- 12 Nisan 2011
- 920
- 1.848
- 333
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.701
Kızlar ebebekte humana çay 4 al 3 ödeme 75 tl çok uygun geldi bana. Ben en son 29,9 A almıştım. İhtiyacı olan bakabilir. Bide bez aldım kargo da ücretsiz oldu
Kızlar yaa bebeğimin yüzünde sivilce benzeri şeyler çıktı kolunda bacaklarında fln doktor öpmekten olur bide sıcaktan dedi öpmeyin dedi ama insanlara laf anlatamıyorum ki resmen tükürükle yalaya yalaya öpüyorlar ben bile o kdr öpmüyorum gerçekten kırılacaklar die bişy de diyemiyorum bi kere söylenir ki bşy 10 kez söylenmez ki dimi ama ergen gibi oldu yavrumun yüzü yaa
Bi kusuverseler görürler o zmnYalniz degilsin... heleagzina dogru burunlarini sokup ayyy sut kokusu misss kokusu bu bebeklerin agzi diyenler varya.... seytan diyoki carp o kusbeyinlerini duvardan duvara.. bebegin dudaklarini opmek, kokliycam diye o burnunu bebegin agzina sokmak nedir ya...
Ay canim musaade etmeB
Bi kusuverseler görürler o zmnburunları ağza sokmayı geçtim bizimkiler dudaklarını öpmeye bile çalışıyolar mikrop kapacak deyince de ne varmış ağzmda diyolar ayy iğrenç yaa ne anlayışsız insanlar var küçücük savunmasızlar daha neler yapıyorlar Allah sabır versin bize
Bu aksam okucam A alyildizArkidesler 2 gunumuz kaldi ne durumdayiz. Yardima ihtiyac var mi? Fatossam dan ses cikmadi. Msj da attim. Bir haftadir da online olmamis. @ARTVINLI9876 paylassak okur musun cuzu?
9. @Nergis26
10. @fatossam
15. B ba22
16. @after_before
17. @ay-dostum
23.Senem29_
25. @Prens annesi
Ah canım keşke dinletebilsem ama yapıyorlar bi kere iki kere söylüyorum ama bi bakmışım yine yapıyorlar anlayış sıfır kalplerini kırmak istemiyorum ama kırcm bu gidişle belkide mikrobu onlar bulaştırdı belli mi olurAy canim musaade etme
Dudaktan opulur mu hic cocuk
doktor değerlerim iyi diye bırak demişti hiç kullanmadım sinir oldum şmdi doktora bak ne kullanıyodun sen yalsa
Ah canım keşke dinletebilsem ama yapıyorlar bi kere iki kere söylüyorum ama bi bakmışım yine yapıyorlar anlayış sıfır kalplerini kırmak istemiyorum ama kırcm bu gidişle belkide mikrobu onlar bulaştırdı belli mi olur
Maşallah ne çok şey kullanmışsın cnm ben sdece decavit ve ferrum kullandım son ayda omega3ben d vitamini, decavit, osteocare, balık hapı, magnesium diasporal, kan hapı
hepsine 3 ay devam ettim ve şimdi bıraktım.
Canım benim ihtiyacım olmadığı için hiç sormamışım açıkçası, anneme soriim komşularından bakıcı çalıştıranlar var, sorsun ne kadar veriyolar...@after_before veacelya2687 yardımlarınıza ihtiyacım var
bakıcı arıyorum ama maaş hakkında hiç bilgim yok
sabah 7 akşam 7 hafta sonu, dini ve resmi bayramlar yok yılda 21 gün yıllık izin olacak ve benim evimde bakacak
ev işi , yemek vs olmayacak sadece bebeğime bakacak Eskişehir de bu şartlara görene kadar maaş isterler
Canım benim arkadaşında öyle çok dökülmüştü emzirirken, daha da iflah olmadı... Çocuk 4 yaşına geldi... Kışın dr.a sormuş magnezyum falan almaya başlamıştı, bence önlem almakta fayda var biran önce... Benim de başladı dökülme, Bayram'dan sonra gidicem dr.a...Benim avuç avuç saçım dökülüyo kel kalıcam diye korkuyorum nette normal dio ama varmı aynı durumda olan vitaminlerimize flanmı baktırmak gerek
Benim dr.da kan testi yaptırıp bıraktırdı, o konuda da dr.görüşü farklı demek...doktor değerlerim iyi diye bırak demişti hiç kullanmadım sinir oldum şmdi doktora bak ne kullanıyodun sen yalsa
Canım istanbul da kimdi dr ınuzAh ahh istanbuldaki oglumun cocuk dr.gozunu seveyim mumla ariyorum valla.
Ne sorarsam uzun uzun anlatirdi aydinlatirdi(
Bu arada bizim dr.su verebilirsin dedi cok sicak havalarda ver mutlaka dedi
Bizimki nin de bingilgagi hafif çöktü farkediyorum bende hep disarikardayim hergün bişey çıkıyo bende vereyim mi düzeldi mi sizinki şu verince kaynatıp Soğutup mu verdiniz suyuCanim benim doktor en son kontrolde antalyaya gidecegimizi duyunca su ver dedi. Sivi kaybi olabilir sicakta dedi. Sivi kaybi olursa bezinde pembe leke olurmus. Haftasonu bingildagi biraz coktu gibi oldu, baktim sivi kaybindan olurmus, bir kac kasik su verdik.
Fayda eder tabi. Ama benimki isilik gibi oldu ve surdum sirer surmez gecti cnm.. ( bu arada bu satirlari sana ogleden sonra yazmaya calisirken yorgunluktan yatakta sizip kalmistim silinmemiz simdi cumlemi tamamlayabildim :) biri bana yardi, etsin allahim sana geliyorummmmSordum dün canım öpmekten bide sıcaktan olur dedi ki doğru öpmekten oluyor kimse dinlemiyor ki opme deyince art niyetten söylüyorum sanıyorlar krem fayda eder mi ki acaba onu sormadım işte
Benim bildigim hem dogumdan sonrada demie ilacini icmeye devam etmeiz gerekiyordu ama malesef bende devam edemedim ve benimde dokulmeye basladi..Benim avuç avuç saçım dökülüyo kel kalıcam diye korkuyorum nette normal dio ama varmı aynı durumda olan vitaminlerimize flanmı baktırmak gerek
Kayınvalidemde öyle diyo hep cnm, eskiler herşeye bişey bulmuş:) 2 aylıktan sonra dökülüyo demek yerine böyle bişi uydurmuşlar heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?