2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380

Milleti takma kuzum ya. Dicek laf çok. Anaya kaynanaya yerlesirler baktirirlar cocuklara uyurlar dinlenirler süt olur. Sonra sen dinlenemiyorum sut ollmuyo vb deyince, sanki emzirmek isyemiyosun da mama veriyosun gibi davranirlar. Dediğin gibi bebek uyumazsa anne de uyuyamaz ve süt de az olur. Bu kadar net. Yeme İçme vb de yalan dolan. Kimisi için etkili olabilir ama ben uyursam süt oluyo. 5te kalkti tüm gün 2 kere 30 dk uyudu. Hadi öyle bebekleri olsun ve kaynanalarina analarina yerlesmesinler tek baslarina baksınlar da göreyim süt oluyo mu? Bebeğe zehir de vermiyoruz ayrıca aç kalcak da değil dediğin gibi. Emmesini biraktirmamaya çalış elinden geldiğince ne kadar anne sütü alabiliyorsa alsın yeter. Ki zaten yapıyorsun adım gibi eminim. Iyi aksamlar

Haklısın zorda kalanın halinden zorda kalan anlıyor ışte ac ac insan kiyamiyor.

Bende kağıt makası gibi olanlardan alacağım. Bugün eşim kesti ama o da nerdeyse kanatiyordu. Çok zor bu tırnak kesme işi. Kesmeyince de yüzünü sürekli çizip kanatiyor.
Bizim bir de hemanjiomumuz var yüzümüzde.yani damar beni.ici kan dolu.kipkirmizi.onu cizdirip kanatmasin diye.cok sık kesmem lazim.

Kizlar simdi yatarken aklima geldi de.dun gece bir ara kalkip baktim bizim kiz yanina dönmüs öyle yatiyor.cok sasirdim.normalde dönemiyor cünkü. Iki gun once dr da.koydugumuz yataktan oynaya oynaya ayaklarini sarkitti asagi.kendini ittire ottore gidiyor.dr muayene ediyor.hemsire dusmesin diye tutuyor.dr da ne o sen dönecek misin yoksa.ama daha erken falan dedi.sizinkiler dönebiliyor mu.

Ben chicconun tirnak bakim cantasini almistim.onun icinde makas var.normal makas.tirnak makasi degil.onunla kesiyorum ben.cok rahat oluyor.
Sağol canım ondan alayım bnde en iyisi

Bebek tirnak makası al cnm .bizlerin tırnak makasinin kucughunden değil de aynı minik makas gibi olanlardan
Tmm canım sağol ilk işim yeni bebek tırnak makası almak
Bende kağıt makası gibi olanlardan alacağım. Bugün eşim kesti ama o da nerdeyse kanatiyordu. Çok zor bu tırnak kesme işi. Kesmeyince de yüzünü sürekli çizip kanatiyor.
Aynen yaa çok zor çok hareketliler bi rahat durmuyor ki uyurken bile kıpır kıpır maşallah

Yüzüstü yatırınca kendini sağa sola yuvarlıyor ama sırtüstü yatarken bi ayağından destek alıp popoyu zıplatıyor dönmek ister gibi

ne kadarlık oldu bebişin? bizimkinide geçen yan yatırmıştım yüzüstü dönmüş ellerinin üzerinde kafasını kaldırmış buldum çok şaşırdım:) sırtüstü yatarkende dönmek için elinden gelen gayreti gösteriyo valla. artık dikkatli olmalıyız sanırım

yalsa kimseyi takma bosverrr
Oglunun cani saolsun saglikli olsunda gerisi bosss

Benimde buyuk oglum hiccc emmedi kucuktu beceremedi yuksek sarilikta cikinca dr.lar inatlasma biberon ver dediler.Sagip verdim ama oda yeterli gelmiyordu mama destekli gittik hep.
Insanlar dalga gecerdi hep bixim inek basladi yine kendini sagmaya,aman emzirmek cok rahat ogret sen emzirmeyi buna aaa bu kadarcikmi sutun cikti vs.daha neler neler.
Sonra oldumu sana bunu emzirmedin kimse demedi kucuktu ememedi diye
Halen yaradir icimde.Yigiti her emzirdigimde aklima gelir.
Her cocuk rizki neyse onu aliyor yirtinsanda parcalansanda bir damla artmiyor gercekten.
3 aylik olduk yigite mama vermedim emiyor ama hicccte dert etmedim sutun eksildigi yerde mamayida veririm cok sukur boyle bir imkan var.

Cok haklısın gunduz uyuyan bebek nimet!evin işlerini anca o zaman yapıyorum buarada mamayı ögle uykusuna yatacagnı hissettigin zaman vermeyi denesen,öyle daha rahat ve uzun uyuyabiliyorlar.enazından alışana kadar

70gunluk olduk düz zeminde yan dönemiyor da koltugu acıp koyuyorum uzerine.meyilli diye orda dönuyor ama ayak dayayıp kendini geri geri ittiriyo,pusetten de inme çabalarına bayılıyorumsanki inse yürüyecek

Aynen tarifnettigin gibi ittire ittire kendini asagi gidiyor bide kendini baya kaldiriyor tam degil ama yarim donuyor oznur simay
Erkenci bu cimcimeler

Ne güzel ya hepsi aynı şeyleri yapıyor demek ki....benimki de poposunu tek ayağını yere basıp dönmeye çalışıyor. Yüzükoyun yatırımcı kendini itiyor. 2 gündür oyun halısı nda eliyle ulaşamayacağı yerlere bacakları ile ulaşabildiğini keşfetti. 2 bacağını popoyu kaldirip oyuncaklara vuruyor. Bir de surekli 2 elini yumruk yapıp dimdik tutup onları inceliyor. Sanki hitler selamı veriyor bugün hasta olunca akşam uykusu ile gece uykusu birleştirdi. 2 de kalkmış gülüyor, ayaklarını tepiyor . Emistik uyudu zavallım...Çok masumlar yaa.

Bugün arefe diye oruç tutsam mı dedim ama sonradan vazgeçtim,benim kız 3- 4 gündür basıyor yaygarayı,aç olduğu halde reddediyor memeyi,gözüm korktu iyice..

Herbişeyi yiyorum ben,kurufasulye hariç,meyve-sebze..Allah ne verdiyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…