- 7 Nisan 2015
- 2.598
- 3.855
- 63
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.641
Ne kuvvettli cekmis :) bizimki anca yalasinYesil kaka olayımız bikac gün icinde son buldu hoşgeldin turuncu,pütürlúü :)aynı meme boşalana kadar emzirdim yaglı sütümü almış artık demek
Bu sayfadan cok şey ögreniyorum ilgilenip cevap veren herkese tesekkürler!
Bi not daha,bebegim elini kolunu emiyodu hadi emsin bisey olmaz dedik kolunu nasıl yaptıysa kan oturmuş,aklıma gelmez dikkat diyeyimEki Görüntüle 1853541
Yaa nasıl yapıştıysa .yalıyo mu sizinki yavrum olsun tükürük sacıyolar bol bolNe kuvvettli cekmis :) bizimki anca yalasin
Yumrugunu emmeye calisiyo ama daha yalama asamasinda :) şapur şupurYaa nasıl yapıştıysa .yalıyo mu sizinki yavrum olsun tükürük sacıyolar bol bol
O damlayı ben de kullanıyorum bi faydasını henuz göremedim.kişiye göre degisiyo galiba.benim de akşam yatınca sabaha dolu kalkıyorum uyku iyi geliyo da gündüz cok az uyuyo oglum hatta dun gunduz hic uyumadı
Dun 2. Ay kontrolumuzvardi doktor amcasinda. Kizim 1150 gram almis, boyu 5 cm uzamis ve kafa capida 1.5cm artmis. Gelisimi guzel dedi doktor.
+su verebilirsin dedi.
+atesi ciktiginda panikleme asilardan dolayi reaksiyon veriyor.
+rota asisini kesinlikle yaptiriyoruz ikili olan rota asisi kafidie dedi.
+kakasinda hafif yesilimsilik ve mukus icin, takip edelim cumaya kadar olmazsa kaka tahlili yapalim, yedigi birseydende olabilir veya agiz yoluyla mikrop almistir kaka yoluyla aTmaya calisiyordur, biogiga mi nedir bir damla verdi.
Bu sekilde teyzeleri. Bu arada bugun ucusumuz vardi ama bomba patlamis, iyiki dun tarihine bilet almamisim. Rabbim yavrularimizi korusun.
BirdeSebogelin galactago diye bir damla onermisti sut arttirici. Ben cok memnun kaldim tabsiye ederim. Sadece 1 kere denedim ve 2 saat sonra etkisini gosterdj ve hala bosaltamadim. Sen gunde kac kere kullaniyordun canim? Ben 1 kere kullanmayi dusunuyorum. Gunde 3 kere yazuyor uzerinde. Patlarim herhalde 3 kere icsem :)
Ben de humana az da olsa etki ediyor sanki kızlar, ama bende galactago damlayı denemek istiyorum. Mama takviyesi yapmıyorum ama sanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor.puyenime normalde sütün iyi durumdaydi dimi senin? Şimdi o sebeple patlicak kadar doldu galacto damlayla?
Ben humana stil tea, rezene falan içiyorum ama işe yaramiyor. Onu alsam işe yarar mi ki ya pf. H.sonu uyuyunca sutum oluyo. Tekim biliyosun. Mama meme gidiyorum ama süt olunca az mama veriyorum
Çok sevindim canım senin adına daha da eksilmesin sütün inş :) ben günde 3 kere kullanıyorum. Doktor öyle demişti. Hatta 2. Şişemi kullanırken kontrole gitmiştim devam edeyim mi diye sordum. O çok güzel bi damla devam et dedi doktor. Zaten içeriğine de baktıysan hep süt yapan çayların özleri.Dun 2. Ay kontrolumuzvardi doktor amcasinda. Kizim 1150 gram almis, boyu 5 cm uzamis ve kafa capida 1.5cm artmis. Gelisimi guzel dedi doktor.
+su verebilirsin dedi.
+atesi ciktiginda panikleme asilardan dolayi reaksiyon veriyor.
+rota asisini kesinlikle yaptiriyoruz ikili olan rota asisi kafidie dedi.
+kakasinda hafif yesilimsilik ve mukus icin, takip edelim cumaya kadar olmazsa kaka tahlili yapalim, yedigi birseydende olabilir veya agiz yoluyla mikrop almistir kaka yoluyla aTmaya calisiyordur, biogiga mi nedir bir damla verdi.
Bu sekilde teyzeleri. Bu arada bugun ucusumuz vardi ama bomba patlamis, iyiki dun tarihine bilet almamisim. Rabbim yavrularimizi korusun.
BirdeSebogelin galactago diye bir damla onermisti sut arttirici. Ben cok memnun kaldim tabsiye ederim. Sadece 1 kere denedim ve 2 saat sonra etkisini gosterdj ve hala bosaltamadim. Sen gunde kac kere kullaniyordun canim? Ben 1 kere kullanmayi dusunuyorum. Gunde 3 kere yazuyor uzerinde. Patlarim herhalde 3 kere icsem :)
Rica ederim :))Evet benimde b7tti. Hatta sanirim 1.5-2 aylik arasi bitti ama arada yine oluyor gibi. Kucagina alma yatir ayaklari hareket etsin veya sen ayaklarini hareket ettirki, bagirsaklari calissin. Daha rahat gaz cikariyorlar, birde ayaklarini karnina dogru bastir cek bastir cek. Bu harekette gazi cikarmasinda ve sakinlesmesinde etkili oluyor.
Nazar degeceeeekkkkkkkmasallahhhhh...
