2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Benim bitti. Hiç çalışmadan gittim rapor aldım 5 günlük. O bitince yine 5 günlük aldım. Raporu gönderdim.

Biz 1 hafta sonra 3 aylık olcaz.dogdugundan beri sürekli uyuyor,1 /2 saat uyanik kalıyor,sonra yine 40 dk /1 /2 saat uyuyor keyfine göre . Rutin hep böyle. 9 da yatıyor .6 da kalkıyor....

Ama bazı arkadaşlarınki uyumuyordu. Sanırım çocuktan çocuğa değişiyor. Bir de gazı varsa sıkıntısı varsa uyumuyordur.

Ya kızlar yediklerinize hala dikkat ediyor musunuz?
Annem sıkıştırıp duruyor ye artık diye. Şimdi getirdi önüme kiraz şeftali kayısı hepside bozucu tim den :)
Bebekte alışsın, seninde kabızlığına iyi gelsin diyor.
2 kayısı yedim 10 kiraz yemişimdir şeftali göz kırpıyor :) meyveyide çok severim hani.
Hala dikkat etmek gerekir mi yoksa annemin dediği gibi bebişte bu gıdalara alışmalı mı artık?
doktordan da duymuş anne herşeyi yicek sütü vitaminli olucak bebekte besinlere alışıp bağırsakları gelişecek diye. Mantıklı geliyor aslında ama gazlanırsa da tüm gece çekiyoruz

Canim gayet normal benim bebegimde gece uyumuyodu. Biz 2 aylık olunca düzene girdik. Şu an 3 aylığız

Kızlar hepinize cok tesekkur ederim. İçim rahatladı. İnşallah zamanla düzene girer bizimki de. O ağladıkca benim içim acıyor.

Ben bu hafta herşeyi yemeye başladım meyvelerden. Bişi olmadı. Ama bizimki zaten gazsız. Arada bir delleniyordu o kadar.

Benim de sıkıntım var şu an. Antalyaya geldik. Oğlanın bugün sabah ateşi çıktı 37.7 ye kadar yükseldi. Hava değişimi yaramadı. Dün yolda çok terledi. Saatte 1 emziriyorum ama susuz kalmış. Sabah bazınde az kırmızılık vardı. Bingildagi çökmüş. Anne sütü su yerine geçer diyorlar ama fayda etmemiş demek ki...Bugün 5 çay kaşığı şu verdim.ara ara da vereceğim. Çok sıcak. Bi de ateşi var.sabahtan beri elinde yuzunde islak havlu vardi kar etmedim simdi dus aldirdim .calpol içirdim.insallah düşer.

Sağlıcakla şu antalya günlerini geçirsek de evimize varsak.

Kızlar hangi güneş kremini kullanıcaksınız dr a soran oldu mu ?
6 aydan önce güneş kremi önerilmiyor. Ben o yüzden almadım. Güneşe de çıkarmıyorum. Yine de çıkarsak diye kocaman bi sapka aldım. Kulağını ensesine yüzünü kapatan.

Kızlar hangi güneş kremini kullanıcaksınız dr a soran oldu mu ?
Canım ben doktorumuzà sordum Sebamed baby ı önerdi yarın izmirde olucaz kullanmaya basliycam hem kendime hemde kızıma bizim doktor denizede sokun.dedi kafası hariç bakalım banyo yapmayı seviyo inşallah denizde sever

Her halleri güzel

Bizimki de suyu cok seviyor.biz her sabah kalkinca yuzumuzu ellerimizi bazen ayaklarimizi da lavaboda yikiyoruz
Sonrada evdeki her seye gunaydin diyip
Bugunun ne guzel bir gun oldugunu anlatiyoruz

Ben hic kısıtlamadim yediklerimi.neyin gaz yaptigini bile pek bilmiyorum.o dedigin meyveleri tabak tabak yedim

Kızım gazliyken ben meyveyi hiç kismadim cnm. Yedigim günle yemedigim arasında fark yoktu

Wuuoowww gece 12 de uyuyup sabah 6 da kalkan bebe op o bebeyi basinda gezdir sen annesi
Benim kizcem 7 temmuzda 3 aylik olucek teyzesi daha ooole gece yatsin 6 saat uyusun falan yok
Olmadi hic
Yatar gece uykusuna 10 en gec 11 gibi saatbasi emer emmesede beni koklar
Sabah 6 da gece uykusu biterrr
gun icindede kesintisiz 30 dk 20 dk falan uyur
Kucak ister yanliz kalinca aglar
Sohbet etmek ister cimcime tam tekmil parmaginda oynatiyor sekerim

Canim rapor neden siciline olumsuz etkikedin ki bbenimde doğum yapan arkadaşlarım heyet aldı hicbirsey de olmadı. Bende doğum iznim bitince bütün yolları deneyeceğim çünkü bebegime ek gıdaya geçene kadar mama vermek istemiyorum sadece anne sütü alıyor şimdilik.

Raporu gonderiyorsun canım yanlız raporu aldığın gün hemen yolla gün geçmesin

Canim
Gündüz çok emmek istiyor mu peki benim kızimda aynı anlattığın gibiydi sütum yetiyor karnı tok olduğu halde sürekli emmek istiyordu ve de hiç uyumuyordu en son çare emzik verdin de o da bende rahatladım şimdi çok şükür uyuyor.gazdan dolayı da huysuz oluyorlar

Kızlar benim süt çok azaldı yine ve ben çok kötüyüm. Evde sağdığım sütler vardı. Şimdi şehir dışındayım. Ne yapmalıyım sizce? Doymadigini dusunuyorum.
Kuruinciri kaynatıp iç canimm hemen artıyor ptolaktin yani süt yapan hormonları çalıştırıyor şekersiz kaynat canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…