- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.681
BENİM kızım da elini böyle yaptı sürekli emme isteği var mecbur emzik verdim ilk denemeğe almadı ama sonrasında cokur cokur emdi ama geceleri vermiyorum gündüz de çok huyduzlaninca sakinlessin diye veriyorum iyice uykuya dalınca aliveriyorum ağzından. Sen emzik denedin mi canımYesil kaka olayımız bikac gün icinde son buldu hoşgeldin turuncu,pütürlúü :)aynı meme boşalana kadar emzirdim yaglı sütümü almış artık demek
Bu sayfadan cok şey ögreniyorum ilgilenip cevap veren herkese tesekkürler!
Bi not daha,bebegim elini kolunu emiyodu hadi emsin bisey olmaz dedik kolunu nasıl yaptıysa kan oturmuş,aklıma gelmez dikkat diyeyimEki Görüntüle 1853541
Evet canım sarı turuncu fosforlu gibi rengi varsa pütürlu ise yağlı sütü almış yaramış demek:)Yesil kaka olayımız bikac gün icinde son buldu hoşgeldin turuncu,pütürlúü :)aynı meme boşalana kadar emzirdim yaglı sütümü almış artık demek
Bu sayfadan cok şey ögreniyorum ilgilenip cevap veren herkese tesekkürler!
Bi not daha,bebegim elini kolunu emiyodu hadi emsin bisey olmaz dedik kolunu nasıl yaptıysa kan oturmuş,aklıma gelmez dikkat diyeyimEki Görüntüle 1853541
Çok özür dilerim arkadaşlar 10. Cüzün ilk 5 yaprağı 9 sayfası nı okudum sümme diye başlayan sayfadan biri okuyabilir mi teşekkürlerArkidesler 2 gunumuz kaldi ne durumdayiz. Yardima ihtiyac var mi? Fatossam dan ses cikmadi. Msj da attim. Bir haftadir da online olmamis. @ARTVINLI9876 paylassak okur musun cuzu?
9. @Nergis26
10.fatossam
15. @ba22
16. @after_before
17. @ay-dostum
23. @Senemaydin
25. @Prens annesi
Bence soğumaz sonuçta memenin tadını aldı :)bende iki gündür biberon alsın sağdığım sutleri günde bir defa içsin istiyorum ama yok almıyor bir türlü.yanlız hangi biberonu kullanıyorsun awentin Anne göğsüne benzer az akışli biberonu var onu kullanıyorum ben tavsiye ederimHanimlar benim bebegim sadece emiuor disari cikarken acil durum icin sagayim diyorum ama arkasldasim biberonla degilnkasikla ver biberona alisir diyor.zaten zor dhrumda iciricem emziremedigim anda kasik kasik zor olur.sizxe ne yapmaliyim memeden sogur mu
Ben okuyayim da ilk 10 sayfayi mi okudun 9 mu?Çok özür dilerim arkadaşlar 10. Cüzün ilk 5 yaprağı 9 sayfası nı okudum sümme diye başlayan sayfadan biri okuyabilir mi teşekkürler
Bende de avent var pompam da avent.emzik bile alistiramadim ben :)Bence soğumaz sonuçta memenin tadını aldı :)bende iki gündür biberon alsın sağdığım sutleri günde bir defa içsin istiyorum ama yok almıyor bir türlü.yanlız hangi biberonu kullanıyorsun awentin Anne göğsüne benzer az akışli biberonu var onu kullanıyorum ben tavsiye ederim
Bizim emzik olayımız bi garip.ılk bastan beri aldı emzıgi,en azından emme aralarında oyalıyodu.son iki haftadır cok zor tutuyo,agulamayı seviyo acaba agzı doluyken söylenemiyo diye mi bırakıyo:)BENİM kızım da elini böyle yaptı sürekli emme isteği var mecbur emzik verdim ilk denemeğe almadı ama sonrasında cokur cokur emdi ama geceleri vermiyorum gündüz de çok huyduzlaninca sakinlessin diye veriyorum iyice uykuya dalınca aliveriyorum ağzından. Sen emzik denedin mi canım
Şükür yani demek ki neymiş az maz yarıyo mu yarıyo,nokta!Evet canım sarı turuncu fosforlu gibi rengi varsa pütürlu ise yağlı sütü almış yaramış demek:)
Normal canimBenim avuç avuç saçım dökülüyo kel kalıcam diye korkuyorum nette normal dio ama varmı aynı durumda olan vitaminlerimize flanmı baktırmak gerek
Benim avuç avuç saçım dökülüyo kel kalıcam diye korkuyorum nette normal dio ama varmı aynı durumda olan vitaminlerimize flanmı baktırmak gerek
doktor değerlerim iyi diye bırak demişti hiç kullanmadım sinir oldum şmdi doktora bak ne kullanıyodun sen yalsadoğumdan sonra hemen bütün ilaçları bıraktın mı?
3 ay kullancaksın dedi doktor bana lullandım yeni bıraktım az az dökülmeye başladı bırakınca benim de.
Kayınvalidemde öyle diyo hep cnm, eskiler herşeye bişey bulmuş:) 2 aylıktan sonra dökülüyo demek yerine böyle bişi uydurmuşlar heralde :)pudraseker benimde dökülüyor canım. Allahtan tesettürlüyüm kel kalsam bişey olmaz :) şaka bi yana eskiler bebek anneyi tanıyınca annenin saçı dökülür derler. Ne kadar doğru bilemicem
Canim benim de bir ara çok dökülüyor idi sebamedin dökülme önleyici sampuanını kullanıyorum faydasını gördüm. Birde saç kremi kullanma çok döküyorBenim avuç avuç saçım dökülüyo kel kalıcam diye korkuyorum nette normal dio ama varmı aynı durumda olan vitaminlerimize flanmı baktırmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?