Cok gecmis olsun. Burun aspiratoruyle yavasca burnunu temizlemelisin.
sutun yarasa cocuk daha fazla kaka yapmaz mi? Cocuk ac olsa aglar veya agzi devamli meme arar. Ben su veriyorum doktoru,a sordum oda veeebilirsin dedi.
Tabi onceden birakmalisin. Alissinlar birbirlerine.. Benimde annem bakicak, ilk basta susturamiyordu panik oluyordu ama simdi alisti oda panik olmuyor artik.
75 tl miiibosver sen onu Sebogelin in oneedigi galactago damlayi aldim. Aksam kocaman bir bardaga damlatip ictim. Boyle bir sut yapici olamazzzzzz Cok tesekkur ederim Sebogelin canim.
Canim benimkindede oluyor ara ara, yuzu sivilce gibiydi, isilik isilikti. Doktora soyledum ya isiliktir ya alerjiktir dedi. Krem verdi o bolgesine suryorum yani yuzume sirtina farktmez. Doktoruna dor istersen yada ben yazayim kremim adini. Surdun mu hemen geciriyor zaten.
Gecmis olsun canim.
Cok gecmis olsun. Kiyamam ben kuzucuga...
Ates oluyor ve bence evde ates olcer olmali kesinlikle. En fazla 37.8e cikti, doktor bebeklerde 37.8e kadar normal dedi kulaktan olcumde. Ozellikle gece uyumadik pek devamli atesine baktik. Ihmal etme derim...
Cocugu tata alistirmak nedir canim ya. O zaman her turlu tatliyi tattir o mantikla bakarsan...Ne alaka sonucta veeılmıycekmi cocuklari tata alıştırıyon benim arkadasım 2 aylıkken baslamis ti emzıgıne degdırıp ağzına koyardım allahın ıznıyle bişey olmadı kocaman oldu 3 yasında bende verıom 3 aylık ogluma
Yalsacım bana da humana falan işe yaramadı bayadır içmiyorum. Sabahları lactamil emziren anne sütlü içeceği bi de bu damlayı kullanıyorum. Bi ara bende mama meme gidiyordum. Ama çok da üzülüyodum mama vermek istemiyodum. Bu damlayı kullandıktan sonra sütüm arttı ve kızım mamayı biberonda bırakmaya başladı ki kendimde arttığını fark ediyodum. Ve çok şükür biz baya bi süredir sadece meme gidiyoruz kilo alımı da aylık kontrolde iyi gelince rahatladım artık. Kuzenime söylemiştim onun da sütü artmış. Dene bi bence en fazla 25 liran havaya gider :)puyenime normalde sütün iyi durumdaydi dimi senin? Şimdi o sebeple patlicak kadar doldu galacto damlayla?
Ben humana stil tea, rezene falan içiyorum ama işe yaramiyor. Onu alsam işe yarar mi ki ya pf. H.sonu uyuyunca sutum oluyo. Tekim biliyosun. Mama meme gidiyorum ama süt olunca az mama veriyorum
Ahh ahh nerde anca annenin eline kolunaPipiyi öperken ah bi işesee
Dusunsene gece seni uyutup gizlice mama verdigini. Sen de dermissin bebegim geceleri hic aciktim diye uyanmiyoBizim kakamiz cogu zaman sari ama bazen koyu turuncu.esim gizli gizli ek gida mi veriyo napiyo.yarin dr kontrolumuz var.sorayim bakayim.
Canım günde 3 kere 15 damla 1 bardak su meyve suyu ya da süte karıştırıp içiyosun. 50 ml şişe ama baya gidiyo. Aşağı yukarı 20-30 gün gidiyo sanırım. Ben nerdeyse 1.5 aydır falan kullanıyorum şuan 2.şişedeyim. Emzirme dönemine kadar mı bilmiyrm ama doktor bana devam et çok güzel bi damla dedi. İçeriğine bakarsana zaten görürsün sende.kimyasallar olmadığından içim rahat,içindekiler süt yapan çayların özleri hep.
Çok sağol canım bende deniyim bi, zaten hep aklımdaydı sen de memnun kalınca daha emin oldum şimdiCanım günde 3 kere 15 damla 1 bardak su meyve suyu ya da süte karıştırıp içiyosun. 50 ml şişe ama baya gidiyo. Aşağı yukarı 20-30 gün gidiyo sanırım. Ben nerdeyse 1.5 aydır falan kullanıyorum şuan 2.şişedeyim. Emzirme dönemine kadar mı bilmiyrm ama doktor bana devam et çok güzel bi damla dedi. İçeriğine bakarsana zaten görürsün sende.kimyasallar olmadığından içim rahat,içindekiler süt yapan çayların özleri hep.
Rica ederim inş sende de işe yarar canım :)Çok sağol canım bende deniyim bi, zaten hep aklımdaydı sen de memnun kalınca daha emin oldum şimdi
Hehehe:) yok allahtan emiyo. Zaten benim kocayi gorsen.ben mama yap desem.hangi biberon mama nerde kac kasik.nekadar su.olmis mu.sicak mi soguk mu.derken illallah getiriyo.birak ben yapayim diyorum bazen.kendi basina mumkunati yok yapsin.Ama bazi geceler yapsa hic fena olmazAhh ahh nerde anca annenin eline koluna
Dusunsene gece seni uyutup gizlice mama verdigini. Sen de dermissin bebegim geceleri hic aciktim diye uyanmiyogizli kamera koy bebegin yatagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?