2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Evet ya benim ki gece gunduz farketmez hep aglayarak uyaniyor. Doktoruma soracagim bir dahakine

Kizlar benim bebegim hep kucagimda uyumak istiyor. Yatagina yatirinca agliyor. Kucagumda sicakta yapis yapis uyutuyorum indiremiyorum kucsktan. Var mi boyle olan? Nasil cozum bulacagiz buna yahu.?

Nazar olayini ilk kim yazacak diye bekliyordum :) ama daha degmedi galiba.aglamak yok.uyansa da mutlu kerata.
Bu gece klimali yerde deniycez bakalim. Buyuk ihtimal ondandir diye dusunuyorum. Baska turlu tamamen uyanir aglar falan herhalde. sadece gozler kapali basini saga sola ceviriyor. Benim de uykum hafif olmasa duymam aslinda :)

Canim birincisi gündüz ne kadar güzel uyursa gece de o kadar iyi uyur . Gündüz uyutmayim gece uyusun diye bişey yok. Bana da soylemislerdi artık emin oldum. Uyku uyku getiriyo. Ikincisi 3. Ay kontrolunde doktor a dedimki 2 gündü gece saat başı uyanip emiyor dedim. İlk uykusu kaç saat dedi, eskiden 4 fln di ama buara 2 saat gecmeden uyaniyi dedim. İlk söylediği şey oda sıcak olabilir dedi. Ondan uyaniyodur dedi. Yani dediğin gibi olma ihtimali yüksek. Bende o günden sonra cami hiç kapatıyorum. Zaten don atlet yatıyor :)

Kizlar benim bebegim hep kucagimda uyumak istiyor. Yatagina yatirinca agliyor. Kucagumda sicakta yapis yapis uyutuyorum indiremiyorum kucsktan. Var mi boyle olan? Nasil cozum bulacagiz buna yahu.?
Canim internetten uyku eğitimlerini araştır. Daha çok blog lardaki tecrübeleri oku ve sana en yakın en uygun yöntemi dene. Tabi bebeğin hangi ayda o eğitimi alabilecegine dikkat et. Yalnız sana tavsiyem en önemli şey suymus eğer bu eğitime basliyacaksaan birakmayacaksin (pek kolay değil kendin den emin olunca basla) ben mesela 15 -20 gün fln sonra başlayacağım :) 4. Ay i dolsun istedim

A ARTVINLI9876

Henüz bilmiyorum. Yazarım bi gideyim 4.ay kontrolüne

Ben de gündüzleri böyleyim aynen terliyo.dun biraktıgmda uyanmadı nasılsa.ben de yattım kucagmdayken öyle yana bıraktım acaba bırakış şeklim mi etkiledi bilmiorum

dilaraokan bilirsin yazmıştım kardeş araları yakın olması ilerisi için daha iyi diye. Çünkü büyük anaokuluna falan başladığı ara 2 .gelince, büyükle olması gerektiği kadar ilgilenenilmiyor.

Ama kaza ile de çocuk olmamalı sakın yanlış anlama ama ben çok kızıyorum. Çocuk planlı olmalı. Insan getiritoruz dünyaya. Ins 2.de planlı olacak bizim eğer hanile kalabilirsem ve kaldıktan sonra da sorun olmazsa tabi.

Aralarının yakın olması bakabilmek acısından zor o ayrı da en mühimi annenin saglıgı.2yıl ara diyor doktorlar,yoksa erken dogum,düşük gibi sonucları olabiliyormuş vücud daha toparlanamadgı icin.
dilaraokan sonuc yok mu daha,buarada adet olmuş muydun

dilaraokan cnm benimde geçen ay öyle olmuştu testte silik çizgi çıktı adet olamamıştım,kadın doğuma gittim sol yumurtaliginda 2,5 cm kist var dedi.ondanda olabilir belki,sonra adetimi oldum bayağı yoğun geldi,simdi soğan suyu yapıyorum.ay sonu gideceğim bakalim

Bugün gidicem canım bakalım ne diyecek

Hamileligim zor geçtiği için korkuyorum canım yoksa haklısın ikiz gibi olurlar

Hamileligin daha kesinlesmemis gerci ama.
Ama daha bebegin cok kucuk emzirmeyi birakman lazim,hamileyken emzirmek cocuga zarar veriyormus(
Ikiz gibi buyumeyecek cunku yeni dogan bebegin bakimi farkli buyugun bakimi farkli(

Ayyyy bunlarin hepsinin farkindayim ama hiccc dogru durust dikkat edemiyorum(
Gozum korktu bak simdi.

Kizlar buyuk oglumda hem anne sutu hem mama devam ediyorduk.6.aya girdigimizde ben pek heveslenmistim ek gidaya baslamak icin(simdi hicccc hevesli degilim)
Dr.1 ay daha bu duzen devam edelim demisti.Ek gida bagirsaklarini ve midesini fazlaca yoracak 1 ay daha buyusun demisti hic acele etme dedi
yalsa size 4.ayda ek gida demis ya sanki erken gibi geldi banada kilo aliminda sikinti yoksa niye bu duzende devam etmeyesinki

bilmem mama vermekten daha iyi demek ki. dr'u ve sağlık ocağındaki hemşire (dr daha önemli benim için) öyle dediler. sonuçta herkese 4.ayda başla demiyorlar. var bişey ki bana dediler. süt yok süt daha nolsun. ben hevesli falan da değilim onu da belirteyim. ben emzirmeye hevesliyim ama hevesle de olmuyor.
not: depresyona girip girip çıkıyorum yine depresyondayım.

Son düzenleme:

evet bakımı zor anne hazır olmalı vb de uzatmıycam konuyu herkesin kendi doğrusu kendi kararı

risklere gelince her zaman risk var. tanıdığım komşum akrabam arkadaşım vb 3 çocuklu ardarda doğuran kişiler var gayet de sağlıklı hamilelik geçirdi hepsi. burda da var ardada doğuran.
ben doğum esnasında dr'uma sordum en yakın ne zaman yapabilirim diye 3 ay sonra dedi valla
not: spinal sezaryen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…