2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar ebebekte humana çay 4 al 3 ödeme 75 tl çok uygun geldi bana. Ben en son 29,9 A almıştım. İhtiyacı olan bakabilir. Bide bez aldım kargo da ücretsiz oldu

Cok iyiymis sagol canim hemen bakayim. Humana benim favorim oldu. Pek duzenli beslenmem bazen sutumun azaldigini hissedince dayiyorum humanayi mideye.. sonra memisler bombaaaaa :)

Yalniz degilsin... heleagzina dogru burunlarini sokup ayyy sut kokusu misss kokusu bu bebeklerin agzi diyenler varya.... seytan diyoki carp o kusbeyinlerini duvardan duvara.. bebegin dudaklarini opmek, kokliycam diye o burnunu bebegin agzina sokmak nedir ya...

B Bi kusuverseler görürler o zmn burunları ağza sokmayı geçtim bizimkiler dudaklarını öpmeye bile çalışıyolar mikrop kapacak deyince de ne varmış ağzmda diyolar ayy iğrenç yaa ne anlayışsız insanlar var küçücük savunmasızlar daha neler yapıyorlar Allah sabır versin bize

Ay canim musaade etme
Dudaktan opulur mu hic cocuk

doktor değerlerim iyi diye bırak demişti hiç kullanmadım sinir oldum şmdi doktora bak ne kullanıyodun sen yalsa

ben d vitamini, decavit, osteocare, balık hapı, magnesium diasporal, kan hapı

hepsine 3 ay devam ettim ve şimdi bıraktım.

Kır kalplerini gerekiyorsa, duyulmamiş şey Dudaktan öpmek de neymiş.

Canım benim ihtiyacım olmadığı için hiç sormamışım açıkçası, anneme soriim komşularından bakıcı çalıştıranlar var, sorsun ne kadar veriyolar...

Benim avuç avuç saçım dökülüyo kel kalıcam diye korkuyorum nette normal dio ama varmı aynı durumda olan vitaminlerimize flanmı baktırmak gerek
Canım benim arkadaşında öyle çok dökülmüştü emzirirken, daha da iflah olmadı... Çocuk 4 yaşına geldi... Kışın dr.a sormuş magnezyum falan almaya başlamıştı, bence önlem almakta fayda var biran önce... Benim de başladı dökülme, Bayram'dan sonra gidicem dr.a...

Bizimki nin de bingilgagi hafif çöktü farkediyorum bende hep disarikardayim hergün bişey çıkıyo bende vereyim mi düzeldi mi sizinki şu verince kaynatıp Soğutup mu verdiniz suyu

Sordum dün canım öpmekten bide sıcaktan olur dedi ki doğru öpmekten oluyor kimse dinlemiyor ki opme deyince art niyetten söylüyorum sanıyorlar krem fayda eder mi ki acaba onu sormadım işte
Fayda eder tabi. Ama benimki isilik gibi oldu ve surdum sirer surmez gecti cnm.. ( bu arada bu satirlari sana ogleden sonra yazmaya calisirken yorgunluktan yatakta sizip kalmistim silinmemiz simdi cumlemi tamamlayabildim :) biri bana yardi, etsin allahim sana geliyorummmm )

Benim avuç avuç saçım dökülüyo kel kalıcam diye korkuyorum nette normal dio ama varmı aynı durumda olan vitaminlerimize flanmı baktırmak gerek
Benim bildigim hem dogumdan sonrada demie ilacini icmeye devam etmeiz gerekiyordu ama malesef bende devam edemedim ve benimde dokulmeye basladi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…