- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.781
Canım neresinde hemanjiyomuKizlar bildiginiz iyi bir çocuk hematolojisi doktoru var mı.kizimi bayramdan sonra goturmek istiyorum.hemenjiom u bar biliyorsunuz.ve gunden gune büyuyor.korkutuyor beni.
Bayram geliyo yemin ederim uykularim kaçtı dusunmekten kayinvalidemler sehir disinda oraya gidicez 1 hafta orda kalicas allahim napicam ben bugün oglum 70 günlük daha küçücük şimdi bayramda kimler öpüp duracak tukuruklu tukuruklu kucaktan kucaga bebeğim aman neden ağladı aman aç bu şurası söylemi sütun varmı uyuyo mu gazı varmı offf günde kaç kez üst değiştiriyoruz kusuyor diye hergün yıkaniyo evde mis gibi yavrum orda kalabalıkta nasıl yıkıcam hergün onada karisirlar şimdi vallahi sutum azaldı he düşünmekten allahım bana yardım etsin 1 hafta
Kaya tuzu yada deniz tuzu kullanıyorsanız evde 1 caybardagi kaynamis suya 1 çay kaşığı tuz koyup eritip soğuyunca siringayla burnuna sikabilirsin benim oglumda 3 aylık 15 gunlukken bile kullanmıştım.serum fizyolojik sonuçta kutulanmış bi urun doada olsaSerum fizyolojigi unutma oda 25 tl.ve alti ustu tuzlu su(
Canlari saolsun yeterki ama yaklasik 3 aydir eczacimiz bizden iyi para kazandi.
Yuzu sivulce oldu bitkisel krem 35 tl. Poposuna sudocu krem 30 tl.herseyleri cokta pahali anacim.
Canım hakkini helal et yazamadim bi türlü çok şükür an itibariyle bitirdim Rabbim okunan hatmi şerifimizi kabul etsin duaları kabul olunan kullarindan eylesin Bütün yavrularımıza hayırlı ömür ihsan etsin sağlık sıhhat bolluk bereket dolu nice kandillere erdirsin inşallah. amin amin amin canım kardeşler ablalar yoldaşlar hepinizi çok seviyorumArkidesler 2 gunumuz kaldi ne durumdayiz. Yardima ihtiyac var mi? Fatossam dan ses cikmadi. Msj da attim. Bir haftadir da online olmamis. @ARTVINLI9876 paylassak okur musun cuzu?
9. @Nergis26
10. @fatossam
15. @ba22
16. @after_before
17. @ay-dostum
23. @Senemaydin
25. @Prens annesi
Amin canimCanım hakkini helal et yazamadim bi türlü çok şükür an itibariyle bitirdim Rabbim okunan hatmi şerifimizi kabul etsin duaları kabul olunan kullarindan eylesin Bütün yavrularımıza hayırlı ömür ihsan etsin sağlık sıhhat bolluk bereket dolu nice kandillere erdirsin inşallah. amin amin amin canım kardeşler ablalar yoldaşlar hepinizi çok seviyorum
Bende demir hapi kusturdugu için içmedim. Diğerlerini de düzenli içmedim. Hiç bişi olmadı. Bol sebze meyve et sağlıklı şeyler tükettim. Kanım da iyiydi.arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
Aynen ben de surekli bunu düşünüyorum. Düzen bozulacakBayram geliyo yemin ederim uykularim kaçtı dusunmekten kayinvalidemler sehir disinda oraya gidicez 1 hafta orda kalicas allahim napicam ben bugün oglum 70 günlük daha küçücük şimdi bayramda kimler öpüp duracak tukuruklu tukuruklu kucaktan kucaga bebeğim aman neden ağladı aman aç bu şurası söylemi sütun varmı uyuyo mu gazı varmı offf günde kaç kez üst değiştiriyoruz kusuyor diye hergün yıkaniyo evde mis gibi yavrum orda kalabalıkta nasıl yıkıcam hergün onada karisirlar şimdi vallahi sutum azaldı he düşünmekten allahım bana yardım etsin 1 hafta
Biz 38 gunlukken yaptirdik
1 saat hastanede kalip ciktik
Cok sukur bi sorun yasamadik
gurtmingotam canim 4 yasinda daha hareketli olacak ve genel anestezi alacak
Erken yaptirmak en iyisi
Canım valla napıcamı şaşırdım ilk hafta olacaktı ne güzel ama bu büyükler yokmu işte 2 ay aşılarını oldu bu gün çok ağladı bende ağladım onunla birlikte sünnet nasl olacak bilmiyorum Allahım yavrumun hakkında en hayırlı kararları alabilmeyi nasip etsin kafam çok karışık bu konuda ne yapmalıyım die eşim braz yardımcı olsa ama oda tutturmuş ben oğluma düğün yapcm elbisesini giyecek sünnet olduğunu bilsin diyo gelde çıldırmaTecrubeli anne sayilirim 2. cocugum :) ilk cocukta cahillikten 5 aylikken baslamistim su an dunyanin en az yemek yiyen cocugu olmaya aday. Yegenim ilk 2 yil boyunca nerdeyse hep anne sutu aldi bisey yemedi ama su an obez olmaya dogru gidiyor zorla engelliyolar. Yani yiyecek cocuk her turlu yiyor :)
Aman dikkat bal 1 yastan once olumcul derecede alerjen. Pekmez 6 aydan sonra kahvaltisina eklenebilir ama 0-6 ayda asla verilmemeli.
