo sanırım. Ben nerdeyse 1.5 aydır falan kullanıyorum şuan 2.şişedeyim. Emzirme dönemine kadar mı bilmiyrm ama doktor bana devam et çok güzel bi damla dedi. İçeriğine bakarsana zaten görürsün sende.kimyasallar olmadığından içim rahat,içindekiler süt yapan çayların özleri hep.

Arkadaşlar galactogoyu ben de kullandim humanaya göre cok iyi.yalniz su an tam mevsimineyiz dut yeyin arkadaşlar ben cok faydasını gördüm.bi avuc dut yiyorum emzirmeden biraz once ardından bir su bardağı su aynısını emzirme sonrasında da yapıyorum

Çok sağol canım bende deniyim bi, zaten hep aklımdaydı sen de memnun kalınca daha emin oldum şimdi

Ahh ahh nerde anca annenin eline koluna

Dusunsene gece seni uyutup gizlice mama verdigini. Sen de dermissin bebegim geceleri hic aciktim diye uyanmiyo gizli kamera koy bebegin yatagina
Hehehe:) yok allahtan emiyo. Zaten benim kocayi gorsen.ben mama yap desem.hangi biberon mama nerde kac kasik.nekadar su.olmis mu.sicak mi soguk mu.derken illallah getiriyo.birak ben yapayim diyorum bazen.kendi basina mumkunati yok yapsin.Ama bazi geceler yapsa hic fena olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…