- 5 Eylül 2015
- 1.132
- 1.303
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.161
Beni de çocuklar mahvediyor büyüğün kullanmaları dorukta bulsa yakalasa boğacak o yüzden göremiyorum allah bağışlasın büyüdü bebekler benim ki biraz daha büyük erken geldi kerata simdi 4.5 aylik olduValla iyi demek adetten olmus ama su izin isleri beni sinir ediyor
Çok sukur iyiyiz de giremiyorum büyük çok kıskanıyor ve çok hareketli balkona çıkmasın pencereden sarkmasin diyene kadar gün bitiyor benim ki şimdi 4.5 aylik oldu teyzesi maşallah erken ama kilosu boyu iyi 6800 ve uyum senin bebik nasilIyiyiz cok sükür :) senden haberler nasil.nekadarlik oldu bebis. Neler yapabiliyor şu sıralar
Çok geçmiş olsun cokta sarma düzelir korkmaCanım normalde hep sadece kısa kol çıtçıtlı body ile duruyor buyukçekmece tarafındayız teninin o kdr soğuk olduğunu farkedince uzun kollu çıtçıtlı body giydirdim biraz ısınsın die ama ne fayda ısınmadı ellerini göğsümün arasında ısıttım gece buzdu resmen göğsü karnı sırtı iyi ama boyunları kolları elleri buz banyo yaptırdım daha da soğudu gözlerini falan kaşıyo hapşırıyo arada odamı soğuk aldı acaba diyorum bende o gibiyim çnki tenim soğuk ve burnum akıyor tuna'nın burnu akmıyo şükür inşallah hasta değildir maske takacağım iyileşene kadar
Ateş yok canım 36 larda seyrediyor vücudunu soğuk hissedince uzun kollu giydirdim yoksa hep tek kat badyle duruyo
Merhaba senin bebekte büyümüş bayağı 4 olmus4.ay aşısını ve dr kontrolünü oldu.
3 aylıkken diş çıkarmıştı biliyorsunuz o ateş huysuzluk vb yapabilir dedi.
ek gıdaya yoğurt, meyve sebze püreleri ile başlıyorum dr evde yoğurt yap dedi. eylülde yoğurt yapcam ki sıcaklar geçsin korkarım bozulur bilmem ne. dün başladım zaten sebzeyle.
bebek sütü ve anne sütü ile de devam.
iyi günler.
Kötü olmuş senin için ne olacak şimdi bütün memurlar mi is başı yapıyor birsey sorabilir miyim ogretmenlerde mi göreve dönüyor sonuçta izin önceden belirlenmistiDedim ya dogum sonrasi anneye veriyor bizim kurum yasada yazan maddeye gore
Ama normal bir calisan istese icretsiz izin kullanamiyor
Bende öğretmenim. Öğretmenlerin izinlerinde bir sıkıntı yok. 1 eylül işbaşı. Öyle olsaydı kırk kere ararlardı gelin diye. Sonuçta bizim yıllık izin diye bir şeyimiz yok. Benimde merak ettiğim ücretsiz izin kullanabilecekmiyiz. İnşallah her şey en kısa sürede normale döner.Kötü olmuş senin için ne olacak şimdi bütün memurlar mi is başı yapıyor birsey sorabilir miyim ogretmenlerde mi göreve dönüyor sonuçta izin önceden belirlenmisti
Bize sebze için 4 ay erken dedi ya benimde düşüncemde sebzeyle başlamak vardı, yoğurdu iki günde bir yap ztn taze yemesi lazım bozulmazki
Yalsacım aramzda en erken sen ek gıdaya başladığın için bikaç sorum olacak.. önce hangi sebzeyle başladın kaç kaşık verdin yalın sevdimi ve son sorum günde kaç ögün ek gıda vericeksin .. biraz fazla oldu ama merak ediyorum :))doğrudur canım her şeyde farklı farklı diyorlar zaten ben sebzeyle başladım. yoğurdu da taze yapmak lazım biliyorum ama yine de korkuyorum.
E bebek toker babymall baktim hicbisu yok adam gibi. Netten alicam. Onlarda 60 tl fln . Bez parçasına çok para:) vakti olan kendi yapsın valla basit birsey aslında ama o yumuşak kuması bulmak sıkıntı. Yumuşak istiyorum ben kirpi ip gibi. Aaa şimdi yazarken jeton düştü vallaÇok çeşit var, renkli bişeyler dikkatlerimi daha çok çekiyor , zıt renkleri göstermek tavsiye ediliyor ayrıca bu dönemde, açık renk alırsan 2 tane al yedekli olsun...
