- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.821
Kızlar benim ilk cocugumda mama ile büyüdü 4.ayda başladık ek gidaya kaşık mamalara başlanıyor ve pirinç unuHenüz bilmiyorum. Yazarım bi gideyim 4.ay kontrolüne
Kızlar benim ilk cocugumda mama ile büyüdü 4.ayda başladık ek gidaya kaşık mamalara başlanıyor ve pirinç unuAryazin sima
yalsa kuzum benimde sutum yoktu 10 ay sagdim verdim.ilk 3.5 ay dolu dolu yedi sutumu ama biberonla,sonra sagiyordum 60 50 40 derken 10 cc ye dustu mama agirlikli gidiyorduk buna ragmen ek gidaya acele etme dedi dr.
Yine soyluyorum kilo alimi iyiyse tabi.
Ayrica herkeste sut olumu ayni olacak diye birseyde yok benim ilk oglumda hic emmedi bu sipa emiyor.Ayrica emmese yada sutte olmasa sagligindan onemli degilki kuzum mamada bebekler icin cok sukurki imkanin var mama alabiliyorsun.
Annem yazik abimde sutu yokmus yengem emzirirmis arada cok aglayinca diger zamanlar hep bildigin yemek kuru fasulye suyu bile verirlermis bu durumda olsak sikinti iste ozaman girilir bunalima.
Allaha cok sukur simdi imkanlar var mamalar var hemde en iyilerinden.
Eltimin iki cocugundada sutu yokmus imkanida kisitliymis bebe biskuvisi ile beslemis buyumedilermi aslan gibi ikiside.
Kendimizi sutumuz yok diye uzmeyelimki saglikli anne saglikli bebek demektir.
Operim seni ve yalin pasayida
Kızlar benim ilk cocugumda mama ile büyüdü 4.ayda başladık ek gidaya kaşık mamalara başlanıyor ve pirinç unuAryazin sima
canm eczacı bana zor olabilir damlatmak dedi onun için sprey şişesi verdi ona boşalttık bununla rahat kullanıyorum. sende iste eczacından sprey şişesiXlear kidsi biz damla olarak kullanıyoruz, çok zorlanıyorum damlatmakta, direniyor, eczacı o şekilde kullanın demiş. Siz Nasıl kullanıyorsunuz, burnuna yerleştirip alttan sıkıyor musunuz? Sprey demişsinizde merak ettim, o şekilde kullanılıyorsa ikimizede eziyet çünkü damlatmak....
Bence hic gerek yokkk kendini yipratmaya.o bebisin sana ihtiyaci var.ve bu ihtiyac sadece sütten ibaret degil. Senin dokunmana senin kokuna her seyine ihtiyaci var. Süt yok ek gıda vericem diye bu kadar yipratirsan.baska seylerde kendini yorulmus hissedersin.sağlıklı dimi ilk bebeğin? ben çok kötüyüm
Pirinc unlu evde yaptıgınız mamalar kabız yaptı mı?Kızlar benim ilk cocugumda mama ile büyüdü 4.ayda başladık ek gidaya kaşık mamalara başlanıyor ve pirinç unuAryazin sima
Bence senin süt verememekten ziyade başka şeyler kafanı bozuyor. Yalnızlık olabilir. Hiç kolay değil ilk bebeğine tek bakmak o tecrübesizlik. Şunu diyorsundur kendine yardım eden olsa ben uyurdum sütüm olurdu.bilmiyorum iyi değilim. hatta hiç iyi değilim. bu dediklerini düşünyorum ama bişey elde edemiyorum. üzülmeden edemiyorum. gece hiç uyumadım ağladım ve şuan yine ağlıyorum. sanki bi pislikmişim gibi. dünyaya getirdim doyuramıyorum gibi. cama yaklaşamıyorum kendimi atmak bile geliyo aklıma. psikolog fiyatları araştırdım bi yerle telde görüştüm
Gebelik durumu ne oldu ?yalsa ah canım kıyamam. Benimde sütüm var ama oğlum emmiyo. Herkesin durumu farklı ve inan şu an benimde psikolojim yerlerde. Bi yerle görüştüm 75 lira dedi oraya tedaviye gidicem salı günü. Çünkü çok yıprandım saçlarım beyazladı nefes darlığı çekiyorum. Ama hiç intihar düşünmedim çünkü yavrumun bana ihtiyacı var. Evet benim sütümü istemiyo belki ama beni görünce mutluluktan deliye dönüyor. Bugün 1 saat anneme bıraktım kendini yırtmış beni görünce bi gülmeye başladı o an bi kere daha anladım yavrumun bana ihtiyacı olduğuna. Benim yaşım ufak daha 20 yaşındayım ve şu an okulumda var bi yandan atanmak için kpss sınavına hazırlanıyorum. Atanamadigim içinde yiprandim bebeğim emmediği içinde yıprandım. Eğer ankaradaysan manolya psikiyatri merkezine gidebilirsin bende oraya baslicam inşallah
Benimde bebegimde alerji var. Kakasi sutekli mukuslu, gazli, huzursuz bir bebek. Egzamalar da basladi. Kafada cok konak var ve kulak arkasi ve icinde kabuklanma. Inek sutu alerjisi ve yumirtadan supheleniyorum dedi doktorumuz. Simdi alerji uzmanina gidicez pazartesi bakalim o ne diyecek. Biz sutu kesmek zorunda kaldigimiz icin suan neocate mama yiyoruz. Sizde durumlar nasil? Neye alerjisi var teshis koyuldu mu? Mama verdiler mi?yalsa canım birkaç mesaj okudum bende birseyler demek istiyorum. Benim bebeğim şu an rahatsız belki okumuşsundur detaya girmicem. Hiç o tatlı canını sıkma mama veriyorum sutum yok diye. Bebeğin sağlıklı sıhhatli olsun varsın olsun mama yesin. Her mama yiyen bebek söyle olacak böyle olacak diye birşey yok. Mama ile büyüyup çok sağlıklı olan çocuklar var. Sağlıklı bir bebegin var bak ne güzel maşallah sen sağlıklısin. Bunları düşün. Inan ki ben şimdi diyorum ne kadar sukurluk haller varmış. Insan sagligi kaybedince anlıyor.
Canim anlayamadım süt ürünlerine alerjisi olabilir diye ne sütünü kestiniz? Anne sütünü mu ? Sütü kestigimiz için mama vermek zorunda kaldım demişsin?Benimde bebegimde alerji var. Kakasi sutekli mukuslu, gazli, huzursuz bir bebek. Egzamalar da basladi. Kafada cok konak var ve kulak arkasi ve icinde kabuklanma. Inek sutu alerjisi ve yumirtadan supheleniyorum dedi doktorumuz. Simdi alerji uzmanina gidicez pazartesi bakalim o ne diyecek. Biz sutu kesmek zorunda kaldigimiz icin suan neocate mama yiyoruz. Sizde durumlar nasil? Neye alerjisi var teshis koyuldu mu? Mama verdiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?