2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Hemen kötü şeyler getirme canım aklına herşeyden önce psikoloji çok önemli bebişin içinde hem stress yapma, bence sen çok takip ediyorsun kendini ilk bebeğin mi ?

canım güzel düşün güzel olsun inş. hiç de kendi kendini yeme. hemen ara doktorunu içini rahatlat. böyle stres yapıp korkutma kendini. hiç bişey yoktur bazen böyle hafifliycek ağrılar bulantılar. hem 13. haftaya girmişsin ne diyolar 12. haftadan sonra azalıyomuş rahatsızlıklar genelde. senin de öyledir ama yeme kendi kendini fırsatın varsa hatta git gör bebeğini içini rahatlat. yok bişey Allahın izniyle.

Evet nur1441 ilk insallah.
Aslinda cok takip etmek degil. 3 aydir hergun dusuk verimle yasiyorum dun ve bugun hicbirseyim yokmus gibi kalktim. Carsamba kntrlum var nasil dayanicam bu dusuncelerle bilmiyorum..
Saglikocagini aradim orda 20 haftadan sonra kalp dinleniyormus ultrason yokmus

Kızlar hiçbirinizi tanımıyorum ama ben sizi cok seviyorum. Burda herkes birbirine iyi dileklerde dua larda bulunuyor. Artık dua ederken 2016 nisan annelerine de özel dua ediyorum. Iyi ki varsınız. . .
Canım güzel haberlerle gel inşallah hepimiz için ettiğimiz dualar daha makbul daha güzel tabiki tanımadan birbirimizi sevip dua ediyoruz gönlünü ferah tut bebişi öp bizim için bi sürü teyzesi var burda bizimde kardeşlerimz ablalarımız var yalnz değiliz hiç birimiz çok şükür hep beraberiz

Hiç kötü şeyler getirme canım aklına bende düşük tehlikesi yaşadım ve inan ki dua ederek ve nasip diyerek geçirdim hiç kötü ihtimali düşünmedim benimle kalacağını düşündüm sürekli benimde ilk bilmiyorum hiç bir şey ve belirti ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Kontrole hastaneye gitmiyor musun ?

Allah korusun bitanem aklına öyle şeyler getirme, iyidir yeğenim korkma sakin

Özelde ben 100 tl ye yaptırmıştım.Progestan kullanıyorum ama bende herhangi bir yan etki yapmıyor.Bünyeye göre değişiyor sanırım canım.

Canım aklına kötü şeyler getirme.13. haftana gelmişsin maşallah.Bu demek oluyor ki hamileliğin altın çağına girmiş bulunuyorsun.Gebeliğinin en rahat 3 ayını geçireceksin.Tadını çıkarmaya bak :)

pdrci senin baya baya çıkmış göbüşün ya :)) bildiğin hamile moda girmişsin. ben de daha hiç bişi yok görünen. ama çok tatlı duruyo tam hamiş göbüşün olmuş. :)
Nasıl saklayacaım ben bu kuzuşu :) hamilelikten öncede göbeğim vardı ama şimdi iyice sivriliyor, bir buçuk kilo almışm şimdiye dek :)

Carsamba kontrolum var da saat gcmiyor sanki...

Allah korusun bitanem aklına öyle şeyler getirme, iyidir yeğenim korkma sakin
Insallah canim. Ister istemez panikliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…