- 3 Ağustos 2015
- 1.769
- 2.843
- 53
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.661
Yalsacım bana da humana falan işe yaramadı bayadır içmiyorum. Sabahları lactamil emziren anne sütlü içeceği bi de bu damlayı kullanıyorum. Bi ara bende mama meme gidiyordum. Ama çok da üzülüyodum mama vermek istemiyodum. Bu damlayı kullandıktan sonra sütüm arttı ve kızım mamayı biberonda bırakmaya başladı ki kendimde arttığını fark ediyodum. Ve çok şükür biz baya bi süredir sadece meme gidiyoruz kilo alımı da aylık kontrolde iyi gelince rahatladım artık. Kuzenime söylemiştim onun da sütü artmış. Dene bi bence en fazla 25 liran havaya gider :)
Ben arabadayken uyuduğunda koltuğuna koyabiliyorum yoksa durmuyoAraba hareket ettikten bir kac dakika sonra susuyor canim, ilk koyarken agliyor, bir de araba durdugunda. Tum yolculuk uyursa isin zor gercektensakinlestirici falan verecegini sanmiyorum doktorun, daha cok kucukler. Emzirmek rahatlatir belki ama araba hareket halindeyken ben koltugundan hic kaldirmiyorum Allah korusun. Bir de ses cikaran bir oyuncagi var, onu salliyorum onunde cok huzursuzlanirsa.
Cok gecmis olsun acimasın canı ya pipiye masaj filan yapmak gerekmiyo di mi,yeri gelmisken sorayım dedim burda biri söyledi.tıkanmasın diye bisey yapıyomus duymadim dedim
Sağolasın kuzum. Her doktorun dedigine guvenmemek lazım. Anne hisleri de çok önemli be çogunlukla hislerimle hareket ediyorum...Iyi yapmissin canim guvenmeyerek bizde yasadik benzeri biseyi ben aile hakimime guveniyorum doktorlugindan once anneligi ile yaklasiyo ogluma . Guvenmediginiz doktorlara dikkat edin aman . Cok gecmis olsun kuzum .
Sagol canimEvet benimde b7tti. Hatta sanirim 1.5-2 aylik arasi bitti ama arada yine oluyor gibi. Kucagina alma yatir ayaklari hareket etsin veya sen ayaklarini hareket ettirki, bagirsaklari calissin. Daha rahat gaz cikariyorlar, birde ayaklarini karnina dogru bastir cek bastir cek. Bu harekette gazi cikarmasinda ve sakinlesmesinde etkili oluyor.
Nazar degeceeeekkkkkkkmasallahhhhh...
Cok gecmis olsun. Burun aspiratoruyle yavasca burnunu temizlemelisin.
sutun yarasa cocuk daha fazla kaka yapmaz mi? Cocuk ac olsa aglar veya agzi devamli meme arar. Ben su veriyorum doktoru,a sordum oda veeebilirsin dedi.
Tabi onceden birakmalisin. Alissinlar birbirlerine.. Benimde annem bakicak, ilk basta susturamiyordu panik oluyordu ama simdi alisti oda panik olmuyor artik.
75 tl miiibosver sen onu @sebnemmn in oneedigi galactago damlayi aldim. Aksam kocaman bir bardaga damlatip ictim. Boyle bir sut yapici olamazzzzzz Cok tesekkur ederim @sebnemmn canim.
Canim benimkindede oluyor ara ara, yuzu sivilce gibiydi, isilik isilikti. Doktora soyledum ya isiliktir ya alerjiktir dedi. Krem verdi o bolgesine suryorum yani yuzume sirtina farktmez. Doktoruna dor istersen yada ben yazayim kremim adini. Surdun mu hemen geciriyor zaten.
Gecmis olsun canim.
Cok gecmis olsun. Kiyamam ben kuzucuga...
Ates oluyor ve bence evde ates olcer olmali kesinlikle. En fazla 37.8e cikti, doktor bebeklerde 37.8e kadar normal dedi kulaktan olcumde. Ozellikle gece uyumadik pek devamli atesine baktik. Ihmal etme derim...
