- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.141
Babam bana bakmış 2 aylıkken 7 aylık olana kadar. Annem çalışıyor ozamanda doğum izni 40 gün olana kadarmış. Ama ben böyle değilmişim ki mamayı verirmiş sonra yalancı emziğğ ver salla uyusun.Baban nasıl bakacak canım inşallah rahat bakar adam. Kimse zorda kalmasın Allah yardım etsin hepimize
Benim kayınpederim öyle daha bir kere kucağına aldı çocuğu onda da heykel gibi tutuyor :) 4 çocuğu var hiç mi kucağına almamış küçücükken anlamadım :)
Arkadaslar bebegimin yuzune saf badem yagi surmek istiyorum sizce biz zarari olurmu bilen varmi
Biz de bugun sahil turu yaptik.nasıl keyifli mutlu.eve dönerken kirmizi ışığa takildigimizda yanimizda araba durunca nasıl gülüyor. Ne komik ne komik.Artik ettaftan iyice keyif almaya başladılar sosyallesiyorlar. CEE fln da oynayip kahkahalar atıyor buara. O yüzden de 3 gündür hiç uyumak istemiyorya çok komik geliyo yavru kangal köpekleri gibi kaslarıni indirip inlemeye başlıyor odaya uyuyamya gidince:) hatta meme de uyudugu için son 3 saattir meme emmedi (onun için bi rekor :) artık algıları çok açıldı ..zaten geçen ay doktor a dedimki uykuya geçmekte zorlanıyor. Adam da bana dediki belki de uyumak istemiyor. Kıyamam ya üzüldüm bugün uyuturken yalvara yalvara emdi uyudu :)
Aynı bizimkini anlattım sankibizim kiz cok fazla gulmuyor ya bende bunu cok kafama taktim bu aralar. sadece gulmesi icin cok emek verirsen guluyor ondada aksamlari kolik oldugu icin mi bilmiyorum guldurmeye calissan bile gulmuyorgunduzleri bazen bana bakip gulumsuyor filan ama bir sorun mu var acaba diye cok kafama taktim. 7 nisan dogumlu bu arada. sizinkiler nasıl merak ettim
İnek sütü önermiyolar öncelik anne sütü yoksa mamadan oda yoksa keçi sütü, ama mayalamak için prebiyotik yoğurt doğru biZim doktorda öyle dediMasallah yalina 4 aylik oldu demek.
Ben buyuk oglumda marketlerde tek kullanimlik prebiyotik yogurtlar var bebekler ucin onlardan yedirmistim.dr.muz gonul rahatligiyla yedirebilirsin demisti bilgin olsun.
Yok illa kendim yapicam dersen de.
Cok kucuk cam kavonozlar var onlardan al gunluk sut al yarim litre onlardan yapabilirsin.Tek seferde yedirirsin gunluk olmus olur.
Tarifinide vereyim istersen.
Gunluk sutu kaynat serce parmagini sokunca hafif isiracak kadar ilit,icine 1 cay kasigi prebiyotik yogurt koy sar iyice 4 5 saat sonra yogurdun hazir.
Bize sebze için 4 ay erken dedi ya benimde düşüncemde sebzeyle başlamak vardı, yoğurdu iki günde bir yap ztn taze yemesi lazım bozulmazki4.ay aşısını ve dr kontrolünü oldu.
3 aylıkken diş çıkarmıştı biliyorsunuz o ateş huysuzluk vb yapabilir dedi.
ek gıdaya yoğurt, meyve sebze püreleri ile başlıyorum dr evde yoğurt yap dedi. eylülde yoğurt yapcam ki sıcaklar geçsin korkarım bozulur bilmem ne. dün başladım zaten sebzeyle.
bebek sütü ve anne sütü ile de devam.
iyi günler.
Kolik ken bizimkide çok gulmezdi cnm yazık hep ağrıları oluyo belkide. Bir de mizac meselesi takılma bence hiç. Hepsi kendi şahsına münhasır :)bizim kiz cok fazla gulmuyor ya bende bunu cok kafama taktim bu aralar. sadece gulmesi icin cok emek verirsen guluyor ondada aksamlari kolik oldugu icin mi bilmiyorum guldurmeye calissan bile gulmuyorgunduzleri bazen bana bakip gulumsuyor filan ama bir sorun mu var acaba diye cok kafama taktim. 7 nisan dogumlu bu arada. sizinkiler nasıl merak ettim
Bizimki de bugun 3ayını bitirdi.karnı toksa,özellikle bazı hareketlerimze gülüyor.öpucuk yapıyoruz,dil cıkartıp napıyosun filan konuşuyoruz.şebeğe çeviriyo bizi güldürcez diyebizim kiz cok fazla gulmuyor ya bende bunu cok kafama taktim bu aralar. sadece gulmesi icin cok emek verirsen guluyor ondada aksamlari kolik oldugu icin mi bilmiyorum guldurmeye calissan bile gulmuyorgunduzleri bazen bana bakip gulumsuyor filan ama bir sorun mu var acaba diye cok kafama taktim. 7 nisan dogumlu bu arada. sizinkiler nasıl merak ettim
4 bitmek üzere kahlahayi ben daha ye i duydum cnm . Hatta ilk kahkahasinda ağladım :)Bizimki de bugun 3ayını bitirdi.karnı toksa,özellikle bazı hareketlerimze gülüyor.öpucuk yapıyoruz,dil cıkartıp napıyosun filan konuşuyoruz.şebeğe çeviriyo bizi güldürcez diyeöyle kahkahasinı duymadık daha.takılmayın bence
Bugün bende bi uyku arkadaşi alicaktim iyi oldu bu yazı. Uyurken arafa eliyle etrafdaki bezleri tutuyor. Kafama ztn .göre bir şey bulurum umarım (tvsiyesi olan varsa Hayır demem )
Bugün bende bi uyku arkadaşi alicaktim iyi oldu bu yazı. Uyurken arafa eliyle etrafdaki bezleri tutuyor. Kafama ztn .göre bir şey bulurum umarım (tvsiyesi olan varsa Hayır demem )
Ayy hevesle bekliyorum4 bitmek üzere kahlahayi ben daha ye i duydum cnm . Hatta ilk kahkahasinda ağladım :)
bizim kiz cok fazla gulmuyor ya bende bunu cok kafama taktim bu aralar. sadece gulmesi icin cok emek verirsen guluyor ondada aksamlari kolik oldugu icin mi bilmiyorum guldurmeye calissan bile gulmuyorgunduzleri bazen bana bakip gulumsuyor filan ama bir sorun mu var acaba diye cok kafama taktim. 7 nisan dogumlu bu arada. sizinkiler nasıl merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?