2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kizlar birsey soracagim:bizim kizin kakasinda yesilimsilik vardi doktorda takip edelim olmazsa kaka tahlili yapariz demisti. Birde bana bir damla verdi biogaga mi oyle birsey hatirlamiyorum suan henuz almadum. Kullanan varmi?

Birde bugun ucaga binemedim, bombadan oturu yarina kaydirdik, her şerdede bir hayir vardir, bizim kiza bu boslukta puset aldik. Chicco nun yatak olanindan. Ne aptalmisim gidip 2000 lira bebek arabasina vermisim, mothercarede 500den 360 tlye dusmus. Hem hafif, hem seyahetlere goturulebilen, yatak olan harika birsey.. Siddetle tavsiye ederimm!!

Benimde başladı dökülmeye. Doktor bana da vermişti kan hapı ama kullanmadım hamileykende değerlerimi ne arttırdı ne düşürdü diye gerek görmedim açıkcası. Bide kilo aldırıyor demirdi vitamindi. Şuanda kullanmıyorum hamileyken dökülmeyenler dökülüyor diye düşünüyorum. Çok uzun sürerse ozaman telaşlanırım sanırım

Biz biogia yı uzun zamandır kullanıyrz. Hastaneden çıkarken daha söyledi doktor 15.gnü itibariyle kullanın diye haşa devaö ediyoruz doktor önerisiyle. İçerisinde probiotik bulunan bağırsak gelişimine yardımcı çok önemli bir ilaç. Gaz damlası değil bağırsak düzenleyici yani. Tabi bağırsaklarda işler yoluna girince gaza da faydası olacaktır :)

ben d vitamini, decavit, osteocare, balık hapı, magnesium diasporal, kan hapı

hepsine 3 ay devam ettim ve şimdi bıraktım.

Hay masallah bu ictiklerin kilo aldirmadi yalsa.
Ben oglumda yasadim sac dokulmesi acayip dokuluyordu.bu sefer 40 cikar cikmaz gidip kestirdim sacimi simdiye kadar dokulme olmadi kestirmenizi tavsiye ederim cok faydali oluyor.

Canım istanbul da kimdi dr ınuz
Hangi hastane?

Hastane degil cnm ozel muayenehanesi var.
Sisli camisinin karsisinda muayenehanesi.
Faik kuseyri.
2 yasina kadar buyuk oglumu hep ona goturdum bir gece cok ateslenmisti gece 11 de acti bixim icin muayenehanesini,ne zaman ararsan ara mutlaka acar tlf.hatta simdi bile ariyorum msj atiyorum yonlendiriyor yardimci oluyor.
Biz cok memnunduk yani

bu damla bende de inanilmaz işe yaradi . resmen gozle gorulir fark yarattir kesinlikle denemelisin bence

A alyildiz okuyalim cnm 2.cuzu kacinci sayfadan basliyayim.

Bugun bende aldirdim esime galactigo damlayi bakalim nasil etki edecek.1 kez ictim icinde keskin bir sey var midemi bulandirdi icerken koktu ama cozemedim kekik yagi olabilirmiki(

Beni rahatlattın. Ama her şeye rağmen yine de
Bence bunyesi zayıf diye düşünme. 6 ay 6 yaş arası çocuklar çok hasta olur. Mesela benim kızım da 3 ay emdi sadece. Bu kış hastalandı ama bu seneki hastalıklar çok fenaydı. Biz buyukler bile çok hastalandık. Bu arada kızım oğlumu çok kıskanmıyor. Ama bana taktı kafayı. Ben seni sevmiyorum deyip duruyor. Kendince savunma mekanizması geliştirdi heralde. Bu durumu yaşayan var mı acaba?

Sac dokulmesinin demirle alakasi oldugunu dusunmuyorum
Benim 9 a kadar dusmustu
Dogumdan sonra ilac kullanmadim
Yeni test yaptirdim 12 ye yukselmis

Daha da artacak sac dokulmesi sonra gececek artik hormonlardan mi minerallerden mi bilemiyorum :)

Oğlum da geçirdi altıncı hastalığı..ilk duyduğumda garip gelmişti ismi hatta,birkaç doktor gezmiştik,sonrasında anlaşıldı,su çiçeği gibi kızardı her yeri..ve ateş çoktu.

Maşallah,her eve bir Atales şart :)

Günaydın kızlar.
Moralim bozuk .oğlan bu ay sanırım sadece 300 gram almış. Kilo alımı çok yavaş. İlk aylarda 1 er kilo almıştı. 5600 deyiz şu an. Hadi ilk 10 gün yağlı sütü veremedim.ondan da olmuş olabilir ama başka bi sebep daha olmalı. Bu ay bebeklerin en çok büyüdükleri aymış.
Gaz sorunumuz yok, uykumuz çok düzenli,günde 12 kez emişiyoruz,bebeğin hareketleri çok iyi,her türlü 3.ay gelişimsel özelliği gösteriyor sadece kilo alımı problemli...Dr a gitmeyi planlıyorum. Aslında 9 undan 9 una ama bi 10 gün daha bekleyip kilo kaybetmek istemiyorum. İlk 2 ay sütüm gayet iyi yaradı. Bu ay niye böyle oldu bilmem.

Kış mevsimi gelecek diye korkardım oğlumda,her ay hasta olurdu muhakkak..

Kaç günlük oğluşun?Biz 79 günlüğüz bugün,bakalım bu gün doktor kontrolü var sarılığından dolayı ama kilo alımı bana da az geliyor,en fazla 5500 olmuştur,ama üzülme her bebek farklı,ben böyle teselli ediyorum kendimi..

Bizimki nin de bingilgagi hafif çöktü farkediyorum bende hep disarikardayim hergün bişey çıkıyo bende vereyim mi düzeldi mi sizinki şu verince kaynatıp Soğutup mu verdiniz suyu

Hazir suyu ( ataturk orman ciftligi suyu idi) kaynatip, sogutup verdim. Bizim doktor 10cc ye kadar verebilirsin sicaklarda demisti. Gun icinde toplam dort cay kasigi verdim sanirim, bingildagi duzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…