Sordum dün canım öpmekten bide sıcaktan olur dedi ki doğru öpmekten oluyor kimse dinlemiyor ki opme deyince art niyetten söylüyorum sanıyorlar krem fayda eder mi ki acaba onu sormadım işteEvet benimde b7tti. Hatta sanirim 1.5-2 aylik arasi bitti ama arada yine oluyor gibi. Kucagina alma yatir ayaklari hareket etsin veya sen ayaklarini hareket ettirki, bagirsaklari calissin. Daha rahat gaz cikariyorlar, birde ayaklarini karnina dogru bastir cek bastir cek. Bu harekette gazi cikarmasinda ve sakinlesmesinde etkili oluyor.
sutun yarasa cocuk daha fazla kaka yapmaz mi? Cocuk ac olsa aglar veya agzi devamli meme arar. Ben su veriyorum doktoru,a sordum oda veeebilirsin dedi.
Tabi onceden birakmalisin. Alissinlar birbirlerine.. Benimde annem bakicak, ilk basta susturamiyordu panik oluyordu ama simdi alisti oda panik olmuyor artik.
75 tl miiibosver sen onu @sebnemmn in oneedigi galactago damlayi aldim. Aksam kocaman bir bardaga damlatip ictim. Boyle bir sut yapici olamazzzzzz Cok tesekkur ederim @sebnemmn canim.
Canim benimkindede oluyor ara ara, yuzu sivilce gibiydi, isilik isilikti. Doktora soyledum ya isiliktir ya alerjiktir dedi. Krem verdi o bolgesine suryorum yani yuzume sirtina farktmez. Doktoruna dor istersen yada ben yazayim kremim adini. Surdun mu hemen geciriyor zaten.
Gecmis olsun canim.
Ates oluyor ve bence evde ates olcer olmali kesinlikle. En fazla 37.8e cikti, doktor bebeklerde 37.8e kadar normal dedi kulaktan olcumde. Ozellikle gece uyumadik pek devamli atesine baktik. Ihmal etme derim...
Seve seveEvet son çare onu çağıracağım artık
Dün yaptı bizim kız 6. Gün olmuştu demekki düzene girene kadar böyle devam edicek. Uykumuzda genelde iyi uyuyor bazen huysuzluk ediyor o kadarda olsun diyorum :) çünkü bazen bütün gece uyuyor bende uyuya kalıyorum sabaha kadar dinlenmiş oluyorum :)Atlet sanki
Biz haftada 1 yaptigimiz oldu onemsemedim dr sordum normal dedi bu ara gunluk ayni saatlerde yapmaya basladi
Bu arada bizde 4aylik olduk ama uyku duzenimiz yok gece emmeye cok sik kalkiyo sizin nasil
Bizimde gunese cikmistik hemen sivilce gibi cikti
amin canm inşallahAllah razı olsun canm sizinde başnız saolsun Allah eşlerimize sabır versin
Ceksene burnundaki sümüğü, yazık ya tikalı bırakma
evde burun icin serum fizyolojik yokmu canım yoksa aldır hemen eczanedn. aspiratörüyle çek. hicbisey yapamiyosan banyo yaptır. gecmis olsun
O opme derdi bizdede var bide kucaga alistiriyolar cocugu deli olcamPekmezin ne pekmezi oldugu da onemlidir. Ne olirsa olsun bi bebege asla verilmemeli bence. Emzige batirmak da cok yanlis. Cok hassas mideleri bagirsaklari. O an olmasa da ileriye donuk bir rahatsizliga neden olabilir.
Ahh ahh sorma... Herkeste ayni dert. Gecen gun babaanne sevmeye geldi. Altini degistirirken yikarim hep popoyu. Bi baktim pipiyi optu. Cok kizdim. Dedim napiyosun anne. Birazdan da yuzunu opersin. Goruyosun yizunun halini dedim. Iyi de ben yuzunden opmuyom. Kolindan bacagindan opuyom diyo.. hadi buyur burdan yak..
Burun aspiratoru al canim. Cok faydasini gorursun. Cok gecmis olsun
Bizim ki de oyle ama okadar yapmamisti dikkat ederim sagol canimYesil kaka olayımız bikac gün icinde son buldu hoşgeldin turuncu,pütürlúü :)aynı meme boşalana kadar emzirdim yaglı sütümü almış artık demek
Bu sayfadan cok şey ögreniyorum ilgilenip cevap veren herkese tesekkürler!
