- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.141
Dikkat ediyorum canım dört ay dolana kadar da devam edeceğim. Yanlız canının çektiğinin muhakkak tadına bak burdaki kocakarilara göre canının cektiginden yemezsen sütün geri gidermiş :)Ya kızlar yediklerinize hala dikkat ediyor musunuz?
Annem sıkıştırıp duruyor ye artık diye. Şimdi getirdi önüme kiraz şeftali kayısı hepside bozucu tim den :)
Bebekte alışsın, seninde kabızlığına iyi gelsin diyor.
2 kayısı yedim 10 kiraz yemişimdir şeftali göz kırpıyor :) meyveyide çok severim hani.
Hala dikkat etmek gerekir mi yoksa annemin dediği gibi bebişte bu gıdalara alışmalı mı artık?
doktordan da duymuş anne herşeyi yicek sütü vitaminli olucak bebekte besinlere alışıp bağırsakları gelişecek diye. Mantıklı geliyor aslında ama gazlanırsa da tüm gece çekiyoruz
Ben hepsinden yiyorum kuru baklagil hariç. Annem de aynısını diyo sen ye o da alışsın diyo. Ben hiç aa şunu yedim kızım şöyle kıvrandı gibi bi durum yaşamadım. Ama bebekten bebeğe değişir mi bilmiyrmYa kızlar yediklerinize hala dikkat ediyor musunuz?
Annem sıkıştırıp duruyor ye artık diye. Şimdi getirdi önüme kiraz şeftali kayısı hepside bozucu tim den :)
2 kayısı yedim 10 kiraz yemişimdir şeftali göz kırpıyor :) meyveyide çok severim hani.
Hala dikkat etmek gerekir mi yoksa annemin dediği gibi bebişte bu gıdalara alışmalı mı artık?
doktordan da duymuş anne herşeyi yicek sütü vitaminli olucak bebekte besinlere alışıp bağırsakları gelişecek diye. Mantıklı geliyor aslında ama gazlanırsa da tüm gece çekiyoruz
Benim bebe de surekli tepemde. Kayinvalideye geldik.halamiz da burda. Ama oğlan bi benim kucakta duruyor.
A ARTVINLI9876 valla helal olsun. Ben hic bi iş yapamıyorum. Arkadaşların da dediği gibi wc ye zor gidiyorum. Onu da babası ile kapıda bekliyorlar
Bu arada Afyon dan Antalya ya geldik. Çok aşırı sıcak. Bebeği nasıl giydirecegimizi şaşırdım. Normal giydiriyorum terliyor. Az giydiğinde de ya üşürse diyorum...Hayırlısı ile hasta olmadan bi dönsek.
@coznur benimde babamızı boğmak istediğim anlar oluyor. Bazen çok rahat oluyorlar.
Bizde deniZe gisicez ama bilmiyorum nasıl geççekk korkuyorum da hasta olcak diyeCanım ben doktorumuzà sordum Sebamed baby ı önerdi yarın izmirde olucaz kullanmaya basliycam hem kendime hemde kızıma bizim doktor denizede sokun.dedi kafası hariç bakalım banyo yapmayı seviyo inşallah denizde sever
40 olunca degisir dediler,benimki her hafta degisiyor merak etmeyinBiz 1 hafta sonra 3 aylık olcaz.dogdugundan beri sürekli uyuyor,1 /2 saat uyanik kalıyor,sonra yine 40 dk /1 /2 saat uyuyor keyfine göre . Rutin hep böyle. 9 da yatıyor .6 da kalkıyor....
Ama bazı arkadaşlarınki uyumuyordu. Sanırım çocuktan çocuğa değişiyor. Bir de gazı varsa sıkıntısı varsa uyumuyordur.
Ben de gölgede bile yanar diye düşunuyorum surerim bacakların nivea cocuk aldim,kasada cep boyunu buldum keske onu alsaydım diyorum.bu sene az kalcak nasılsa plajda.buarada sahilde emzircem mecbur nasıl olcak bakalım.eşim koskocaman almış şemsiyeyiSebamed i soyledi bize.ama golgede bile olsa hemen kararir bebisler dedi dr.ben surucem sanirimm
O nasılmış öyle süt geri kacacakBen d
Dikkat ediyorum canım dört ay dolana kadar da devam edeceğim. Yanlız canının çektiğinin muhakkak tadına bak burdaki kocakarilara göre canının cektiginden yemezsen sütün geri gidermiş :)
Azar azar basla benceYa kızlar yediklerinize hala dikkat ediyor musunuz?
