2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Canim anlayamadım süt ürünlerine alerjisi olabilir diye ne sütünü kestiniz? Anne sütünü mu ? Sütü kestigimiz için mama vermek zorunda kaldım demişsin?
Canim onceki mesajimi okumamissin. Sut kanallarim tikandi 3 aydir. Caresini bulamadi doktorlar. Bende agrilara dayanamadim kendimi bile oldurmeyi dusundum. Son care sutu kesmek zorunda kaldik.

sağlıklı dimi ilk bebeğin? ben çok kötüyüm

Kuzum saglikli tabikide mama bu adi ustunde bebeklere ozel onlar icin iclerinde birsuru vitamin mineraller var.
Benim buyuk oglumda mamayla buyudu gayette saglikli hamd olsun.

Ama senin sikintin farkli kuzum lohusalik depresyoni olabilir.
Bebekten once aktif bir hayatin varmis okul ogrenciler simdi evdesin ee oglunda pek sakin uyuyan bebek degil galiba.
Bence zaman kaybetmeden destek al cnm.
Her kadinin olur meraklanma hepimiz yasiyoruz zaman zaman.
Cok genc annesin ilk bebegin ve bebegine ilk gunden beri pasa gibi kendin bakiyorsun ve cokta iyi bakiyorsun boyu kilosu gelisimi masallah cok iyi bunlarin altindan kalkmak hic kolay degil zorlanman zaman zaman sikintilanman cok cok normal.Ayrica sen cok iyi bir annesin bebeginin fiziksel gelisimin iyi olmasinda buyuk katkin var bir cok seyi erken yapti mesela yalin masallah.
Hersey cok daha guzel olacak tatlim sen canini sikma

34bta26 A after_before canlar yaa bugün Bi misafirlikte 6 aylık bebekle denk geldik, ilk defa bebek arkadaşımız oldu ve çok güzel anlaştılar. benim çevremde hiç bebeği olan yok. Özellikle diğer bebek Nasıl konuştu, ananesi azıcık uzaklaştırsa ağladı, bizimkinin yanına gelince kahkahalar bıcırdanmalar... Biz çıkıp gezmelere başladık, sizde çıkıyorsanız bebişleri buluştursak. Foruma girmiyorum artık umarım herşeyiniz yolundadır, öperim bebişleride sizide....

sağlıklı dimi ilk bebeğin? ben çok kötüyüm

Huuu sacmalamaaa
Ben recep ruzgari hiic emziremedim nerdeyse guzelim zipkin gibi caki gibi masallah
4 yasinda valla celik gibi kuvvetli masallah
2 kez antibiyotik kullandik bugune kadar allahima sukur
Sacmalama bende simayi emziriyorum ve sutum var sadece anne sutu aliyor
Napalim her bebegin kismeti nasibi neyse onu yer bu dunyada
Yeterki sen iyi ol
Sen saglikli ol
Pasacinla mutlu huzurlu yasa gerisi tirt
Cok sukur bir suru mama secenegimiz var hersey elimizin altinda
Depresyonda oldugunu dusuuyorsan da hemen psikolojik bir destek al
Ilerletme bu durumu !!

Eveettt salona klimalı ortama kurduk yatklarimizi kizimla.eger bu gece eski duzenine geri dönerse yarin besigini de geciricem buraya.simdi reflu yataginda yatiyor kuzum.agzinda emzikle uyumus.emzigi aldim ama agzi hala ayni acik.cok komik yaaa.
Yatak odasina gittim azonce kizan uyur mu orda cok sicak yaa bir de nem üff. Klimayi kapattik bakalim ihtiyac olursa diye hemen yanibasimda kumanda. Yeni duzende uyanirsa saat 1 de.eski duzende uyanirsa saat 3 te gorusmek uzere.insallah eski duzen olur dinimiz amin

2 gündür içim sıkılıyorduu. Allahım sen koru..
Eşim Mersin de
Kardeşim İstanbul da
Resmen korkuyorum tedirginim uykum var uyuyamıyorum.
Ne olacak halimiz

yalsa yapma canim nolur. Bizde emzidebildigimiz 3 ay iste. Isbasi yapinca mamaya baslicaz. Cunku bende iktire kaktira sutumu tutmaya calisiyorum. Lutfen bunlara takilma. Sen cok iyi bir annesin. Cok hassas bir insansin belliki. Anne sutune cok yakin mamalar var artik. Sen elindsn geleni yaptin vicdan meselesi yapma kendine.

Arkadaslar biraz kusbakisi bir yerde oturuyorum. Siren sesleri, bagirismalar, slogan atan gruplar, tepemizde gecen helikopterler... Allahim sen vatanimizi koru yarabbim. Esim sut almaya gitti bana sokaga cikma yasagi ilan edildi trt de cunku. Sok olduk! Sigaraya baslicam bu gece az kaldi

Bizimde bir tanidigimiz ankara mit lojmaninda kaliyordu lojman bombalandi diye haber cikti cok merak ediyorum umarim birsey yoktur arayip soramiyoruzda ailesine...

Suan istanbulda oturdugum ilcede butun camilerde ezan okumaya basladilar. Allah yar ve yardimcimiz olsun... butun istanbulda ezanlar okunuyor

Allah aklımizi fikrimizi vatanimizi ailemizi bebeklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…