2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar yaa her gün ayrı Bi şey çıkıyo oğlumun sağ gözünün alt kapağı şiş gibi minik kirpikler kayboluyor şişlikten arada düzeliyor ama kaşırken parmağını gözüne sokarken yakalıyorum ama engel olamıyorum tbki kızartyo yaş akıyo miniğimin gözünden üzülüyorum bşy mi var acaba die çizdi mi naptı acaba ablam farketti bu gün dikkat edince bende gördüm doktora mı götürsem acaba göz doktoruna fln endişe edilecek bir durum mu ki bu

Kızlar acil bakmaz diye gitmedim yarın kadın dogumcuya gidicem bakalım hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Olmuşla ölmüşe çare yok. Evde 2 kere test yaptım ilkinde ikinci çizgi silik çıktı diğer testte sadece tek çizgi vardı. Umarım bebiş yoktur. Çünkü hamileligim zor geçiyor. Yazık daha bebeğim çok ufak ilgilenmem zor olur. Eşime söyledim ben bişey yapmadim ceket atsam hamile kalıyosun dedi gerdek gecesinde hamile kalmıştım geçen sene eğer hamile değilsem gidip hemen spiral taktircam

Sağlık ocağına git bence kadın doğumcuya kanda çıkarsa gidersin.
Hayırlısı olsun hakkında :)

Amaninn en korktuğum şey. Hakkında hayırlısı olsun
Bizde no sex no panic :) doğumdan sonra 3 kere oldu mu olmadı sanırım hatırlamıyorum
Herifle uzak olmak rahatlık bazen
Benim herif peşimden ayrılsa adamın yüzüne bakmam peşimde aç kurt gibi dolanıp duruyor

Bende 1 kere oldum canım başka olmadım. Bu yüzden içimde bi sıkıntı var. Midem bulanıyor sanırım psikolojik olarak

bende xlear kullanıyorum kızıma ama onun kids olanını verdi bize çocuklar için. bende şiddetle tavsiye ederim. kurtarıcım oldu bu sprey ve otribebe:)
Xlear kidsi biz damla olarak kullanıyoruz, çok zorlanıyorum damlatmakta, direniyor, eczacı o şekilde kullanın demiş. Siz Nasıl kullanıyorsunuz, burnuna yerleştirip alttan sıkıyor musunuz? Sprey demişsinizde merak ettim, o şekilde kullanılıyorsa ikimizede eziyet çünkü damlatmak....

Canım silik çizgiyse hamile olma ihtimalin yüksek. Ama eğer hamileysen bu çok iyi. Evet zor oluyor ama sonra rahat edersin. Strese girme. Benim kızım iki buçuk yaşında oğlum 3 aylık. Bizim de kaza oldu. Eğer bilseydim araya sadace bir yaş koyardım. En iyisi o. İkiz gibi ne olduğunu kavramadan buyuyorlar. Zevkleri, oyunları aynı oluyor. Mesela ben hala tuvalet eğitimi veremiyorum. Çünkü kısa sure önce kardeşi oldu ve hayatı zaten değişti. Başka birşeye zorlamak istemedim. Ama ara bir yaş olsa evet sana zor ama sonra çoook rahat edersin

Hamileligim zor geçtiği için korkuyorum canım yoksa haklısın ikiz gibi olurlar

benimkinde de son zamanlarda ole aglayarak uyanma basladi neden acaba

Canim her ihtimale karşı götür. Ben kızımı götürdüm göz taraması yaptirdim çok basit ve kısa sürüyor.bizimkinin de sol gözünde minicik bi fark vardı diğerine göre o yüzden götürdüm göz kapağı düşüklüğü çıktı eğer ilerde çok dikkat çekerse ameliyat olacak.

Kizlar gunaydin.iki gecedir bu kiz bitirdi beni.azar azar çok sık emmek istiyor.memeyi aldigi gibi bir istahla emiyor.2 dakika sonra uykuya daliyor.bekliyorum uyanir diye yok.yatiriyorum 5 dakika sonra uyaniyor.aliyorum emzirmeye.hic emmemis gibi yine saldiriyor.yine iki dakika.bu boyle gidiyor.kendini de acmiyor.tam uyansa belki tam emecek.ama gozleri bile acmadan.hı hı yapiyor.
Gunduz hic uyutmasam diycem.dayanamiyor.sizip kaliyor.
Gun icinde salonda klimali ortamda uyuyor serin serin.acaba yatak odasi sicak mi geliyor.

Bu arada biz konusmayi biraz cözdük artık. Gııı derse daha emmek istiyor. Düuüuuüüü derse alin beni burdan sıkıldım oluyor. Bir seylere ya da bize bakarak 29 harfi karistirarak kullandigi onlarca sözcügü henüz cözemedik

Nazar ettin çocuğu :)
Pek fikrim yok ama sıcaklamak çocukları çok etkiliyor. Bir Gecede klimalı yerde yatın olmadı dene bakalım bu davranışı devam edecek mi.
Bizde mersinden esk e gelince çocuk bi rahatladı ama klimayı çalıştırırken odanın kapısını aralı tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…