- 11 Haziran 2015
- 1.230
- 1.931
- 83
- 42
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.121
Benim bitti. Hiç çalışmadan gittim rapor aldım 5 günlük. O bitince yine 5 günlük aldım. Raporu gönderdim.
Biz 1 hafta sonra 3 aylık olcaz.dogdugundan beri sürekli uyuyor,1 /2 saat uyanik kalıyor,sonra yine 40 dk /1 /2 saat uyuyor keyfine göre . Rutin hep böyle. 9 da yatıyor .6 da kalkıyor....Mrb sevgili nisan anneleri ben mayıs annesiyim. Kızım 39 günlük. Sizlere bi sorum var. Kızım 1 haftadır gündüzleri sadece 2 saat uyuyor onun dışında hep uyanık. Uyanık olduğu süre boyunca da sürekli ağlıyor ya ayakta sallayinca ya da ayakta gezdirince susuyor. Bazen onları yapınca da ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizin bebekleriniz de bu dönemlerde böyle miydi. Kv lerdeyiz görümcem ler falan var onlar hep normal böyle olması diyor ama nette 15 saat falan uyur diyor. Bizim kız gece 12 de uyuyor sabah 6 da kalkıyor emiyor sonra 2 saat daha uyuyor. Sizde bunları yaşadınız mi sonradan düzene giriyor mu bu aglamalar bitiyor mu. Hepinize bebekleriniz ve eslerinizle mutluluklar diliyorum. Cvp yazarsaniz çok sevincem.
Canim gayet normal benim bebegimde gece uyumuyodu. Biz 2 aylık olunca düzene girdik. Şu an 3 aylığız
hepimiz geçirdik onları normal canm. gaz sancısı olabilir ağladığında ayaklarını karnına doğru çekiyor mu takip et. internette gaz masajını izleyip uygula çok rahatlatıyo. yavas yavas düzene girecektr canını sıkma
Kızlar hepinize cok tesekkur ederim. İçim rahatladı. İnşallah zamanla düzene girer bizimki de. O ağladıkca benim içim acıyor.Biz 1 hafta sonra 3 aylık olcaz.dogdugundan beri sürekli uyuyor,1 /2 saat uyanik kalıyor,sonra yine 40 dk /1 /2 saat uyuyor keyfine göre . Rutin hep böyle. 9 da yatıyor .6 da kalkıyor....
Ama bazı arkadaşlarınki uyumuyordu. Sanırım çocuktan çocuğa değişiyor. Bir de gazı varsa sıkıntısı varsa uyumuyordur.
Benim kadın dogumcum Prof. Prensipli adam vermiyor.Doğum yaptigin hastaneden mi aldin peki. Ben de almayı düşünüyorum da doğum yaptığımız hastane verir demislerdi
Ben bu hafta herşeyi yemeye başladım meyvelerden. Bişi olmadı. Ama bizimki zaten gazsız. Arada bir delleniyordu o kadar.Ya kızlar yediklerinize hala dikkat ediyor musunuz?
Annem sıkıştırıp duruyor ye artık diye. Şimdi getirdi önüme kiraz şeftali kayısı hepside bozucu tim den :)
Bebekte alışsın, seninde kabızlığına iyi gelsin diyor.
2 kayısı yedim 10 kiraz yemişimdir şeftali göz kırpıyor :) meyveyide çok severim hani.
Hala dikkat etmek gerekir mi yoksa annemin dediği gibi bebişte bu gıdalara alışmalı mı artık?
doktordan da duymuş anne herşeyi yicek sütü vitaminli olucak bebekte besinlere alışıp bağırsakları gelişecek diye. Mantıklı geliyor aslında ama gazlanırsa da tüm gece çekiyoruz
6 aydan önce güneş kremi önerilmiyor. Ben o yüzden almadım. Güneşe de çıkarmıyorum. Yine de çıkarsak diye kocaman bi sapka aldım. Kulağını ensesine yüzünü kapatan.Kızlar hangi güneş kremini kullanıcaksınız dr a soran oldu mu ?
Canım ben doktorumuzà sordum Sebamed baby ı önerdi yarın izmirde olucaz kullanmaya basliycam hem kendime hemde kızıma bizim doktor denizede sokun.dedi kafası hariç bakalım banyo yapmayı seviyo inşallah denizde severKızlar hangi güneş kremini kullanıcaksınız dr a soran oldu mu ?
Her halleri güzelValla nazar etmek icin soylemiyorum
Cok ozeniyorum sahsen
Ne oglum oyle uysal oldu cok umitliydim kizim oyle olur diye foss oda cadi cikti
Napalim kader iste
Booole gozumun icine bakiyor cimcimem basiyor yaygarayi bilincli yanee
Sebepsiz aglamasi oyuncu mu olicek benim bebeler nedir ahahhaha
Evet ordan aldim canim.Doğum yaptigin hastaneden mi aldin peki. Ben de almayı düşünüyorum da doğum yaptığımız hastane verir demislerdi
Sebamed i soyledi bize.ama golgede bile olsa hemen kararir bebisler dedi dr.ben surucem sanirimm6 aydan önce güneş kremi önerilmiyor. Ben o yüzden almadım. Güneşe de çıkarmıyorum. Yine de çıkarsak diye kocaman bi sapka aldım. Kulağını ensesine yüzünü kapatan.
