- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.761
Sezeryanli misin?Aynen öyle adam gibi korunmadim aptal kafam
yok etmedi malesef. hiçbişey fayda etmedi bana
sağıyorum görmek için artık eskiden de daha az geliyor. muhtemelen kesilecek.
3.ay kontrolünde sağlık ocağındaki hemşire de hastanedeki doktorumuzda eğer daha da azalırsa 4.ay ek gıdaya başlatalım dedi. 6. aya kadar bekleyemicez yani. hayırlısı artık. gidince ne dicekler bakalım.
hani yarım saat 2 meme elektirkli sağma makinesiyle 60-70 altıysa mama vermek normalmiş ya. altındaydı 60 oluyodu en fazla.
30a indi artık o sebeple ek gıdaya başlıcaz.
Kızlar sanırım hamileyim. Acile gidip kan testi yaptircam ama acil yapar mı? Şu an özelin aciline gidemem yakınımızda devlet hastanesi var
Amaninn en korktuğum şey. Hakkında hayırlısı olsunİkinci çizgi silik çıktı canım ondan kan testi yaptırmak istedim
Bende zero panic :)) daha beceremedikAmaninn en korktuğum şey. Hakkında hayırlısı olsun
Bizde no sex no panic :) doğumdan sonra 3 kere oldu mu olmadı sanırım hatırlamıyorum
Herifle uzak olmak rahatlık bazen
Bizde var canim.2 gündür ağlayarak uyaniyor. Rüyasında sanırım bişi görüyor. İçli içli dudaklarını buke buke ağlıyor. Ama her kalkışta değil. Günde 1 defa filan. Ben de sarılıp seviyorum. Meme verdim almadı bugün içli içli ağladı. Sonra sakinlestirdimGündüz ağlayarak uyanıyor mu yumurcaklar?
Bizimki korkmuş gibi ağlayarak uyanıyor burdayım annem yanındayım diyorum kucağıma alıyorum sonra memeyi veriyorum tok bile olsa güvende hissetsin diye.
Varmı böyle olan bizde de yeni başladı
Diyet yapıyorum canım. Önce süt ve süt ürünleri y di bir ara sadece patates zeytin yedim şimdide yavaş yavaş ekleme yapıyoruz. Tepkiye goreCanım mukus oluyor bizdede. Normal zaten mukus olması ama sizinki kadar değil sanırım mukustan oluşuyor diyemicem. Ama her kakada mukus var.
Bence de mukusu takma bebeğin gelişimini etkilemiyorsa. Alerji için napıyosunuz şimdi
Aa esim edirneli bende 1.5 yıl çalıştım edirnede. Edirnede mi yasiyorsunAtales nerelisin edirneliyim bende
Bizimki de yapıyor arada dudak buzuyor uykusunda ama ben dikkat ettim gergin olduğum yada mutsuz olduğum zamanlar yapiyorBizde var canim.2 gündür ağlayarak uyaniyor. Rüyasında sanırım bişi görüyor. İçli içli dudaklarını buke buke ağlıyor. Ama her kalkışta değil. Günde 1 defa filan. Ben de sarılıp seviyorum. Meme verdim almadı bugün içli içli ağladı. Sonra sakinlestirdim
Aynen bizimde genişleme durmazsa diye sunneti bekletelim dediler ameliyat durumu olduğu için ikisi bi arada olur denildi. Inşallah bunlara gerek kalmazCnm ya bizim enfeksiyon tekrarladi once oral antipiyotikle basladik fayda etmedi sora igne oldu bu sefer tekrsrladisimdi tekrsr ultrasyon cekilecek.eger genisleme durmussa bu sefer sunmet dio doktor onun cok faydasi olur dio bide idrsr cikis yerinde darlik var dedi ama eger allah korusun genisleme devam ederse sunneti ameliyatiyla birlikte yapariz dio Allah yardimcimiz olsun
Belirli bi besin alerjisi yok ama kakasında mukus var. Bazen oluyor bazen olmuyor. Sanırım sütlü ürünlerde oluyor.Kızlar bizim durumumuzu belki hatırlarsınız gıda alerjimiz var. Bebeğim fazlasıyla huzursuz olduğu için artık eskisi kadar giremiyorum. Iki gündür biraz iyiydi. Bugün yine rahatsız. Ve bizde kakadaki mukus hiç geçmiyor. En son gittiğim Dr takma dedi her bebeğin kakasinda mukus olur. Normal bebek kakasi nasıl olur bilmedigim için birsey diyemedim. Içinde sadece anne sütü ile beslenen bebeklerinizin kakasinda mukus oluyor mu? Mukus afedersiniz sumuksu bir yapı. Bizim kaka nerdeyse tamamı mukus tan oluşuyor.
