2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
@asliii1 seni en iyi ben anlarım. Benimde yaşım küçük diye kimse beni pek dinlemiyor ama ben lafımı geçiriyorum valla. Hatta eşim sünnet için daha erken diyordu ama ben gidip sünnet için kendim alıcam randevuyu evlat herşeyden önemli. Kimse karışamaz. Esime diyorum sen mi doğurdun ben mi. Ben doğurduğuma göre sakın bana karışma diye

Kadir Gecesi Duası
Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:
"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."
Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :
-Dedim ki: Ya RESULLULAH, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:
- ALLAHÜMME inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (ALLAH'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Annem.kucak isterse al.alisacak diye korkma doyor.zaten bi suresonra kendi durmak istemiycek kucakta.diyor.ben de istedigini dusunduguman aliyorum.aglamasa bile.
Bende alıyorum canım, büyüyünce gelmezsin kucağıma alışcaksan alış diyorum. Alışcaksada çok umrumda değil, yavrucuk muhtaç muhtaç bakarken napiim :)

Antalyada yasayanlar, bana cocuk doktoru onerebilir misiniz? Tatil icin Antalya'ya gidiyoruz, insallah ihtiyac olmaz ama olur da acil bir sey olursa kime gidelim?
Ben oğlumda da gittiğim bir doktor var ,ona gidiyorum,Atatürk devletin doktoru,Bilal Özden,tecrübeli-yılların doktoru..Kadın doğum ve çocuk kısmını kırcamiye almışlar,kırcamide yani hastane şuan,gidecek olursanız internetten bakarsın var mı o gün Bilal bey diye..İlk başlarda doğum yaptığım hastanenin doktoruna gittim bir kaç kez,özeldi o,sonradan ne gerek var dedim para dökmeye..memnunuz yani..

Yav he he deyip bildiğini okuyan klasik erkek modeli :)

Maşallah sütün çok yaramış gerçekten..Ben de sendenim,herşeyi yiyorum,hiç kısıtlamadım,sadece bikaç kez kurufasulyeden uzak durdum..

Bin ay, Miladi 83 Hicri 85 yıla tekabül ediyor. Ortalama bir insan ömrü kadar...
Her anı hayır üzere geçirilmiş bir ömürden daha hayırlı tek bir gece...
Gizlenmesinin sebebi kıymetli oluşunda...
Onu bulmak ve gereğince ihya etmek nasipli kullara has bir özellik...
Rabbimiz bizleri nasipli kılsın...

"Gerçek biz onu (Kuran'ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin (o büyük fazl-u şerefini) sana bildiren nedir? Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır. Onda melekler ve Rûh, Rablerinin izni ile, herbir iş için iner de iner. O (gece) tan yeri ağarıncaya kadar bir selamdır (selâmettir)".

Kadir Sûresi, 97/1-5

Camaron canım nasıl çıkardın öyle kalıp? Tarif eder misin? Çok tatlı gözüküyorlar

Canim kalip tozu diye satiliyor. Suyla karistirip harc elde ediyorsun. Cocugun elini icine sokuyorsun, yirmi saniye falan bekletince katilasiyor zaten, sonra cocugun elini cikariyorsun. Icine baska bir harc dokuyorsun falan. Ben facebookta pav butik diye bir yerden aldim. Orada daha ayrintili anlatiyorlar. Bir bak canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…