- 7 Şubat 2013
- 1.166
- 1.616
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.721
Biz biogia yı uzun zamandır kullanıyrz. Hastaneden çıkarken daha söyledi doktor 15.gnü itibariyle kullanın diye haşa devaö ediyoruz doktor önerisiyle. İçerisinde probiotik bulunan bağırsak gelişimine yardımcı çok önemli bir ilaç. Gaz damlası değil bağırsak düzenleyici yani. Tabi bağırsaklarda işler yoluna girince gaza da faydası olacaktır :)Kizlar birsey soracagim:bizim kizin kakasinda yesilimsilik vardi doktorda takip edelim olmazsa kaka tahlili yapariz demisti. Birde bana bir damla verdi biogaga mi oyle birsey hatirlamiyorum suan henuz almadum. Kullanan varmi?
Birde bugun ucaga binemedim, bombadan oturu yarina kaydirdik, her şerdede bir hayir vardir, bizim kiza bu boslukta puset aldik. Chicco nun yatak olanindan. Ne aptalmisim gidip 2000 lira bebek arabasina vermisim, mothercarede 500den 360 tlye dusmus. Hem hafif, hem seyahetlere goturulebilen, yatak olan harika birsey.. Siddetle tavsiye ederimm!! Eki Görüntüle 1853847
ben d vitamini, decavit, osteocare, balık hapı, magnesium diasporal, kan hapı
hepsine 3 ay devam ettim ve şimdi bıraktım.
Canım istanbul da kimdi dr ınuz
Hangi hastane?
bu damla bende de inanilmaz işe yaradi . resmen gozle gorulir fark yarattir kesinlikle denemelisin bencepuyenime normalde sütün iyi durumdaydi dimi senin? Şimdi o sebeple patlicak kadar doldu galacto damlayla?
Ben humana stil tea, rezene falan içiyorum ama işe yaramiyor. Onu alsam işe yarar mi ki ya pf. H.sonu uyuyunca sutum oluyo. Tekim biliyosun. Mama meme gidiyorum ama süt olunca az mama veriyorum
Cocugu tata alistirmak nedir canim ya. O zaman her turlu tatliyi tattir kusura bakmada cocuk oldu 4 aylık simdiden tattıracankı 6 aylik daha iyi yedırebılırsın
YAAAA gerçekten mi halbuki dorduncu ayda düzene girer derlerKızlar 4. Ay bebeğin uyku düzeninin en berbat oldugu aymiş. Hazırlıklı olun, üzulmeyin sonra :)
Beni rahatlattın. Ama her şeye rağmen yine deCanım ben büyük kızımı 2 yaşına kadar emzirmiştim
Şu an 8 yaşında
Versem şimdi de emicek istiyo o da ayrı bir konu:))
Ama biz hemen hemen bütün kışı hasta geçiririz mesala
Bünyesi çok zayıf
Sınıfında bir çocuk su çiçeği oldu
Yakınında deil o çocuk ama sınıfta bir bize geçti
Aşısını da yaptırmıştım üstelik ama yinede ağır geçirdi
Yani emen çocukta hasta oluyor
Canim yarim kalan cuzu ben okuyorum
Oğlum da geçirdi altıncı hastalığı..ilk duyduğumda garip gelmişti ismi hatta,birkaç doktor gezmiştik,sonrasında anlaşıldı,su çiçeği gibi kızardı her yeri..ve ateş çoktu.Gecen yazmıştım kizim idrar yolu enfeksiyonu oldu diye iki gun kullandim ilacı üçüncü gun tüm vücudu kizardi kabardi. Basta isilik sandim ama farklıydı. Antibiyotik ten suphelendim dr aradım görmem lazım dedi. Gittik salgin varmış. Viral bir rahatsızlık adı altıncı hastalık. Uc gün ateş olur. Bur hafta öncesi kuluçka dönemi sonra da döküntü olurmuş uc dört gun. Aynen ateş problemi yaşadık. Lökosit azdı zaten antibiyotigi kesti. Sicaklamasin cocuk sık duş aldir dedi kaşıntı da yaparmis. Tevekkeli kizim gece aglayip durdu yavrum kaşınıyormus meğer. Kasinti için alerji ilacı yazdi ama vermedim artij bugun azaldı gibi.
