2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Allah senden de razı olsun canım kilosu maşallah iyi kız :) uzuleme bırakmaz seni biberon almıyosa bırakmaz bizimki de biberon emzik hiç bşy almıyor beğenmiyor onları 2 saatte bir verince emmiyor mu ağlıyor mu hani sadece acıkınca mı veriyorsn memeyi teklif ettiğinde almıyor mu
5 kilo 300 gram 60 cm şuanda normal değerlerde.ya ben zaten çok kilo alsin derdinde değilim sadece beni emsin bırakmasın istiyorum ((

B

U arada desteğin için sağol tatlım allah razı olsun

Teklif ettiğimde almıyor iki saat üç saat sürekli teklif halindeyiz.sanki anne sütü degil de başka bisey veriyorum.emzik verdim ama sadece gündüzleri,onu verdim de mi böyle oldu acaba ama gece de deliksiz uyuyor emzik olmasa da zaten uykuya dalınca atıyor ağzından. Cevremde herkesin cocugu emzikli ama bitek benimki boyle aciktigini mi anlamıyor acaba bu kiz

Bilmyrm ki canım bizimki çok fazla acıkırsa anca alır emziği boş olduğunu anlayınca atıyor yine ağlıyor kendine göre bir düzen oluşturmaya çalışıyor olabilir yada çok fazla emiyor seni ondan 4 saat bekliyor acıkmayı

Kızlar sizce hangisini alayım ikiside aynı fiyat 169₺ sizce almalımıyım oynuyor mu bebişlerinz halılarda değer mi bu fiyata sizce mağazadan alıcam belki indiriçle 150 ye bırakırlar :)

Eklentiler

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 40
  • C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_Oyuncak_3400058.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar sizce hangisini alayım ikiside aynı fiyat 169₺ sizce almalımıyım oynuyor mu bebişlerinz halılarda değer mi bu fiyata sizce mağazadan alıcam belki indiriçle 150 ye bırakırlar :)
İkisi de güzel canım benim kızın da var oyun halısı ama daha 10 dk içinde durmuslugu yok blki zamanla daha çok dikkatini çeker

Nisan sonu doğum yapan anneler, regli olan varmı aranızda,
Doktora gitmeye de fırsatım olmadı henüz. Bu haftada gidemem
Arayıp sorcam olmadı,
29 nisanda doğum yaptim bir ara 40im çıkarken yoğun bi kanama olmuştu adet kanamasi sandım ama lahusa kanamasiymis ondan sonra tık yok inmeyen gobegimi adet olmadığıma bağlayıp moral buluyorum bende napiyim

5 kilo 300 gram 60 cm şuanda normal değerlerde.ya ben zaten çok kilo alsin derdinde değilim sadece beni emsin bırakmasın istiyorum ((

sütün var neden bıraksın kuzum bırakmaz. sıcakta emmek istemez, ne bileyim gönlü yoktur emmek istemez ama illa emiyolar yani. uykudan uyanır uyanmaz çok emiyolar bi onu dene. kg takıntısına da gerek yok. bide eskisi gibi sık emmicekler artık yani zorlarsan da çocuk bunalır bence. 2 saatte 1 emen de var 5 saatte emen de

benimki 40ından beri oynuyor seviyor fisher price aldım ben.

İnşallah bırakmaz ve düzelir.uykudan uyaninca emziriyorum zaten açlığa ne kdar dayanabilir.herkes diyorki bu bebek uslu huyu öyle ama işte gel de bana anlat uyumasindan bile şüpheleniyorum paranoyak oldum artık kilo da az alsın ama sağlıklı olsun ne yapayım artık bi ek gıdaya gecseydik hayırlısıyla en azından arada atıştırmalık verip içimi rahat ettiririm.

@tlyozgr seni en iyi ben anlarim meme bırakan çocuk benimde basimdaydi. Ama emin ol geri tutacak. Düzen oluşturuyor kendine. Bende oğlumu bunalttım emmiyo diye hep ağzına verdim öğürdü almadı. Sonra akışına bıraktım ağladığı zaman veriyorum alıyor. Acaba diyorum sütün çok genzine sıçradığı için mi emmiyor

Kızlar yarın rota aşısı var ama benim aklım çok karışık. İnternette bi ton şey yazıyor. Yaptıranlar bana akıl verin. Bebekler emmeyi falan bırakıyorlarmis
Acikcasi ben hic arastirmafim saf gibi saglik n ocagi yaptir dedi yaptirdim sonra okudum yazilanlarin bir kismini domtorum da iyi olmus yaptirdigin dedi.bnmki emiyor hic sorun yasamadim

Mamayla sutun kiyaslamasi konusunda sana katiliyorum. Anne sutu daha oncede yazdigim gibi bebekler icin 3n iyisi. Bende onun icin ugrasiyorum. Hatta buraya sunuda ekleyeyim anne sutuyle beslenen cocugun mamayla beslenenlerden farkini gorsunler...yuklemeye calusicam simdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…