Gecmis olsun canimmBen bu hafta herşeyi yemeye başladım meyvelerden. Bişi olmadı. Ama bizimki zaten gazsız. Arada bir delleniyordu o kadar.
Benim de sıkıntım var şu an. Antalyaya geldik. Oğlanın bugün sabah ateşi çıktı 37.7 ye kadar yükseldi. Hava değişimi yaramadı. Dün yolda çok terledi. Saatte 1 emziriyorum ama susuz kalmış. Sabah bazınde az kırmızılık vardı. Bingildagi çökmüş. Anne sütü su yerine geçer diyorlar ama fayda etmemiş demek ki...Bugün 5 çay kaşığı şu verdim.ara ara da vereceğim. Çok sıcak. Bi de ateşi var.sabahtan beri elinde yuzunde islak havlu vardi kar etmedim simdi dus aldirdim .calpol içirdim.insallah düşer.
Sağlıcakla şu antalya günlerini geçirsek de evimize varsak.
Uyurken kesiyoruz bizKızlar aşıdan sonra kakalarda bi tuhaflaşma gördünüz mü tam bu kaka olayını çözdük bitti derken acaip bi renk almaya başladı kakası turkuaz yeşiline bakan bi yeşil kaka ve arada kahve rengine çalan bi renk kaka oluyor tobe yarabbim daha neler göreceğiz acaba aşıdan sora oldu böyle
Bir sorum daha var bebeğimin tırnaklarını keserken yanlışlıkla etinide kestim azck kanadı ağladı meleğim çok üzüldüm etini kesmemek için nasl bi tırnak makası kullanmalıyım şimdiden teşekkürler hepinizi öpüyorum
Aynen bnde minik makasla keserken etini kıstırmışm nasıl içim gitti varya ah ahUyurken kesiyoruz biz
Normal kucuk tirnak makasiyla
Ben de yaptim uzulme canimAynen bnde minik makasla keserken etini kıstırmışm nasıl içim gitti varya ah ah
Ben chicconun tirnak bakim cantasini almistim.onun icinde makas var.normal makas.tirnak makasi degil.onunla kesiyorum ben.cok rahat oluyor.Kızlar aşıdan sonra kakalarda bi tuhaflaşma gördünüz mü tam bu kaka olayını çözdük bitti derken acaip bi renk almaya başladı kakası turkuaz yeşiline bakan bi yeşil kaka ve arada kahve rengine çalan bi renk kaka oluyor tobe yarabbim daha neler göreceğiz acaba aşıdan sora oldu böyle
Bir sorum daha var bebeğimin tırnaklarını keserken yanlışlıkla etinide kestim azck kanadı ağladı meleğim çok üzüldüm etini kesmemek için nasl bi tırnak makası kullanmalıyım şimdiden teşekkürler hepinizi öpüyorum
Bebek tirnak makası al cnm .bizlerin tırnak makasinin kucughunden değil de aynı minik makas gibi olanlardanKızlar aşıdan sonra kakalarda bi tuhaflaşma gördünüz mü tam bu kaka olayını çözdük bitti derken acaip bi renk almaya başladı kakası turkuaz yeşiline bakan bi yeşil kaka ve arada kahve rengine çalan bi renk kaka oluyor tobe yarabbim daha neler göreceğiz acaba aşıdan sora oldu böyle
Sağol cnm geçti çok şükür. Duş ve şurup fayda etti. Mışıl mışıl uyuyor şu anda...Gecmis olsun canimm
Psikiyatriden alınınca olumsuz etkilemesinden cekinmis sanırım arkadaş. Ben de onu duymuştum yoksa normalde herkes heyet aliyorCanim rapor neden siciline olumsuz etkikedin ki bbenimde doğum yapan arkadaşlarım heyet aldı hicbirsey de olmadı. Bende doğum iznim bitince bütün yolları deneyeceğim çünkü bebegime ek gıdaya geçene kadar mama vermek istemiyorum sadece anne sütü alıyor şimdilik.
Bi arkadaş makastan bahsetmiştiKızlar aşıdan sonra kakalarda bi tuhaflaşma gördünüz mü tam bu kaka olayını çözdük bitti derken acaip bi renk almaya başladı kakası turkuaz yeşiline bakan bi yeşil kaka ve arada kahve rengine çalan bi renk kaka oluyor tobe yarabbim daha neler göreceğiz acaba aşıdan sora oldu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?