2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Neşesi yerinde gayet iyi öyle gaz sorunu da yok uykusu da düzenli ama ne olduysa emmiyor 4 saatten önce.acaba emmedikce sütum azalır mi OFF çok moralim bozuldu sabah olsada doktora gotursem

Valla tatlım içime su serptin.tam olarak aynı şeyi yaşıyoruz demekik. Gündüz emme saati aralığı ne peki

Derin uyuyor demekki canim uyaninca cisini birakiyor. Cocukta gece bir huzursuzluk veya baska birsey yoksa sorun yoktur bence takma. Her cocuk birbirinden farkli baya. 4 saat uzun tabi biraz. Memeyi verdigin halde red mi ediyor? Baska birsey olmasin? Ben cok tatli tuketiyorum mesela tatli olsun diye.. :) sutun belki aci geliyordur veya karin agrisi vardir..

Bende ilk paketten acip yikadigim kiyafetleri utuledim ondan sonra hiccc utulemedim.Ilk oglumda corabina varana kadar utuluyirdum bunda allaha emanet mikrobada ihtiyaclari var dimi ama

Kizlar telaslanmayin bizimde o haftalarda memeyi reddetme 4 5 saate bir 10 dk emme memeye gelince aglama nobetlerimiz oldu dr.kontrolumuzde kilo alimi 550 gr.cikti eee emmiyorduki kilo alsin dr.normal dedi israr etme dedi.Bende biraktim kendi haline simdi duzene girdik artik 2 3 saatte bir emiyor gece kafasina gore takiliyor saglikli olsunda varsin zayif olsun

Peki bu reddetme olayı kaç gün kaç hafta sürdü tatlim.ben biberon vermeyi düşünmüyorum açıkir açıkir emer dimi süt var sonuçta.OFF ağlayacağım yaaa

Huzursuz, bacağını karnına çekiyor ama ikinmiyor, poposunu sıkıyor deliğini (

Peki bu reddetme olayı kaç gün kaç hafta sürdü tatlim.ben biberon vermeyi düşünmüyorum açıkir açıkir emer dimi süt var sonuçta.OFF ağlayacağım yaaa
Canım benim de oğlan emmeyi reddediyordu. Eskiden hep memede durmak isteyen oğlan memeye gelince feryat figan etti. Ama şimdi 1 buçuk 2 saatte bir emiyor. Meğersem düzene sokmuş kendini. Mesela gece hiç uyanmaz ben uyanır emziririm. Biberon verme sakın biliyorum zor bir süreç ama geçici. Ben neler çektim psikolojim bozuldu

Canım benim de oğlan emmeyi reddediyordu. Eskiden hep memede durmak isteyen oğlan memeye gelince feryat figan etti. Ama şimdi 1 buçuk 2 saatte bir emiyor. Meğersem düzene sokmuş kendini. Mesela gece hiç uyanmaz ben uyanır emziririm. Biberon verme sakın biliyorum zor bir süreç ama geçici. Ben neler çektim psikolojim bozuldu

Bebeginizin kıyafetlerini utulemeden hiç giydiriyor musunuz giydirdiniz mi ben yetisemiyorum giydirdim bu aksam zorunda kaldım bayramdan döndük kıyafet kalmadı resmen bişey olmaz dimi

3 tane hastane çıkışı takımı vardı. Onları utulemistim sadece. O da sadece 1 kere utuledim yani ilk kez giyecek diye hastane çantasına koyarken utuledim okadar.

Hayır canım kilo alımımız gayet iyi gidiyo çok şükür. Geçen ay 1.5 kilo almıştı. Bu ay da 1 kiloyu geçer sanırım.

Benim kv de bi düğünde pastanın kremşantisini almış parmagına ' tatsın bakayım napacak' diyo.napsın elinin körü..cok faydalı krema.eşim yok dedi bisey vermiyoruz sindiremez filan.
Meraklılar hakikaten,oyuncak bebeklerimiz sanki

Vallahi ilk defa duydum,
Sanmıyorum yani doktor söylerdi mutlaka, bez gevşek zaten yukarda durmaz

Kızlar herkese merhaba,
Geçmiş Bayram'ınız mübarek olsun
Bayram tatilinde güzelce inzivaya çekildik, telefonu elime almadım 9 gün, pc başına oturmadım , çok keyifliydi :)
Bugün iş başı tabi artık...

Takmak isteyince kafaya takacak okadar ço şey varki, boşverdim hepsine, aramıyor sormuyor duymuyorum artık...

Bizimkide oyle canim, yarim saatte bir emerdi simdi 2 saatte bir emiyor. Memeye gelince aglamalar, cani istedigi zaman memeyi kabul ediyor. Bende ustelemiyorum acikirsa alicak nasilsa memeyi baska caresi yok diyorum. Simdi siz yazinca farkettim bende bizimkinin hateketlerini. Inan takma kafana daha 40.tane huy degistirecekler. Eve bir tane dijital tarti al sende her hafta pazattesi tart onu ve bak bakalim kilo alimina. Eger yavassa kilo alimi ona gore doktora gidersin. Ben evde once kendim tartiliyorum sonra kizimi kucagima alip tartiliyorum aradaki fark kizimin kilosu oluyor. Ve hic sasmadi doktorda tartildigimizdada ayni cikiyor...

Hayır canım kilo alımımız gayet iyi gidiyo çok şükür. Geçen ay 1.5 kilo almıştı. Bu ay da 1 kiloyu geçer sanırım.

Sende damlayi surekli kulland8gina gore demekki sutu sulandirmiyor. Acaba dedim su gibi sut mu geliyor. Bende yarin evime geceyim anlayacagim 14 gunde kac kilo almis..

Boşvermeyi bir öğrenebilsem,benim de kafam rahat edecek lakin henüz o kısmı başaramadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…