- 7 Nisan 2015
- 2.598
- 3.855
- 63
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.101
Bizimki de anakucagini pek sevmiyor.10 15 dakika sonra kendini ittire ittire asagi iniyo. Benim kv nazar degdirtmez tatlim.herkese yabanci seciyo cok agliyo diye anlatiyormus. Ve gercekten bizim kiz hakkinda oyle dusunuyor.ilginc.esim arada soyluyor yaa anne yaramaz falan degil diye ama valla bi gun ben de bozucam. Onun mahallesinde herkes fena diye biliyor kizi.Atales canımın içi nazar değecek yavruna yerinde olsam anlatmam valla. Benimkinin sırtı yere değdi mi kıyamet kopuyo. Ana kucağı almıştım senin gibi iş yaptığım uerde yanımda durur diye ama nerdeeee illa kucakta durcak. Maşallah senin kuzuna
Benim 30 mayista bitti.31 mayis ise baslamam lazimdi.o gun hastaneye gittik.yatis gosterdiler.ve bir aylik rapor aldim.esim raporu bi ara goturdu okula.ben hic gitmedim.
Valla canım el mahkum ben goturcem. Zaten burda bi annemgil var kayınvalidem falan şehir dışında. Ama bayramdan sonra oraya gidicez. Allahtan eşimin ailesi anlayışlı öyle opelim edelim yok. Sanırım benden çekiniyorlarKizlar ben kizimi bayramlasmalara giderken almayi dusunmuyorum.kv lere ve anneme birakmayi dusunuyorum. Kucagina almak isteyenler oturtmaya calisanlar falan oluyor.ama hic birakip disari cikmadim.endiseliyim o konuda.sizler nasil yapacaksiniz.
Canim gayet normal benim bebegimde gece uyumuyodu. Biz 2 aylık olunca düzene girdik. Şu an 3 aylığızMrb sevgili nisan anneleri ben mayıs annesiyim. Kızım 39 günlük. Sizlere bi sorum var. Kızım 1 haftadır gündüzleri sadece 2 saat uyuyor onun dışında hep uyanık. Uyanık olduğu süre boyunca da sürekli ağlıyor ya ayakta sallayinca ya da ayakta gezdirince susuyor. Bazen onları yapınca da ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizin bebekleriniz de bu dönemlerde böyle miydi. Kv lerdeyiz görümcem ler falan var onlar hep normal böyle olması diyor ama nette 15 saat falan uyur diyor. Bizim kız gece 12 de uyuyor sabah 6 da kalkıyor emiyor sonra 2 saat daha uyuyor. Sizde bunları yaşadınız mi sonradan düzene giriyor mu bu aglamalar bitiyor mu. Hepinize bebekleriniz ve eslerinizle mutluluklar diliyorum. Cvp yazarsaniz çok sevincem.
Kışında gezmeye falan gidince rahat emziremezdik kıçımız donardıOfffff anammmm su bebekleri kışın yapaydik dahami iyi olurdu :) emziriken resmen yapisiyoruz bebegimle sıcaktan
Hele benim kocaya ne demeli beyimizle yatakları ayırdıkSabahin 6 sinda kalkan kizce yapmisiz
Yahu
9 a kadar gulucukler agucuklar simdi uyuklamaya basladi
Abimiz kalkti kahvalti ister yatakta oynasmak ister
Sonrada arabalarla oynamak isterr
Isterde ister
Bu sesleri duymayan da koca yapmislar tebrik ediyorum valla
Uyku diye insani dinlendiren bi eylem vardi nasil biseydi o hatirlayasim vaaarrr cok fazlaa
hepimiz geçirdik onları normal canm. gaz sancısı olabilir ağladığında ayaklarını karnına doğru çekiyor mu takip et. internette gaz masajını izleyip uygula çok rahatlatıyo. yavas yavas düzene girecektr canını sıkmaMrb sevgili nisan anneleri ben mayıs annesiyim. Kızım 39 günlük. Sizlere bi sorum var. Kızım 1 haftadır gündüzleri sadece 2 saat uyuyor onun dışında hep uyanık. Uyanık olduğu süre boyunca da sürekli ağlıyor ya ayakta sallayinca ya da ayakta gezdirince susuyor. Bazen onları yapınca da ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizin bebekleriniz de bu dönemlerde böyle miydi. Kv lerdeyiz görümcem ler falan var onlar hep normal böyle olması diyor ama nette 15 saat falan uyur diyor. Bizim kız gece 12 de uyuyor sabah 6 da kalkıyor emiyor sonra 2 saat daha uyuyor. Sizde bunları yaşadınız mi sonradan düzene giriyor mu bu aglamalar bitiyor mu. Hepinize bebekleriniz ve eslerinizle mutluluklar diliyorum. Cvp yazarsaniz çok sevincem.
Kizceyi reflü yatagiyla beraber camasir odasina aldim.islerimi haallettim.ordan mutfaga gectik bulasiklari topladim.bu arada sarki soyluyorum o da yataginda etrafi inceliyor tabi.bitince salona geldik.emzigini aldigi gibi uyudu yavrucak.annesi cok calistirdi kizceyi.küçük işçim benim
Prof. Vedat Köseoğlu doktorum canım face de de sayfası var. Ümitköy de muaynehanesi .kalonce sen ankaradaydın sanırsam. Doktorunun ismini öğrenebilir miyim?
Dereotu na dayan canım günde 1 bağ a yakın ye 3 güne belli eder çoğalır. Sütun azaldığını meme den anlama. Beninkilerde iyice pörsudu boş gibi içi. Hergün ay süt bugün yetmeyecek bomboş memelerim kesin bu aksam ac kalacak diyorum anneme. O da bitmez sen emzir diyo. Cidden bitmiyor demekki :)Kızlar benim süt çok azaldı yine ve ben çok kötüyüm. Evde sağdığım sütler vardı. Şimdi şehir dışındayım. Ne yapmalıyım sizce? Doymadigini dusunuyorum.
Doğum yaptigin hastaneden mi aldin peki. Ben de almayı düşünüyorum da doğum yaptığımız hastane verir demislerdiBenim 30 mayista bitti.31 mayis ise baslamam lazimdi.o gun hastaneye gittik.yatis gosterdiler.ve bir aylik rapor aldim.esim raporu bi ara goturdu okula.ben hic gitmedim.
Teşekkürler cnm.Prof. Vedat Köseoğlu doktorum canım face de de sayfası var. Ümitköy de muaynehanesi .
İşin kötüsü burada iice beslenemiyorum. Ons bağlıyorum azalmasını.Teşekkürler cnm.
Ben de sürekli emziriyorum inşallah çoğalır
Ben de öyle yapayım. Bildiğim kadarıyla o gün başladı yazısı yazmaları lazım. Bizde kart okutma muhabbeti de var yoksa sorun olmazdiAyni iste 7 sinde bitiyor
11 inde is basi yapmam lazim
11 inde alie hekimine gidicem rapor alicam is yerine goturup vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?