Henuz gec degil yaptirabilirsin. Asil 2-6 yas arasi kesinlikle onerilmiyor.
Memen düzenli emzirdiginiz için terbiye olmus. Sütün var merak etme. Tomrisin emzirme notlarını okumanı tavsiye ederim. Dünya emzirme örgütü türkiye deki notları da okuyabilirsin.Merhaba kızlar Mayıs annesiyim ben bugun 40. Günümüz .. Bu zaman a kadar sütüm hep yetti 2 gün önce uyandım memem yumuşacık ilk defa böyle oldu ve hala aynı .. sütüm mu azaldı neden böyle oldu lütfen bişeyler söyleyin ilk bebeğim tecrubem yok ve bu normal mi bi fikrim yok .. sürekli sıvı alıyorum düzelmedi hala(
Hayırlı olsun öncelikle anneliğin ve yavrun. facebook ta emziren anneler grubu var kapalı bir grup oraya üye ol takip et her türlü sorunu sorabilirsin. Benim oradan edindiğim bilgiler doğrultusunda memelerin terbiye olmuşa benziyor memelerin terbiye olması da annenin sütünü çocuğun ihtiyacı kadar üretmesi demek ama sanki erken olmuş gibi suda bir gerçek memenin yumuşak olması süt olmadığı anlamında değil sen emzir çișli bezini takip et günde 5 yumurta ağırlığında oluyor mu idrarı onu takibe al umarım yardımcı olabilmişimdirMerhaba kızlar Mayıs annesiyim ben bugun 40. Günümüz .. Bu zaman a kadar sütüm hep yetti 2 gün önce uyandım memem yumuşacık ilk defa böyle oldu ve hala aynı .. sütüm mu azaldı neden böyle oldu lütfen bişeyler söyleyin ilk bebeğim tecrubem yok ve bu normal mi bi fikrim yok .. sürekli sıvı alıyorum düzelmedi hala(
bu damla bende de inanilmaz işe yaradi . resmen gozle gorulir fark yarattir kesinlikle denemelisin bence
bu damla bende de inanilmaz işe yaradi . resmen gozle gorulir fark yarattir kesinlikle denemelisin bence
Hay masallah bu ictiklerin kilo aldirmadi yalsa.
Ben oglumda yasadim sac dokulmesi acayip dokuluyordu.bu sefer 40 cikar cikmaz gidip kestirdim sacimi simdiye kadar dokulme olmadi kestirmenizi tavsiye ederim cok faydali oluyor.
60la hamile kaldım 74le doğuma girdim. 14 kg gayet normal bi kilo alımı :)
Maşallah ne çok şey kullanmışsın cnm ben sdece decavit ve ferrum kullandım son ayda omega3
Ben de sırf bu sebepten maclaren almıştım iyiki almışım diyorum...güle güle kullanımKizlar birsey soracagim:bizim kizin kakasinda yesilimsilik vardi doktorda takip edelim olmazsa kaka tahlili yapariz demisti. Birde bana bir damla verdi biogaga mi oyle birsey hatirlamiyorum suan henuz almadum. Kullanan varmi?
Birde bugun ucaga binemedim, bombadan oturu yarina kaydirdik, her şerdede bir hayir vardir, bizim kiza bu boslukta puset aldik. Chicco nun yatak olanindan. Ne aptalmisim gidip 2000 lira bebek arabasina vermisim, mothercarede 500den 360 tlye dusmus. Hem hafif, hem seyahetlere goturulebilen, yatak olan harika birsey.. Siddetle tavsiye ederimm!! Eki Görüntüle 1853847
arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
Biz 38 gunlukken yaptirdik
1 saat hastanede kalip ciktik
Cok sukur bi sorun yasamadik
gurtmingotam canim 4 yasinda daha hareketli olacak ve genel anestezi alacak
Erken yaptirmak en iyisi
Ben 10 gündür kullanıyorum bi faydasını göremedim yaa nedense.. demekki kişiden kişiye değişiyo sende dene nolcak faydasını gören çok kişi var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?