Canim agriyinca ağlar ztn . Ses etmiyosa yatsın işte ne güzel. Bizimki deli ediyo beni kucak bebeği oldu çok zorrrKızlar hasta olan oğlum değil benmişim meğer soğukluğu oluyor bazen ama hemen üzerini değiştiriyorum düzeliyor galiba terlemektenmiş ben terlediğini farketmeden kuruyor ve soğutuyor tenini genel hali iyi Allaha şükürler olsun. Ben ise soğuk aldım sanırım burnum akıyo ve hapşırıyorum oğluşa geçmesin die elimden geleni yapıyorum emzirmek dışı kucağıma almıyorum yatıp oynuyor oyun halısında sizce bebeklerin yatmaktan sırtı ağrırmı
Hmm anladım canım yatsın o zmn ağlayana kadar hasta olmasından iyidir :)Canim agriyinca ağlar ztn . Ses etmiyosa yatsın işte ne güzel. Bizimki deli ediyo beni kucak bebeği oldu çok zorrr
yüzüstü yatmayı hiç sevmiyo bizimki hemen kusuyor ztn ıh ıh yapıyo hep sıkışıyo galibagurtmingotam arada yüz üstü cevirip sırtını ovabilirsin dinlenir
Denize ayaklarini sokacaktim sadece ama malesef ciglik cigliga hemen geri sezlonga donduk. Yanlis yaptigimi farkettim. Denizde kiyiya oturup arkami denize donup kucagimda suya alistirmam lazimdi. Dalgayida gorunce korktu baya. Birde instagramda kahramanlar dunyasi diye bir sayfa var. Orada yuvarlar boyuna takilan deniz simitlerinden var. Tavsiye ederim. Ben kiz cocugu oldugu ve marmara denizide malum cok temiz olmadigi icin zaten sadece ayaklarini sokacaktim oda olmadi.Biz de haftaya 4 aylık oluyoruz, ben arada meyve yalatıyorum oğluma, o kadar sıcak ki, sanki serinliyor gibi geliyor, anne sütüne devam çok şükür kızımda 4. Ayda bırakmıştı, oğlum daha düşkün memeye, gece 5-6 kez emiyor, sabah ne güzel 7-8 gibi kalkardı tekrar başa döndük 6 dedi mi ayaktayız ve çok da neşeliyiz, ellerini kavuşturup ağzına götürüyor, yüzüstü dönebiliyor ama geriye dönemiyor sonra, oyun halısında baya kalabiliyor. Suyu çok seviyor, daha tatile gitmedik ama ağustosta denize sokucam kısmetse giden varsa tecrübelerini yazabilir mi, anakucağını almadan rahat edebilicez mi bizimki maxicosi pebble plus inanılmaz ağır maalesef alamıycam
Gaita testi ne oluyor?Canım bizim kafamız hep öyle sarı kokulu Pütürge ve mukuslu. Dr hiç üzerinde durmuyor. Mukus normal diyor. Ben de peynir yoğurt her şey yiyorum. Gaita testi de yapıldı temiz çok şükür. Bence sen de çok kısıtlama kendini
Bizimkinde bir sorun var sanirim herkesinki donuyor benimkinde hic tık yok. Oyle bir gayretimde olmadi. Kafasini kaldirip etrafa bakinabiliyor sadece...Anlaşılan herkesin bebeği yüzüstü yatma sevdasında. Bende savaş veriyorum gece yatirdigimda yada sabaha karşı hep dönmek istiyor. Bir de fark ettiğim o şekilde kafayı gomup burnunu surte surte kasimaya calisiyor
Bizimki suan 6 kg oldu sanirim ama ben hala prima premium care 2 numara kullaniyorum.Yanlis bilgi olmus cnm(
Esim idareci onu cagirinca okuldan ve diger icarecileri ogretmenlerde var icinde zannettim.
Saolasin cnm.Ben pek hevesliydim mevlut haxirliklariyla ilgili.
Elbise alayim kendimi susleyeyim vs.Ama bu olaylar cok etkiledi beni vazgectim hevesim kacti(
Allah kabul etsin insallah sizinde mevludunuzu.
Bu arada ne giydirmeyi dusunuyorsun.
Ben sehzade mevlut takimi istiiyordum dun biraz inceledim alt kismi saten sicakta yakar rahatsiz olur diye almadim.
Yelekli papyonlu bir takim aldim.
Bizimde oluyor arada mukuslu kaka normal diye pek onemsemiyorum.
Simdiye kadar hic bir yememezlik yapmadim allah ne verdiyse:))
Sadece nohut yemedim onuda sevmem.
