- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #10.261
Aynen. Leke yi gördüm göreli donuk donuk bakıyordum. Esimde korktu ses ver diyo birOhh ağladin da bak, Attın artık gerginliği şimdi onu ultrasonda görmenin hayalini kur randevu saatine kadar :) bebise de çok slm söyle :)
canım utanılcak bişi yok :) hormonlardan dolayı libido artması gayet normalmiş. doktorun yasaklamadıysa sıkıntı yok 12 haftaya da varmışsın zaten. tabi eskiye nazaran biracık daha dikkatli olmak lazım o kadar :)kızlar günaydın. bir şey danışıcam ama azcık utanıyorum. cinselliğiniz ne alemde? aynı devam mı azalttınız mı? ay ben azaltamıyorum ya. bu aralar iyice bişeyler oldu bana. hep cinsellik düşünür oldum. azıttım mı ne
BENDE SABAHLARI KAHVALTI YAPIYOM ZORLA.Sabah okula gelmeden önce bir güzel kustumda geldim, bu sene odam 3. Katta oraya çıkana kadar da nefes nefese kaldım. Allah tüm çalışan annelerimize ve evde kuzuları olan annelerimize yardimci olsun. Yatıp dinlenmek ne kadar kıymetliymis
Canım ya çok üzüldüm, ilaç Filan da mı kar etmiyorBENDE SABAHLARI KAHVALTI YAPIYOM ZORLA.
YEDİĞİMİ DAHA DURAĞA GELMEDEN ÇIKARIYOM
OÜOBÜSTEN İNİYOM GENE ÇIKARTIYOM
ÖĞLEN YİYOM BAZEN ÇIKARTIYOM
BAZEN İŞ YERİNDE ORTAYA ÇIKARTIYOM,
AKŞAM OTOBÜSTEN İNİNCE GENE ÇIKARTIYOM
ALLAHIM
60 İLE HAMİLE KALDIM 58 KİLOYUM ŞİMDİ.
AĞLIYOM DEVAMLI. ÜSTÜM BAŞIM BATIYO.
Ikili test 11-14. Haftalar arasında canım, cok geçmiş olsun, dikkat et kendine diycem ama çalışıyorsun, nasıl dinleceksnKIZLAR MERHABA
BENİM YİNE KANAMAM OLDU. DOKUZ GÜNLÜK TATİLDE AİLEMİN YANINA GİTMİŞTİM. HEP YATTIM KIZLAR.
ANNEM AYAĞI KALKTIĞIMDA TERLİKLE GERİ YATIRDI BENİ.
NE YAPCAM. BUGÜN İŞE GELDİM
YARINDA KENDİ DOKTORUMA GİTCEM.
BU 2 Lİ TEST NEZAMAN OLUYO. BENİM HİÇ BİLGİM YOK
BENDE SABAHLARI KAHVALTI YAPIYOM ZORLA.
ALLAHIM
AMA ZATEN BAYRAM ÖNCEKİ HAFTA GENE KANAMAM OLDU DİYE RAPORLUYDUM.Canım ya çok üzüldüm, ilaç Filan da mı kar etmiyordilerim tez zamanda biter böyle çok zor, rapor alırdım sanırım ben, aksama kadar dayanmak çok güç
Kızlar bu hafta 20 kişi kadarı ben her hafta okuyacağım soyleyemesem de dedi. Ben ve @ozgesinan konustukmustuk burdan ama 20 kişi hiç az değil o yuzden şöyle birşey yapalım diye düşündüm. @mutlulukbenihicbirakma @brcky @Byzcrcv @blue_white @ayluc @Atales @askbahcem @sclkvnc @nisanannesiece @asliii1Sebogelin C coznur @zeyas @humayun88 @mersah22 @bluemoon @gullsee @prenssees @aktayarda @Yasse_41 @beyzade2013 @Goodmom bunlar her hafta birer yasin okusun. @zeseda @Sibelsss @dilek_36 2 ser tane okusun. @portabella 3 tane okusun. @ozgesinan 4 tane bende 6 tane okuyayım. Ekstra ismini yazdığım kişiler de var. Ama düzenli okuyacak olanlar burada kayıtlı. Burda etiketli kişilere bir daha okudum okuyacağım denmeyecek çok zor oluyor çünkü sürekli liste. Bunlar zaten ben her hafta okurum diyen insanlar bu hafta. Kocaman insanlarız herkes sorumluluğunun farkındadır. Sadece her hafta kim dua yapacak diyelim o kişi kararlastirilsin duayı yapsın. Şu anda rahatsızlık cekenlerimiz var. Sonra Ekstra okumak isteyen kızlar her hafta istediği kadar okusun onlara da duamizi yaparız. Onlarda bu 41 içinde dahil sayılırlar. Ne dersiniz
Canım geçen hafta bendede 1-2 kere öyle leke geldi.Şükür bebek iyiydi.Sen progestanını düzenli kullan.Fazla ayakta kalma.Zaten kahve-siyah gibi olması içerde kanama alanı varsa bile geçtiğini ifade eder :)Canim benim senin kaçıncı haftada gelmişti hatırlıyor musun. Ben tam bugün 10 haftalik olmam gerekiyor. Siyahimsi kahverengi geldi
annesi maşallah bebişine kocaman olmuşşşş :)) burda tam olarak kaç haftalık kaç günlük canım. ben tam 12. hafta doktora gitmiş olcam ben de bu kdr kocaman görcekmiyim bebişimi acaba merak ediyorum :) cinsiyet tahmini yapamıycam ben hiç anlamıyorum tahmin yapan arkadaşlara da şaşırıyorum hatta neye göre söylüyolar acaba diye :))Dr gostermiyor dedi ama belki buradan tahminler cikar kizlar bekliyorum
Canim 11+3 sata gore ultrasyonda 12+6 cikti ama bastan popoya 6.36 cmannesi maşallah bebişine kocaman olmuşşşş :)) burda tam olarak kaç haftalık kaç günlük canım. ben tam 12. hafta doktora gitmiş olcam ben de bu kdr kocaman görcekmiyim bebişimi acaba merak ediyorum :) cinsiyet tahmini yapamıycam ben hiç anlamıyorum tahmin yapan arkadaşlara da şaşırıyorum hatta neye göre söylüyolar acaba diye :))
Amin canım Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah ben göbeğim büyüdüğünde nasıl gidip gelicem 8. ayımda mesela onu düşünüyorum bazen takılıyor kafamaSabah okula gelmeden önce bir güzel kustumda geldim, bu sene odam 3. Katta oraya çıkana kadar da nefes nefese kaldım. Allah tüm çalışan annelerimize ve evde kuzuları olan annelerimize yardimci olsun. Yatıp dinlenmek ne kadar kıymetliymis
Sabret canım bunlarda geçecek elbet, şükret yine işe gidebiliyorsun en azından. Bebişlerimizin sağlığı yerinde olsun yeter unutursun bunları da gün gelince :)BENDE SABAHLARI KAHVALTI YAPIYOM ZORLA.
ALLAHIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?