- 9 Aralık 2015
- 682
- 858
- 23
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.081
Ne iyi oldu bunu yazdığın. Biz 77 günlüğüz tüm yemek boyunca oturtmuyorum ama birazında oturtuyorum. Oturtmakta değil aslında uzunlamasına yaslıyorum kendime çünkü daha erken tam olarak oturması için diye biliyorum. 90 çıkana kadar az az devam ederim ozaman bende. Dediğin gibi rahat rahat yemek yiyor insanKızlar bugün 3. Ay bitti. Doktorumuza gittik. Kendisi katı gıdaya geçişte çok başarılı olmasıyla tanınıyör. Neyse bu bilgiyi verme sebebim bugün itibariyle alistirmalara başlatıyor bende sizle paylaşmak istedim. Alıştırma derken hemen bişeyler yemiyoruz tabiki :)
Bebeği aldı dizine oturttu (aaa dedim oturtabiliyormuyuz artik). Sadece yemeklerde alın dedi bu şekilde, onu tek dizine oturttu ve sende boyle oturt ve oyle ye yemegini dedi.siz yerken sizinle otursun ve sizi izlesin artık hep dedi. Zamanla ağzını şapirdatmaya yalanmaya başlayacak siz yerken dedi. Bu şekil de nasıl yemek yenecegeni ogrenmeye basliyacak, kokulara alışmaya baslayaccak . .vs.. yani ilk adım buymuş kızlar. Bu aksam ilk defa yaptık hemde bende ilk defa at koşturur gibi yemedim çok huzurlu yedim,kızım da çok eğlendi izlerken. Uygulamak isterseniz diye yazıyorum
Çocuklardan oramız buramız ağrıyor kilodan değil.
Ağırlaşıyorlar artık kucakta olduğundan belim ağrıyor
Ayağımda salladığımdan ayaklarım ağrıyor
Bazen çingene beşiği gibi salladığımızdan el bileklerim parmaklarım ağrıyor
Sırtım zaten komple ağrıyor tuhaf tuhaf pozisyonlarda emzirdiğimizden
Oynar eklemlerden bi boynum ağrımıyor oda yarın birgün uyumaz bende oturduğum yerde sızarım tutulur ağrır :))
Ne zaman geçer bu ağrılar işte orası muamma 1 yıldan önce zor diyorum :)
SiZin baba çok zor. Kv nin bütün suç hiç iş öğretmemiş. Allah kolaylık versin valla canım sana. Senin yerinde olsam dayanamazdım hem çocuklar hem elinden hiç iş gelmeyen eşe :) ama sende kıyamıyorsun sanki eşine gibi geliyor bana :)Ahahhha 1 yil mi
Ilahi sen ; )
Recep ruzgar 4 yil
Oznur simay 2.5 ay
Heryerler agriyor
Babamiza da sorun kizimiz coook uslu masallah
Uykulari cok duzenli
Yone babamiza sorun oglumuz cok zeki
Masallah herseyi biliyor nereden ogreniyor
Babamiza yine sorun evimiz buzzz gibi bal dok yala
Ahahahah
Rabbim evlatlarimiza ve boze iyilik saglik versin agrilar ve isler viz gelir tirs gider
SiZin baba çok zor. Kv nin bütün suç hiç iş öğretmemiş. Allah kolaylık versin valla canım sana. Senin yerinde olsam dayanamazdım hem çocuklar hem elinden hiç iş gelmeyen eşe :) ama sende kıyamıyorsun sanki eşine gibi geliyor bana :)
Bende rapor alıp eylül ü yarılasam diyorum 5 aylık olur. Benimde kanayam yaram şuan rapor olayı :) inşallah olur alırız. Psikiyatri rahat veriyormuş , heyet alsam diyorum ama korkuyorumda sicilime olumsuz etkiler mi diye. Çalışan anne olmanın zorluğu başladı bile şimdidenKv her defasinda soyluorum
Bi ise yariyormu hayir
Ama en azindan icimde kalmiyor
Gonul almasini biliyor kereta ; )
Ya aslind ona anne babasi nekadar sorumlukuk vermemisse benim ilemde bana okadar fazla sorumluluk sahibi olmayi asilamis
Herseyi ben ustlenmeliymisim herseyin kontrolu benim elimde olmaliymis gibi hissediyorum her konuda
Bide erkek cocuk cok anneye duskun oluyor dediydiler hakkaten recep ruzgar adim atmiyor bensiz nerdeyse: )
Kiz acik buyusunde oda babasina yapissin cok istiyorum ahahahahah
Bide ise naslayimca nolicek bakalim
Izin 7 temmuzda bitiyor
Rapor almaya godicem 11 temmuzda aile hekimnie izin rapor ekimr kadar uzatabilirsem ne ala ek gidaya gecip oyle baslamayi planladim ama bakalim evdeki hesap carsiya uayacak mi
Canım benimki 1 nisanda geldi erkenci biraz seninki ne zaman doğdu, adi ne :)Kızlar artık burayı pek takip edemiyorum ama az önce biraz canım sıkıldı kk da biraz gezineyim konulara bakayım dedim bi kızın yazık en yakın arkadaşıyla babasının ilişkisi varmış neler var dedim çok üzüldüm en baştan hepsini okudum valla tek tek. Birde ne göreyim bizimdreamy07 de orda :) benim içimden neler yazmak geldi ama hiç cevap yazmadım başlasam bitmez dreamy07 canım yanlış hatırlamıyosam seninle bebisin doğması beklenen tarihlerimiz aynıydı ama farklı doğdular
