2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Teşekkürler kızlar bunu almaya karar verdim otururken yürürken de oynuyorlarmş topları fln varmış ordan oraya atıyorlarmş sesliymş bklm izin verirseler içine bi yatırıp hangisini severse onu alrz artk :)

Eklentiler

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bence sütun miktarindan çok içeriği önemli gibi. Benim de az bazen yetmiyor. Ama olduğunda ve emzirdigim dönemlerde kilo alımı maşallah iyi.
Kesinlikle katılıyorum sütün çok olması değil yağlı yoğun olması onemli ki benim sütum su gibi neden çünkü ben öyle çok yemeğe düşkün bir insan değilim sırf su içiyorum sıvı tuketiyorum ama yoook bundan sonra yiyeceğim herseyden yeterki çocuğum iyi olsun

Benim kız niye emmiyor o zaman yaaaa
40i ciktiktan sonra 3 aya kadar zorla emdi benimkide hep ben teklif ettim uykulu ve uyaninca hemen emzirdim simdi sık emmeye basladi. Bu arada emzikte sebep olabilir bi sure vermeyip takip et. Sutun cokluguna ragmen kilo alimi ytersizse son sutu alamiyor olabilir ayni memeyi ustuste 2 kere ver

Tatlım iyiki varsın valla :)güldürdün beni hakikatten delirdim sanırım bu cocuk beni delirtti :)))inşallah sütün artar canim

duan için teşekkürler. sen de şükretmeye başla ve huzur bulcaksın şükrederek eminim. 60-120 cc arası 3 saatte 1 emse yetiyor bebeklere. o aralığı neden yazdım çünkü her bebek bir olmuyor. seninde sütün var ve bebek emiyor doyuyor ve sık emmiyor bu kadar basit.kilo alması için aynı memeyi uzun vermeyi deneyenler oldu burda, sen de öyle yapabilirsin. hadi öpüldün.

Canım bakacak kişinin eşi bu şekilde kabul ediyor bi apartman var aranızda fiyatta tam anlaşmadık sadece söyledim umarım kabul eder.iyi bakacagına eminim

Burda sadece mama alan bebeklerde var bence anneleri üzen bi konu. Onlar zaten anne sütü veremedikleri için kendilerini suçlu hissediyorlar şu an bence bu konu olmadı
Bence suclu hissedecek bisey yok yada soyle diyeyim keyfi mama verenler suclu hissetsin ama ugrasip mama verenlerin ici rahat olsun. Biseylere alinmak icin sebep aramayalim mesela ben normal dogum yapamadim burda normal doguranlara tepkimi gostereyim yazmayin kendimi suclu mu hissediyorum diyeyim :)

Şuan iki buçuk aylık. Ama tam iki aylıkken 4060 gr falandı. 3080 gr doğmuştu. Ayda 500 gr falan alıyor. Doktorda çok zayıf mama ver diyor. Gerçi mama verdim ama kızım reddetti. Tadını sevmedi herhalde.
Sakin mama verme canim 500 gr alt sinir , doyuyordur o , mama verirsen o sutunde gider mamayla 1 kg olacagina anne sutuyle yarim kilo alsin, bana emzirme uzmani soyledi yarim kilo ayda normal diye, benim oglumda az kilo aliyor

Ben de tarttim oglusu 82 gunluguz 6100 gram 58 cm.18 gunde 500 gram almis.birde 2 gun ateslendik bu donemde.iyi gidiyor simdilik

Ben suan evdeyim ama eylulde is basi yapinca en azindan bi agladiginda lazim olur diyr dusunuyorum.yada disari cikinca emzirmeye durumum olana kadarlik emse yeter ama kararsiz kaldim simdi
Her bebek aynı olmayabilir tabi canım aslına bakarsan emzik büyük rahatlık

Yalsacım üzüldüm işe yaramamasına ama denemedim demezsin hiç değilse çünkü söylediğim bi arkadaşım,kuzenim ve puyenime ninkini arttırdı. Yerinde olsam şişeyi bitirene kadar devam ederdim. İnş artar sütün yakın zamanda.

Nisan sonu doğum yapan anneler, regli olan varmı aranızda,
Doktora gitmeye de fırsatım olmadı henüz. Bu haftada gidemem
Arayıp sorcam olmadı,
Ben 14 nisanda doğum yaptım henüz adet olmadım. Bu anormal bir durum değil annem 8 ay adet olmamış, ananem emzirdiği süre boyunca adet olmazmış. Olabiliyor yani.

Kızlar oyuncakları nasıl yikiyosunuz ya da siliyo musunuz. Plastikler tamam da peki içinde biseyler olan peluslari napiyosunuz?
İçinde çıngırak vs. olan peluş oyuncakların elde yıkanması gerekiyor canım. Makinaya atarsan bozulurlar ki üzerlerindeki etiketlerde de öyle yazıyor.

Oyun halısı bizde chicco nun var. 15 20 dk oyalanıyor. İyi oluyor ben memnunum. Tepesinde müzik çalan alette rengarenk ışıklarda çıkıyor en çok onu izliyor oyuncaklarada kol tekme vurdukca dikkatini çekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…