2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar galiba oğlumu hasta ettim elleri kolları buz gibi bazen boynu da soğuyor ısıtamıyorum bu sıcakta nasıl oldu böyle bilmiyorum yarın doktora götüreceğim çok kusuyo onu da sorcm ama çok üzgünüm bebeğim uzun kollu badilerle artk üşüyor gibi ki bende hasta oluyorum sanki burnum akıp duruyo kendimi çok suçlu hissediyorum hasta ettim diye napıcam bilmiyorum doktora gitmekten başka

Hayırlı olsun iznin.

Canim o soğukluk terden olmasın? Ter bi kere kuruduktan sonra teni hep soğuk tütüyor. Banyo yaptirdiktan sonra ince giydirip bir de öyle denesene . Nerdesin de uzun kollu giydiriyorsun cnm?

Atesi falan var mi? Ates varsa cok da kalin giydirme zati.
kalonce nin dedigi gibi ter de soguk yapiyor. Ben bazen dayanamayip corap giydiriyorum cikardigimda terlemis oluyor sonra soguk oluyor ayaklari. Yikayinca geciyor.

Bende merakla sizleri takip ediyorum. Sut izinleri nasıl kullandirilacak diye dediğin gibi herkes kendi derdine düşmüş kimse bizim derdimiz umursayacak halde değilmiş. Bakalım bende pazartesi gideceğim mecbur.
pztesi salı tam mesaı-carsamba persembe 14:00 14:30 arası çıkış, cuma izinliyim....
sut ıznımı bu sekılde kullanacagım..

Dün yarım kalkmayı öğrendik
Bügün 7 den beri ağlıyoruz
Neymiş efendim oturacakmış hanfendi:))
Normalde ayagımda sallıyarak uyutuyodum
Hacı yatmaz gibiyız bas bas ağlıyo ben yatırıyorum çaktırmadan o kalkıyo offf darlandım(

pztesi salı tam mesaı-carsamba persembe 14:00 14:30 arası çıkış, cuma izinliyim....
sut ıznımı bu sekılde kullanacagım..
Hayırlı olsun bakacak birini bulabildin mi. Benim annem bakacak ona rağmen çok üzülüyorum nasıl olacak diye çünkü ac olmasa da meme aradığı oluyor. Bazen sadece yanimda uyumak istiyor. Ben herhalde her gün 3 saat olarak kullanırım annemde evine gidecek yemek vs yapacak çünkü kardesim var

Tek derdim su çocuğu 6 aylik yapabilmek. Ücretsiz izin alıp 1 yasina kadar kendim bakmak istiyordum ki ayrılırken işten böyle konuştuk şimdi 3 aylik bırakıyorum moralim bozuk ondan öte üzgünüm. Bizim kurum çok karisikmis o yüzden ücretsiz de vermezler gibi keşke verseler.

Canim o soğukluk terden olmasın? Ter bi kere kuruduktan sonra teni hep soğuk tütüyor. Banyo yaptirdiktan sonra ince giydirip bir de öyle denesene . Nerdesin de uzun kollu giydiriyorsun cnm?
Canım normalde hep sadece kısa kol çıtçıtlı body ile duruyor buyukçekmece tarafındayız teninin o kdr soğuk olduğunu farkedince uzun kollu çıtçıtlı body giydirdim biraz ısınsın die ama ne fayda ısınmadı ellerini göğsümün arasında ısıttım gece buzdu resmen göğsü karnı sırtı iyi ama boyunları kolları elleri buz banyo yaptırdım daha da soğudu gözlerini falan kaşıyo hapşırıyo arada odamı soğuk aldı acaba diyorum bende o gibiyim çnki tenim soğuk ve burnum akıyor tuna'nın burnu akmıyo şükür inşallah hasta değildir maske takacağım iyileşene kadar
Atesi falan var mi? Ates varsa cok da kalin giydirme zati.
kalonce nin dedigi gibi ter de soguk yapiyor. Ben bazen dayanamayip corap giydiriyorum cikardigimda terlemis oluyor sonra soguk oluyor ayaklari. Yikayinca geciyor.
Ateş yok canım 36 larda seyrediyor vücudunu soğuk hissedince uzun kollu giydirdim yoksa hep tek kat badyle duruyo

Valla hazır pide ayran bile olabilir menü, bi taraftan evden çalışıyorum ben sigortacıyım, hiç uğraşamam Nası büyüyor gözümde,
var bendede bi 60-70 kişi, bide eve yeni taşındık ya meraklı çoktur gelmeyende gelir sonra seyreyle dedi kodu dedi kodu :) benimkiler bide armut piş ağzıma düş, popuyu kaldırıp su almayı beceremeyen insanlar , Nası evliler onada hayret, çeşit çoğaltıp hizmet edemem kimseye ...