Biz bunu her yemekte yapıyoruz zaten doktora gerek yok kucak delisi oldu bizimki özellikle yemek yerken durmuyo kucağımızda tek elle yiyorum alıskınız bizKızlar bugün 3. Ay bitti. Doktorumuza gittik. Kendisi katı gıdaya geçişte çok başarılı olmasıyla tanınıyör. Neyse bu bilgiyi verme sebebim bugün itibariyle alistirmalara başlatıyor bende sizle paylaşmak istedim. Alıştırma derken hemen bişeyler yemiyoruz tabiki :)
Bebeği aldı dizine oturttu (aaa dedim oturtabiliyormuyuz artik). Sadece yemeklerde alın dedi bu şekilde, onu tek dizine oturttu ve sende boyle oturt ve oyle ye yemegini dedi.siz yerken sizinle otursun ve sizi izlesin artık hep dedi. Zamanla ağzını şapirdatmaya yalanmaya başlayacak siz yerken dedi. Bu şekil de nasıl yemek yenecegeni ogrenmeye basliyacak, kokulara alışmaya baslayaccak . .vs.. yani ilk adım buymuş kızlar. Bu aksam ilk defa yaptık hemde bende ilk defa at koşturur gibi yemedim çok huzurlu yedim,kızım da çok eğlendi izlerken. Uygulamak isterseniz diye yazıyorum
Maşallah ne dayanıklısın bi de beben uslu heralde yoksa hiçbir iş yapamazsın benim kız gibi olsa tuvalete bile göndermiyo benim de diz ağrısı var emzirirken doğumda verdiğim kiloları aldım 10 kilo fazla var bundan sonra biraz dikkat edicem süt yapsın diye herşeyi özellikle tatlı yı çok yedim ama şekeri kesicem tatlı çok kilo yapıyo iştah da çok arttı bu kiloları nasıl vercez işimiz zorSanirim herkeste var bu diz agrisi.Sizin 3 kilo fazlayla agiriyorsa ben 10 kiloyla nerelere gideyim anacim.
Bende tam tersi oturamamaktan agri oluyor diyorum(
Bugun sabah 9 da basladik mesaiye once yagizi doyur yemez pesinde kostur.
Sonra yigiti emzir.sipa bir kaka yapmis uykuda uyaninca zor banyoya aldim batirmis taa beline kadar
Perdeleri yika camlari sil evi toparla
Pazara gittik sonra market alisverisi.
Yemek yap.visne almistim onlari ayikla kaynat, yaprak almistim onlari yika sofrayi hazirla:))
Yigiti iftara kadar uyut orucluyum birde onunla bende sizmisim 10 dk valla ne iyi gelmis mis miss.
Saat 12 oldu kucugu uyuttum sirada buyuk sipam var ona masal oku gece 1 2 anca yatagimin yolunu buluyorum
Ben hic arastiramadim ablam doktora sormus yaptirin demis sonra bende yaptirdiktan sonra gidip sordum iui uapmissiniz dedi suan gozim korktu o kadar kotuyse doktorlar nicin oneriyorArastirmanizi tavsiye ederim içeriklerinde cıva alüminyum ve birsuru zararlı kimyasal var.bi dikkat edin etrafinizdaki bebeklere nerdeyse hepsinde alerji kaşıntı bronşit cilt sorunları hatta otizm var.eger face kullanıyorsanız kurtlarla koşan kadının asi güncesi bide asi tıbbi ve hukuki bi zorunluluk değildir sayfalarını takip edip incelemenizi tavsiye ederim.herkesin yavrusu kendine değerli araştırıp karar vermek lazim
:) aynı durum bizde de var. 6 da uyandı hanımefendi. Naptıysam uyumadı beni kaldırdı salona geldik şimdi kendi uyudu :)Sabahin 6 sinda kalkan kizce yapmisiz
Yahu
9 a kadar gulucukler agucuklar simdi uyuklamaya basladi
Abimiz kalkti kahvalti ister yatakta oynasmak ister
Sonrada arabalarla oynamak isterr
Isterde ister
Bu sesleri duymayan da koca yapmislar tebrik ediyorum valla
Uyku diye insani dinlendiren bi eylem vardi nasil biseydi o hatirlayasim vaaarrr cok fazlaa
Atales canımın içi nazar değecek yavruna yerinde olsam anlatmam valla. Benimkinin sırtı yere değdi mi kıyamet kopuyo. Ana kucağı almıştım senin gibi iş yaptığım uerde yanımda durur diye ama nerdeeee illa kucakta durcak. Maşallah senin kuzunaKizceyi reflü yatagiyla beraber camasir odasina aldim.islerimi haallettim.ordan mutfaga gectik bulasiklari topladim.bu arada sarki soyluyorum o da yataginda etrafi inceliyor tabi.bitince salona geldik.emzigini aldigi gibi uyudu yavrucak.annesi cok calistirdi kizceyi.küçük işçim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?