2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380

denicem :) teşekkürler. humana stil tea, rezene, maltana, promalt vb fıs çıktı bana :) ayrıca kilo da aldırdı. hızla verdiğim kilolar bi baktım geri geliyor. e süt var mı? o da aynı artma yok. bıraktım hepsini. bakalım bu inş işe yarar.

Kuru dut iyi geliyormuş süt arttırımına arkadaşlar. Bi arkadaşda dut demiş. Damlayla beraber dutta yiyin bakalım faydası olur inşallah onunda
Bizimde kaka yapma sayımız arttı ya. Bi ara 2 güne çıkmıştı şimdi sabah akşam oldu. Hele bu gece akşam 10 gece 5 sabah 9 şaşırdım valla. Bi sorun yoktur değil mi?
Kaka da turuncuydu pekmeze bağladım ben. Eser miktarda emziğe sürüyorduk ama yinede rengini vermiş herhalde :)

Ben arabadayken uyuduğunda koltuğuna koyabiliyorum yoksa durmuyo
Bazen kucağımda da sısmuyo öyle bağıra bağıra gidiyoruz
meme de veriyorum hareket halindeyken yeterki sussun diye Allaha emanetiz valla
Bana başka çare bıraktırmıyo
Yoksa nerdeeee bende karşısında oyuncak sallıyıp susucak bir bebeğim yok malesef
2,5 aylık olduk son iki hafta içinde mucize bekliyorum biraz durulsun diye

Cok gecmis olsun acimasın canı ya pipiye masaj filan yapmak gerekmiyo di mi,yeri gelmisken sorayım dedim burda biri söyledi.tıkanmasın diye bisey yapıyomus duymadim dedim

Evet canim bana da kimse soylemedi onceden pipiye masaj yapmak gerekirmis. Geri dogru. Ama bayramdan sonra insallah sünnet ettirir kurtuluruz.

Iyi yapmissin canim guvenmeyerek bizde yasadik benzeri biseyi ben aile hakimime guveniyorum doktorlugindan once anneligi ile yaklasiyo ogluma . Guvenmediginiz doktorlara dikkat edin aman . Cok gecmis olsun kuzum .
Sağolasın kuzum. Her doktorun dedigine guvenmemek lazım. Anne hisleri de çok önemli be çogunlukla hislerimle hareket ediyorum...
Sagol canim

Sordum dün canım öpmekten bide sıcaktan olur dedi ki doğru öpmekten oluyor kimse dinlemiyor ki opme deyince art niyetten söylüyorum sanıyorlar krem fayda eder mi ki acaba onu sormadım işte

Kızlar biliyorsunuz yeni doğan sünnetini çok istemiştim ben ama olmadı büyükler yüzünden yok küçücük bebek sünnet olurmuymuş yok öyle yok böyle gizlice yaptıracatım aça iş işten geçti zaten çok hareketli artk yaptırsam canı çok yanacak gibi geliyo pipisinin ucunda beyaz şeyler oluyo bazen doktor normal dedi sünnet olsaydı ilk ay deyip duruyo daha da çok üzülüyorum küçükken olmadı kendini bilince olsun diyorum artk 4 yaşında falan pisikolojisi açısından da içime oturdu yazıp rahatlıyayım dedim

Dün yaptı bizim kız 6. Gün olmuştu demekki düzene girene kadar böyle devam edicek. Uykumuzda genelde iyi uyuyor bazen huysuzluk ediyor o kadarda olsun diyorum :) çünkü bazen bütün gece uyuyor bende uyuya kalıyorum sabaha kadar dinlenmiş oluyorum :)

Aspratorumuz var once serumu dokuyorum sonra cekiyorum yikadim da ama bi faydasi olmadi bogulma korkusuyla uyuyamiyo bile sabahladik resmen . Doktorumu aradim serumu hava nakinesine dokup oyle ver dedi makine alicaz simdi :/
Ceksene burnundaki sümüğü, yazık ya tikalı bırakma

evde burun icin serum fizyolojik yokmu canım yoksa aldır hemen eczanedn. aspiratörüyle çek. hicbisey yapamiyosan banyo yaptır. gecmis olsun

O opme derdi bizdede var bide kucaga alistiriyolar cocugu deli olcam
Aspiratorumuz var canim faydali olmadi
Kasik kasik verilmez tabi pekmez canim hakiki ev yapimi uzum pekmezinden vermeyi dusunuyorum tabi simdi degil ilerde :)
Bizim ki de oyle ama okadar yapmamisti dikkat ederim sagol canim
Pipiye masaj mi yapilmasi gere ki yomus ?

Hanimlar benim bebegim sadece emiuor disari cikarken acil durum icin sagayim diyorum ama arkasldasim biberonla degilnkasikla ver biberona alisir diyor.zaten zor dhrumda iciricem emziremedigim anda kasik kasik zor olur.sizxe ne yapmaliyim memeden sogur mu

sağol canm ateş ölçer bulunduruyorum. aksamda iftara davetliyiz. sabah 9.30da yapıldı aşılar şimdiye kadar herhangi bir ağlama huysuzluk vs yok. inşallah da olmaz

Ben de arada anneme birakiyorum, ise gitmem gerekiyor. Sagdigim sutu annem veriyor biberonla. Ben de korkuyordum ya memeyi birakirsa diye, doktora sordum. Ara sira biberon almasiyla meme birakmaz dedi. Rahatladim.

Emme sevdalısıysa sogumaz anne kokusu bırakılır mı senceben biberon kullanıyorum ama uyumak icin yine de emme arıyo.kaşıkla zor tabi

A after_before ve acelya2687 yardımlarınıza ihtiyacım var
bakıcı arıyorum ama maaş hakkında hiç bilgim yok
sabah 7 akşam 7 hafta sonu, dini ve resmi bayramlar yok yılda 21 gün yıllık izin olacak ve benim evimde bakacak
ev işi , yemek vs olmayacak sadece bebeğime bakacak Eskişehir de bu şartlara görene kadar maaş isterler

Bence dene mutlaka. Ben sadece 1 kere ictim goguslerim acayip doldu ve hatta 2 poset sut sagdim ve cocuguda emzirdim. Benim sutum var ama gunluk ihtiyaci karsiliyor yani aksamustu gogsumden fazla sut gelmiyordu. Ozellikle sut sagip posetleyecek ve sutu yetmeyenlere bence. Cunku patlatiyor gogusleri, sutu olanin icmesine gerek yok derim.

Bende bilmiyorum daha
1 kere denedim cok iyi sonuc aldim. Cesaret edemedim bugyn icmeye yola cikicam cunku. Gunde 3 kere yaziyor kutusunda.. benim 1 kere icmem etki etti belki sen 3 dega icince etki edecek bilemiyorum. Sebneme sormak lazim o daha cok kullandi sanirim. @sebnemmn

Bende devam edicem canim sut sagip depolamam icin iyi oldu gercekten. Isbadi yapinca coxuga ne vericem onu dusunuyordum dun 2 poset attim buzluga.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…