Bizimki de suyu cok seviyor.biz her sabah kalkinca yuzumuzu ellerimizi bazen ayaklarimizi da lavaboda yikiyoruzCanım ben doktorumuzà sordum Sebamed baby ı önerdi yarın izmirde olucaz kullanmaya basliycam hem kendime hemde kızıma bizim doktor denizede sokun.dedi kafası hariç bakalım banyo yapmayı seviyo inşallah denizde sever
Ben hic kısıtlamadim yediklerimi.neyin gaz yaptigini bile pek bilmiyorum.o dedigin meyveleri tabak tabak yedimYa kızlar yediklerinize hala dikkat ediyor musunuz?
Annem sıkıştırıp duruyor ye artık diye. Şimdi getirdi önüme kiraz şeftali kayısı hepside bozucu tim den :)
2 kayısı yedim 10 kiraz yemişimdir şeftali göz kırpıyor :) meyveyide çok severim hani.
Hala dikkat etmek gerekir mi yoksa annemin dediği gibi bebişte bu gıdalara alışmalı mı artık?
doktordan da duymuş anne herşeyi yicek sütü vitaminli olucak bebekte besinlere alışıp bağırsakları gelişecek diye. Mantıklı geliyor aslında ama gazlanırsa da tüm gece çekiyoruz
Kızım gazliyken ben meyveyi hiç kismadim cnm. Yedigim günle yemedigim arasında fark yoktuYa kızlar yediklerinize hala dikkat ediyor musunuz?
Mrb sevgili nisan anneleri ben mayıs annesiyim. Kızım 39 günlük. Sizlere bi sorum var. Kızım 1 haftadır gündüzleri sadece 2 saat uyuyor onun dışında hep uyanık. Uyanık olduğu süre boyunca da sürekli ağlıyor ya ayakta sallayinca ya da ayakta gezdirince susuyor. Bazen onları yapınca da ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizin bebekleriniz de bu dönemlerde böyle miydi. Kv lerdeyiz görümcem ler falan var onlar hep normal böyle olması diyor ama nette 15 saat falan uyur diyor. Bizim kız gece 12 de uyuyor sabah 6 da kalkıyor emiyor sonra 2 saat daha uyuyor. Sizde bunları yaşadınız mi sonradan düzene giriyor mu bu aglamalar bitiyor mu. Hepinize bebekleriniz ve eslerinizle mutluluklar diliyorum. Cvp yazarsaniz çok sevincem.
Bende rapor alıp eylül ü yarılasam diyorum 5 aylık olur. Benimde kanayam yaram şuan rapor olayı :) inşallah olur alırız. Psikiyatri rahat veriyormuş , heyet alsam diyorum ama korkuyorumda sicilime olumsuz etkiler mi diye. Çalışan anne olmanın zorluğu başladı bile şimdiden
Gündüz çok emmek istiyor mu peki benim kızimda aynı anlattığın gibiydi sütum yetiyor karnı tok olduğu halde sürekli emmek istiyordu ve de hiç uyumuyordu en son çare emzik verdin de o da bende rahatladım şimdi çok şükür uyuyor.gazdan dolayı da huysuz oluyorlarMrb sevgili nisan anneleri ben mayıs annesiyim. Kızım 39 günlük. Sizlere bi sorum var. Kızım 1 haftadır gündüzleri sadece 2 saat uyuyor onun dışında hep uyanık. Uyanık olduğu süre boyunca da sürekli ağlıyor ya ayakta sallayinca ya da ayakta gezdirince susuyor. Bazen onları yapınca da ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizin bebekleriniz de bu dönemlerde böyle miydi. Kv lerdeyiz görümcem ler falan var onlar hep normal böyle olması diyor ama nette 15 saat falan uyur diyor. Bizim kız gece 12 de uyuyor sabah 6 da kalkıyor emiyor sonra 2 saat daha uyuyor. Sizde bunları yaşadınız mi sonradan düzene giriyor mu bu aglamalar bitiyor mu. Hepinize bebekleriniz ve eslerinizle mutluluklar diliyorum. Cvp yazarsaniz çok sevincem.
Kuruinciri kaynatıp iç canimm hemen artıyor ptolaktin yani süt yapan hormonları çalıştırıyor şekersiz kaynat canımKızlar benim süt çok azaldı yine ve ben çok kötüyüm. Evde sağdığım sütler vardı. Şimdi şehir dışındayım. Ne yapmalıyım sizce? Doymadigini dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?