- 1 Nisan 2015
- 259
- 138
- 18
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #10.281
Hemen kötü şeyler getirme canım aklına herşeyden önce psikoloji çok önemli bebişin içinde hem stress yapma, bence sen çok takip ediyorsun kendini ilk bebeğin mi ?Kizlaaar icim hic eahat degil dun kalktim gayet rahat bir sekilde ne kasiklarim doluluk ne goguslerimde siskinlik. Bacaklarumi karnima cekiyorym dalan gayet rahat. Bugunde ayni sekilde kalktim. Goguslerim vicik vicik yumusamis kasiklar sanki adet sokulmuste rahatlamis gibi ..
Normaldede cok sikintim olmaz ama goguslerim hep acir tas gibiydi. Kasiklarimda adet oncesi rahatsizlik var gibi olurdu simdi hicbiri yok.
Aklima kotu getirmek istemiyorum ama dunen beri cok mutsuzum. Bisey mi oldu acaba?
canım güzel düşün güzel olsun inş. hiç de kendi kendini yeme. hemen ara doktorunu içini rahatlat. böyle stres yapıp korkutma kendini. hiç bişey yoktur bazen böyle hafifliycek ağrılar bulantılar. hem 13. haftaya girmişsin ne diyolar 12. haftadan sonra azalıyomuş rahatsızlıklar genelde. senin de öyledir ama yeme kendi kendini fırsatın varsa hatta git gör bebeğini içini rahatlat. yok bişey Allahın izniyle.Kizlaaar icim hic eahat degil dun kalktim gayet rahat bir sekilde ne kasiklarim doluluk ne goguslerimde siskinlik. Bacaklarumi karnima cekiyorym dalan gayet rahat. Bugunde ayni sekilde kalktim. Goguslerim vicik vicik yumusamis kasiklar sanki adet sokulmuste rahatlamis gibi ..
Normaldede cok sikintim olmaz ama goguslerim hep acir tas gibiydi. Kasiklarimda adet oncesi rahatsizlik var gibi olurdu simdi hicbiri yok.
Aklima kotu getirmek istemiyorum ama dunen beri cok mutsuzum. Bisey mi oldu acaba?
Canım güzel haberlerle gel inşallah hepimiz için ettiğimiz dualar daha makbul daha güzel tabiki tanımadan birbirimizi sevip dua ediyoruz gönlünü ferah tut bebişi öp bizim içinKızlar hiçbirinizi tanımıyorum ama ben sizi cok seviyorum. Burda herkes birbirine iyi dileklerde dua larda bulunuyor. Artık dua ederken 2016 nisan annelerine de özel dua ediyorum. Iyi ki varsınız. . .
Kıza benzettim canım nub teorisinde popo kısmından one doğru paralel ise çizgiler kız yukarı doğru eğimli ise erkek diyorlar resimlerde de öyle hayırlısı neyse o olsun tabi ama fikrimi paylaşayım dedimDr gostermiyor dedi ama belki buradan tahminler cikar kizlar bekliyorum
Hiç kötü şeyler getirme canım aklına bende düşük tehlikesi yaşadım ve inan ki dua ederek ve nasip diyerek geçirdim hiç kötü ihtimali düşünmedim benimle kalacağını düşündüm sürekli benimde ilk bilmiyorum hiç bir şey ve belirti ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Evetnur1441 ilk insallah.
Aslinda cok takip etmek degil. 3 aydir hergun dusuk verimle yasiyorum dun ve bugun hicbirseyim yokmus gibi kalktim. Carsamba kntrlum var nasil dayanicam bu dusuncelerle bilmiyorum..
Saglikocagini aradim orda 20 haftadan sonra kalp dinleniyormus ultrason yokmus
Allah korusun bitanem aklına öyle şeyler getirme, iyidir yeğenim korkma sakinKizlaaar icim hic eahat degil dun kalktim gayet rahat bir sekilde ne kasiklarim doluluk ne goguslerimde siskinlik. Bacaklarumi karnima cekiyorym dalan gayet rahat. Bugunde ayni sekilde kalktim. Goguslerim vicik vicik yumusamis kasiklar sanki adet sokulmuste rahatlamis gibi ..
Bana kız gibi geldi canım.Sağlıklı hayırlı olsun inşallah.Dr gostermiyor dedi ama belki buradan tahminler cikar kizlar bekliyorum
Özelde ben 100 tl ye yaptırmıştım.Progestan kullanıyorum ama bende herhangi bir yan etki yapmıyor.Bünyeye göre değişiyor sanırım canım.Merhaba kızlar.progestan kullananlar ağızdan alındığında baş dönmesi mide bulantısı halsizlik yapar dedi doktorun.günde 2kez vajenden fitil olarak kullandığınızda da aynı etkiyi gösterecektirbir de cinsiyetini öğrenebilen var mı? İkili test yaptıran (özelde)kaç TL ödediniz?
Canım aklına kötü şeyler getirme.13. haftana gelmişsin maşallah.Bu demek oluyor ki hamileliğin altın çağına girmiş bulunuyorsun.Gebeliğinin en rahat 3 ayını geçireceksin.Tadını çıkarmaya bak :)Kizlaaar icim hic eahat degil dun kalktim gayet rahat bir sekilde ne kasiklarim doluluk ne goguslerimde siskinlik. Bacaklarumi karnima cekiyorym dalan gayet rahat. Bugunde ayni sekilde kalktim. Goguslerim vicik vicik yumusamis kasiklar sanki adet sokulmuste rahatlamis gibi ..
Ayyy bende cumartesiyi dört gözle bekliyorum, bayılıyorum onun dansını izlemeye :))))Bebegımı gordum yasasınnnnn cabalıyodu ultrasyonda
pdrci senin baya baya çıkmış göbüşün ya :)) bildiğin hamile moda girmişsin. ben de daha hiç bişi yok görünen. ama çok tatlı duruyo tam hamiş göbüşün olmuş. :)Göbüşe gelin kızlar :))) 11+2 ama hiç göstermiyor :)))))Eki Görüntüle 1641115
Ben cok heycanlandum helede o ayakları cabalatıyorya bayıldım ıns hemen o gunde gelır kac aylık hamılesınAyyy bende cumartesiyi dört gözle bekliyorum, bayılıyorum onun dansını izlemeye :))))
Nasıl saklayacaım ben bu kuzuşu :) hamilelikten öncede göbeğim vardı ama şimdi iyice sivriliyor, bir buçuk kilo almışm şimdiye dek :)pdrci senin baya baya çıkmış göbüşün ya :)) bildiğin hamile moda girmişsin. ben de daha hiç bişi yok görünen. ama çok tatlı duruyo tam hamiş göbüşün olmuş. :)
Sizden iki hafta küçüğüz :)Ben cok heycanlandum helede o ayakları cabalatıyorya bayıldım ıns hemen o gunde gelır kac aylık hamılesın
Ben 3 ay 6 gunlugum bugun ogrendimSizden iki hafta küçüğüz :)
Carsamba kontrolum var da saat gcmiyor sanki...Hiç kötü şeyler getirme canım aklına bende düşük tehlikesi yaşadım ve inan ki dua ederek ve nasip diyerek geçirdim hiç kötü ihtimali düşünmedim benimle kalacağını düşündüm sürekli benimde ilk bilmiyorum hiç bir şey ve belirti ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Kontrole hastaneye gitmiyor musun ?
Insallah canim. Ister istemez panikliyorum..Allah korusun bitanem aklına öyle şeyler getirme, iyidir yeğenim korkma sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?