Alistirmakta fayda var bence bizimde oluyordu gazimiz bagriltimiz alistik artik herseye sukur.
Bizimde kilomuz en son 3 aylikken 5750 di 3 numara kullaniyordum halen 3 kullaniyorum bu ayin 28 de 4 aylik olucaz 3+ ya geceyim diyorum ama hic denk gelmedi(
Bizim kucuk beyde ilk 40 lik donemde yuz ustu uyumayi pek severdi simdi hic sevmiyor yatirinca ciglik cigliga:))
Basmayida sevmiyor oturmaya bayiliyor
Babasi gibi tembel olacak sanirim babamiz 5 dk.uzakliktaki firina bile aracla gider.
Buyuk oglan ayni ben tipi huyu kucukte ayni babasi esitlemis yaradan:))
Devit dediginiz D3 vitamini mi? Hani su 1 yasina kullanacak dedikleri. Neden kestiniz cok erken degilmi?Ben devit i keseli 1.5 ay olmustur normal bence.anormal biseo dememisti
Bizimkide gece emior ama sabah uyandiginda yani kendine geldiginde esas cisini yapiyir. Uyku arasinda emiyorsa o yuzden cisli bezi olmuyordur gece.Bugünlerde benim oglumda istahsidlik var kizlar gündüz max 2 dk emiyo gece de 2-3 kere kalkuyo ama gece cis yapmiyo ac mi kalıyor acaba gece
Ben yazana kadar sen iznini kullanmissjn sanirim. Bende diyecektimki al ucretsiz izin ne olacakki. Dogum yapan kadinlara nasil izin alamazsin derler ben bunu anlamiyorum. Ben olsam hic korkmam alirdim sorusturma acsinlar ne olacak.Ik muduru boyle durumlarda ucretsiz izin verilmedigini ancak bizim durumumuzun farkli oldugunu yasada dogum yapan kadin calisanlarin ucretsiz izin alabileceginin yazdigini burdan yola cikarak ucretsiz izin almamizin sorun olmayacagini dusunuyorlarmis
Amakurum kurum yasa yorumlamak degisiyorsa her kurum vermeyebilir dedi
Kafam allak bullak bakalim nolucak
Uyku tutmuyor ya
Disinin patladigini nasil anladin? Damaklari mi kasiniyordu devamli.. bizimkide elini agzindan cekmiyor deli gibi kasiyor ama. Evdekilere dis cikaracak dedim bana inanmadilar simdi sozume geldiler ama hala konduramiyoruz. Emzige alistirmaa calisiyorum bu aralar dislerini damaklarini kasir onunla elini emecegine.. hayirlisi bakalim...sağlık ocagındaki 3.ay kontrolümüzdn geliyoruz arkadaşlar. Oğlum 7100 gram 65 cm. bu ay sadece 500 gram almışız. boyumuz iyi 3 cm uzamıs. dogdugundan beri ilk defa bu kadar az kilo aldık. sadece anne sütü aliyoruz. sanırım patlayan dişimiz bu ay kilomuzu yedi
Dereotunu nasil yapuyorsun? Kaynatip suyunu mu iciyorsun..Benim için de dereotu mucize bişey. Çok şey denedim dereotu nu sabah öğle akşam 3 -4 gün yer yemez fark çok hissediliyor hatta bazen kesiyorum çok şişiyor goguslerim.
Ben plajda bile tedbiri elden birakmadim. 2 tane body altinda tayt ayagunda corabi kafasinda sapkasi. Uyurkende ince birsey orttum ustune. Bence sende dikkat et cnm. Havalar bize iyi ama onlar icin hava daha soguk geliyor..Canım normalde hep sadece kısa kol çıtçıtlı body ile duruyor buyukçekmece tarafındayız teninin o kdr soğuk olduğunu farkedince uzun kollu çıtçıtlı body giydirdim biraz ısınsın die ama ne fayda ısınmadı ellerini göğsümün arasında ısıttım gece buzdu resmen göğsü karnı sırtı iyi ama boyunları kolları elleri buz banyo yaptırdım daha da soğudu gözlerini falan kaşıyo hapşırıyo arada odamı soğuk aldı acaba diyorum bende o gibiyim çnki tenim soğuk ve burnum akıyor tuna'nın burnu akmıyo şükür inşallah hasta değildir maske takacağım iyileşene kadar
Ateş yok canım 36 larda seyrediyor vücudunu soğuk hissedince uzun kollu giydirdim yoksa hep tek kat badyle duruyo
Cnm su kabaran dis yerinin resmini atarmisin bana?Teyzeleri 3.ay kontrolümüzü olduk
62 cm boy
6.100 gr kilomuz
Rota aşımızı olduk
İlk ay yanlış emzirmekten bi 500 gr kilo geriliğimiz vardı arayı kapattık şükür şimdi 1 ayda 1.400 gr almış oğlum..
