2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
BENİM kızım da elini böyle yaptı sürekli emme isteği var mecbur emzik verdim ilk denemeğe almadı ama sonrasında cokur cokur emdi ama geceleri vermiyorum gündüz de çok huyduzlaninca sakinlessin diye veriyorum iyice uykuya dalınca aliveriyorum ağzından. Sen emzik denedin mi canım

Evet canım sarı turuncu fosforlu gibi rengi varsa pütürlu ise yağlı sütü almış yaramış demek:)

Bence soğumaz sonuçta memenin tadını aldı :)bende iki gündür biberon alsın sağdığım sutleri günde bir defa içsin istiyorum ama yok almıyor bir türlü.yanlız hangi biberonu kullanıyorsun awentin Anne göğsüne benzer az akışli biberonu var onu kullanıyorum ben tavsiye ederim

Bende de avent var pompam da avent.emzik bile alistiramadim ben :)

Bizim emzik olayımız bi garip.ılk bastan beri aldı emzıgi,en azından emme aralarında oyalıyodu.son iki haftadır cok zor tutuyo,agulamayı seviyo acaba agzı doluyken söylenemiyo diye mi bırakıyo:)
Baskalarının bebegi hic almaz,benimki canı isterse âlem

QUOTE="alyildiz, post: 47132380, member: 183252"]Ben okuyayim da ilk 10 sayfayi mi okudun 9 mu?[/QUOTE]
Evet canım ilk 9 sayfa 10. Cüz sümme diye başlıyo sayfa

Kızlar size iki tane sorum olucak
1) mamaların tek kullanımlık olanları var mı ?
2)eskiden bizleri büyütürken anason verirlermiş , uzun yolda uyumasına ihtiyacım var anasonlu çay içeniniz var mı varsa hangisini içiyorsunuz?

Benim avuç avuç saçım dökülüyo kel kalıcam diye korkuyorum nette normal dio ama varmı aynı durumda olan vitaminlerimize flanmı baktırmak gerek

Benim avuç avuç saçım dökülüyo kel kalıcam diye korkuyorum nette normal dio ama varmı aynı durumda olan vitaminlerimize flanmı baktırmak gerek

doğumdan sonra hemen bütün ilaçları bıraktın mı?

3 ay kullancaksın dedi doktor bana lullandım yeni bıraktım az az dökülmeye başladı bırakınca benim de.

doğumdan sonra hemen bütün ilaçları bıraktın mı?

3 ay kullancaksın dedi doktor bana lullandım yeni bıraktım az az dökülmeye başladı bırakınca benim de.
doktor değerlerim iyi diye bırak demişti hiç kullanmadım sinir oldum şmdi doktora bak ne kullanıyodun sen yalsa

pudraseker benimde dökülüyor canım. Allahtan tesettürlüyüm kel kalsam bişey olmaz :) şaka bi yana eskiler bebek anneyi tanıyınca annenin saçı dökülür derler. Ne kadar doğru bilemicem
Kayınvalidemde öyle diyo hep cnm, eskiler herşeye bişey bulmuş:) 2 aylıktan sonra dökülüyo demek yerine böyle bişi uydurmuşlar heralde :)

Selam.annisler ve minisleri
Tlefonum bozuldu giremedim topige
yalsa cim iyiyiz
Iftara gelenler
Recep ruzgarin okul kayit isleri
Bayram temizlikleri
Ananemin hastaligi
Gibi gibi tam gaz devam ediyor uykusuz hayatimiz
Birde tarifsiz sicak havalarda mahvolduk allahtan klima var emzirirken resmen sirtimdan suzulme seklinde terler akiyor
Bugun biraz yagmurlu ve nefes alinan bir hava var bursada
Umarim herkes iyidir gecmis cooook birikmis nekadarini okuyabilirim bilemiyorumm
Ozledim sizleriiii

Benim kızda öyle canı isteyince emiyor emzigi istemeyince ogurup atıyor valla parmağında oynatıyor beni :)))o değilde biberonu alsın istiyorum yaaa yazık sağdığım sutlere

Canim benim de bir ara çok dökülüyor idi sebamedin dökülme önleyici sampuanını kullanıyorum faydasını gördüm. Birde saç kremi kullanma çok döküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…