2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380

Cnm sen sagarakmi veriyorsun sutunu
Yani sundan soruyorum emzirmiyorsan sagarak sut zamanla azaliyor buyuk oglumda yasadigim icin soyluyorum.
Eger emziriyorsan niye sagiyorsun onu anlamadim.

Kızlar sanırım hamileyim. Acile gidip kan testi yaptircam ama acil yapar mı? Şu an özelin aciline gidemem yakınımızda devlet hastanesi var

Allahim allahim(
Eger hamileysen allah yardimcin olsun cnm.
Hamileligin kolay geciyordur insallah.
Bu aralar bendede bir korku var nedendir bilmem.
Halen adet olmadim oysaki iki dogumumdan sonra hemen olmustum.

İkinci çizgi silik çıktı canım ondan kan testi yaptırmak istedim
Amaninn en korktuğum şey. Hakkında hayırlısı olsun
Bizde no sex no panic :) doğumdan sonra 3 kere oldu mu olmadı sanırım hatırlamıyorum
Herifle uzak olmak rahatlık bazen

dilaraokan hepimiz durumunu endiseyle takip ediyoruz hakkında hayırlısı,2.yi de aradan cıkarırsın belkibu da bize ders olsun.ciddiye almamız gerek şakası yok
Bi tane cocuga bakarken tüm gün memede,bırakamıyoruz.iki cocuk büyütenlere helal olsun yani

Bizde var canim.2 gündür ağlayarak uyaniyor. Rüyasında sanırım bişi görüyor. İçli içli dudaklarını buke buke ağlıyor. Ama her kalkışta değil. Günde 1 defa filan. Ben de sarılıp seviyorum. Meme verdim almadı bugün içli içli ağladı. Sonra sakinlestirdim

Diyet yapıyorum canım. Önce süt ve süt ürünleri y di bir ara sadece patates zeytin yedim şimdide yavaş yavaş ekleme yapıyoruz. Tepkiye gore

Bizimki de yapıyor arada dudak buzuyor uykusunda ama ben dikkat ettim gergin olduğum yada mutsuz olduğum zamanlar yapiyor

Aynen bizimde genişleme durmazsa diye sunneti bekletelim dediler ameliyat durumu olduğu için ikisi bi arada olur denildi. Inşallah bunlara gerek kalmaz

Belirli bi besin alerjisi yok ama kakasında mukus var. Bazen oluyor bazen olmuyor. Sanırım sütlü ürünlerde oluyor.

Allam 15 saat uyuyan bebek yapmussiniz ne guzel

Hehehe allaha binlerce kez şükürler olsun. Darısı başınıza.

Bizim oglan da acayip agladi bugun. Meme almadi agladikca agladi. Sanirim gazi var. Bi gun nohut diger gun kuru fasulye yersem olacagi bu :)))

Bizdede gündüz 1 kere oluyor. İçli içli ağlıyor dudağını büzüp. İçime sokasım geliyo öyle olunca :) bizde sakinleşti birkaç dakikada. Korkutuyorlar mı diyorum bende hergün okuyorum üzerine. Melekler annen baban öldü deyince de öyle ağlar diyorlar :)

çok geçmiş olsun canım. inşallah tez vakitte iyileşir. anneliğin en zor yanı onları çaresiz ağlarken görüp hiç bişey yapamamaktr herhalde

Hehehe aynı muhabbet bizde de dönüyor. Teyzem bugün yine öyle dedi. Geçen gün kayinvalide dedi valla ben de okuyorum ama arada oluyor. Hepimizde olduğuna göre demek ki normal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…