Dişler fena kaşınıyor Yanlız , kabarmış yerleri, 4.ay içinde gelcek heralde ilk dişimiz ...
Yine inek sütü ve ürünleri kesinlikle yemiyorum bebeğide alıştırmıycaz bunun detaylarını da her ay kontrolümde paylaşıcam sizinle, özellikle 6.aydan itibaren ek gıdalar başlayınca bebeğe de inek sütü ve ürünleri kesinlikle yok, bizim doktor fena araştırmacı bu konularda ve fazlasıyla bilgili, sebzemizide bahçemizde kendimiz yetiştircez, meyve ağaçlarımızda var,
Doğal organik tohum için yardımcı olabilecek var ise yazarsanız sevinirim ...
Babam ve cocuk bakmak :))) tutmasini yeni ogrendi. Gecen gunde bilmislik tasladi cocugu birakin ben sustururim dedi biraktim bende gectim balkona kossss agliyor dedi gitmedim ve susturdu kendi basina... Gecen gun duydum biri torununu banyoda yikiyormus daha neler dedim :))Maşallah canım babana ya
Benim babam aklıma geldide kucağına bile alamıyo
Neymiş efendim bebek tutamazmış
Bir kere zorla verdik özelliklede geri almıycaz dedik :)
Yazik oylece kipirdamadan kaldi:))
Dereotu nu normal tuketiyorum cnm ot olarak yiyorum peynir ekmekle flnDenize ayaklarini sokacaktim sadece ama malesef ciglik cigliga hemen geri sezlonga donduk. Yanlis yaptigimi farkettim. Denizde kiyiya oturup arkami denize donup kucagimda suya alistirmam lazimdi. Dalgayida gorunce korktu baya. Birde instagramda kahramanlar dunyasi diye bir sayfa var. Orada yuvarlar boyuna takilan deniz simitlerinden var. Tavsiye ederim. Ben kiz cocugu oldugu ve marmara denizide malum cok temiz olmadigi icin zaten sadece ayaklarini sokacaktim oda olmadi.
Gaita testi ne oluyor?
Bizimkinde bir sorun var sanirim herkesinki donuyor benimkinde hic tık yok. Oyle bir gayretimde olmadi. Kafasini kaldirip etrafa bakinabiliyor sadece...
Bizimki suan 6 kg oldu sanirim ama ben hala prima premium care 2 numara kullaniyorum.
Devit dediginiz D3 vitamini mi? Hani su 1 yasina kullanacak dedikleri. Neden kestiniz cok erken degilmi?
Bizimkide gece emior ama sabah uyandiginda yani kendine geldiginde esas cisini yapiyir. Uyku arasinda emiyorsa o yuzden cisli bezi olmuyordur gece.
Ben yazana kadar sen iznini kullanmissjn sanirim. Bende diyecektimki al ucretsiz izin ne olacakki. Dogum yapan kadinlara nasil izin alamazsin derler ben bunu anlamiyorum. Ben olsam hic korkmam alirdim sorusturma acsinlar ne olacak.
Disinin patladigini nasil anladin? Damaklari mi kasiniyordu devamli.. bizimkide elini agzindan cekmiyor deli gibi kasiyor ama. Evdekilere dis cikaracak dedim bana inanmadilar simdi sozume geldiler ama hala konduramiyoruz. Emzige alistirmaa calisiyorum bu aralar dislerini damaklarini kasir onunla elini emecegine.. hayirlisi bakalim...
Dereotunu nasil yapuyorsun? Kaynatip suyunu mu iciyorsun..
Ben plajda bile tedbiri elden birakmadim. 2 tane body altinda tayt ayagunda corabi kafasinda sapkasi. Uyurkende ince birsey orttum ustune. Bence sende dikkat et cnm. Havalar bize iyi ama onlar icin hava daha soguk geliyor..
Cnm su kabaran dis yerinin resmini atarmisin bana?
Babam ve cocuk bakmak :))) tutmasini yeni ogrendi. Gecen gunde bilmislik tasladi cocugu birakin ben sustururim dedi biraktim bende gectim balkona kossss agliyor dedi gitmedim ve susturdu kendi basina... Gecen gun duydum biri torununu banyoda yikiyormus daha neler dedim :))
Istanbulda hangi hastanede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?