- 17 Ocak 2011
- 209
- 205
- 303
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.801
Evet ya benim ki gece gunduz farketmez hep aglayarak uyaniyor. Doktoruma soracagim bir dahakineGündüz ağlayarak uyanıyor mu yumurcaklar?
Bizimki korkmuş gibi ağlayarak uyanıyor burdayım annem yanındayım diyorum kucağıma alıyorum sonra memeyi veriyorum tok bile olsa güvende hissetsin diye.
Varmı böyle olan bizde de yeni başladı
Evet edirne merkezdeyimAa esim edirneli bende 1.5 yıl çalıştım edirnede. Edirnede mi yasiyorsun
Nazar olayini ilk kim yazacak diye bekliyordum :) ama daha degmedi galiba.aglamak yok.uyansa da mutlu kerata.Nazar ettin çocuğu :)
Pek fikrim yok ama sıcaklamak çocukları çok etkiliyor. Bir Gecede klimalı yerde yatın olmadı dene bakalım bu davranışı devam edecek mi.
Bizde mersinden esk e gelince çocuk bi rahatladı ama klimayı çalıştırırken odanın kapısını aralı tut
Ben tdagdayim:)Evet edirne merkezdeyim
Canim birincisi gündüz ne kadar güzel uyursa gece de o kadar iyi uyur . Gündüz uyutmayim gece uyusun diye bişey yok. Bana da soylemislerdi artık emin oldum. Uyku uyku getiriyo. Ikincisi 3. Ay kontrolunde doktor a dedimki 2 gündü gece saat başı uyanip emiyor dedim. İlk uykusu kaç saat dedi, eskiden 4 fln di ama buara 2 saat gecmeden uyaniyi dedim. İlk söylediği şey oda sıcak olabilir dedi. Ondan uyaniyodur dedi. Yani dediğin gibi olma ihtimali yüksek. Bende o günden sonra cami hiç kapatıyorum. Zaten don atlet yatıyor :)Kizlar gunaydin.iki gecedir bu kiz bitirdi beni.azar azar çok sık emmek istiyor.memeyi aldigi gibi bir istahla emiyor.2 dakika sonra uykuya daliyor.bekliyorum uyanir diye yok.yatiriyorum 5 dakika sonra uyaniyor.aliyorum emzirmeye.hic emmemis gibi yine saldiriyor.yine iki dakika.bu boyle gidiyor.kendini de acmiyor.tam uyansa belki tam emecek.ama gozleri bile acmadan.hı hı yapiyor.
Gunduz hic uyutmasam diycem.dayanamiyor.sizip kaliyor.
Gun icinde salonda klimali ortamda uyuyor serin serin.acaba yatak odasi sicak mi geliyor.
Canim internetten uyku eğitimlerini araştır. Daha çok blog lardaki tecrübeleri oku ve sana en yakın en uygun yöntemi dene. Tabi bebeğin hangi ayda o eğitimi alabilecegine dikkat et. Yalnız sana tavsiyem en önemli şey suymus eğer bu eğitime basliyacaksaan birakmayacaksin (pek kolay değil kendin den emin olunca basla) ben mesela 15 -20 gün fln sonra başlayacağım :) 4. Ay i dolsun istedimKizlar benim bebegim hep kucagimda uyumak istiyor. Yatagina yatirinca agliyor. Kucagumda sicakta yapis yapis uyutuyorum indiremiyorum kucsktan. Var mi boyle olan? Nasil cozum bulacagiz buna yahu.?
Cnm sen sagarakmi veriyorsun sutunu
Yani sundan soruyorum emzirmiyorsan sagarak sut zamanla azaliyor buyuk oglumda yasadigim icin soyluyorum.
Eger emziriyorsan niye sagiyorsun onu anlamadim.
Artti mi diye bakmak için ilk bi sagip baktim bi kac kere damla arttirdi mi diye yani.
Allahim allahim(
Eger hamileysen allah yardimcin olsun cnm.
Hamileligin kolay geciyordur insallah.
Bu aralar bendede bir korku var nedendir bilmem.
Halen adet olmadim oysaki iki dogumumdan sonra hemen olmustum.
yalsa cnm ek gidaya başladığınızda nasıl neyle başladığını paylaşabilirmisin biliyorsun mamayla besleniyoruz oyüzden bizde erken başlıyacaz ek gidalara doktorumuz 4 aylık olunca başla demişti..blw yöntemi bakıyrum bu aralar ama o yöntem bize olmaz sanırım..
Ben de gündüzleri böyleyim aynen terliyo.dun biraktıgmda uyanmadı nasılsa.ben de yattım kucagmdayken öyle yana bıraktım acaba bırakış şeklim mi etkiledi bilmiorumKizlar benim bebegim hep kucagimda uyumak istiyor. Yatagina yatirinca agliyor. Kucagumda sicakta yapis yapis uyutuyorum indiremiyorum kucsktan. Var mi boyle olan? Nasil cozum bulacagiz buna yahu.?
Aynı topraklardyıZBen tdagdayim:)
Aralarının yakın olması bakabilmek acısından zor o ayrı da en mühimi annenin saglıgı.2yıl ara diyor doktorlar,yoksa erken dogum,düşük gibi sonucları olabiliyormuş vücud daha toparlanamadgı icin.dilaraokan bilirsin yazmıştım kardeş araları yakın olması ilerisi için daha iyi diye. Çünkü büyük anaokuluna falan başladığı ara 2 .gelince, büyükle olması gerektiği kadar ilgilenenilmiyor.
Ama kaza ile de çocuk olmamalı sakın yanlış anlama ama ben çok kızıyorum. Çocuk planlı olmalı. Insan getiritoruz dünyaya. Ins 2.de planlı olacak bizim eğer hanile kalabilirsem ve kaldıktan sonra da sorun olmazsa tabi.
1 kere adet oldum canımAralarının yakın olması bakabilmek acısından zor o ayrı da en mühimi annenin saglıgı.2yıl ara diyor doktorlar,yoksa erken dogum,düşük gibi sonucları olabiliyormuş vücud daha toparlanamadgı icin.
dilaraokan sonuc yok mu daha,buarada adet olmuş muydun
Bugün gidicem canım bakalım ne diyecekdilaraokan cnm benimde geçen ay öyle olmuştu testte silik çizgi çıktı adet olamamıştım,kadın doğuma gittim sol yumurtaliginda 2,5 cm kist var dedi.ondanda olabilir belki,sonra adetimi oldum bayağı yoğun geldi,simdi soğan suyu yapıyorum.ay sonu gideceğim bakalim
Hamileligim zor geçtiği için korkuyorum canım yoksa haklısın ikiz gibi olurlar
Kizlar buyuk oglumda hem anne sutu hem mama devam ediyorduk.6.aya girdigimizde ben pek heveslenmistim ek gidaya baslamak icin(simdi hicccc hevesli degilim)
Dr.1 ay daha bu duzen devam edelim demisti.Ek gida bagirsaklarini ve midesini fazlaca yoracak 1 ay daha buyusun demisti hic acele etme dedi
yalsa size 4.ayda ek gida demis ya sanki erken gibi geldi banada kilo aliminda sikinti yoksa niye bu duzende devam etmeyesinki
Aralarının yakın olması bakabilmek acısından zor o ayrı da en mühimi annenin saglıgı.2yıl ara diyor doktorlar,yoksa erken dogum,düşük gibi sonucları olabiliyormuş vücud daha toparlanamadgı icin.
dilaraokan sonuc yok mu daha,buarada adet olmuş muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?