2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar bizim durumumuzu belki hatırlarsınız gıda alerjimiz var. Bebeğim fazlasıyla huzursuz olduğu için artık eskisi kadar giremiyorum. Iki gündür biraz iyiydi. Bugün yine rahatsız. Ve bizde kakadaki mukus hiç geçmiyor. En son gittiğim Dr takma dedi her bebeğin kakasinda mukus olur. Normal bebek kakasi nasıl olur bilmedigim için birsey diyemedim. Içinde sadece anne sütü ile beslenen bebeklerinizin kakasinda mukus oluyor mu? Mukus afedersiniz sumuksu bir yapı. Bizim kaka nerdeyse tamamı mukus tan oluşuyor.

Hiç müdahale etme 1-2 gün sonra kolu altında kalmadan dönecek

Canım mukus oluyor bizdede. Normal zaten mukus olması ama sizinki kadar değil sanırım mukustan oluşuyor diyemicem. Ama her kakada mukus var.
Bence de mukusu takma bebeğin gelişimini etkilemiyorsa. Alerji için napıyosunuz şimdi

Kızlar sanırım hamileyim. Acile gidip kan testi yaptircam ama acil yapar mı? Şu an özelin aciline gidemem yakınımızda devlet hastanesi var

Kızlar sanırım hamileyim. Acile gidip kan testi yaptircam ama acil yapar mı? Şu an özelin aciline gidemem yakınımızda devlet hastanesi var
Ayyy.ne desem bilemedimmm. Cunku ben cok korkuyorum hamile olucam diye. Allah isteyenlere versin insallah.bizimkilere de saglikli uzun ömur.haberini bekliyoruzz

Ayyy.ne desem bilemedimmm. Cunku ben cok korkuyorum hamile olucam diye. Allah isteyenlere versin insallah.bizimkilere de saglikli uzun ömur.haberini bekliyoruzz
Amin canım Allah olmayana versin. Psikolojim kaldırır mı bu durumu acaba. Geçen sene bu zamanlar da hamile oldugumu ogrenmistim

O korkuyu bnde yaşadım şükür değilmişim.. Hakkında hayırlısı olsun valla... Bebişlerimiz henüz çok küçükler.. Allah olmayanlara versin inş

yalsa cnm ek gidaya başladığınızda nasıl neyle başladığını paylaşabilirmisin biliyorsun mamayla besleniyoruz oyüzden bizde erken başlıyacaz ek gidalara doktorumuz 4 aylık olunca başla demişti..blw yöntemi bakıyrum bu aralar ama o yöntem bize olmaz sanırım..

Bi dakka yahu siz nisan annelerinden degil miydiniz ? 3-4 ay önce dogum yaptınız simdi kaza mi ben de tırsıyorum adam gibi korunmuyoruz.eger beklenmedik bi gebelikse degildir umarım
Acil yapmaz bence ,sonucu hemen veremez gibime geliyo hani kanamalı hasta geldgnde yapmak zorundalar da sizin icin emin degilim

Aynen öyle adam gibi korunmadim aptal kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…