2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar bebeği gece çiş yapmayan var mı.benim kızım gece uykusunda çiş yapmıyor maşallah uykusu iyi nerdeyse bizimle yatıp bizimle kalkıyor ama işte çiş yok.ağlayıp sizlamasi da yok gayet mutlu uyanıyor gaz sancılarınısaymazsak.sütum de var karnı da doyuyor. Saştim kaldım valla.
Birde bişey daha soracağım 72 günlük son bir haftadır emme saati aralığı 3 buçuk 4e çıktı yani 3 saatten önce hayatta emmiyor emdiginde de 10 dk ya da 15 dk. Böyle olan var mı normal mi sizce.

Allah yardımcınız olsun,tez vakitte geçsin inşallah..

Bizimki de bazen yapmiyor geceleri
Sabaha dogru yapiyor

Canim sana bunu soyleyen kisi feci sacmalamis sen cok sagliksiz beslensen bile bebeginin emdigi sut mukemmeldir fabrikasyon mama degil.

Sagmaya devam edersen sutun daha da artacak terbiye olmayacak sadece rahatlatacak kadar elinle sagip birak. Biz 3 ayi gectik ama emme duzeni yok uyanikken cok sık emiyo ama en fazla 5 dk

Arkadaslar merhaba ben de 17 haftalik hamileyim vajinamin sag tarafinda surekli bir agri var hareket ettim mi daha cok artiyor bu durumu yasayan var mi

2 aylikken hic uyumadi koltuk mesafesi cok dardi ona sinir olmustm. 3 hafta once donuste 3bucuk saatlik yok en on koltugu satin aldim bebegimle basbasaydik. Tahminimden cok daha guzel gecti hic huysuzlanmadi ama kalkista ve iniste mutlaka emzir.bir de bence en on koltufu al sende

Evet canım ya herkesin başında var galiba böyle akrabalar
bizimki de 73 günlük 28 nisan doğumlu gece çiş yapması neredeyse bitti gibi sabaha karşı hem çiş hem kaka yapıyor dolduruyor baya kilo alımı iyiyse hiç endişelenmene gerek yok demektir sanıyorum

Sagmaya devam edersen sutun daha da artacak terbiye olmayacak sadece rahatlatacak kadar elinle sagip birak. Biz 3 ayi gectik ama emme duzeni yok uyanikken cok sık emiyo ama en fazla 5 dk
Çok fazla sut geldiğinden boğuluyo gibi oluyor bebek mecburen sağıyorum 1-2 dk gelen süt su gibi oluyor ztn ve rahat rahat emiyo bebiş elle getiremiyorum süt ben mi beceremiyorum acep

Evet canım sabah yapıyor cisini de kakasını da.ama gece Kontrol Ediyorum kupkuru oluyor.kilo alimi iyiydi ama son bir haftadır 4 saat arayla 10ar dakika emiyor bu hafta kilo alımı nasıl bilmiyorum yarın dk gidicem kilosuna baktiracagim.senin bebeğinin emmesi nasıl canım

Kizlarr bebegiyle ucak yolculugu yapan var mi?
Bende iki buçuk aylık bebeğimle bir buçuk saatlik yolculuk yaptım. Yer kalmadığı için koltuğu kanat tarafından almıştım. Baya gürültülü oluyor ama bebeğim huysuzlanmadı yolculukta uyudu. Elimden geldiğince kalkarken inerken emzirmeye çalıştım. Bence telaş yapma yolculuğun saatlerce sürmüyorsa huysuzluk yapmaz.

Bende ilk hafta sut olmayinca hipp almistim organikmis eczane tavsiye etmisti. Gecen gun tadina baktim cok tatsiz birsey cocugunda neden sevmedigni anladim.

Mama veren arkadaslar ne marka kullaniyorsunuz?
Hala mama mı veriyorsun. Seninki ayda kaç kilo alıyor. 500 gr alt sınır evet ama çocuk sağlıklıysa bana göre sıkıntı yok demektir. Ama doktorlar tombiş bebek olsun istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…