2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Canım çok sukur uykusu aynı kaka çiş hiç bi değişiklik yok ama parmak emmesi var fena halde ki o yüzden emzik vermiştim zaten şimdi fevam ediyo

canım ne düşünürsün bilmem ama aşıların yan etkisini bir araştır derim. face de aşı sosyal ve hukuksal bir zorunluluk degildir diye bir sayfa var Allah razı olsun burdan bir arkadaş önermisti bende ordan yola cıkarak ciddi arastırmalar yaptım. ve ne yazık ki aşılardan sonra meme reddi yaşayan cok kisi var ve en basiti bu. benim bebegmde de öyle olmuştu ve simdi kanlı kaka ve alerjisi var ben 2.ay aşısına baglıyorum arastirmalardan sonra.

Resmi varsa koyabilirmisin hediyelerinin
Bende oznur simayin 6 ay kinasinda yelpaze dagitmayi dusunuyorum da
Ise baslmadan kina torenimizi de yapalim diyorum hazirliklara basladik ufaktan: ))
ekledim canim senin icin tekrar yükleyeyim :) cumhuriyet caddesinden aldım. ah kızım olaydı bende yapardım 6 ay kınasını bayılıyorum böyle şeylere :) eminim cok guzel olacktir

Sende anında tepki veriyor olabilir ama bebeklerde az miktarda yedikleri için de olabilir 3-5 gün sonra da olabiliyor. Benim yeğenim alerjik bunyeli mesela. Neler çekti neler.

Alerjik bebekler allah korusun dikkat edilmezse coook kotu seylere yol aciyor. Yegenimdeb biliyorum ozel mamalarla falan buyudu. Sut sut urunleri cesitli meyve sebzeler hic yıyemez hala bile. 6 yaşında

Resmi varsa koyabilirmisin hediyelerinin
Bende oznur simayin 6 ay kinasinda yelpaze dagitmayi dusunuyorum da
Ise baslmadan kina torenimizi de yapalim diyorum hazirliklara basladik ufaktan: ))

Kınamı :)
Biz mevlidi geçemedik Nası büyüyor gözümde , sen hedef büyütmüşsün ilk defa duydum Can'ım :)
Kolay gelsin sana

Günaydın kızlar, bebeğim 7 de kalkıyor 23.00 da yatıyor. Dün akşam 19.00 dan 21.00 a kadar dışarıda gezdik akşamları evde durmuyo gezmek istiyo ona rağmen 23.00 de hatta 23.30 da uyudu. Dişleri kaşınıyo heralde eline ne geçirse ağzına götürüyo sizin bebişler nasıl oyun uyku durumları diş kaşıyıcılı emzik kullanan varmı

İçinde durmayı pek sevmedi ztn kucağımda gibi tutuyorum içindeyken bırakınca kendini güvende hissetmiyo sanırım sarılmamı istiyor bende koymuyorum içine kucağımda taşımam en mantıklı olanı sanırım ztn kanguru zamanı geçti gibi zor oluyo belimi ağrıtmıştı be kere kullanmama rağmen

Mrb kızlar dün 4. Ay kontrolümüz vardı arda 7250, 65 cm olmuş bu ay 650 gr almış normal dedi Dr ama az gibi geldi bana, ek gıdaya geçmedik ilk 6 ay sadece anne sütü olucak inşallah dişleri çok kaşınıyor sophie al dedi mutlaka 2 lisinden alıcam , sizlerde durum Nasıl

Eki Görüntüle 1862448 kızlar oğlumun kafasındaki sivilceden suratında bacaklarında var bi kaç tane isilik mi bu alerjikmi gecmesse goturcem bi iki gune
bence sınek ısırıgı gıbı duruyor canım, alerjı olsa kabarır parca parca olur benım bunyem alerjıkte ordan bılıyorum
ısılık ıse daha ufak nokta nokta oluyor..

Dün bizde ilk defa 22:30 da uyuduk 19:00 dan 23:30 a kadar uyur kalkar emer sabah 6 ya kadar uyurdu normalde,
Diş erleri kabarmış deri doktorumuz ondanmı yapıyor bilemedim,
Ben aldım diş kaşıyıcılı emzik memnunuz oğlunda sevdi hoşuna gidiyor rahatlıyor Elini ağzına sokmuyor artık

Boyun simidi kullanan oldumu bebekler için.. Biz tatil yapmıyacaktık bu yıl ama eşimle kararımız değiştirdik benim lohusa dönemim korkunctu oyüzden herşeyden uzaklaşmak iyi gelecek düşüncesindeyiz... Oğlum için alışveriş telaşınsındayız :) ilk sırayı kaptı
Kullanan anneler nerden aldınız ve bebekler korkuyormu nasıl alıştırmak lazım denize..bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Aksam 10 gibi uyur. Sabah 6 bucukta kalkar. Alttan bir disi cikti. Eli surekli agzinda. Bugun 3 aylik kontrole gidicem doktora. Sorucam dis kasima icin bisey alayimmi diye. Cunku erken agzi daha kucuk zararli olurmu diye sorucam. Aksam uykusuna yatmadan once bizimkininde biraz huysuzlugu oluyo canim. Butun gun uslu aksam 8 den sonra biraz huzursuz. Evin icinde kucakta gezmeyi seviyo sipa. Tavana isiklara bakiyo guluyo falan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…