2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Baktiricam canım bugün de takip edim
Baktır canım yazık aç kalıyorlar sonra.bende meme reddi diye bir haftaya yakın goturmedim doktora ne aglamasi ne ateşi vardı sadece memede problem vardı yazık meğerse idrar yölü enfeksiyonu olmuş emmeme ondanmis kilo alımı durdu bu ay sırf eneksiyondan.

Canım bizimde tahlil vermemiz gerek ama olabildiğince erteliyorum diyeceksin ne alakaaaaa evet ben gibi pimpirikli bir kadın bekletiyor valla iki üç kez altını açtım bekledim ama yapmadı bu akşamda bekleyecim ve idrar tahlili yerine kültür yaptıracagım ona göre ilaç yazsın antibiyotikten nefret ediyorum yavruma yine verecekler diye ödüm patlıyor rabbim dermansız dert vermesin

Canım idrar tahlili mi yaptı bi de sadece meme reddi mi vardı seninkide başka bisey daha var mıydı
Uykusunda emiyo çok güzel uykudan uyanınca ama eskisine göre az acaba doyuyo mu diye düşünüyorum

Elimden geldiğince büyük oğluma çoğu zaman annemler bakıyor elimden gelenibyapacagim hayırlısı bebiş nasil
Hadi hayırlısı.Bölümün ne?Bebiş iyi sadece kilosu biraz zayıf ama genel olarak şükür sıkıntımız yok,senin bebiş nasıl?Ben de gireceğim kpss ye de,o yüzden sordum,hiç çalışamasam da..

Çook arttı saç dökülmesi bende de ve yazdığın gibi birkaç haftadır..Hamile iken vinalac kullanmıştım şimdi decavit ve gynoferro sanol kullanıyorum,hala devam ediyorum,bilmiyorum geçecek mi bu aşırı dökülmeler,kel kalmadan :)

Evet ben de böyle düşünüyorum da doktor neden hemen mamayı önerdi,yılların doktoru oysa,memnunduk öncesinde de..

Haklısın canım hangi kurumdasin bende genel müdür sekreteriyim mebde.direk genel müdürle çalışıyorsan iş değişiyor tabi
O halde beni en iyi sen anlarsın vallahi direk genel mudur, Adalet Bakanlığı canım komşuyuz o vakit :) sende Ankaradasin ?

3.ay kontrolümüzden notlar: boyumuz 64.5 kilomuz 6400.900 gr almısız mamayı artırmadık o yüzden cok mutluyum gunde üc kere 90cc veriyodum yalnız kakamızı 4günde bir yapıyoduk damla verdi bagırsak hareketlensin diye
Birazcık da pamukcuk var karbonatlı suyla silcez.su vereyim mi diye sormayı unuttum ya biberonla su verenler bogazına kacıyo mu kasıkla mı azcık versem

nursena07 bana da ilk günlerden dr mama önerdi yazdı hatta ama ben çok zorda kalmadıkça kullanmadım. Sarılık da olduk çok şükür geçti gitti o da. 2840 dogdu bebeğim ve 3. ayda 5 kilo idi. Öyle seninki gibi ayda 1 kiloyu sadece 3. ayda aldı. Herkes bu çocuğu aç mı birakiyorsun niye böyle zayif dedi inatla emzirdim. Şimdi dr da sadece anne sütü diyor. Yani diyeceğim o ki dr lar bazen işine geleni söylüyor. İlk üç ay 500 gr alması bile iyi sen emzir. Tam da meme reddi dönemindeyiz çünkü.

O halde beni en iyi sen anlarsın vallahi direk genel mudur, Adalet Bakanlığı canım komşuyuz o vakit :) sende Ankaradasin ?
Yok canım ankaradan memleketime geldim bir yıl oldu geleli
Anliyorum canim anlamazmiyim ama ben genel müdürüm le çalışmaktan çok memnundum cunku memleketlimdi rahattı ortam da güzeldi.eşim istemedi ankaraya yerleşmeyi çocuk olunca zor olur aileden kimse yok diye döndük.

Canim biz idrar tahlili verdiğimizde hem tahlil hem kültüre bakıldı yanlız kültürün sonucu iki gün sonra çıkıyor sende bilirsin gerçi. Ahaa aaaa pimpitikte çığır actim ben kızım enfeksiyondan hastaneye yatınca çocuk dk beni kenara çekti depresyon hapı kullsniyormusun dedi :)

Bu meme reddi durumu nedir ya endiseleniyorum.benimki,sag mememe gelince bazen cok aglıyo almıyo.sebebini anlayamıyorum.önceden kolu aşılı diyodum gecti o gunler

Canım idrar tahlili mi yaptı bi de sadece meme reddi mi vardı seninkide başka bisey daha var mıydı
Uykusunda emiyo çok güzel uykudan uyanınca ama eskisine göre az acaba doyuyo mu diye düşünüyorum
Canim sadece meme reddi vardı saatlerce emmedi gi oldu meğerse istahsizliktan oluyormus normalde genel durumu iyiydi haa birde emmedi gi için kan şekeri düşüp halsizlik olduğu için sürekli uyku halindeydı. Senin bebişin kaç saatte bir emiyor birde cisi kokuyormu uykusu nasıl

Resmi varsa koyabilirmisin hediyelerinin
Bende oznur simayin 6 ay kinasinda yelpaze dagitmayi dusunuyorum da
Ise baslmadan kina torenimizi de yapalim diyorum hazirliklara basladik ufaktan: ))

kızlar oğlumun kafasındaki sivilceden suratında bacaklarında var bi kaç tane isilik mi bu alerjikmi gecmesse goturcem bi iki gune

Eklentiler

• IMG_20160726_002845_766.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…