- 31 Temmuz 2015
- 327
- 860
- 18
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #7.341
kızlar haberleri izlemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum. çok ağlıyorum Allah dayanma gücü versin.. çok acı..
Sol kasık ağrısını ben de yaşıyorum cnm. İlkinde korkmuştum çok. Dr.a gidene kadar panik halindeyim. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Normalmiş yani.@cerrodoksin iyi olmana sevindim. ohh mis gibi bakar anacığın şimdi
çapaya gittim kan sulandırıcı bebeğin için çok önemli dedi dr. hematolojiye yönlendirdi testlerin sonucuna göre tekrar dozunu ayarlayıp başlayacaklar. 8+5 tim ultrasonda 10+2 çıktı yanlış ölçtü herhalde anlamadım.
ve de 2li test için gün verdiler 28 ine.
sol kasığım ağrıyor (hala) bebişime bişey oldu zannetmiştim drdan çıkınca ağzım kulaklarımdaydı
inşallah canım bnm ya eminim çok güzel duygulardır yarın sabah belki bnde görürüm miniğimi eğer yeterince büyüdüyse minnakKarnimda oynadığını hissetmiyorum canım sadece Yüzükoyun yatınca gaz hareketi gibi bişey oluyo.zaten suan hissetmek için çok erken ama ilk hissettiğim an yazarım burdan :))
canım benim önceden kistim oluyordu 5-7 cm gibi. basit kist reglle geçiyordu. ondaki acı gibi dıştan elimi sürünce bile acıyor. iki hafta önce gittiğimde 2 cm basit kist var demişti. büyüyor galibaSol kasık ağrısını ben de yaşıyorum cnm. İlkinde korkmuştum çok. Dr.a gidene kadar panik halindeyim. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Normalmiş yani.
Öyle mi çok geçmiş olsun cnmcanım benim önceden kistim oluyordu 5-7 cm gibi. basit kist reglle geçiyordu. ondaki acı gibi dıştan elimi sürünce bile acıyor. iki hafta önce gittiğimde 2 cm basit kist var demişti. büyüyor galiba
o zaman önemsemedi farkli bir dra gittim ptesi oda laf kalabalığına getirdi. ultrasonda sol tarafa bakmadı galiba.Öyle mi çok geçmiş olsun cnm
Bebeğe zararı yoktur inş. Dr ne diyor peki?
Önemli bir şey olduğunu düşünmediler de o yüzden mi acaba? Ama yine de ihmal etmemek lazım bir sıkıntı yoksa bile senin kafanın rahatlaması için bunu bie Dr.dan duymak ii oluro zaman önemsemedi farkli bir dra gittim ptesi oda laf kalabalığına getirdi. ultrasonda sol tarafa bakmadı galiba.
perşembe sonuç için gideceğim tekrar sorarımÖnemli bir şey olduğunu düşünmediler de o yüzden mi acaba? Ama yine de ihmal etmemek lazım bir sıkıntı yoksa bile senin kafanın rahatlaması için bunu bie Dr.dan duymak ii olur
Bende
Bende de hicbir belirti yok ,hala saka gibi geliyo ,midem bulansin istiyorum ,aslinda sansliyiz kolay bir hamilelik gecirdigimiz icin
Kızlar beslenemeyenlere bi haberim var.Mide bulantısı sebebiyle beslenemiyorum ve süt icemiyorum diye üzülüyodum.Çünkü normal sütten bile çok tiksinmeye başlamıştım.Bu yüzden meyveli sütleri deniyodum ama onlarda bile bir sürü katkı olduğunu bildiğim için içime sinmiyordu. Ben normalde çilekli ve çikolatalı sütü çok severim.Eşimde bunu bildiği için markette bişey bulmuş alpro soya sütü! Çikolatalı ve çileklisini almış.Önce görünce bunu icemem deyip yüz ekşittim sonra denedim tadı çok güzel.Midem bulanmadan içtim.Sonra iceriģine baktım.Ve internetten araştırdım içinde bizim için faydalı çok şey var.B2 B12 D2 Kalsiyum, fosfat vb. Bu ürün özellikle vejeteryanlar için piyasada çok tuketiliyormuş.Soya sütü olduğu için tamamen organik ve dünya kalitesinde bir ürünmüş.Normalde bizim tukettigimiz sütlerde nerdeyse gerçek süt yok denecek kadar azmış.Marka ismi vermek yasakmı bilmiyorum ama ben bu ürüne geçmeye karar verdim.Sizinde bilginiz olsun.En azından kalsiyumu yeterli miktarda karşılıyor.
Ben de o günleri iple çekiyorum. Azıcık yiyorum tıkanıyorum resmen. Kilolu değilim 55 kiloyum ama hamile olmazdan evvel daha çok yemek yiyordum. En azından yiyebiliyordum. Sanki bir yumru var midemde gitmiyor yemeğin fazlası. Yemek yemek keyifti, keyfi yok açıkcası. Doktorun dediği bu bol kaloriyi nasıl alacağız biz bu dönemde merak ediyorum.Bugün uzun süredir normal porsiyon yemek yedim.yani kuş kadar yiyordum yada sadece çorba iciyodum ama şimdi hamile değilmiş gibi yedim
Lokmayla yemeyi ozlemisim yaa
Bandim ekmeğive zevk alarak yedim
şu dönemde çalışmıyor olmak en güzel hediye olsa gerek...tadını çıkar !!gün boyu uyuyup gece uykusu gelmeyenler var mı benim gibi
gün boyu uyuyup gece uykusu gelmeyenler var mı benim gibi
şu dönemde çalışmıyor olmak en güzel hediye olsa gerek...tadını çıkar !!
ben sabah işe gidiyorum.....evde kalıp dinlenmeyi nasıl isterim bir bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?