Aklınızda bulunsun netten araştırın bebeklerinizde görülürse fikriniz olsun en azından
Maşallah,her eve bir Atales şart :):) olsa keske bir formülü hemen veririm.ne biliyim icimden geliyor.simdiye kadar da hep cocuklarla aram iyiydi.seviyorum vakit gecirmeyi.sabrediyorum.annem hep diyordu senin cocugun mutlu huzurlu olur diye.cok sukur simdi etraftaki herkes ayni seyi soyluyor. En azili sinifa derse girdigimde bile kapinin onunden gecen gürültü duymaz.icerde cocuklar severek derse girer. Matematigi yapamasa bile kimse bir hircinlik yaratmaz.
Şaka bir yana dokunmak gozlerinin icine bakmak bence cok onemli.tabi ki saglik sorunu varsa gaz gibi ona bir sey diyemeyecegim.ama bizim kiz gazini cikartmakta zorlandiginda bile ıkınır sıkınır az mırildanir bazen ama aglamaz çığlık çıgliga.hemen o da gozlerime bakar.benden rahatlama guven hissetmek ister.elini tutup operim.gecicek kizim diyerek konusa konusa yuzumu yanagina degdiririm.masaj yaparim.tabi ki benim cocuk uslu oldugundan da olabilir.cunku eminim herkes ayni seyleri yapiyordur.
Yani farkli hicbir sey yapmiyorum.ama elimden bir ucanla bir kaçan kurtulur
Kış mevsimi gelecek diye korkardım oğlumda,her ay hasta olurdu muhakkak..Beni rahatlattın. Ama her şeye rağmen yine de
Bence bunyesi zayıf diye düşünme. 6 ay 6 yaş arası çocuklar çok hasta olur. Mesela benim kızım da 3 ay emdi sadece. Bu kış hastalandı ama bu seneki hastalıklar çok fenaydı. Biz buyukler bile çok hastalandık. Bu arada kızım oğlumu çok kıskanmıyor. Ama bana taktı kafayı. Ben seni sevmiyorum deyip duruyor. Kendince savunma mekanizması geliştirdi heralde. Bu durumu yaşayan var mı acaba?
Kaç günlük oğluşun?Biz 79 günlüğüz bugün,bakalım bu gün doktor kontrolü var sarılığından dolayı ama kilo alımı bana da az geliyor,en fazla 5500 olmuştur,ama üzülme her bebek farklı,ben böyle teselli ediyorum kendimi..Günaydın kızlar.
Moralim bozuk .oğlan bu ay sanırım sadece 300 gram almış. Kilo alımı çok yavaş. İlk aylarda 1 er kilo almıştı. 5600 deyiz şu an. Hadi ilk 10 gün yağlı sütü veremedim.ondan da olmuş olabilir ama başka bi sebep daha olmalı. Bu ay bebeklerin en çok büyüdükleri aymış.
Gaz sorunumuz yok, uykumuz çok düzenli,günde 12 kez emişiyoruz,bebeğin hareketleri çok iyi,her türlü 3.ay gelişimsel özelliği gösteriyor sadece kilo alımı problemli...Dr a gitmeyi planlıyorum. Aslında 9 undan 9 una ama bi 10 gün daha bekleyip kilo kaybetmek istemiyorum. İlk 2 ay sütüm gayet iyi yaradı. Bu ay niye böyle oldu bilmem.
Bizimki nin de bingilgagi hafif çöktü farkediyorum bende hep disarikardayim hergün bişey çıkıyo bende vereyim mi düzeldi mi sizinki şu verince kaynatıp Soğutup mu verdiniz suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?