Allam 15 saat uyuyan bebek yapmussiniz ne guzel
Bizim oglan da acayip agladi bugun. Meme almadi agladikca agladi. Sanirim gazi var. Bi gun nohut diger gun kuru fasulye yersem olacagi bu :)))Bizde var canim.2 gündür ağlayarak uyaniyor. Rüyasında sanırım bişi görüyor. İçli içli dudaklarını buke buke ağlıyor. Ama her kalkışta değil. Günde 1 defa filan. Ben de sarılıp seviyorum. Meme verdim almadı bugün içli içli ağladı. Sonra sakinlestirdim
Bizdede gündüz 1 kere oluyor. İçli içli ağlıyor dudağını büzüp. İçime sokasım geliyo öyle olunca :) bizde sakinleşti birkaç dakikada. Korkutuyorlar mı diyorum bende hergün okuyorum üzerine. Melekler annen baban öldü deyince de öyle ağlar diyorlar :)Bizde var canim.2 gündür ağlayarak uyaniyor. Rüyasında sanırım bişi görüyor. İçli içli dudaklarını buke buke ağlıyor. Ama her kalkışta değil. Günde 1 defa filan. Ben de sarılıp seviyorum. Meme verdim almadı bugün içli içli ağladı. Sonra sakinlestirdim
Neyine güvenipte üstüste yiyon onları bakıyım sen zaten gazmanlar :)) o kadar şafak sayıyoz yarın doğan güneş :)))Bizim oglan da acayip agladi bugun. Meme almadi agladikca agladi. Sanirim gazi var. Bi gun nohut diger gun kuru fasulye yersem olacagi bu :)))
Melekler annen baban öldü deyince de öyle ağlar diyorlar :)
çok geçmiş olsun canım. inşallah tez vakitte iyileşir. anneliğin en zor yanı onları çaresiz ağlarken görüp hiç bişey yapamamaktr herhaldeSelam kizlar
Burdan defalarca yazmıştım kizim 4 saatten önce emmiyor sürekli uyuyor diye meğerse çocuğum idrar yollarindan enfeksiyon kapmis meme reddi de o yuzdenmis.şimdi hastanede yatıyoruz tam 7 buçuk saat emmedi bugün aç acına durdu serumla kendine geldi birde kanindaki oksijen değerine baktılar damarını çok zor buldular bütün vücudu delik deşik oldu allahım bu kadar çaresiz kalmamıştım hiç çünkü ben kızımı daha hiç katila kayıla ağlatmamıştım. Uc günlük tedaviye başladık perşembe günü idrar kültürü sonucu çıkacak onu bekliyoruz bakalım. Sizden isteğım meme reddi diye gecistirmeyin altında muhakkak bir sebeb var bu reddetmenin.birde bize dua edin eskisi gibi emsin kızım beni.allahım evlatlarımızı bize bağışlasın.amin
Hehehe aynı muhabbet bizde de dönüyor. Teyzem bugün yine öyle dedi. Geçen gün kayinvalide dediBizdede gündüz 1 kere oluyor. İçli içli ağlıyor dudağını büzüp. İçime sokasım geliyo öyle olunca :) bizde sakinleşti birkaç dakikada. Korkutuyorlar mı diyorum bende hergün okuyorum üzerine. Melekler annen baban öldü deyince de öyle ağlar diyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?