2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Ben d
Dikkat ediyorum canım dört ay dolana kadar da devam edeceğim. Yanlız canının çektiğinin muhakkak tadına bak burdaki kocakarilara göre canının cektiginden yemezsen sütün geri gidermiş :)

Ben hepsinden yiyorum kuru baklagil hariç. Annem de aynısını diyo sen ye o da alışsın diyo. Ben hiç aa şunu yedim kızım şöyle kıvrandı gibi bi durum yaşamadım. Ama bebekten bebeğe değişir mi bilmiyrm

Bende oyleydim ilk oglumda cnm.sabah babamizla kahvalti yapardik oglen babamiz gelirdi sofra ortada vc ye gitmek icin bekleyen es daha kapida ayardim cocugu kucagina.
Simdi aglasada her isimi yapiyorum,atiyorum anakucagina agliyor konusuyoruz ecuk koklasiyoruz islerimi yapiyorum yani tecrube edindim artik o beni degil ben onu yonetiyorum

Bizde deniZe gisicez ama bilmiyorum nasıl geççekk korkuyorum da hasta olcak diye

40 olunca degisir dediler,benimki her hafta degisiyor merak etmeyingece uykumuz bizim de 12-06.00 arası.günduz toplamda 3saat bi uykumuz var ama arka arkaya ama yarımşar saat halinde degisebiliyo.o 15sat uyuyan bebekleri alnından öperim
Bugun avm'deydik tam da uyku saati ögle 13:00.bi agladı kucagmda daldı sonra eve geldik 5te.hala uyuyodu mesela.evde olsa ohoo kacıncıya kalkmıştı

Sebamed i soyledi bize.ama golgede bile olsa hemen kararir bebisler dedi dr.ben surucem sanirimm
Ben de gölgede bile yanar diye düşunuyorum surerim bacakların nivea cocuk aldim,kasada cep boyunu buldum keske onu alsaydım diyorum.bu sene az kalcak nasılsa plajda.buarada sahilde emzircem mecbur nasıl olcak bakalım.eşim koskocaman almış şemsiyeyi

Ben d

Dikkat ediyorum canım dört ay dolana kadar da devam edeceğim. Yanlız canının çektiğinin muhakkak tadına bak burdaki kocakarilara göre canının cektiginden yemezsen sütün geri gidermiş :)
O nasılmış öyle süt geri kacacak) alısma konusuna katılıyorum ben en bastan beri kavun filan yiyiodum buzluktan cıkarıp bi de.soguk da gaz mı yaparmıs diyodum bilmeden.öyle bi sıkıntımız olmadı ama benim gibi de abartmamak gerek tabi :]

Azar azar basla bence
Ben kuru fasulyeyi bile yiyorum

Kızlar aşıdan sonra kakalarda bi tuhaflaşma gördünüz mü tam bu kaka olayını çözdük bitti derken acaip bi renk almaya başladı kakası turkuaz yeşiline bakan bi yeşil kaka ve arada kahve rengine çalan bi renk kaka oluyor tobe yarabbim daha neler göreceğiz acaba aşıdan sora oldu böyle
Bir sorum daha var bebeğimin tırnaklarını keserken yanlışlıkla etinide kestim azck kanadı ağladı meleğim çok üzüldüm etini kesmemek için nasl bi tırnak makası kullanmalıyım şimdiden teşekkürler hepinizi öpüyorum

Gecmis olsun canimm

Uyurken kesiyoruz biz
Normal kucuk tirnak makasiyla

Ben chicconun tirnak bakim cantasini almistim.onun icinde makas var.normal makas.tirnak makasi degil.onunla kesiyorum ben.cok rahat oluyor.

Bebek tirnak makası al cnm .bizlerin tırnak makasinin kucughunden değil de aynı minik makas gibi olanlardan

Uyuyan bebeklere hayranım ☺ bizimki de gece toplamda 6 saat uyur. Ilk uykusu 3 saat. Sonra 2 saat sonra 1. Gündüz bazen hiç uyumadigi olur tabi huysuzlanir beni en iyi yalsa anlar. E o uyumayinca ne yemek ne uyku. Sut de az doğal olarak. 3-4 litre su, sivi tüketimi de tamam. Erik kompostosu, incir suyu, karpuz, corba vs.bilumum sivi da alınıyor. Yok arkadaş humana da denendi. Bir tek galactago kaldı. O değil de bu çocuk neden uyumuyor onu çözemedim. Bi dönem rahatsızdı ondan uyumuyomus dedik şimdi gayet mutlu oyunlar gülücükler ama mesele u ykuysa bugün sadece 40 dk uyudu gün içinde. Doktor da mama verme diyor her gün değil ama haftada bi kaç kez mama vermek zorunda kalıyorum Akşam ustu sut bitiyor dediğimde dalga geçiyorlar napayim ac mi birakayim

Psikiyatriden alınınca olumsuz etkilemesinden cekinmis sanırım arkadaş. Ben de onu duymuştum yoksa normalde herkes heyet aliyor

Bi arkadaş makastan bahsetmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…