2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
102. günü bugün kızımın ve 5800 gr...3100 gr doğmuştu..ilk 2 ay,ayda 1 kilo aldı yaklaşık,3. ayda kilo alımı yavaşladı,zaten genelde bebişlerde azalırmış ama ne bileyim en azından 6 kiloyu bulmuştur diyordum..Bünye meselesi bence de..Burada 3 aylık bebişler var,7 kiloyu geçmiş,maşallah diyorum okuyunca,ama üzülüyorum bir yandan da bebişim için..Kızım da mutlu çok şükür,güleryüzlü,aç olsa ağlar diye teselli ediyorum kendimi..

Hadi geçmiş olsun darısı başıma :) Bende 2 hafta sonra yapıcam inş. Ne giycem bilmiyorm uygun bi elbise istiyoruma ama bulamadım dün. Hediyrliklerini nerden ne kadara aldın canm? Daha onlara da karar vermedim

nznyldz
Geçmiş olsun, atlattın darısı bizlere
Instagram adresini yazarmısın
Bende bundan yaptırmak istiyorum

Nette birçok video bilgi var canm biliyorum elbette baya bi bakınıyorum zaten.. senin deneyimini meeak ettim sadece.. çok sevindim ayrıca oğlunun beğenmesine yemesine her cocuk kabul etmeyebiliyor.. tesekkür ederim paylaştığın bilgiler için

Kızlar benim kizim 8 nisan doğumlu sizinkiler kaç saate acikiyor benim kiz en fazla 1 saat tok duruyor oda iki göğsümü emip birde 90 cc mama içiyor buna rağmen cisli bez sayımız da çok az kilo alımı gayet guzel 2350 gr 48 cm dogduk şimdi ise 6600 61 cm doktor sorun yok diyor bir türlü doyuramiyorum

Biliyorsun ben mama meme gidiyorum ama ağırlıklı mama olmaya başladı tabi çünkü 4-5 aydan sonra süt azalirmis dr oyle dedi.
Neyse, bence bebek duruyorsa sütün yetiyorsa mama verme derim. Ama emzirme haftası ilan et bu bi hafta 10 günü ve sık emzir. Ama baktın kilo alımı hala yok dr'a kontrole götür ne derse onu yap artık. (Muayenenin 10 gün kontrol süresi oluyor ücret odemiyorsun nasılsa)

sağlıklı dimi ilk bebeğin? ben çok kötüyüm
Canımın içi coooookkk sağlık li lütfen üzme kendini 10 yaşında tam bir tosuncuk hiç kafana takma bak büyüdü gitti kocaman kız oldu derslerinde de gayet başarılı nolur yıpratmak kendini o mama ların içinde de gelişimleri için gerekli olan hersey var geç gördüm ayrıca kusura bakma

40indan itibaren hergün spor vaktimiz, yüzüstü yatış (yastık üstüne ) yapiyoruz. Zaten bu sayede kafayı kaldirma donme ayakları itme vb çok hızlı gelişti. 3 aylikken yatakta asagi indi yukarı çıktı (ayaklariyla destek alarak ve popo kaldirarak)
Saat gibi de döndü. Yuvarlak dönüş diyorum :) faydasını gördüm emeklemesine az kaldı :)

Önemli değil kuzum. Dr'l konuştuk zaten çok rahatlattı. Artık sorun yapmıyorum. Yalın çok çok sakin güleryüzlü tüm gelişimleri de ilerde olan bi bebek dedi. Hem algı hem vücut hareketleriyle her şeyiyle dedi :)

.113 gunluguuz kızlar. Ve bu ara gece her 2 saatte bir emmeye kalkıyor kızım. Açlıktan ziyade uykuya geçmediği icon meme yi kullaniyor gerçi cogunda. 4. Ayda çok sık uyanacagini söylemişti doktor gerçi ama benzer durumda olan var mı merak ediyorum. Ve mutlaka aglayarak uyanıyor :/

oh maasallah cidden hiç bir fark olmuyor anne sütü yada mama ile büyüyen bebek arasında belki biraz bağışıklık sistemi oda her çocukta bir olmuyor kız kardeşim iki bebek büyüttü ikiside anne sütü ile 2 yaşına kada emdi ler büyük çürük hemen hastalanir küçük taş gibi hiç bişey olmaz ona sevindim artık kafana uzulmedigine

4.ay kontrolümüz 6400 gr kilo, 62 cm boy, 40 cm baş çevresi oğluşum büyüyor dr anne sütüne devam dedi son ay 600 gr aldı oysa ben şu meyve süzgeçleri ile karpuz şeftali veriyorum meyve veren var mı bebişine

Benm kızım 3.5 aylık 6 aya kadar Allah izin verirse sadece anne sütü vermeyi planlıyorum. 5.ayla da bazı gıdaların tadına baktırırım sadece diye düşünüyrm.Sadece anne sütü alıyorsa neden meyve vermeye başladın doktor önerisi mi oldu? Ayrıca maşallah herşeyi çok iyi.
Bir de eğer ek gıdaya tatlı yiyeceklerden şekerli yiyeceklerden başlanırsa bebekler sebzeleri yemek istemiyormuş çünkü tatları yavan geliyormuş ki bence çok mantıklı.

Gülme konusuna takilmayin kizlar.bizimki siritik.öksürsem gülüyor. Hatta karsisina gec ve sessizce gülümse.ona bile sırıtıyor. 5.ayda yabanci secebilir diyorlar.bakalim.5.aya girmek uzereyiz.görücez.
Bizimki 3 aydan beri adam seçiyo dudak büzüp bi ağlayışı var özellikle esmerlere:)

Çalışan bütün anneler aynı dertten demek ki.bende yakında ise baslsyacagim ahh diyorum keşke calismasaydim ama maddiyat el vermiyor.inşallah izinler bian önce açılır

Sağol önerin için,evet izleyeceğim bakalım,bol bol uyudu bugün,kalktıkça emzirdim..Devlet hastanesine gidiyoruz biz,ücretsiz,başlarda doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoruna gitmiştik,sonra dedik ne gerek var bir sürü para bayılmaya,2008 den oğlumun doktoru hala duruyormuş,ona devam ediyoruz şimdilik..

Senin kızın kaç kilo şuan?nisanın kaçında doğmuştu bir de?

Bizimki 3 aydan beri adam seçiyo dudak büzüp bi ağlayışı var özellikle esmerlere:)
Akşam abisi yüksek sesle birşey demiş,dudak büze büze bir ağlayışı var,kızdım abiye,küçükken sen de beni böyle ağlatmışsın ve videomu çekmişsin dedi hazırcevap..kıyamadım sonra gönlünü aldım,o da çocuk daha ama kızıyorum elimde olmadan çoğu zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…