- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #61.301
Baktır canım yazık aç kalıyorlar sonra.bende meme reddi diye bir haftaya yakın goturmedim doktora ne aglamasi ne ateşi vardı sadece memede problem vardı yazık meğerse idrar yölü enfeksiyonu olmuş emmeme ondanmis kilo alımı durdu bu ay sırf eneksiyondan.Baktiricam canım bugün de takip edim
Sekreteriydim yazacaktım canım geçen seneye kadarHaklısın canım hangi kurumdasin bende genel müdür sekreteriyim mebde.direk genel müdürle çalışıyorsan iş değişiyor tabi
Canım bizimde tahlil vermemiz gerek ama olabildiğince erteliyorum diyeceksin ne alakaaaaa evet ben gibi pimpirikli bir kadın bekletiyor valla iki üç kez altını açtım bekledim ama yapmadı bu akşamda bekleyecim ve idrar tahlili yerine kültür yaptıracagım ona göre ilaç yazsın antibiyotikten nefret ediyorum yavruma yine verecekler diye ödüm patlıyor rabbim dermansız dert vermesinBaktır canım yazık aç kalıyorlar sonra.bende meme reddi diye bir haftaya yakın goturmedim doktora ne aglamasi ne ateşi vardı sadece memede problem vardı yazık meğerse idrar yölü enfeksiyonu olmuş emmeme ondanmis kilo alımı durdu bu ay sırf eneksiyondan.
evet canm:)Buldum Can'ım sağol
Meyra bebeğin hediyelerinide koymuş :)
Canım idrar tahlili mi yaptı bi de sadece meme reddi mi vardı seninkide başka bisey daha var mıydıBaktır canım yazık aç kalıyorlar sonra.bende meme reddi diye bir haftaya yakın goturmedim doktora ne aglamasi ne ateşi vardı sadece memede problem vardı yazık meğerse idrar yölü enfeksiyonu olmuş emmeme ondanmis kilo alımı durdu bu ay sırf eneksiyondan.
Hadi hayırlısı.Bölümün ne?Bebiş iyi sadece kilosu biraz zayıf ama genel olarak şükür sıkıntımız yok,senin bebiş nasıl?Ben de gireceğim kpss ye de,o yüzden sordum,hiç çalışamasam da..Elimden geldiğince büyük oğluma çoğu zaman annemler bakıyor elimden gelenibyapacagim hayırlısı bebiş nasil
Maşallah fıstığa.. Senden ne çok şey öğrenmiştik hamileyken,fahri ebemizdin :)14 nisan doğumlu kızım. 16 temmuzda en son kontrole gittiğimizde 6440 gr 61 cm di. 2850 gr doğmuştu
Çook arttı saç dökülmesi bende de ve yazdığın gibi birkaç haftadır..Hamile iken vinalac kullanmıştım şimdi decavit ve gynoferro sanol kullanıyorum,hala devam ediyorum,bilmiyorum geçecek mi bu aşırı dökülmeler,kel kalmadan :)kızlar dogum sonrası meshur saç dokuntulerı bendede basladı her tarayısta obek obek saç elımde kalıyor, elımı attıgımda dokulenler cabası, gebe ıken durmustu dokulme tek tuk dokuluyordu ama son bırkaç haftadır felaket arttı, sırf bu yuzden uzattıgım saclarımı kestırdım ...
sızdede bu tarz problemler var mı? çözüm olarak ne yaptınız?
gebe ıken kullandıgım vınalac dıye multıvıtamın vardı ona mı baslasam kı vıtamın takvıyesı olur belkı ıyı gelır..
dıştan goruntu ıyı ama dokulme sıkıntım var sadece..
bu arada emzırmıyorum ve regl duzenım vs normale dondu, yanı hormonal desem su an gebe kalmadan once ne ısem oyum her anlamda ;=)
Evet ben de böyle düşünüyorum da doktor neden hemen mamayı önerdi,yılların doktoru oysa,memnunduk öncesinde de..Benim bebeğim üç aylık ve kilosu 4800 gr. Eğer ben burdaki arkadaşlarla kendi çocuğumu karşılaştırsam benim çocuğumun açlıktan ölmesi lazım Allah korusun. Sakın karşılaştırma diğer çocuklarla ilk iki ay birer kilo almış diyorsun bence çok çok iyi. Bence hiç ama hiç mama verme. Biraz az kilo almasıyla çocuğa bir şey olmaz. Havalarda çok sıcak onların emmesini çok etkiliyor oda olabilir.