Bi not daha,bebegim elini kolunu emiyodu hadi emsin bisey olmaz dedik kolunu nasıl yaptıysa kan oturmuş,aklıma gelmez dikkat diyeyimEki Görüntüle 1853541
Pipiye masaj mi yapilmasi gere ki yomus ?Evet canim bana da kimse soylemedi onceden pipiye masaj yapmak gerekirmis. Geri dogru. Ama bayramdan sonra insallah sünnet ettirir kurtuluruz.
Sağolasın kuzum. Her doktorun dedigine guvenmemek lazım. Anne hisleri de çok önemli be çogunlukla hislerimle hareket ediyorum...
Sagol canim
Evet benimde b7tti. Hatta sanirim 1.5-2 aylik arasi bitti ama arada yine oluyor gibi. Kucagina alma yatir ayaklari hareket etsin veya sen ayaklarini hareket ettirki, bagirsaklari calissin. Daha rahat gaz cikariyorlar, birde ayaklarini karnina dogru bastir cek bastir cek. Bu harekette gazi cikarmasinda ve sakinlesmesinde etkili oluyor.
Gecmis olsun canim.
Hanimlar benim bebegim sadece emiuor disari cikarken acil durum icin sagayim diyorum ama arkasldasim biberonla degilnkasikla ver biberona alisir diyor.zaten zor dhrumda iciricem emziremedigim anda kasik kasik zor olur.sizxe ne yapmaliyim memeden sogur mu
Emme sevdalısıysa sogumaz anne kokusu bırakılır mı senceHanimlar benim bebegim sadece emiuor disari cikarken acil durum icin sagayim diyorum ama arkasldasim biberonla degilnkasikla ver biberona alisir diyor.zaten zor dhrumda iciricem emziremedigim anda kasik kasik zor olur.sizxe ne yapmaliyim memeden sogur mu
Icim rahatladi çok TeşekkürlerBen de arada anneme birakiyorum, ise gitmem gerekiyor. Sagdigim sutu annem veriyor biberonla. Ben de korkuyordum ya memeyi birakirsa diye, doktora sordum. Ara sira biberon almasiyla meme birakmaz dedi. Rahatladim.
Soguyacak olsa hem emip hem biberon kullananlar sogurdu aslinda gorumcrmin oglu da oyle besleniyor dusununce dogruEmme sevdalısıysa sogumaz anne kokusu bırakılır mı senceben biberon kullanıyorum ama uyumak icin yine de emme arıyo.kaşıkla zor tabi
Bence dene mutlaka. Ben sadece 1 kere ictim goguslerim acayip doldu ve hatta 2 poset sut sagdim ve cocuguda emzirdim. Benim sutum var ama gunluk ihtiyaci karsiliyor yani aksamustu gogsumden fazla sut gelmiyordu. Ozellikle sut sagip posetleyecek ve sutu yetmeyenlere bence. Cunku patlatiyor gogusleri, sutu olanin icmesine gerek yok derim.puyenime normalde sütün iyi durumdaydi dimi senin? Şimdi o sebeple patlicak kadar doldu galacto damlayla?
Ben humana stil tea, rezene falan içiyorum ama işe yaramiyor. Onu alsam işe yarar mi ki ya pf. H.sonu uyuyunca sutum oluyo. Tekim biliyosun. Mama meme gidiyorum ama süt olunca az mama veriyorum
Bende bilmiyorum dahaBen de humana az da olsa etki ediyor sanki kızlar, ama bende galactago damlayı denemek istiyorum. Mama takviyesi yapmıyorum ama sanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor.puyenime dediğin gibi günde 1 sefer kullansak işe yarar mı ki? Bide bıraktığımız zaman ters bi durum olmaz dimi?
yalsa cım bence dene sende denemekten bişey kaybetmeyiz, mama vermekten kurtulursun belki
Bende devam edicem canim sut sagip depolamam icin iyi oldu gercekten. Isbadi yapinca coxuga ne vericem onu dusunuyordum dun 2 poset attim buzluga.Çok sevindim canım senin adına daha da eksilmesin sütün inş :) ben günde 3 kere kullanıyorum. Doktor öyle demişti. Hatta 2. Şişemi kullanırken kontrole gitmiştim devam edeyim mi diye sordum. O çok güzel bi damla devam et dedi doktor. Zaten içeriğine de baktıysan hep süt yapan çayların özleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?