2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar yarın rota aşısı var ama benim aklım çok karışık. İnternette bi ton şey yazıyor. Yaptıranlar bana akıl verin. Bebekler emmeyi falan bırakıyorlarmis
Ben yaptırmadım doktor gerekli görmedi. Zaten diğer aşıları yaptırırkende hiç içim rahat değil face de neler yazıyo.
Doktorda yaptırma deyince canıma minnet dedim yaptırmadım

Böyle böyle büyüyecekler işte..Yediğim şeylere bağladım ben kakanın rengini ve cıvıklığını..

Kızlar yarın rota aşısı var ama benim aklım çok karışık. İnternette bi ton şey yazıyor. Yaptıranlar bana akıl verin. Bebekler emmeyi falan bırakıyorlarmis

rota aşısı hiçbir yan etki yapmadı. ateşmiş emmeyi bırakmakmış olmadı. çook sıcaklarda emmek istemedi ama hava serin olduğu saatlerde emdi hep. belki sana emmeyi bıraktı diyenlerin de başka sebeplerden bıraktı ama rotaya bağladı. öyle bir yan etki hiç duymadım hayatımda.

puyenime ve @sebnemmn
kızlar galactago damlayı 9 günlük tatilde düzenli kullandım ancak malesef bir artış bunda da olmadı. yine de tavsiye için teşekkürler. özetle ben de humana stil tea, maltana, promalt, galactago damla işe yaramadı.

mama önerisi istemiş puyenime
hipp combiotic teneke kutu olan yani. karton kutu olan değil.
golden goat
evolvia

ben bunları kullanıyorum

Tam olarak ne zaman yaptırdın rotayı ?

Canim biberon vermeyi düşünmüyorum sütum var sonuçta acıkınca dayanmayıp 4 saatin sonunda emiyor gittim bugün doktora 4 saat normal artık dedi yani aglamasi huzursuzlugu yoksa normal doyuyordur dedi ama kilo alımı az geçen ayın 20sinden bu güne 300 gram almis moralim çok bozuk niye böyle oldu ki durup dururken ne zaman normale dönecek bu çocuk

Canim gittim doktora normal dedi artık yeni doğan değil 4 saatte bir emebilir dedi ama kilo alımı az 20 günde 300 gram almis moralim bozuk ben şimdi emen çocuğa mama mı vereyim biberon verirsem artık beni hepten bırakır ki zaten biberonu da almıyor ki emsin.

Benim kız niye emmiyor o zaman yaaaa

Benim kız niye emmiyor o zaman yaaaa
Şmdi gördüm canım gitmişsinz kızlar zten erkeklere göre daha az kilo alırlarmiş minyon olurlarmış kaybetmesin de azar azar alsın aç kalsa sütün yetmese ağlar ki devamlı yanlışmıym keydide uyumasıda yerinde demiştin tekaşlanma bence sen emzir huzursuz olursa eğer kilo kaybı olursa mama verirsin bide çok telaş yapma herşey yolunda bebeğin sana sinyal verir doymadığında zten sütün gitmesin bide telaş yapıpda

Gündüz 2 saati geçirmiyor hiç devamlı emmek istiyor çok hareketli maşallah çabk acıkıyor sanırım bnce endişe edecek bir durum yoktur gittin mi doktora
Gittim canım doktor normal artık yeni doğan değil huzursuzlugu yoksa aglamasi kusmasi yoksa sıkıntı olmaz dedi yanlız kilo alımı az 20 günde 300 gram almis haftaya çarşamba aylık kontrolumuz var daha detaylı bakicaz artık.biberon vermeyeceğim mama da vermeyeceğim çünkü sütum var zaten biberonu verinceye oguruyor istemiyor tek gogsumu sagdim pompayla 10 dk da 130 dan fazla sut geldi.ya ben napcam şimdi nasıl kilo alacak bu çocuk nasıl eskisi gibi iki saatte bir emecek.Offf offff

Valla canım burası sizler de olmasanız kafayı yerdim herhalde ki çok pimpirikli bir yapıya sahibim ama hislerimde de yanilmiyorum kilo almadı dedim gerçekten de almamış. inşallah düzene girer.allahım beterinden korusun

Uzme canım kendini arkadaşlarda dedi 3 ayın içindeyiz bizde bu ayda az kilo alıyorlarmş bi çoğumuzun bebişleri öyle olmuş kendi bünyelerine göre ayarlar onlar ne kadar süt alacaklarını takma kafana bu kdr kilo demek herşey değil ki sağlığı keyfi huzuru yerinde olsun da kaç kilo bu arada kızçen

Amin canım tbki anlarsın anneyiz artk ama bu kadr takıp ta uzme kendini olan sütü de kaçırma maşallah güzel sütün varmş yeter bebişe Allahın izniyle

5 kilo 300 gram 60 cm şuanda normal değerlerde.ya ben zaten çok kilo alsin derdinde değilim sadece beni emsin bırakmasın istiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…