2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Allah yardımcımız olsun canım. bende şuan aglama nöbetleri sonrası elini cok cok emerken yazıyorum. doktorumuz sıkısırsan calpol ver demisti dişi icin verdm simdi sakinledi. valla diş kasiyicilarımz çok ama daha cok kucuk,kullanıslı olmuyo. parmagmla diş etlerine masaj cok etkili oluyo. bide Mutus marka diş jeli aldım tamamen bitkisel o marka. bayagı rahatlatti.
bugun o aglarken resmen bayılcaktım çaresizlik, úzülmek ve aclıktan

nursena07 canım bebegin sakin, mutlu bır bebekmiş e zaten minyon gidiyor diyorsun neden kafana takıyorsun ki. benim oglum 19 nisan dogumlu ve 7 kiloyu gectik ama çocuk agrılardan kendine gelemiyor. 2 bucuk aylık olana kadar gaz sorunumuz vardı hc durmuyodu , gazımız kesildi hop diş sancılarımız başladı. disi agrımadginda cok mutlu , oyunbaz. demek istedgim canı yanmasın saglıgı iyi olsunda kilo mühim degil. biz bu ay sadce 400 gram aldık hç bir doktor bisey demedi ayrıca.

bu arada ben mevlütte hediye olarak altın yaldızlı kılıfta yelpaze dagıttim arkadaşlar. herkes bayıldı ve cok dua etti. siddetle tavsiye ederim

Bebegin oboyun onurları gucleniyormus emeklemesi ve yürümesine hızlanıyor mus

Kilosu iyi çok kilolu olmasına heveslenme sağlıklı olması daha onemli

O dudak büzüşlerine hastayım o kdr tatlı oluyoki hemen güldürmessen ortalığı ayağa kaldırıo snrasında tbi:) malesef abiler ablalar biraz kızılıyo bu dönende bizde 4 yaşında kuzeni var sürekli sessiz ol dokunma diyip duruo herkes bide ilgi bizimkine kaydı braz tbi kıskanıolar seviyo çok ama kuytu köşede bulsa sıkcak heryerini:))

Kızlar deli olucam ya bebeğim emmiyo uykusunda emiyo sadece gece gündüz emzik aliyo beni almiyo emziğe de yeni alıştı acaba emzik yuzunden Mi
Ayakta hoplama zıplama yatarken emzirme herşeyi denedim

Kızlar deli olucam ya bebeğim emmiyo uykusunda emiyo sadece gece gündüz emzik aliyo beni almiyo emziğe de yeni alıştı acaba emzik yuzunden Mi
Ayakta hoplama zıplama yatarken emzirme herşeyi denedim
Canım o emzirme problemini bende dahil burda bi çok arkadaş yaşadı. Hele ben neler çektim ayakta üstüne eğilerek emzirdim. Biberon verme emzigi de verme bakalım. Aç kalınca mecbur emecek. Tabi önce bi doktora götür. Allah korusun bebeklerde enfeksiyon olunca emmeyi bırakırlarmış

Aa hiç görmemiştim. Bir resim paylaşırmısın hediyeliklerinden. Bir de nerden ne kadara aldığını

Kızlar 4.ay aşısı ateş yaptı mı.oglumun yarın aşısı var da .birde kaç gün banyo yaptırma dediler

ateş yaptı 2.ay aşısında olduğu gibi bi çay kaşığı calpol verdim ateşi çıkınca.

banyo yaptırmama olayı bunda yok sadece 2.ay aşısında var

Allah razı olsun canım ya bu hafta iki aylık aşısını olduk ondan bericok zorluyo beni bugün de öyle devam ederse yarın doktor yolu gözüküyor

Kızlar şöyle bi kangurumuz var bizim ama içine koyunca rahatsız oluyormş gibi hissediyorum zor oluyo taşıması braz ama köye gittiğimiz zamanlarda kullanmak için aldım 3 aylık olduk artk 4. Aya girdik sayılır o şekilde oturmak pipisine ve beline zarar verir mi sizce kucakta taşımak daha mı sağlıklı olur

Eklentiler

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 84
ben kullanıyorum chıco baby me kanguru var yuzu dısa donuk oturtuyorum, alttan da elımle desteklıyorum yoksa sırta cok yuk bınıyor ama kısa mesafe yuruyus ve gezıntılerde ıdeal , araba ıle her yere gıdılmıyor ac kapat sorun oluyor kanguru o anlamda rahat...

kızım su an 3,5 aylık bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…