Teyzeleri 3.ay kontrolümüzü olduk
62 cm boy
6.100 gr kilomuz
Rota aşımızı olduk
İlk ay yanlış emzirmekten bi 500 gr kilo geriliğimiz vardı arayı kapattık şükür şimdi 1 ayda 1.400 gr almış oğlum..
Dişler fena kaşınıyor Yanlız , kabarmış yerleri, 4.ay içinde gelcek heralde ilk dişimiz ...
Yine inek sütü ve ürünleri kesinlikle yemiyorum bebeğide alıştırmıycaz bunun detaylarını da her ay kontrolümde paylaşıcam sizinle, özellikle 6.aydan itibaren ek gıdalar başlayınca bebeğe de inek sütü ve ürünleri kesinlikle yok, bizim doktor fena araştırmacı bu konularda ve fazlasıyla bilgili, sebzemizide bahçemizde kendimiz yetiştircez, meyve ağaçlarımızda var,
Doğal organik tohum için yardımcı olabilecek var ise yazarsanız sevinirim ...

Canım benim kızımın da kolları bacakları genelde serindir. Benim de serindir. Hasta değildir bence vücudun klimaları çalışıyor bu sıcaklarda. Ateşi varsa sorun olur.

Bende aynını diyordum. Şöyle böyle 5 6 aylık olsa sonra yaşına kadar ücretsiz alacaktım şimdi 3,5 aylık bile değilken pazartesi işe başlıcam. Ücretsiz şuan verilmiyor diye bende duydum.
Rabbim yardımcımız olsun çocuklarımıza huzur sakinlik versin. Ben babamla dönüyorum babam bakıcak annem gelemiyor. İnşallah kolay geçer bu günler uyku uyuyamıyorum nasıl olacak diye allahım ferahlık versin zorda olanlara

annemler memleketten gelıp bızde kalacak, onlar bakacak cekırdek aıleden genıs aıleye terfı edecez ;=)
bu surec yaklasık 2 yasına kadar devam edecek , ev ev ustune de olmuyor ama katlanıcaz mecburen bakıcıya ayırcak butcemız yok, guvenemem de ele..

benımkı emmedı hıc mama ıle beslenıyor, ıkı gundur de halasında kalıyor ,aynı sehırdeyız ama evlerımız cok uzak o nedenle gıt gel olmasın dıye ıkı gundur gormuyorum yavrumu telde haberlerını alıyorum resım vs atıyorlar sureklı...

benım kız yabancılık cekmez - benı de pek aramaz farklı ınsanlarla olmaya alıskın dogdugundan berı; zaten aılem gozu gıbı bakar o konuda ıcım rahat gozum arkada kalmaz asla..ama gonul ısterkı de bırkaç ay daha ben bakayım..

ben aılem de arada nefes alsın memlekete gıtsın gelsın , hemde ben dolu dolu gunlerımı kızımla gecıreyım dıye bu sekılde kullanmayı tercıh ettım, arada bende tatıl amaclı saga sola gıderım hem 3,5 gun bos olacagım..

Aman ne güzel. Ben bırak 2 gün görmemeyi 4 saat nasıl geçecek bensiz derdindeyim huysuz bir bebek ver sütü yatır uyusun yok sallıyosun sallarkende fışfış kayıkçı yada fön sesi açınca uyuyo. Tabi ilk yattığımda sürekli poposunu kaldırmaya çalışıyor atıyo kendini. Seninkini görünce pek özendim.
Sana zor olmuştur ama 2 gündür görememek ben 4 saat görmeyince özlüyorum çok. Allah sabır kolaylık versin hepimize. İnşallah ortalık sakinleşir işler düzelir de iznimizi alırız

Organik tohum bulman zor be canım. Organik yetiştiricilik yapanlardan temin edebilirsin ama oda ne kadar organik gübreydi ilaçtı derken yapaylaşıyor.
Maşallah bebişe iyi kilo almışsınız bizde 800 gr almışız bana az geldi ama doktor çok beğendi :) ilk ay 1600 almıştı ama dedim abartmışsın ozaman çok almış dedi :)

Benim kv,ogluna akıl vermiş bi de kim size büyü yapsınki,unutulmuştur o diyeben de günah almak istemiyorum simdilik evdeki saksıya gömdum.götürcem bi hocaya,üzerinde dua varsa anlıyolar

zor oldu ama ınsan herseye alısıyor, saglıkları yerınde olsunda gerısı onemlı degıl..

ıse de alıstım odam degısmıstı masa sandalye pesınde kostururken dun gectı zaten , bazı esyalar odadan odaya tasınırken kaybolmus vs... onlarla ugrastım, eksıklerı gıderırken bır gunum gıttı...

bugunde çalışmaya basladım..

ben ızınler gerı gelırse gecen yıldan kalan ıznım vardı onu kullanacagım sadece o da 2 haftaya tekabul edıyor, sonrasında rapor alırım dıyorum bıraz alabılırsem, alamazsam ıse devam...

sımdı cocuk buyudukce hastalancak, aılemın ısı olacak saglık problemı olacak vss.. gıtmelerı gerekecek belkı arada memlekete yada ben yollarım cunku sureklı aynı evde sıkıntı cıkıyor, arada herkes kendı evınde takılsın

ızınler sonrasında da lazım olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…