2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Bizimki de anakucagini pek sevmiyor.10 15 dakika sonra kendini ittire ittire asagi iniyo. Benim kv nazar degdirtmez tatlim.herkese yabanci seciyo cok agliyo diye anlatiyormus. Ve gercekten bizim kiz hakkinda oyle dusunuyor.ilginc.esim arada soyluyor yaa anne yaramaz falan degil diye ama valla bi gun ben de bozucam. Onun mahallesinde herkes fena diye biliyor kizi.
Cok tatli ama teyzesi napiyiimmmm.

Benim 30 mayista bitti.31 mayis ise baslamam lazimdi.o gun hastaneye gittik.yatis gosterdiler.ve bir aylik rapor aldim.esim raporu bi ara goturdu okula.ben hic gitmedim.

Kizlar ben kizimi bayramlasmalara giderken almayi dusunmuyorum.kv lere ve anneme birakmayi dusunuyorum. Kucagina almak isteyenler oturtmaya calisanlar falan oluyor.ama hic birakip disari cikmadim.endiseliyim o konuda.sizler nasil yapacaksiniz.

Kizlar ben kizimi bayramlasmalara giderken almayi dusunmuyorum.kv lere ve anneme birakmayi dusunuyorum. Kucagina almak isteyenler oturtmaya calisanlar falan oluyor.ama hic birakip disari cikmadim.endiseliyim o konuda.sizler nasil yapacaksiniz.
Valla canım el mahkum ben goturcem. Zaten burda bi annemgil var kayınvalidem falan şehir dışında. Ama bayramdan sonra oraya gidicez. Allahtan eşimin ailesi anlayışlı öyle opelim edelim yok. Sanırım benden çekiniyorlar

Ya kizlar bende 3 gündür nefes darlığı başladı. Dün gece acile gittim ekg falan çekildi ama birşey çıkmadı. Sizde böyle bir durum var mı? Psikolojik olabilir mi acaba ya İnternette panik atak falan yazıyor ilaç tedavisi nasıl olacak emziriyorum off off akıl verin

Canim gayet normal benim bebegimde gece uyumuyodu. Biz 2 aylık olunca düzene girdik. Şu an 3 aylığız

Hele benim kocaya ne demeli beyimizle yatakları ayırdık ama hakkını yemiyim gündüz bakar sağolsun

hepimiz geçirdik onları normal canm. gaz sancısı olabilir ağladığında ayaklarını karnına doğru çekiyor mu takip et. internette gaz masajını izleyip uygula çok rahatlatıyo. yavas yavas düzene girecektr canını sıkma

Valla nazar etmek icin soylemiyorum
Cok ozeniyorum sahsen
Ne oglum oyle uysal oldu cok umitliydim kizim oyle olur diye foss oda cadi cikti
Napalim kader iste
Booole gozumun icine bakiyor cimcimem basiyor yaygarayi bilincli yanee
Sebepsiz aglamasi oyuncu mu olicek benim bebeler nedir ahahhaha

Kızlar benim süt çok azaldı yine ve ben çok kötüyüm. Evde sağdığım sütler vardı. Şimdi şehir dışındayım. Ne yapmalıyım sizce? Doymadigini dusunuyorum.

Ayni iste 7 sinde bitiyor
11 inde is basi yapmam lazim
11 inde alie hekimine gidicem rapor alicam is yerine goturup vericem

Kızlar benim süt çok azaldı yine ve ben çok kötüyüm. Evde sağdığım sütler vardı. Şimdi şehir dışındayım. Ne yapmalıyım sizce? Doymadigini dusunuyorum.
Dereotu na dayan canım günde 1 bağ a yakın ye 3 güne belli eder çoğalır. Sütun azaldığını meme den anlama. Beninkilerde iyice pörsudu boş gibi içi. Hergün ay süt bugün yetmeyecek bomboş memelerim kesin bu aksam ac kalacak diyorum anneme. O da bitmez sen emzir diyo. Cidden bitmiyor demekki :)

Benim 30 mayista bitti.31 mayis ise baslamam lazimdi.o gun hastaneye gittik.yatis gosterdiler.ve bir aylik rapor aldim.esim raporu bi ara goturdu okula.ben hic gitmedim.
Doğum yaptigin hastaneden mi aldin peki. Ben de almayı düşünüyorum da doğum yaptığımız hastane verir demislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…