2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Baban nasıl bakacak canım inşallah rahat bakar adam. Kimse zorda kalmasın Allah yardım etsin hepimize
Babam bana bakmış 2 aylıkken 7 aylık olana kadar. Annem çalışıyor ozamanda doğum izni 40 gün olana kadarmış. Ama ben böyle değilmişim ki mamayı verirmiş sonra yalancı emziğğ ver salla uyusun.
Benim oğlan azmanın teki uyutmak için fışfış kayıkçı bi yandan fön sesi bi yandan bende eeeee deyip duruyorum bu kadar seste nasıl uyuyor bilmiyorum:)
Allah yardımcımız olsun dua ediyorum çocuğuma sakinlik ver allahım dedesini yormasın bakabilsin diye. İnşallah öyle olur

Benim kayınpederim öyle daha bir kere kucağına aldı çocuğu onda da heykel gibi tutuyor :) 4 çocuğu var hiç mi kucağına almamış küçücükken anlamadım :)

Benim kayınpederde kendi çocuklarını hiç almamış kucağına :) rüzgarı kucağından indirmiyor, 3 ayda öğrendi tutmayı :)

Artik ettaftan iyice keyif almaya başladılar sosyallesiyorlar. CEE fln da oynayip kahkahalar atıyor buara. O yüzden de 3 gündür hiç uyumak istemiyor ya çok komik geliyo yavru kangal köpekleri gibi kaslarıni indirip inlemeye başlıyor odaya uyuyamya gidince:) hatta meme de uyudugu için son 3 saattir meme emmedi (onun için bi rekor :) artık algıları çok açıldı ..zaten geçen ay doktor a dedimki uykuya geçmekte zorlanıyor. Adam da bana dediki belki de uyumak istemiyor. Kıyamam ya üzüldüm bugün uyuturken yalvara yalvara emdi uyudu :)

Biz de bugun sahil turu yaptik.nasıl keyifli mutlu.eve dönerken kirmizi ışığa takildigimizda yanimizda araba durunca nasıl gülüyor. Ne komik ne komik.
Bir de bizimki nerdeyse 1 aydir.kapi gicirtisi gibi ses cikartiyor mutlu oldugunda ve onu cikartinca daha da gülüyor. Ben de aynisini yapiyorum.evde baya hııııgggg lar havada uçuyor

bizim kiz cok fazla gulmuyor ya bende bunu cok kafama taktim bu aralar. sadece gulmesi icin cok emek verirsen guluyor ondada aksamlari kolik oldugu icin mi bilmiyorum guldurmeye calissan bile gulmuyor gunduzleri bazen bana bakip gulumsuyor filan ama bir sorun mu var acaba diye cok kafama taktim. 7 nisan dogumlu bu arada. sizinkiler nasıl merak ettim

Aynı bizimkini anlattım sanki zorla gülüyor tek tük oda8 nisan dogumlu biraz gülüyor sonra hemen sinirleniyor

İnek sütü önermiyolar öncelik anne sütü yoksa mamadan oda yoksa keçi sütü, ama mayalamak için prebiyotik yoğurt doğru biZim doktorda öyle dedi

Bize sebze için 4 ay erken dedi ya benimde düşüncemde sebzeyle başlamak vardı, yoğurdu iki günde bir yap ztn taze yemesi lazım bozulmazki

Kolik ken bizimkide çok gulmezdi cnm yazık hep ağrıları oluyo belkide. Bir de mizac meselesi takılma bence hiç. Hepsi kendi şahsına münhasır :)

Bizimki de bugun 3ayını bitirdi.karnı toksa,özellikle bazı hareketlerimze gülüyor.öpucuk yapıyoruz,dil cıkartıp napıyosun filan konuşuyoruz.şebeğe çeviriyo bizi güldürcez diyeöyle kahkahasinı duymadık daha.takılmayın bence

4 bitmek üzere kahlahayi ben daha ye i duydum cnm . Hatta ilk kahkahasinda ağladım :)

Bugün bende bi uyku arkadaşi alicaktim iyi oldu bu yazı. Uyurken arafa eliyle etrafdaki bezleri tutuyor. Kafama ztn .göre bir şey bulurum umarım (tvsiyesi olan varsa Hayır demem )

Çok çeşit var, renkli bişeyler dikkatlerimi daha çok çekiyor , zıt renkleri göstermek tavsiye ediliyor ayrıca bu dönemde, açık renk alırsan 2 tane al yedekli olsun...

Oznur simayda 7 nisan dogumlu
Gayet siritik bi kiz
Yanliz su 2 haftadir sadece bana babasina anane dede abisine guluyor
Ev disindaki kisilere kaslari catip bakiyor zilli
Millet ugrasiyor ugrasiyor tik yok catik kas sisik dudak
Bence kisilikleri de davranis bicimleri aliskanliklarin ilk edinimleri bunlat
Hepsi degisik olacak
Herkes gulecek diye bisi yok dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…