2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Gunde 1 veya 2 kere ver istersen ama onuda kasikla ver o zamab biberonu ogrenmsz derim canim.

Sütümü önce biraz sağıp veriyorum bende artık ne zaman acikirsa o zaman mı denesem iyide 4 saat 5 saat aç kalıyor bu sefer.dur bakalım sonumuz ne olacak. Biz bebeklere düzen kuracakken onlar bize düzen kuruyor baksana

Valla bizim de kilomuz 6 olacak sanırim.ayda yarım kilo aldık hep.2hafta sonra bakalım meraktayım.sadece anne sütüyle cok kilo alabilen bebek de vardır heralde ama biz orta hızla gidiyoruz

Hanimlar bebeginizi nasil emzige alistirdiniz hala cevap alamadım beni bazen emzik niyetine kullaniyor oglus :)
Alıştırma canım ben alıştırdım pişmanım saat basi emen çocuk 4 saatte bir zorla emiyor.alıştırmak içinde çok cabaalmadım chicco damakli emzigini verdim ağzına bir iki gün almak istemedi oyun gibi geldi ona sonra cuk diye çekti ağzına. Emzigin ucuna kendi sütünden damlat canım

N
Arkadaslar aranızda bebeğini bakıcıya verecek var mı.7.30 dan 14.00 kadar 400 lira nasıl acaba kendi evinde bakacak bayan.
Bence ücret uygun ama neden kendi evinde bakıyor canım tanıdığın birimi. Benim bebeğimi kv bakacak ama benim evimde bakacak kendi evinde büyüsün istiyorum birde sabah uyandırmaya kiyamiyorum kışın ise başlayacağım hava soğuk olur nasıl sıcak yatağından kaldırayım en iyisi kv kalkıp geldin :)

Ben suan evdeyim ama eylulde is basi yapinca en azindan bi agladiginda lazim olur diyr dusunuyorum.yada disari cikinca emzirmeye durumum olana kadarlik emse yeter ama kararsiz kaldim simdi

kız sen delirdin mi? kendine gel. bak bana neler yapıyorum sütüm artsın diye burdan illa okuyosun ama yok artmıyor. sen 10 dk da 130 cc tek meme sağdınsa, e bu bebek 5 dk da 120 ccyi içse 3 saat zaten bişey istemez. ben 60 veya 90 mama veriyorum 2-3 saatte 1 durumuna bağlı olarak bazen 3 saati bile geçiyor.

Kızlar oyuncakları nasıl yikiyosunuz ya da siliyo musunuz. Plastikler tamam da peki içinde biseyler olan peluslari napiyosunuz?

Nisan sonu doğum yapan anneler, regli olan varmı aranızda,
Doktora gitmeye de fırsatım olmadı henüz. Bu haftada gidemem
Arayıp sorcam olmadı,
28 nisanda doğum yaptm 55 gün kdar lohusa kanamam sürdü adet olmadım daha göbekte sönük balon gibi sallanıyor nasıl eski haline döner bilmem ama adet olmak istiyorum hamile kalmaktan çok korkuyorum

Kızlar bence sütun miktarindan çok içeriği önemli gibi. Benim de az bazen yetmiyor. Ama olduğunda ve emzirdigim dönemlerde kilo alımı maşallah iyi.

Tatlım iyiki varsın valla :)güldürdün beni hakikatten delirdim sanırım bu cocuk beni delirtti :)))inşallah sütün artar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…