2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
kızlar dogum sonrası meshur saç dokuntulerı bendede basladı her tarayısta obek obek saç elımde kalıyor, elımı attıgımda dokulenler cabası, gebe ıken durmustu dokulme tek tuk dokuluyordu ama son bırkaç haftadır felaket arttı, sırf bu yuzden uzattıgım saclarımı kestırdım ...
sızdede bu tarz problemler var mı? çözüm olarak ne yaptınız?
gebe ıken kullandıgım vınalac dıye multıvıtamın vardı ona mı baslasam kı vıtamın takvıyesı olur belkı ıyı gelır..
dıştan goruntu ıyı ama dokulme sıkıntım var sadece..
bu arada emzırmıyorum ve regl duzenım vs normale dondu, yanı hormonal desem su an gebe kalmadan once ne ısem oyum her anlamda ;=)

Allah razı olsun canım ya bu hafta iki aylık aşısını olduk ondan bericok zorluyo beni bugün de öyle devam ederse yarın doktor yolu gözüküyor
Bizimde asilardan sonra muhakkak meme sorunumuz 1 hafta sürüyor. 2 ay aşılarında emmeyi 1 hafta bıraktı sonra emmeye başladı geçende rota aşısı oldu yine 2 gün emmedi şimdi iyiyiz çok şükür. Valla var bu aşılarda bi dert.

Canim benim bebis gece 4 kez kalkiyor emmek icin. Aglayarak uyaniyor. 3 ayi yeni bitti. Normal bence bastan beri ayni gidiyoruz.

Kızlar deli olucam ya bebeğim emmiyo uykusunda emiyo sadece gece gündüz emzik aliyo beni almiyo emziğe de yeni alıştı acaba emzik yuzunden Mi
Ayakta hoplama zıplama yatarken emzirme herşeyi denedim
Emzikten olduğunu sanmıyorum sonuçta ondan süt gelmiyo bunun farkındalar benimde emmiyodu bi ara ama biberon yüzünden olduğunu düşünüyodum tatile gittiğimDe hiç biberon veremedim sonra düzeldi emmesi, göğüs ucun küçükmü belki emzikteki ucumu istiyodur emmeden göğüs ucunu pompan varsa biraz çıkart ver bakalım pompa yoksa elinle memeni sıkarak çıkar, reflüsü yada gazı olabilirmi?

Ayy aynen keşke diyorum biz aşı olsak da sütumuzden onlara geçse emmedigi zamanlar biberonla mi verdin peki

Çok sağol canım benim
Biberon kesinlikle almiyo zaten bizimki bugune kadar çok güzel tutuyordu bi anda ne oldu anlamadım pompayla denicem dediğini gazini da cikartiyorum reflumuz yok çok sukur

Benimkilerde fena dökülüyor hiç sorma tam düzene girmesini batıl inanç ama bebek anneyi tanıdıkça dökülür annenin saçı diyolar bi de benimki yavrum kuvozde kalırken beyazladi ama nasıl herkes anlıyor bakınca önler bembeyaz resmen

bendede beyazlar arttı ama o yas ve genetıkle alakalı sanırım, dogumla alakalı degıl cunku oncedende vardı beyazım..

Kızlar deli olucam ya bebeğim emmiyo uykusunda emiyo sadece gece gündüz emzik aliyo beni almiyo emziğe de yeni alıştı acaba emzik yuzunden Mi
Ayakta hoplama zıplama yatarken emzirme herşeyi denedim
Canim alsaydi ben emzik verecektim ama benim doktorm kesinlikle emzik yok dedi bebeği memeden sogutur dedi. Her çocuğa olmasada belki bazı bebekler e yapiyordur bence emzigi kes

Benim de 30 mart dogumlu bir kizim var, hamilelikten once saclarim cok dokulmus ve azalmisti baya hipotiroidi sorunumdan dolayi. Hamilelikte 3. Aydan sonra tek tel bile dokulmedi cok guzeldi sacimda acilan alanlar kapanmisti. Ama dogumdan sonra kabus geri dondu saçlarım inanilmaz dökülüyor yikarken tararken elime avuc avuc geliyor otururken bile omuzlarima dusuyor sacimin ust tarafi acildi neredeyse kellesti napacagimi ben de bilmiyorum ben sadece emziriyorum ama kan tahlilimin sonuçları tamamen normal hersey yolunda yine de demir hapi ve b vitamini kompleksi verdi cildiyeci, bir de zeytin yagi ve cesitli vitaminlerden olusan bakim yagi daha kullanmadim ama hicbirini

Benimde çok dökülüyor cnm . Nette bi doktorun yazidinda doğumdan sonra 1 yıl devam eder yazıyordu

Canim alsaydi ben emzik verecektim ama benim doktorm kesinlikle emzik yok dedi bebeği memeden sogutur dedi. Her çocuğa olmasada belki bazı bebekler e yapiyordur bence emzigi kes
Galiba bizimkinde bu durum oldu artık kesinlikle vermem emzik aslında rahatlık ama emsin yeterki insan emmeyince daha çok yoruluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…