O halde beni en iyi sen anlarsınHaklısın canım hangi kurumdasin bende genel müdür sekreteriyim mebde.direk genel müdürle çalışıyorsan iş değişiyor tabi
:) iyi kurtulmuşsun :))Sekreteriydim yazacaktım canım geçen seneye kadar
Yok canım ankaradan memleketime geldim bir yıl oldu geleliO halde beni en iyi sen anlarsınvallahi direk genel mudur, Adalet Bakanlığı canım komşuyuz o vakit :) sende Ankaradasin ?
Canim biz idrar tahlili verdiğimizde hem tahlil hem kültüre bakıldı yanlız kültürün sonucu iki gün sonra çıkıyor sende bilirsin gerçi. Ahaa aaaa pimpitikte çığır actim ben kızım enfeksiyondan hastaneye yatınca çocuk dk beni kenara çekti depresyon hapı kullsniyormusun dedi :)Canım bizimde tahlil vermemiz gerek ama olabildiğince erteliyorum diyeceksin ne alakaaaaa evet ben gibi pimpirikli bir kadın bekletiyor valla iki üç kez altını açtım bekledim ama yapmadı bu akşamda bekleyecim ve idrar tahlili yerine kültür yaptıracagım ona göre ilaç yazsın antibiyotikten nefret ediyorum yavruma yine verecekler diye ödüm patlıyor rabbim dermansız dert vermesin
Bu meme reddi durumu nedir ya endiseleniyorum.benimki,sag mememe gelince bazen cok aglıyo almıyo.sebebini anlayamıyorum.önceden kolu aşılı diyodum gecti o gunlernursena07 bana da ilk günlerden dr mama önerdi yazdı hatta ama ben çok zorda kalmadıkça kullanmadım. Sarılık da olduk çok şükür geçti gitti o da. 2840 dogdu bebeğim ve 3. ayda 5 kilo idi. Öyle seninki gibi ayda 1 kiloyu sadece 3. ayda aldı. Herkes bu çocuğu aç mı birakiyorsun niye böyle zayif dedi inatla emzirdim. Şimdi dr da sadece anne sütü diyor. Yani diyeceğim o ki dr lar bazen işine geleni söylüyor. İlk üç ay 500 gr alması bile iyi sen emzir. Tam da meme reddi dönemindeyiz çünkü.
Canim sadece meme reddi vardı saatlerce emmedi gi oldu meğerse istahsizliktan oluyormus normalde genel durumu iyiydi haa birde emmedi gi için kan şekeri düşüp halsizlik olduğu için sürekli uyku halindeydı. Senin bebişin kaç saatte bir emiyor birde cisi kokuyormu uykusu nasılCanım idrar tahlili mi yaptı bi de sadece meme reddi mi vardı seninkide başka bisey daha var mıydı
Uykusunda emiyo çok güzel uykudan uyanınca ama eskisine göre az acaba doyuyo mu diye düşünüyorum
nursena07 canım bebegin sakin, mutlu bır bebekmiş e zaten minyon gidiyor diyorsun neden kafana takıyorsun ki. benim oglum 19 nisan dogumlu ve 7 kiloyu gectik ama çocuk agrılardan kendine gelemiyor. 2 bucuk aylık olana kadar gaz sorunumuz vardı hc durmuyodu , gazımız kesildi hop diş sancılarımız başladı. disi agrımadginda cok mutlu , oyunbaz. demek istedgim canı yanmasın saglıgı iyi olsunda kilo mühim degil. biz bu ay sadce 400 gram aldık hç bir doktor bisey demedi ayrıca.
bu arada ben mevlütte hediye olarak altın yaldızlı kılıfta yelpaze dagıttim arkadaşlar. herkes bayıldı ve cok dua etti. siddetle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?